2010'da evlendik kızlar, peki ya sonrası, hadi paylaşalım... :)

Bende çok beğendim dilşadcım inş. alırsın. Oturma odasını iptal edersin belki

yok güzelim ya, oturma odasını iptal edemem ancak daha geniş bi eve geçince. eşim bu ev seneye dar gelecek dior bu yaz işler yolunda giderse alırız evimizi dior. malum fotoğrafçılıkta sezonda bir ev parası kalıyor hemen hemen. harcamaların dışında.

Hamileliğin bütün imkanlarından faydalanmak lazım Eşim bana diyor sen hamile olsan çok nazlı olursun diye tabiki dee öyle olcam

ben nazlandıkça eşimin de hoşuna gidiyor masum masum gülümsüyor bana, gözleri parıldıyor :) annem hep derdi zaten 9 ayın sultanlığı sultanlıktır die :) keyfini çıkarıyorummm :)

yarenaycım hamile olmasaydım benmde adet dönemim olacaktı bugünler. o yüzden ben de bugünlerde adet sancısı çekiyorum kuru kuruya.

Valla ben bu halimle çok nazlıyım , hamileyken kendimi üşünemiyorum :))))

eşim geçen hafta iş için gece yoktu sabaha karşı geldi...ertesi akşam anlatıyom o yokken olanları tabisii nazlı bi şekilde ,işte sen yoktun şu oldu bu oldu az daha halı kaydım düşüyodum falan :105: :)))
eşim dedi, anlaşıldı sen beni çok özlemişin ,çok nazlandın Dedi

Bizde bebiş olursa 1 odayı ipt etcez...salonla yemekodasını birleştircez:44:

ben nazlandıkça eşimin de hoşuna gidiyor masum masum gülümsüyor bana, gözleri parıldıyor :) annem hep derdi zaten 9 ayın sultanlığı sultanlıktır die :) keyfini çıkarıyorummm :)

eşim dün akşam 11 gibi geldi. sabah baktım yüzü asık. çok yoruldun 2 haftadır değil mi dedim. ondan değil dedi, hamile kalırsan, ben bu saatlere kadar çalışıyorken hiç anlamıcam hamileliğini onu düşünüyorum dedi. ben de sen bundan anlamazsan ben sonra bi daha hamile kalırım diye takıldım ama çok ciddiydi ya, baya üzgün görünüyordu. ben regl olduğumda eşime nazlanırım hep, hamileyken asıl nazlanman lazım, ben işteyken nasıl nazlanacaksın ki bana diyor. asıl o zaman yanında olmam lazım ama işler gittikçe artıyor diyor. sabah sabah kafamız iyice karıştı yine. dedim sen bugün iyice bir düşün, ben de düşüneyim. akşam konuşalım bir daha dedim. akşam yine geç gelirim ki dedi. offf iyice karıştı kafam. sanırım ertelemek daha iyi olacak bizim için ya. Allah korusun akşam evde yalnızken birşey olsa falan o işyerinden çıkıp gelene kadar ben taburcu olurum. insan bu zamanları beraber yaşayamayacaksa nasıl tadı çıkar ki???

canımm benm evim zaten 2+1. ymk odam salonla bir zaten. mutfak, salon, oturma odası ve yatak odamız var. hepiciği bu kaaaa.

canımm benm evim zaten 2+1. Ymk odam salonla bir zaten. Mutfak, salon, oturma odası ve yatak odamız var. Hepiciği bu kaaaa.

3+1 e geçersiniz inşallah
Yoksa oturma odasını iptal etek zorunda kalırsınız...ay insan kıyamaz yepisyeni koltuklara

benm eşim yazın gece 1 e kadar çalışıyor, düğün mevsimi yaklaşık 4 ay çoook yoğun oluyor. neyseki hamileliğim tam ayarlamış gibi eşimn rahat olduğu 8 aya denk geldi. zaten ilk 1 ay, ramazanda biz bilmeden geçti :) 8 ay yanımda akşamları. gündüzleri de öğle arası ve iş çıkışı yanına gidiorum zaten. ama yazın doğum yapacak olsaydım benmkide kesin biz hastaneden çıkınca geçmiş olsuna eve gelenlere takılır gelirdi. tek başına vakit de geçiremiyor ki insannn

