2010'da evlendik kızlar, peki ya sonrası, hadi paylaşalım... :)

Kızlar nasıl geçti bayramınız??

Bizim ilk gün kurbanla uğraşmakla geçti ikinci ve üçüncü gün akraba ziyaretleri son günde eşimle tam dışarı çıktık arkadaşlarım aradı 2 saat sonra buluşalım diye. biraz eşimle gezdik ben bakırköye gittim eşim eve gitti. Arkadaşlarımla güzel bi vakit geçirdim eve geldim misafir falan derken tatil bitti.

günaydın şekerler ,nasılsınız

geçmişi okuyp geliym ,zatii 2 sayfa yazmışınız

sabh sabh kötü haber duydunuzmu van da gene deprem olmuşş 5,6 dün gece haberlerinde verdi.. 18 bina yıkılmış

günaydın kızlar

çok yorucu bi bayram geçirdim 1. gün annem ve k.validem de geçti.
2.gün ziyaretlere gittik
3.gün eşimin ailesini çağırdım
4.günde benim annemler ve dayımlar geldi
ve ben yemekli olarak çağırdım çok yorucuydu

evet dün gece eşimle izledik tv de :/
eşimin van da kaldığı otel yıkılmış

çok geçmiş olsun canımmm

..

bizimde 1. günü eşim kahvaltıdan sonra patronlarına yardıma gitti kurban için...sonra 2,30 gibi annemlere gittik ,bikaç ziyaret işte :) ilk gün öle geçti...

2. günü o bebişli yakın arkilere kahvaltıya gittik ,saat 2de izmire gittik ordakiş akraba ziyaretleri vs. o gece izmirde kaldık

3.günü kahvaltıdan sonra ,o arkilerle izmirde buluştuk sasalı hayvanat bahçesine gittik, ordan konak kemeraltı ( 1 tane akkabı aldım) , gece 12 de eve geldik :)

4.günü de kocişle pazara gittik, sonra gene o arkilerle buluşup kumpir kısır falan filan yaptık yedik gece 12,30 a kadar ordaydık..

sabahda zor uyanıp buraya geldim işte

amaaa nekkk sana güldüm benm başıma geldi, bayram sabahı uymuşum namaza gidemedi eşim :)

günaydın kızlar
geçmiş olsun dilşadcım dikkat et kendine cnm

Geçmiş olsun Diloş :))

Günaydın herkese

Günaydın Kızlar

Geçmiş olsun Dilşadcım

tşk ederm kızlar,sağolun.

ben de sabah haberlerinde 25 bina die duydum, çok zor durumdalar artık. allah yardımcıları olsun. felaket üstüne felakat yaşıyorlar.

Son düzenleme:

canım keşke dinlenseydin yaa

ya ben nası görcem face yok

canım çok geçmiş olsun dikkat et yediklerine tuza falan

canım keşke dinlenseydin yaa

yaa keşke şimdi elim kolum bacağım hiç tutmuo
ama bi tarafı çağırıp bi tarafı çağırmayınca olmazdı

bide misafir gelmeden ev temizle gidince temizle.
ellerim kazık gibi oldu deterjanlı sulardan bulaşıktan
bide bulaşık makinem beni sinir etti çalışıo numarası yapıo end dio bi açıoum hiç ilk suyu almış gerisi yok
3.gün onca misafir varkende öle yaptı dün akşamda 3 kere baştan çalıştırdım yaa

bugün 10 kasım ya bazı kişiler burda saygı duruşuyla ilgili "ben o adama saygı duymuyorum ki ne saygı duruşu" modunda, nasıl içimi acıtıyo şu laflar, nasıl sinir oluyorum bu tiplere yazık!

bizim kurban işi yalan oldu maalesef, çok üzüldüm. nasip değilmiş dedik artık.

dilşadcım geçmiş olsun tekrar. bebiş uyarmış da ucuz atlatmışınız çok şükür.

sorma nekcim, burası da aynı. siren çalıyor ama kimsenin umrunda değil tabii. İzmir'de metro bile durdurulur, içinde olan herkese ayağa kalkar. canım memleketim, herşeyi ayrı güzel.

dilekcim baya yorulmuşun. keşke iki tarafı da aynı gün ağırlasaydın. daha az yorulurdun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…