seneye kesersiniz canım, bu sene için kısmet değilmiş :/bizim kurban işi yalan oldu maalesef, çok üzüldüm. nasip değilmiş dedik artık.
sorma nekcim, burası da aynı. siren çalıyor ama kimsenin umrunda değil tabii. İzmir'de metro bile durdurulur, içinde olan herkese ayağa kalkar. canım memleketim, herşeyi ayrı güzel.
dilekcim baya yorulmuşun. keşke iki tarafı da aynı gün ağırlasaydın. daha az yorulurdun.
keşke canım ama yine sorunlar oldu. Eşimin ailesinin bişiden haberi yok ama benim ailem o tarafa çok sinirli aynı gün çağıramazdım
canım çok geçmiş olsun dikkat et yediklerine tuza falan
bizim kurban işi yalan oldu maalesef, çok üzüldüm. nasip değilmiş dedik artık.
dilşadcım geçmiş olsun tekrar. bebiş uyarmış da ucuz atlatmışınız çok şükür.
sorma nekcim, burası da aynı. siren çalıyor ama kimsenin umrunda değil tabii. İzmir'de metro bile durdurulur, içinde olan herkese ayağa kalkar. canım memleketim, herşeyi ayrı güzel.
dilekcim baya yorulmuşun. keşke iki tarafı da aynı gün ağırlasaydın. daha az yorulurdun.
güle güle kullan canımmm
benm de 2 gün sonra d.günüme ne alacak bakalım kociş
güle güle kullan canımmm
güle güle kullan canımmm
elfi güle güle kullan canım, bütün ömrün,saatin gibi tıkır tıkır işlesinhe heeee heee güzel yazdım
güle güle kullan elfimm :)))kızlar eşim bana bayram hediyedi saat aldı :) annemlere gittiğimiz gün taksime gittik annem ile kızkardeşimde geldi gezdik sonra bi swatch a bakalım dedik bunu aldı eşim bana
swatch suor703 | swatchsaat.com
güle güle kullan elfimm :)))
elfim güle güle kullan saatini arsenin dediği gibi
dilşad hiç ipucu yok mu doğum günüyle ilgili
keşke canım ama yine sorunlar oldu. eşimin ailesinin bişiden haberi yok ama benim ailem o tarafa çok sinirli aynı gün çağıramazdım
biz de aynı durumdayız canım. Iki taraf yanyana pek gelmez bayram seyran ramazan olmadığı sürece. Hatta ramazanda birbirlerini çağırırlar da bana ayrı ayrı gelirler.
Kızlar eşim bana bayram hediyedi saat aldı :) Annemlere gittiğimiz gün taksime gittik annem ile kızkardeşimde geldi gezdik sonra bi swatch a bakalım dedik bunu aldı eşim bana
Swatch SUOR703 | Swatchsaat.com
elfi güle güle kullan canım, bütün ömrün,saatin gibi tıkır tıkır işlesinhe heeee heee güzel yazdım
dilşad yoksa doğum günün 12 kasımmı
BENİMDEEEEEE
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?