2010'da evlendik kızlar, peki ya sonrası, hadi paylaşalım... :)

nekkk akşam brokoli haşlıcam ama eşim yemiyo, ne yapsamki yanına ,hoş zatii yesede yanına gene bişey yapmam lazım..
ne yapsam

onu sirkeli suda 5-10 dk bekletiyoduk dimmi

Tekin acarın sayfasına baktım evet eşi kazanmış yada funda kendi facesini kapatıp eşininkini kullanıyor

ben ne yazdımki :101:

kızlar m.e.ü değildi....m.ü ydü diye hatırlıyorum neyse

aaa buldum brokoli taze fasulye pilav yapayım :26:

KIZZ YANLIŞ ALARM VERDİMMM SEN DEĞİLMİŞSİNNN :d KUSURA BAKMA
BEN SABAH TARHANA ÇORBASI PİŞİRİP ÇIKTIM EVDEN. EKŞİLİ PATATESİ DAHA YAPAMADIM. AMA BU AKŞAM DA YAPAMAM HERALDE :) KOCİŞLE ÖNCE ALIŞVERİŞE SONRA EVE GİDECEZ YETİŞMEZ YEMEK.

kızlar fundişle konuştuk

hepinize selamı var ,bayramınızı kutluyor...kayseriye gidicekmiş ailesinin yanına tatile bunuda dipnot yazayım :) çünkü gidip gitmeyeceği kesin değildi ya konuşuyoduk burda :)

ve evet eşi kazanmış

Son düzenleme:

Aleyküm Selam. İşyerinimi aradın?

kaynanam benm anneme bayram tatlısı açmış onu getirdi. midye tatlısı ay dayanamadım açınca koktu şerbetsiz merbetsiz ama yedim bitecik :)

Aa ne güzel k.validen annenleri düşünüyormuş canım ne güzel. Ye tabi canın çekmiştir.

evet canım geçen sene kurbanda da tatlıyı o yapmıştı annemlere.

Ben dün pırasa yaptım bugün için. Kaynanamda işyerinde haşlanmış mantı getirmiş bi sarımsaklı yoğurt yapıp dökücem üstüne. bide yayla çorbası var

yayla çorbası da yoğurtlu mantı da çorbayı atıver dolaba yarın yersiniz elfi

Bizde lahana sarması ve pırasa var annemler dün gelmişlerdi bize yapıp getirmiş yemek yapmicam bugünn yarında dışarda yeriz ohhhh

evet canım geçen sene kurbanda da tatlıyı o yapmıştı annemlere.

yayla çorbası da yoğurtlu mantı da çorbayı atıver dolaba yarın yersiniz elfi

Evt canım biliyorumda çorba dünkü çorba eşim seviyor öyle ayırt etmez azcık kalmıştı zaten kimse içmezse malesef dökücem
Eşim çöpe gitmesin diye içer kesin :)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…