evet dün gece eşimle izledik tv de :/günaydın şekerler ,nasılsınız
geçmişi okuyp geliym ,zatii 2 sayfa yazmışınız
sabh sabh kötü haberduydunuzmu van da gene deprem olmuşş 5,6 dün gece haberlerinde verdi.. 18 bina yıkılmış
günaydın canım
et kesildiği gün yenilmemeliymiş, hele hamileler kesinlikle ilk gün yememeliymiş,zaten yediğim toplasan 1 çay tabağı kadardı,bebiş beni uyardı yeme die :) ama biraz da tuz serpmiştim. tansiyonum çıktı, 2,5 saat hastanede kaldık.çok şükür iyiyim.
evet dün gece eşimle izledik tv de :/
eşimin van da kaldığı otel yıkılmış
günaydın kızlar
geçmiş olsun dilşadcım dikkat et kendine cnm
Geçmiş olsun Diloş :))
Günaydın herkese
Günaydın Kızlar
Geçmiş olsun Dilşadcım
günaydın şekerler ,nasılsınız
geçmişi okuyp geliym ,zatii 2 sayfa yazmışınız
sabh sabh kötü haberduydunuzmu van da gene deprem olmuşş 5,6 dün gece haberlerinde verdi.. 18 bina yıkılmış
günaydın kızlar
çok yorucu bi bayram geçirdim 1. gün annem ve k.validem de geçti.
2.gün ziyaretlere gittik
3.gün eşimin ailesini çağırdım
4.günde benim annemler ve dayımlar geldi
ve ben yemekli olarak çağırdım çok yorucuydu
amaaa nekkksana güldüm benm başıma geldi, bayram sabahı uymuşum namaza gidemedi eşim :)
7 kişi hayatını kaybetmiş ve 20 küsür yaralı varmış diyordu sabah radyoda :105::26:
ölen varmıdır acaba daha okumadım haber, bi bakayım
:26:
ölen varmıdır acaba daha okumadım haber, bi bakayım
Selam kızlar 3 gün nasıl geçti anlamadım bi taksime gittik gezmek için diğerleri hep akraba ziyaretleri.Yarın gezelim diyoruz inş. güzel bi gün geçiririm
sedanın bebeğini gördüm çok tatlı ya maşallah burayı okurken yazdığınızı görüp hemen face i açtım
günaydın canım
et kesildiği gün yenilmemeliymiş, hele hamileler kesinlikle ilk gün yememeliymiş,zaten yediğim toplasan 1 çay tabağı kadardı,bebiş beni uyardı yeme die :) ama biraz da tuz serpmiştim. tansiyonum çıktı, 2,5 saat hastanede kaldık.çok şükür iyiyim.
canım keşke dinlenseydin yaa
kaçta uyandınız?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?