2010'da evlendik kızlar, peki ya sonrası, hadi paylaşalım... :)

selam kızlar

oturma odasından konuşuluyor sanırım ben de oturma odası olmadan yapamayanlardanım. Dilsad sizin ev 2+1 miydi?
evet canım 2+1

aslında hepsi dolar canım. ablamın oğlunun ilk günden beri odası ayrı dolapları da bizimkilerden daha dolu. çocuk kıyafetleri mecburen çooooook oluyor. ev ayakkabıları çamaşırları bisürü yer tutuyor.

ama canım ilk başda yatakla beraber dolapta lazım....bebişin kıyafetlerini nereye koyucaksın

eşim diyo ben yapıcam ama istediğim gibi yapmazsa aldırırım banane :)))

evet canım benm gardrobumda da yer yok zaten napcam bilmiorum sanırım oturma odasına elveda dicez.

canım ablamın oğluda 2 buçuk yaşında hep ayrı yattı ama önceki evlerinde bebeğin odasıyla ebeveyn odasının arası 1 adımdı ve karşılıklıydı. şimdi arasında 2 oda var, mecburen yatak odasına da bi beşik aldı. bazen yerinde bzen annesigilin odasında yatıyor.

bizim yatak odasının karşısında yemek odası var (dediğin gibi 2adımlık ) ama orası kışın çok soğuk oluyor, açık cephede...(yemek odasını çocuk odası diye düşündük ilk)

yemek odasının yanında da oturma odası var (yani yatak odası çarprazı) orayı çocuk odası yapsak, yemek odası oturma odası olucak e buseferde kışın ufoyla ısıtamayız belkim :26:

ben algılayamadım senden daha geç çıkıo işten die mi bunaldın ve hamileliği beraber yaşamak istioum dediğin bu mu :44:
hımm ağlaya ağlaya attım diyince, dedim bişi mi oldu da yeni/sevdiği ayakkabıları atmak zorunda kaldı :))
yeni ayakkabılarıma gözüm gibi bakıoum akşam sildim temizledim raflara güzelce dizdim
haklısın tabi oyuncak kıyafet ayakkabı her anne ister bebeğimin güzel şirin bi odası olsun die ama dioum ya imkanlar maalesef el vermio
benimde bi ütü odam var fotolardan gördüysen tekli bazalı yatağım birde gardrop var o odayı çocuk odası die düşünmüşümdür her zaman dolabı beşiği küçük şirin çekmeceli dolabı duvar süsleri avizesi halı ve tekli bi koltuk gibi başında beklerken ben yada babası oturcak ama o yatakla dolabı ne yapcam dioum yatak dursa biz onada yatabiliriz zaman zaman yanında kalmamız gerektiği gecelerde
ayy bunları yazmak bile beni heyecanlandırdı.
bende böle oluoum işte bi düşünüoum çok heveslenioum bi bakıoum yaa hayır ben bakama yapamam dioum
bu kadar ikilemde kalmak oldukça kötü.
eşimin kuzeninin eşi hamileymiş bana eee biz ne zaman yapcaz dio

ben algılayamadım senden daha geç çıkıo işten die mi bunaldın ve hamileliği beraber yaşamak istioum dediğin bu mu :44:

canım benden geç dediğimiz 11'i buluyor gelmesi. o gelince hemen yatıyoruz ki zaten ben uyku moduna girmiş oluyorum. burda muayenehaneler 6'ya kadar çalışıyor. mesela ben kontrole gitsem gelemeyecek, gelemeyince canı sıkılacak. ben de isterim eşim yanımda olsun, elimi tutsun ultrasona bakalım falan. ne bileyim işte. herkesin istediği şeyler yani. yaklaşık 2 haftadır evde akşam yemeği yemiyoruz biz beraber.

yemek demişken çok acıktım gidip yemek yiyim bari. öptüm herkesiii

ah ah ben 1 yıldır böyleyim, bunalıyorum, ağlıyorum, üzülüyorum ama napalım.. yaşam şartları

Pantolonumun üstünede bişey uydurdum sonunda şimdi bi uzun kolye ve kalın siyah kilotlu (aslında varsa dizaltı) çorap kaldı

Birde eşime kazak alayım...he bide kaynım var :26:

ah ah ben 1 yıldır böyleyim, bunalıyorum, ağlıyorum, üzülüyorum ama napalım.. yaşam şartları

işte ben de bunu diyorum canım, yalnızken üzülüyoruz, ağlıyoruz. bir de hamile olduğunu düşünsene bu durumda. eşin de sen de daha çok yıpranırsınız sanırım ki senin annenler falan yakınında. benim onlar da yok, akşamları gideyim. yalnızlık çok üzüyor, yoruyor insanı...

