yatak odası yanan Özgeydi yarenim :))
Kastettiğin benim canım ya :26: aaa çikolata gibi tenin var derler ama ordan aklında kalmıştır fotoma baktıysan
Evi kabalarını attık kartonpiyerler falan değişecek perde baktık yeni eskisi pembeydi odam şimdi kırmızı olacak uyku setide aldım 1 tane o da kırmızı krem halılara daha bakamadık bakalım düzeltiyoruz yavaş yavaş
canım özelde de olsa böyle önemli konularda izin alamaz mı? benm eşim 1 hafta öncesine kadar başka birinin yanında çalışıyordu öyle bunalmıyorduk hastaneye falan hep birlikte gittik. izin konusunda sıkıntı yaşamadık.
canım annenler ne kadar yakın olursa olsun akşamları ben tek de olsam her zaman gidemiyorum. ev ayrıldı bi kere. tek başıma oturdum yaz boyu. ablamlar da çok yakın bana ama ne kadar yakın olursan ol, canından parça da olsa ev,ekmek bölündükten sonra her akşam gidemiyorsun. hem ben kendi evimi çoook özlüyorum annemlerde bile :)
tam tahmin ettiğim gibi, karıştırmışım
bir sürü masraf çıktı şimdi yeniden. Allah tekrarını yaşatmasın canım ya
zuzum güle güle giy ne aldın aldın triko tarzımı ne renk :)
boğazlı koları dirsekte...ımm rengi gül kurusumu desem ne desem öle bişey :)
zatiii bayramda foto çekip eklicez ya :))) görürsün canm şimdi anlatamadım pek
canım cevap verbildiklerime verdim sanada verdim diye hatırlıyorum:26: Ama veremediysem k.bakma
Düzelttik biraz sipariş falan verdik bekliyoruz bakalım bayramdan önceye getirin dedik.
:))) ablamların eski evi de aynen bu düzendeydi oturma odası çocuk odası ve karşısı yatak odası :d
güle güle giy canım. Kaynım askere gidecek ya eşime söliim de bu bayram biz alalım ona. Ii olur.
tşk canım o beyazın gül kurusu bendeki ve bi de pembe altında bebek müzik dinlio öle var. Ama dışarı giyemiyorum giyersem de ancak hırka içine. Utanıyorum nieyse.
Eki Görüntüle 284112 benm bunların hepsinden var bi de şundan var ama ben arkadan bağlıyorum
Eki Görüntüle 284113 ama bayrama yeni bişiler istiyorummm
ben de bunları çok beğeniyorum dilşadccım hamile kalırsam inşallah alıcam
diloş ben de çok seviyorum o t-shirtleri. göbiş iyice çıkınca çok tatlı oluyorlar
ben hamilelerde uzun tişört ve taytları da çok yakıştırıyorum altına babetlerle filan...
inş. mutlu haberlerini bekliyoruz cnmmmkızlar benim için dua edin ne olur size bayramdan sonra bebek müjdesi verebileyim
çok sıkıldım akşam olsa da eve gitsek
bayramda planınız var mı?
kızlar benim için dua edin ne olur size bayramdan sonra bebek müjdesi verebileyim
çok sıkıldım akşam olsa da eve gitsek
bayramda planınız var mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?