aayyy kızlar annem yazın reyhanı mor ve yaşil olarak alıyo, kurutuyo, sonra ikisini aynı oranda harmanlıyo, ikisininde lezzeti farklı aslında ayrı ayrı kullanınca, ama birleşince resmen voltran oluşturuyolar diyebilirim.
mesela kısır sevenler için reyhanı hem mor hemde yeşilini karıştırıp koyun farkı görürsünüz.
yok canımcım, z.yağlı sebzelere koyamazsın kimyon. zaten z.yağlılara pek baharat konulmaz, hatta tuz harici bişey konulmaz, istisnalar hariç.
kız napıyon, seni andık bizde :)
bende tek yemek sormadım zati canım...neye ne yakışır dedim :)
ben et yemeklerinde kekik kullanıyorum...tavuk yapcağım zaman köri kullanıyorum
kırmızı ve kara biberi her şeyde kullanıyorum ama kimyonu nerde kullancağımı bilmiyorum mesela çünkü annem kimyon hiç kullanmazdı babam sevmiyo diye
arse ben bütün yemekleri z.yağlı yapıyorum ki...
margarini şöyle kullanıyorum ,pilavda biraz z.yağı biraz margarin olarak :)
makarnada da kavuruyosam z.yağı, yok haşlama yapıyosam margarin
çiçek yağını hamur işi + kızartmalarda
onun dışındaki herşeyyyyy zeytin yağıyla yapıyorumtüm yemekleri salatları vs.
bol 30.11 de girmiş ama bize yazmamış
inş iyidirler
arse ben bütün yemekleri z.yağlı yapıyorum ki...
margarini şöyle kullanıyorum ,pilavda biraz z.yağı biraz margarin olarak :)
makarnada da kavuruyosam z.yağı, yok haşlama yapıyosam margarin
çiçek yağını hamur işi + kızartmalarda
onun dışındaki herşeyyyyy zeytin yağıyla yapıyorumtüm yemekleri salatları vs.
sinem odanın bu rengi de güzelmiş. eltimler de böyle bembeyaz aldılar diğer şeylerle renklendirdiler oda çok ferah ve canlı görünüyor çok hoş oldu
aaa ! ben öyle anlamadım, yani zeytinyağlı deyince hani soğuk olarak sunulur falan hani onlarda.yani zeytinyağlı fasulye gibi, prasa gibi biber gibi anladım. yani sıcak yemekleri zeytinyağıyla yapıyosun, tamam çok güzel ama sadece zeytinyağıda iyi değil, artık uzmnlar tereyağını öneriyo . tereyağı ağır olmasın diye bende yarı zeytinyağı yarı tereyağı kullanıyorum yemeklerimde. zaten soğuk zeytinyağlı yemekler saf zeytinyağıyla apıyorum, pilavıda sadece tereyağıyla yaparım onun lezzeti başka bişeyde yok. aslada margarin hiçbirşeyde kullanmam, hamurişi yaparsam sadece onda kullanırım,
günaydın kızlarrrr...
inanılmaz bir bel ağrısıyla uyandım, dün akşam da yattığım yerden hiç kalkamadım. bulaşıklar duruyor, çamaşırları toplayamadım offf... yarın akşam kaynım geliyor. ev bu halde, çok canım sıkılıyor. bu akşam zorlıcam kendimi de biraz toparlayabileyim diye. inşallah eşim de erken gelir de ucundan tutar biraz.
kizlar bu bebek odasini almya karar verdik. rengi Mavi olacak perde yok icinde sadece
Eki Görüntüle 283338
aaa ! ben öyle anlamadım, yani zeytinyağlı deyince hani soğuk olarak sunulur falan hani onlarda.yani zeytinyağlı fasulye gibi, prasa gibi biber gibi anladım. yani sıcak yemekleri zeytinyağıyla yapıyosun, tamam çok güzel ama sadece zeytinyağıda iyi değil, artık uzmnlar tereyağını öneriyo . tereyağı ağır olmasın diye bende yarı zeytinyağı yarı tereyağı kullanıyorum yemeklerimde. zaten soğuk zeytinyağlı yemekler saf zeytinyağıyla apıyorum, pilavıda sadece tereyağıyla yaparım onun lezzeti başka bişeyde yok. aslada margarin hiçbirşeyde kullanmam, hamurişi yaparsam sadece onda kullanırım,
benim evimden de hiç zeytinyağlı becel eksik olmaz :))
zuzu sen yaparsın tabisi, zeytinyağ orda ucuzdur.. burda çok pahalı ve hiç z. yağı gibi kokmuyo neredeyse..
biz de Aydın dan getirtiyoruz :) ama ben her yemeğe kullanmıyorum.. etli yemeklere ayçiçek yağı kullanıyorum ama :)
eve gitcem eşim evde olucak, hafta içi.. hayal gibi.. nasıl heycanlıyım sanki sevdiceklik zamanlarımızdayız
sıkı sıkı sarılıcamay Allahım yaa evliliğimi yaşayamıyorum doğru düzgün eşim şu işten çıkmalı..
iyi akşamlar herkese
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?