2010'da evlendik kızlar, peki ya sonrası, hadi paylaşalım... :)

üzülme bebeğimmm

Azcık sonra sizde tamamen gitceksiniz oraya, ozamn da sen bolbol foto çekinir koyarsın buraya :)

sorma zuzum ya. geçen eşimle konuştuk da 1 yıl daha mı kalsak falan dedik. bebiş için özellikle. bebiş ve İzmir arasında seçim yapmak zorunda kalabilirim. yoksa biraz ters olacak durumlar. neyse neyse şimdi bayram önü kafamı bozmayım bunları düşünüp. şimdilik sadece bayram var,tatil var, kociş var

evettt bayramm tatillll

Ama ben daha işteyim, eşim 12 de çıktı çağırdım gelcek 1 saate kadar, onu görünce izin verir patron

selam kızlar...

bir kaç gündür hastayım yatıyordum gelemedim yanınıza.. hepinizin bayramını kutluyorum...

çooook öptüm hepinizi...

undoo geçmiş olsun canım.

herkese hayırlı bayramlar.

bolun kızı olmuş fotolar facede

selam kızlar...

bir kaç gündür hastayım yatıyordum gelemedim yanınıza.. hepinizin bayramını kutluyorum...

çooook öptüm hepinizi...
geçmiş olsun cnm nasılsın şimdi daha yi oldun inşş.
undoo geçmiş olsun canım.

herkese hayırlı bayramlar.

bolun kızı olmuş fotolar facede

fotolar çok tatlıııııııııııııı Doğa bebeğimiz gelmiş

bayram nasıl geçiyor kızlar buralara uğrayan pek yok herkes gezmelerde anlaşılan benimki biraz zevksiz yaa, kociş dün yarım gün cafedeydi bugün akşam yine gitti, yarıın yine gidecek. walla bayram tatil güya ama ona diil ne yazık ki....

Herkesin bayramı kutlu olsunnn (yazmamıştım ben sanki)
sevdiklerinizle birlikte nice güzel bayramlarınız olsun

Selam kızlar 3 gün nasıl geçti anlamadım bi taksime gittik gezmek için diğerleri hep akraba ziyaretleri.Yarın gezelim diyoruz inş. güzel bi gün geçiririm

sedanın bebeğini gördüm çok tatlı ya maşallah burayı okurken yazdığınızı görüp hemen face i açtım

selam kızlar.

biz de biraz gezdik, biraz ziyaret ettik komşuları, tanıdıkları falan. kaynım burda. dolu dolu geçiriyoruz. bu arada dunloptan koşu bandı aldık onu eve getirdik. eşimle kardeşi, eşimin iş arkadaşının yanına gittiler. ben de fırsattan istifade evi toparlayım biraz. malum 1 haftadır nerdeyse dokunamadım.

yarın görüşmek üzere.

ohh iyi yapmissin yarenaycim gez bosver.

ii akşamlar kızlar
biz de bayramı biraz akraba ziyareti biraz da arkadaşlarla gezerek geçirdik. bayramın ilk akşamı hastanelik olsakta, ii geçti tatilimiz. kocişle bol bol vakit geçirdik. yarın görüşürüzzzz

günaydın kızlar.

güzel bir bayram tatilinden sonra yeniden işlerimizin başındayız.

dilşadcım geçmiş olsun hayırdır?

günaydın kızlar.

güzel bir bayram tatilinden sonra yeniden işlerimizin başındayız.

dilşadcım geçmiş olsun hayırdır?

günaydın canım
et kesildiği gün yenilmemeliymiş, hele hamileler kesinlikle ilk gün yememeliymiş,zaten yediğim toplasan 1 çay tabağı kadardı,bebiş beni uyardı yeme die :) ama biraz da tuz serpmiştim. tansiyonum çıktı, 2,5 saat hastanede kaldık.çok şükür iyiyim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…