Selam kızlarrrr

hoşgeldin canım, nasılsın? yatak odanız nasıl oldu, toparlayabildiniz mi? boya falan gerekti mi? umarım yanlış hatırlamıyorumdur bu arada:44:

Pantolonumun üstünede bişey uydurdum sonunda şimdi bi uzun kolye ve kalın siyah kilotlu (aslında varsa dizaltı) çorap kaldı

kaynına niye siz alıyosunuz ki bayramlık? koca adam kendi alsın? :26:

yatak odası yanan Özgeydi yarenim :))

Benim lcw den aldığım buydu çok içime sinmedi ama eşim çok beğeniyor onun için değiştirmicem

Kastettiğin benim canım ya :26: aaa çikolata gibi tenin var derler ama ordan aklında kalmıştır fotoma baktıysan
Evi kabalarını attık kartonpiyerler falan değişecek perde baktık yeni eskisi pembeydi odam şimdi kırmızı olacak uyku setide aldım 1 tane o da kırmızı krem halılara daha bakamadık bakalım düzeltiyoruz yavaş yavaş

kaynına niye siz alıyosunuz ki bayramlık? Koca adam kendi alsın? :26:

Yatak odası yanan özgeydi yarenim :))

canm kaynım çalışıyo benzin isty.da, çıkıp bakamıyo ona çoğunlukla annesi alır :) e şimdi eşime alıcam kazak, oda gariplenmesin onada alıyım

..

Valla geçen bende yazdım ne durumda oda diye ama cevap vermedi özge :26:

Canım cevap verbildiklerime verdim sanada verdim diye hatırlıyorum:26: ama veremediysem k.bakma
Düzelttik biraz sipariş falan verdik bekliyoruz bakalım bayramdan önceye getirin dedik.

:))) ablamların eski evi de aynen bu düzendeydi oturma odası çocuk odası ve karşısı yatak odası

canım ben de kesinlikle bakamam diyordum daha ben çocuğum falan diordum ama hamilelikte buna hazırlanıyorsun ve şimdi eşim bile sen çok ii bi anne olacaksın dior. bakamam gibi düşüncelere kapılmayın.

canım özelde de olsa böyle önemli konularda izin alamaz mı? benm eşim 1 hafta öncesine kadar başka birinin yanında çalışıyordu öyle bunalmıyorduk hastaneye falan hep birlikte gittik. izin konusunda sıkıntı yaşamadık.

ben de yazın öyleydim canım, çok zor yalnız vakit geçirmek, yazın herkes gezerken evde tek başına olmak, uzun kış geceleri tek başına oturmak....

Selam kızlarrrr

slm canımm hg

güle güle giy canım. kaynım askere gidecek ya eşime söliim de bu bayram biz alalım ona. ii olur.

canım annenler ne kadar yakın olursa olsun akşamları ben tek de olsam her zaman gidemiyorum. ev ayrıldı bi kere. tek başıma oturdum yaz boyu. ablamlar da çok yakın bana ama ne kadar yakın olursan ol, canından parça da olsa ev,ekmek bölündükten sonra her akşam gidemiyorsun. hem ben kendi evimi çoook özlüyorum annemlerde bile :)

benm bunların hepsinden var bi de şundan var ama ben arkadan bağlıyorum
ama bayrama yeni bişiler istiyorummm

ortadaki beyaz hariç diğer hepsi çooook güzel, güle güle giy cnm

tşk canım o beyazın gül kurusu bendeki ve bi de pembe altında bebek müzik dinlio öle var. ama dışarı giyemiyorum giyersem de ancak hırka içine. utanıyorum nieyse.

tşk canım o beyazın gül kurusu bendeki ve bi de pembe altında bebek müzik dinlio öle var. ama dışarı giyemiyorum giyersem de ancak hırka içine. utanıyorum nieyse.
aa niye utanıyosun kii, çok güzeller.. ben dışarıda giycem bunlardan Allahım nasip ederse bize bebik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…