2010'da evlendik kızlar, peki ya sonrası, hadi paylaşalım... :)

Ben de toparlanıyorum çıkıcam birazdan
tatile çıkanların bayramı kutlu olsun Sevdikleriyle birlikte nice güzel bayramlarınız olsun :))
yarın çalışacak olanlarınkini yarın kutlicam

Biz büyük bi ihtimalle yarın çalışmıcaz çalışsak gelirim ama evdeysem girmem nete

onun için şimdiden
hepinizin bayramı kutlu olsun sevdiklerinizle sağlıklı mutlu huzurlu nice bayramlara....

gönül onu ister elbet

belki ilerde eşi müsade eder ,gene gelir ama busefer funda olarak gelmez eminim

nası yani eşi istemediği için mi kapatmış face'ini ve burdaki üyeliğini??

kızlarrr nerdeyse herkes bayramlaşmış belki ben de yarın giremem eşim evde olcak. büyük ihtimalle 12ye kadar yatarız, sonra da annem kahvaltıya çağırdı pizza yapıcakmış oraya giderz (gerçi 12de öğle yemeği gibi olcak ama napalım bi güncük uyuyalım dimi :!: )
ev tamtakır bi de alışverişe çıkmamız lazım yani anlıcanız olur da giremezsem ben de şimdiden herkesin bayramını kutlarım sevdiklerinizle nice mutlu huzurlu bayramlar geçirirsiniz işnş.
öpüyorum hepinizi çok çok kendinize iyi bakın mümkün olduğunca dinlenin herkese iyi eğlencelerr

Kocam bana kutuda böyle tek güller oluyor ya ondan almış, beyaz gül
ay sevindirik oldum yaa, gerçi geldi ben yatıyorum, öyle çok hoş karşılayamadım.. ama inanılmaz başım ağrıyor
banyodan çıksın yemek verim ona yatcam dayanamıyorum

Son düzenleme:

canım sana da iyi bayramlar, bayramda giremezsen bayram sonrasından okursun artık bayram tebriğimi

vauwwwww çok güzel hareketler bunlar ben de çok sevindirik oldum canım senin adına.

ben de çok hastayım ya. ağzımın tadı bile kaçmaya başladı. umarım bayramı yatarak geçirmem:2::2::2:

günaydın bu arada

özgecim ya ben de musmutlu olmak isterdim ama bu hastalık yüzünden bayramda yatıp kalcam diye çok korkuyorum:2::2:

Teşekkür ederim canımmm
geçmiş olsun ayrıca :/ kötü olmuş tam bayram üstü.. havalar da bi iyi bi kötü insan kışlık ve mevsimlik kıyafetlerin/montların arasında gidip geliyor..üşütüp hasta oluyoruz böyle :/

Günaydın herkese

ay bende sevindirik oldum
canm neden başın ağrıdı bukadar :26:

özgecim ya ben de musmutlu olmak isterdim ama bu hastalık yüzünden bayramda yatıp kalcam diye çok korkuyorum:2::2:

kıyamam yaa...buakşam yorma kendini yat dinlen nanelimon vs.iç yarına bomba gibi ol

yarenim biz bayramın 2-3 günleri izmir de olucaz galiba :))

senin için bolbol foto çekinirim söz

yarenim biz bayramın 2-3 günleri izmir de olucaz galiba :))

senin için bolbol foto çekinirim söz

ne güzel zuzum ya, bol bol çekilin ama olur mu. benim yerime de doya doya bak İzmirime iyi eğlenceler, hayırlı yolculuklar canım.

ne güzel zuzum ya, bol bol çekilin ama olur mu. Benim yerime de doya doya bak izmirime Iyi eğlenceler, hayırlı yolculuklar canım.

üzülme bebeğimmm

Azcık sonra sizde tamamen gitceksiniz oraya, ozamn da sen bolbol foto çekinir koyarsın buraya :)

ay bende sevindirik oldum
Canm neden başın ağrıdı bukadar :26:

Kıyamam yaa...buakşam yorma kendini yat dinlen nanelimon vs.iç yarına bomba gibi ol
benim migrenim var ya zuzum, o tuttu dün akşam :105:
Sana şimdiden iyi yolculuklar canım

Ben hala çıkamadım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…