2010'da evlendik kızlar, peki ya sonrası, hadi paylaşalım... :)

seneye kesersiniz canım, bu sene için kısmet değilmiş :/

o metronun bile durması felan biraz da İzmire özgü bişe canım, burda öyle insanlar var kii
neyse biz rahmet ve minnetle anıyoruz Atamızı

keşke canım ama yine sorunlar oldu. Eşimin ailesinin bişiden haberi yok ama benim ailem o tarafa çok sinirli aynı gün çağıramazdım

biz de aynı durumdayız canım. Iki taraf yanyana pek gelmez bayram seyran ramazan olmadığı sürece. Hatta ramazanda birbirlerini çağırırlar da bana ayrı ayrı gelirler.

canım çok geçmiş olsun dikkat et yediklerine tuza falan

:26: azalttım zaten tuzsuz tuzsuz yiyorum hiç bi tat almıyorum ama atmıyceğimmm.

seneye kesersiniz inşallah canım biz de bu sene kesemedik. tşk ederim evet bebiş uyardı da midem almadı fazlasını zaten ii ki de uyarmış.

yaa alıntı yapıoum herkesin yazısı alt alta sayfaya geleceği yerde uzayıp gidio tek satırda bi türlü yazamadım.

benim bilg göçmek üzere zaten hayırlısı zor yazıoum çokta yavaş çalışıo

Günaydın kızlar , herkesin geçmiş bayramını kutluyorum,

Atamıza Allahtan rahmet diliyorum Hakkını ancak ettiğimiz dualarla ve vatan birliğimizle ödeyebiliriz heralde

herkes iyimi bakalım,

elfim güle güle kullan saatini arsenin dediği gibi

dilşad hiç ipucu yok mu doğum günüyle ilgili

elfim güle güle kullan saatini arsenin dediği gibi

dilşad hiç ipucu yok mu doğum günüyle ilgili

Sağol canım
dilekcim seninmi saçın dökülüyordu hatırlayamadım saç analizi yaptırdım ben. dökülecek saçlarım daha varmış ve çok cansızmış ve çok yağlı çıktı saçlarım normalde kurudur saçlarım. Bana ducray adında bi şampuan önerdi 3 kere kullandım banyoda dökülmüyor tarayınca dökülüyor 10 gün sonra yine gidicem analize. Değişikliğe bakıcaz

keşke canım ama yine sorunlar oldu. eşimin ailesinin bişiden haberi yok ama benim ailem o tarafa çok sinirli aynı gün çağıramazdım

biz de aynı durumdayız canım. Iki taraf yanyana pek gelmez bayram seyran ramazan olmadığı sürece. Hatta ramazanda birbirlerini çağırırlar da bana ayrı ayrı gelirler.

Allah yardımcınız olsun kızlar ya. çok zordur öyle bir durum. bakalım biz dönünce neler yaşanacak. umarım böyle olmazlar.

Kızlar eşim bana bayram hediyedi saat aldı :) Annemlere gittiğimiz gün taksime gittik annem ile kızkardeşimde geldi gezdik sonra bi swatch a bakalım dedik bunu aldı eşim bana

Swatch SUOR703 | Swatchsaat.com

güle güle kullan canım.

elfi güle güle kullan canım, bütün ömrün,saatin gibi tıkır tıkır işlesin he heeee heee güzel yazdım

dilşad yoksa doğum günün 12 kasımmı

BENİMDEEEEEE

gerçekten güzel yazdın tebrik ederim

senin hediyen hakkında bir tahminin var mı?

Yarencim sağol. Çalışmalara başladınızmı ? Biz başladık şimdi internetten baktımda tam ovulasyon günüme denk gelmiş korktum nedense....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…