3+1 e geçersiniz inşallah
Yoksa oturma odasını iptal etek zorunda kalırsınız...ay insan kıyamaz yepisyeni koltuklara

canım dielim ki evden çıkamadık, çocuk 2 yaşına gelene kadar oda yapmam ona. 2 yaşına kadar da ne oluyor bakalım ev durumu. hayırlısı ya. ama ben oturma odasız yapamam ki ((

canım dielim ki evden çıkamadık, çocuk 2 yaşına gelene kadar oda yapmam ona. 2 yaşına kadar da ne oluyor bakalım ev durumu. hayırlısı ya. ama ben oturma odasız yapamam ki ((

Bizim oturma odamız yok :)

3+1 evimiz bi oda bizim bi oda kaynananın bi oda yemek odasıydı masayı salona taşıdık oraya çamaşır falan seriyorum. salondada oturuyoruz

işte alıştığın gibi devam edeyim istiyor ya insan ondn elficim. ben alıştım oturma odasında oturmaya yalnızken, ya da samimi birileri gelince. bi de arkadaşlarımız kaynım falan sık sık yatılı gelen oluyo. onlar yatarken biz salonda tv falan izliyoruz, kahvaltıyı hazırlıyorum oraya. bilmiorum ya bozmam gerekirse oturma odamı çok canım acıycak. mesela ben doğum yaptığımda kayınvalidemler bizde kalacakmış. oturma odasını onlara vercem.

canım eviniz kira mı ev sahibine söyleseniz ilgilense? :26:
niye attaın ayakkabılarını? onlara ne olmuş..

ev sahibi babam
ona bişi söleyemioum önceden çok sölerdim eşim beceremio die artık utanıoum
kendiniz yapın kızım dedi bi kere orası sizin yapabildiğiniz kadar güzelleştirirsiniz artık dedi

ayakkabıları da ya giymiodum ya sıkıodu ya beğenmiodum ya tokası kopmuştu eşim birine ver dedi.
Ayakkabı artık çok ucuz kime verim kullanılmış ayakkabıları koydum çöpe belki alan olur

dilşad tesekkur ederim. oda çok güzel bende buna benzer bişi beğendim ve almak isterim o günler bi gelsinde hayırlısıyla.

canımm benm evim zaten 2+1. ymk odam salonla bir zaten. mutfak, salon, oturma odası ve yatak odamız var. hepiciği bu kaaaa.

zuzunun da dediği gibi inş 3+1 eve geçerseniz daha ii olur.
Zaten başlangıç için o fotodaki oda abartılı dimi yatak odasına bi beşik koyulur büyüdükçe öyle dolaplar odalar hazırlanıo yani etrafımda hep öyle oluyor.
siz ne düşünürsünüz bilmioum ama!
ve tabii imkanlarda çok önemli

selam kızlar

oturma odasından konuşuluyor sanırım ben de oturma odası olmadan yapamayanlardanım. Dilsad sizin ev 2+1 miydi?

ama canım ilk başda yatakla beraber dolapta lazım....bebişin kıyafetlerini nereye koyucaksın

eşim diyo ben yapıcam ama istediğim gibi yapmazsa aldırırım banane :)))

sirken ne kadar çabuk kilo vermişsin kız maşallah

dilşadcım benim yeğenim ocakta 3 yaşına girecek ve hala ablamların odasında yatıyor canım. o yüzden oda konusunda çok acele etmene gerek yok canım. hiç üzme canını. odası olsa bile orada yatırmak senin için zor olacak, çoğunlukla yanına alacaksın. gece uyanmaları, emzirme, ateşini kontrol etme falan. aynı odada olması daha rahat oluyormuş, ablam öyle diyor. senin hamileliğin gerçekten eşin için en uygun döneme denk gelmiş. e bi de kendi dükkanı. benim eşimin çalıştığı yerden çıkıp gelmesi en erken yarım saat. o da trafik olmazsa. kafam çok karıştı, eşiminki de karışık belli. karar veremiyoruz bir türlü. ben daha çok ertelemekten yana değilim, yaşım nedeniyle. eşim de yanımda olabilsin diye ertelemek istiyor. öyle düşününce ben de yanımda olmasını, hamileliğimi beraber yaşamak istiyorum. offf aynı noktaya döndük yine işte:44::44::44:

aslında 3.300 dü ama 200 gram geri geldi yediğim sebzeler su tutuyor. Her şeyden önemlisi kıyafetlerimde fark başladı :)))))

hımm ağlaya ağlaya attım diyince, dedim bişi mi oldu da yeni/sevdiği ayakkabıları atmak zorunda kaldı :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…