2010'da evlendik kızlar, peki ya sonrası, hadi paylaşalım... :)

Hayır olsun canım.. İlginç bi rüyaymış :)

48:

Son düzenleme:
ben de sabah 6:27 de uyandım ama rüyamda eşim beni aldatıyomuş bi teyze gelio kocana dikkat et yanlış yapıo dio falan sonra ben boşanmaya kalkıorum hakime gidiyorum nafaka istiyorum 1500 lira. hakimde bana akıl verio sen bi de bu adam için kredi çektin 600 ödediğini de ekle 2100 nafaka dio, orda uyandım adamı da uyandırdım söleee kim o kadın. yeminler edior ben sana yanlış yapmam falan. sarıldı etti ama hala kızgınım ona. yüz vermedim

Bende tuhaf bi rüya gördüm evimizin altı kız yurduymuş iş verdiğimiz atölyelerdeki kızlar öğrencilermiş. kk dan da biri vardı ama kim olduğunu hatırlamıyorum resimden tanıyorum ayak üstü biraz sohbet ediyoruz bize gel falan diyorum öyle uyandım

Ayy banada oluyor o bazen aldatıyormuş rüyamda öyle kalkıyorum suratım asık git yanımdan diyorum gıcık aldım diyorum o da ben aldatmam seni öyle bir düşünceyi sil kafandan diyor düşünerekte yatmıyorum ama görüyorum işte rüyamda

sabah bana sen hamilelik kabusları görmeye başladın dio, gülüo. ben de rüyalar habercidir. beni uyardılar dedim. allahım bana yardım et dio

hamilelik psikolojisi

dilşah konuya cvap ver kısmı varya...onun altında eklenti ekle vr, ordan topiğe resim ekleniyo..

merak ettim odayı ekle hadi

ayy çok şükür ben öyle rüya görmedim hatırladığım kadarıyla, ben de etkisinde kalırım çünkü, ister istemez asarım suratımı

kızlar soğuk havalarda benim regl sancılarım daha ağrılı oluyor. zaten ilk 2 gün kötü oluyorum ben. umarım dün akşamki kadar kötü olmam bugün.

Günaydın kızlar
O kadar yorgun ve uykusuzum ki
Dün akşam mutfak temizledim ve antrede ki ayakkabı dolaplarını 8 çift ayakkabımı ağlaya ağlaya attım. 43 ayakkabıya düştü sayım
Bizim banyonunda tavanı köpükten onlardan 1 tanesi düşmüştü eşim onu yapım dedim yok bir türlü tutmadı. Tavanı fön makinesi ile kuruttuk olmadı. Alçının katı çok oldu die kazıdık olmadı ellerim mahvoldu yara içinde yine de olmadı eşimde sinirlendi ve kırdı sonunda. Tabii banyo sanki yeniden yapılmış gibi mahvoldu gece 1,30’a kadar temizledim sonra banyo yapıp yattım
8de bi uyandık feci bi yağmur çamaşır asmıştım hava ii rüzgarda kurusun die sırılsıklam olmuş ve banyo halımı falanda balkona koymuştum her şey ıslanmış geri topladım odaya attım geldim.

Eve gidince daha bir sürü işim var ve yemekte yok. Hava kapalı bugün aramam gereken 59 doktor var günüm kötü başladı.

Umarım sizler iyisinizdir

canım eviniz kira mı ev sahibine söyleseniz ilgilense? :26:
niye attaın ayakkabılarını? onlara ne olmuş..

zor bir akşam geçirmişin gerçekten. herşey üstüste gelmiş. geçmiş olsun mu denir bilemedim... umarım biran önce herşey düzene girer. insanın aklı evde olunca işyerinde de verimli olamıyor. ne ev kadını olabiliyoruz, ne de iş kadını. herşey yarımmış gibi geliyor bana da.

Kızlar bayrama napıyorsunuz neler almayı düşünüyorsunuz? :26:
Ben ilk gün heryeri bitirip diğer günleri eşimle geçirmeyi düşünüyorum.
Bir tane pantolon, ceket, bilek bot almayı düşünüyorum bakalım yarım gün içinde neler yapabilecem
Ona birde ev toparlanmasıda dahil olacak off off

Dilşaddd bayıldım onaa yaaa...nerden buldun nekadar acaba fiyatı :)

bende böle bişey istiyorum yaa...kesin kararlıyım beyaz olucak, duvar ve perdelerle kzı yada erkek ona göre pembe yada mavi yaptırcam :))

bu çok kullanışlı...öle barbili araba şeyler bebekken güzel de çocuk büyüdükçe sevmeyebilir

sabah ben de eşime söledim kıyafetlerim sıkmaya başladı, bayramlık almam lazım die. yarın alalım dedi bakalım ne alacak bana :)

evet canım bende çoook beğeniyorum bunu. kendi evimizi alınca ya da daha geniş bi eve çıkınca mutlaka alıcam yavruma. bu takımı depremde bebeği ve eşiyle ölen arkadaşım almıştı bebeğine. fiyatını falan soramadan, odayı sadece 10 gün kullanıp gittiler malesef.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…