2010'da evlendik kızlar, peki ya sonrası, hadi paylaşalım... :)

yatak odası yanan Özgeydi yarenim :))

tam tahmin ettiğim gibi, karıştırmışım

bir sürü masraf çıktı şimdi yeniden. Allah tekrarını yaşatmasın canım ya.

izin işi çok zor canım maalesef. resmen kavga dövüş izin alıyor 2 saatlik bile olsa. zaten adam o 2 saatte de defalarca arıyor, nerdesin diye. eşimin çalıştığı matbaa çok büyük ve çok işleri var. eşimin 3-4 makina kullanıyor. o yüzden çok zorluyorlar eşimi izin konusunda.

doğru söylüyon canım bu konuda. benim ablamlar da bir sokak üstümüzde oturuyor ama akşamları evimden çıkmak istemiyorum. ben özellikle annemden uzak olduğumdan bana böyle geliyor sanırım.

canım cevap verbildiklerime verdim sanada verdim diye hatırlıyorum:26: Ama veremediysem k.bakma
Düzelttik biraz sipariş falan verdik bekliyoruz bakalım bayramdan önceye getirin dedik.

k.bakmadım canım :) inş gelir hemen

:))) ablamların eski evi de aynen bu düzendeydi oturma odası çocuk odası ve karşısı yatak odası :d

güle güle giy canım. Kaynım askere gidecek ya eşime söliim de bu bayram biz alalım ona. Ii olur.

hadi yaa

Senin kaynında benmki gibi, bazen diyorum kaynıma, biz seni nüfusumuza alalım en iyisi :))

tşk canım o beyazın gül kurusu bendeki ve bi de pembe altında bebek müzik dinlio öle var. Ama dışarı giyemiyorum giyersem de ancak hırka içine. Utanıyorum nieyse.

ayy bende utanırdım heralde yaa, sankim herkez bana bakıcakmış gibi

Ama çok güzeller ,bende mutlaka alıcam inş

selam kızlarrr. herkes bi karamsar bi üzgün bu aralar offf inş. herkes için allah hayırlısı neyse onu versin

benim biraz huyum sanırım böyle şeyleri kafama pek takmıyorum bi şeyi çok istersen (ve de hayırlısıysa tabiiki) olur diye düşünüyorum o yüzden daha rahatım. yani size de çok takmamamanızı söylemek istedim, inş. hepimiz bi gün hayal ettiğimiz durumlarda yerlerde olucaz buna inanıyorum.

şu an için çocuk meselesi yok bizim önümüzde, eşim de bi sene falan daha bekleyelim diyor, ben de istememe rağmen hazır hissetmiyorum iyice düzenimiz otursun bi bakalım.

dilşadcım oda takımı çok hoşmuş eltiminki de buna çok benziyor işte tam takım, odaları ufaktı ama zar zor sığdırdılar çok da güzel oldu. aslında düşününce şuan o oda hiç kullanılmıyor desek yeridir, sadece dolabı eşyaları koymak için kullanıyorlar. o yüzden belki de ilk etapta bi beşik falan almak en mantıklısı. ama insanın da baktıkça gözü kalıyor o kadar güzel şeyler var ki ben de bikaç kere olarla gezmiştim çocukyapasım gelmişti walla

özge ben sana geçmiş olsun diyemememiştim cn. yeni perdeler falan alıcaksın bu da vesile oldu odada değişiklik yapmış olacaksınız. yanlış anlamadın dimi oh ne güzel oda yandı yeni eşyalar gelio falan demek istemedm de...

Son düzenleme:
diloş ben de çok seviyorum o t-shirtleri. göbiş iyice çıkınca çok tatlı oluyorlar

burda pek hamile giyim yok. olanlarda da şu eskiden hamilelerin giydiği randalar falan var ya onlardan var. o yüzden tek seçeneğim lcw.

hangi şehirdesin ki canımcım?ala zaten lcw tarzı hoş ve rahat ben beğeniyorum bizim de evin yakınına açıldı bi tane daha gezemedim artık bayram dönüşü

ben hamilelerde uzun tişört ve taytları da çok yakıştırıyorum altına babetlerle filan...

eveeeet bence dee bana göre hamilelere elbise gitmiyor yaa pantul-bluz ya da dediğin gibi tayt tunik filan daha hoş duruyor

kızlar benim için dua edin ne olur size bayramdan sonra bebek müjdesi verebileyim

tunik+taytı ben de çok beğeniyorum cidden altına da babetlerle süper oluyor. ama benim kociş izin vermez heralde tayta üffffffffffffffff

akşama ne yemek var kızlar? bugün de ben sorayım

aklımda mercimek çorbası ve salata var. araya yemek olarak bi şey düşünemedim henüz :)))

ya kızlar size bişi sorcam. kayınvalidem biz yokken evimize giriyor çokkkk sinir oluyorum eşim bi iki kere şaka yollu uyardı ama o da yarı şaka yarı ciddi girerim nolcak falan dedi. evin alt ve üst iki anahtarı var, bi tanesini onun anahtarlığından çıkarsam nolur sizce anlar mı :))))))))))))) ne yapayım laftan anlamıyor yaaa, e siz de benimkine giriyorsunuz nolcak ki diyor, ama senin evinle bizimki bir mi ben yeni evliyim ya

kızlar benim için dua edin ne olur size bayramdan sonra bebek müjdesi verebileyim

İnşallah döndüğünde hamile olduğunun müjdesini verirsin canım

çok sıkıldım akşam olsa da eve gitsek

bayramda planınız var mı?

eşimde demin aradı bayramda nereye gitsek ne yapsak diye. Plan yapmayalım doğaçlama yaşayalım dedim. Bizdede ilk gün kurban sonraki gün akraba ziyaretleri 2 gün kalıyor şuanki ruh halim evde kocişimle dinlenmek. Keşke kayınvalidem memlekete gitseydi tatil kısa diye gitmedi kız kardeşi gelicek.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…