2010'da evlendik kızlar, peki ya sonrası, hadi paylaşalım... :)

Ben dün pırasa yaptım bugün için. Kaynanamda işyerinde haşlanmış mantı getirmiş bi sarımsaklı yoğurt yapıp dökücem üstüne. bide yayla çorbası var

Bizde lahana sarması ve pırasa var annemler dün gelmişlerdi bize yapıp getirmiş yemek yapmicam bugünn yarında dışarda yeriz ohhhh

ohh iyisiniz kızlar, ama pırasa da pişti olmuşunuz :))ahaha

eşi müsade ederse mi :26: ben bişi mi kaçırdım :44:

:26::26:

ben sildim zuzu da silsinnnn

ayyyy zuzu değilmişşşş
alishiaymış hem sende alıntı yaptığın için sende de var nekkk silin bakiiim :d
benim silme sürem bitmiş yaa, farkında değilim alıntımda kaldığının :26:
2 saattir sözleşme yazıyorum, bi 5 dk bakim dedim buraya ama süre bitmiş

nekkk akşam brokoli haşlıcam ama eşim yemiyo, ne yapsamki yanına ,hoş zatii yesede yanına gene bişey yapmam lazım..
ne yapsam

onu sirkeli suda 5-10 dk bekletiyoduk dimmi
evet kuzum, sirkeli suda beklet ama sonra iyice yıka.
bak haşlarken çok su doldurup lakır lakır kaynatma onu.. 2-3 bardak su koy kapağını iyice kapat, buharında pişsin tüm faydalı maddeleri ölüyo sonra :)))

Nekkkkk haberi var galiba 38 dakika önce kazanmışım yazmış

Bizde lahana sarması ve pırasa var annemler dün gelmişlerdi bize yapıp getirmiş yemek yapmicam bugünn yarında dışarda yeriz ohhhh
bizde de lahana sarması var, dün annem koymuş yanıma
pişti olmuşuz biz de Özge

Zuzuylada pişti olmuşum nekk Ama onda pırasaylaa

ohh iyisiniz kızlar, ama pırasa da pişti olmuşunuz :))ahaha

İyi bayramlar hanımlar ben bayram sonuna kadar olmam internetlerde falan timam mııı? öptük hepinizi pıtırcığımla.

ben de çıkıyorum kızlar, darısı başınıza yarın görüşürüzzz

yarene gülerken ,sen karıştırdın

benle değil elfiyle pişti oldunuz....

ahahh birde yarene dersin

Amaa üstüme geliosunuz amaaa...

Ben bir kere karıştırdıydım hemmmm

Herkes çıktımı ki ya benim işim vardı bayram mesajlarıyla uğraşıyorduk yetişemedim...

Herkese iyi bayramlar kızlarr kutlayamadıkalrımda girdiklerinde görürler artık Hepinizi seviyoreeee.....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…