- 19 Mart 2008
- 7.459
- 12
- 358
elfişşş rüyamda gördüm seni :) ama bi tuhaf dı yaa,,,sankim film fragmanı gibiydi sen günlük gibi böle ımm nasıl desem...biyandan o anı yaşıyosun bi yandan da arka fonda kendi sesinle anlatıyosun..hani umutsuz ev kadınlarında varya bi kadın sesiyle hem anlatıyo hemde o an canlandırıyolar öel yani...yüksek biyerden sesinle kendini anlatıyosun ve aynı anda sen aşağıdasın yaşıyosun o anı:44:
ama sesin tonu falan çok güzel gene
ben de sabah 6:27 de uyandım ama rüyamda eşim beni aldatıyomuş bi teyze gelio kocana dikkat et yanlış yapıo dio falan sonra ben boşanmaya kalkıorum hakime gidiyorum nafaka istiyorum 1500 lira. hakimde bana akıl verio sen bi de bu adam için kredi çektin 600 ödediğini de ekle 2100 nafaka dio, orda uyandım adamı da uyandırdım söleee kim o kadın. yeminler edior ben sana yanlış yapmam falan. sarıldı etti ama hala kızgınım ona. yüz vermedim
Ayy banada oluyor o bazen aldatıyormuş rüyamda öyle kalkıyorum suratım asık git yanımdan diyorum gıcık aldım diyorum o da ben aldatmam seni öyle bir düşünceyi sil kafandan diyor düşünerekte yatmıyorum ama görüyorum işte rüyamda
ben de sabah 6:27 de uyandım ama rüyamda eşim beni aldatıyomuş bi teyze gelio kocana dikkat et yanlış yapıo dio falan sonra ben boşanmaya kalkıorum hakime gidiyorum nafaka istiyorum 1500 lira. hakimde bana akıl verio sen bi de bu adam için kredi çektin 600 ödediğini de ekle 2100 nafaka dio, orda uyandım adamı da uyandırdım söleee kim o kadın. yeminler edior ben sana yanlış yapmam falan. sarıldı etti ama hala kızgınım ona. yüz vermedim
sabah bana sen hamilelik kabusları görmeye başladın dio, gülüo. ben de rüyalar habercidir. beni uyardılar dedim. allahım bana yardım et dio
canım eviniz kira mı ev sahibine söyleseniz ilgilense? :26:Günaydın kızlar
O kadar yorgun ve uykusuzum ki
Dün akşam mutfak temizledim ve antrede ki ayakkabı dolaplarını 8 çift ayakkabımı ağlaya ağlaya attım. 43 ayakkabıya düştü sayım
Bizim banyonunda tavanı köpükten onlardan 1 tanesi düşmüştü eşim onu yapım dedim yok bir türlü tutmadı. Tavanı fön makinesi ile kuruttuk olmadı. Alçının katı çok oldu die kazıdık olmadı ellerim mahvoldu yara içinde yine de olmadı eşimde sinirlendi ve kırdı sonunda. Tabii banyo sanki yeniden yapılmış gibi mahvoldu gece 1,30’a kadar temizledim sonra banyo yapıp yattım
8de bi uyandık feci bi yağmur çamaşır asmıştım hava ii rüzgarda kurusun die sırılsıklam olmuş ve banyo halımı falanda balkona koymuştum her şey ıslanmış geri topladım odaya attım geldim.
Eve gidince daha bir sürü işim var ve yemekte yok. Hava kapalı bugün aramam gereken 59 doktor var günüm kötü başladı.
Umarım sizler iyisinizdir
Günaydın kızlar
O kadar yorgun ve uykusuzum ki
Dün akşam mutfak temizledim ve antrede ki ayakkabı dolaplarını 8 çift ayakkabımı ağlaya ağlaya attım. 43 ayakkabıya düştü sayım
Bizim banyonunda tavanı köpükten onlardan 1 tanesi düşmüştü eşim onu yapım dedim yok bir türlü tutmadı. Tavanı fön makinesi ile kuruttuk olmadı. Alçının katı çok oldu die kazıdık olmadı ellerim mahvoldu yara içinde yine de olmadı eşimde sinirlendi ve kırdı sonunda. Tabii banyo sanki yeniden yapılmış gibi mahvoldu gece 1,30a kadar temizledim sonra banyo yapıp yattım
8de bi uyandık feci bi yağmur çamaşır asmıştım hava ii rüzgarda kurusun die sırılsıklam olmuş ve banyo halımı falanda balkona koymuştum her şey ıslanmış geri topladım odaya attım geldim.
Eve gidince daha bir sürü işim var ve yemekte yok. Hava kapalı bugün aramam gereken 59 doktor var günüm kötü başladı.
Umarım sizler iyisinizdir
Kızlar bayrama napıyorsunuz neler almayı düşünüyorsunuz? :26:
Ben ilk gün heryeri bitirip diğer günleri eşimle geçirmeyi düşünüyorum.
Bir tane pantolon, ceket, bilek bot almayı düşünüyorum bakalım yarım gün içinde neler yapabilecem
Ona birde ev toparlanmasıda dahil olacak off off
Dilşaddd bayıldım onaa yaaa...nerden buldun nekadar acaba fiyatı :)
bende böle bişey istiyorum yaa...kesin kararlıyım beyaz olucak, duvar ve perdelerle kzı yada erkek ona göre pembe yada mavi yaptırcam :))
bu çok kullanışlı...öle barbili araba şeyler bebekken güzel de çocuk büyüdükçe sevmeyebilir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?