- 28 Mayıs 2010
- 7.093
- 23
- 158
maaşım yatmış çok sevindim :118:
ayrıca yarında tatilim
canım olunca daha ii anlarsın bambaşka tadı var yeğenin. benm yeğenim 2,5 yaşında ömrümü veririm uğruna. doğmadan önce bu kadar anlamıyrdum. geçen gün son 10 liram vardı gittim ona oyuncak bayık aldım isteyip duruyodu 2 gündür 5 kuruşsuz geziyordum. :)
Maşallah canım benim yeğenimde erkek olacak 6 ayın içindeler şuan çok heyecanlanıyorum ilk yeğenim çünkü...
fundanın eşinin soyadını bilen var mı kızlar tekin acarda onun soyadı tutan biri var da sanırım o yaa, kazanmış
ya geçen ay 2 kredi kartını kapatmıştım bir bonus kalmıştı 200 tl borcu vardı biter bu ay dedim ama şuan 670 tl oldu eşime giyim alışverişi yapınca onu da ben ödicem
kendime de 250 tllik kart çıkarttırdım giyim alışverişi yaparım netten falan die. eşimede dedim önümüzdeki ay artık kendi kartımı öderim senin bonusu falan ödeyemem
ü. kızlık soyadı mıydı?
ben biliyorum du özeline söylim, aklımda kalmış :))fundanın eşinin soyadını bilen var mı kızlar tekin acarda onun soyadı tutan biri var da sanırım o yaa, kazanmış
kız buraya soyadını yazmasana kızın :))üzümcü kızlık soyadı mıydı?
halamı oluyon teyzemi :)
ay ne güzell
allah saglicakla dogmasini nasip eer ins.
canım olunca daha ii anlarsın bambaşka tadı var yeğenin. benm yeğenim 2,5 yaşında ömrümü veririm uğruna. doğmadan önce bu kadar anlamıyrdum. geçen gün son 10 liram vardı gittim ona oyuncak bayık aldım isteyip duruyodu 2 gündür 5 kuruşsuz geziyordum. :)
ben biliyorum du özeline söylim, aklımda kalmış :))
kız buraya soyadını yazmasana kızın :))
özgecim çok süper bi şey, benim kendi kardeşimden yok ama eşimin abisinin çocuğu oldu 3 aylık şimdi, o kadar tatlı geliyor ki anlatamam her gün görse bıkmıyor insan ilk doğduğu zamanlar eşim her gün gidip görmek istiyordu, ben de öyle :)))
Biliyorum canım yaa eşimin yeğeni var 1 yaşında bir tatlı oldukii anlatamam eşimde öyle sürekli görmek istiyor dayanamıyor.
özgecim çok süper bi şey, benim kendi kardeşimden yok ama eşimin abisinin çocuğu oldu 3 aylık şimdi, o kadar tatlı geliyor ki anlatamam her gün görse bıkmıyor insan ilk doğduğu zamanlar eşim her gün gidip görmek istiyordu, ben de öyle :)))
ayyyy zuzu değilmişşşş
alishiaymış hem sende alıntı yaptığın için sende de var nekkk silin bakiiim :d
kızlaaar kendi yiğenleriniz olsun da diğer çocukları sevmemişiz ki diceksiniz :)
ben sildim zuzu da silsinnnn
ayyyy zuzu değilmişşşş
alishiaymış hem sende alıntı yaptığın için sende de var nekkk silin bakiiim :d
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?