2010'da evlendik kızlar, peki ya sonrası, hadi paylaşalım... :)

maaşım yatmış çok sevindim :118:

ayrıca yarında tatilim

benm de maaşım yatmış 125 lira da bayram parası yatırmışlar :) çekmedim şaşkınlıktan sordum çeksene kız, o sizin harçlıklarınız dedi müdür :) ilk maaşım akşam kocişle çekerim.

Maşallah canım benim yeğenimde erkek olacak 6 ayın içindeler şuan çok heyecanlanıyorum ilk yeğenim çünkü...
canım olunca daha ii anlarsın bambaşka tadı var yeğenin. benm yeğenim 2,5 yaşında ömrümü veririm uğruna. doğmadan önce bu kadar anlamıyrdum. geçen gün son 10 liram vardı gittim ona oyuncak bayık aldım isteyip duruyodu 2 gündür 5 kuruşsuz geziyordum. :)

geldimmm :) sıkılıyorum yaa 3.30da dersim, ama 3 öğrenci varmış sınıfta, gidin desek mi diye düşünüyoruz keşke öyle bi imkanımız olsa

ya geçen ay 2 kredi kartını kapatmıştım bir bonus kalmıştı 200 tl borcu vardı biter bu ay dedim ama şuan 670 tl oldu eşime giyim alışverişi yapınca onu da ben ödicem
kendime de 250 tllik kart çıkarttırdım giyim alışverişi yaparım netten falan die. eşimede dedim önümüzdeki ay artık kendi kartımı öderim senin bonusu falan ödeyemem

fundanın eşinin soyadını bilen var mı kızlar tekin acarda onun soyadı tutan biri var da sanırım o yaa, kazanmış

ben de güya bu ay bonusu bitirecektim, maksimuma devam edecektik ama 803 lira gelmiş. :18:

halamı oluyon teyzemi :)

Teyzeeee

ay ne güzell

allah saglicakla dogmasini nasip eer ins.

İnş. Amin canımmmm…..

Evet ilk duyduğumda nasıl sevinmiştim k.validemlerdeydik bağıra bağıra yeğenim olacak teyze olacamm diyordum. Şimdi karnında oynuyormuş içim bir tuhaf oluyor..

özgecim çok süper bi şey, benim kendi kardeşimden yok ama eşimin abisinin çocuğu oldu 3 aylık şimdi, o kadar tatlı geliyor ki anlatamam her gün görse bıkmıyor insan ilk doğduğu zamanlar eşim her gün gidip görmek istiyordu, ben de öyle :)))

Biliyorum canım yaa eşimin yeğeni var 1 yaşında bir tatlı oldukii anlatamam eşimde öyle sürekli görmek istiyor dayanamıyor.

ayyyy zuzu değilmişşşş
alishiaymış hem sende alıntı yaptığın için sende de var nekkk silin bakiiim :d

Biliyorum canım yaa eşimin yeğeni var 1 yaşında bir tatlı oldukii anlatamam eşimde öyle sürekli görmek istiyor dayanamıyor.

kızlaaar kendi yiğenleriniz olsun da diğer çocukları sevmemişiz ki diceksiniz :)

iveettt şu saat itibariyle bi kırık müşterimiz daha oldu, hayırlı uğurlu olsun bana

adam içerde telde konuşuyodu, kapadıktan sonra , yeaaa:119: diye sevinç çığlıkları attı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…