- 28 Mayıs 2010
- 7.093
- 23
- 158
Sağol canım 2 güncük mü kaldı doğum gününe..
dilşad yoksa doğum günün 12 kasımmı
BENİMDEEEEEE
elfim güle güle kullan saatini arsenin dediği gibi
dilşad hiç ipucu yok mu doğum günüyle ilgili
Allah yardımcınız olsun kızlar ya. çok zordur öyle bir durum. bakalım biz dönünce neler yaşanacak. umarım böyle olmazlar.
Yarencim sağol. Çalışmalara başladınızmı ? Biz başladık şimdi internetten baktımda tam ovulasyon günüme denk gelmiş korktum nedense....
ya inş kimsenin sorunlu olmaz. Bizim aileler zıt karakterde birbirine hayat düşünceleri oldukça farklı babam sonunda patladı :26:
yaa ne çalışması benim hiç haberim yoktusenin bu bu düşüncenden bi ben kaldım istemeyen :44:
Sağol canım
dilekcim seninmi saçın dökülüyordu hatırlayamadım saç analizi yaptırdım ben. dökülecek saçlarım daha varmış ve çok cansızmış ve çok yağlı çıktı saçlarım normalde kurudur saçlarım. Bana ducray adında bi şampuan önerdi 3 kere kullandım banyoda dökülmüyor tarayınca dökülüyor 10 gün sonra yine gidicem analize. Değişikliğe bakıcaz
benim ailem hep otarafa ayak uydurmaya çalıştı ama 1yılda laf söz konuşmalar yapılanlar yapılmayanlar derkenbizimkilerde kesinlikle zıt, fikirler, yaşamlar her şey...
Ben hala kararsızım ama eşimle konuştuk biraz. fikrimizi ne kadar karışıkta olsa olumlu olmasından yanayız.
Kızlar eşim bana bayram hediyedi saat aldı :) Annemlere gittiğimiz gün taksime gittik annem ile kızkardeşimde geldi gezdik sonra bi swatch a bakalım dedik bunu aldı eşim bana
Swatch SUOR703 | Swatchsaat.com
Sağol canım
dilekcim seninmi saçın dökülüyordu hatırlayamadım saç analizi yaptırdım ben. dökülecek saçlarım daha varmış ve çok cansızmış ve çok yağlı çıktı saçlarım normalde kurudur saçlarım. Bana ducray adında bi şampuan önerdi 3 kere kullandım banyoda dökülmüyor tarayınca dökülüyor 10 gün sonra yine gidicem analize. Değişikliğe bakıcaz
canım herşeyin hayırlısı. Allah gönlünüze göre versin.
bu arada söleyememiştim siz kurban almıştınız dimi.
Allah kabul etsin.
güle güle kullan canım
hadi ya, merak ettim bende farkı :)
inş. iyi gelir....
nerde yaptırdın analizi
Bende o şampuana 37.5 tl verdim.Fayda ederse sürekli kullanırmıyım bilmiyorum. banada pahalı geldi
Sağol canım
Bizim orda bi eczane vardı eşim dedi gidelim bi konuşalım ne önerir diye. Şikayetimden bahsettim bana bi şampuan önerdi önce almıyım dedim sonra eşimle biraz düşündük kapıda alalım diye karar verdik alınca kadın analizide yapalım aradaki farkı görmek için dedi. Bende farkı merak ediyorum bakalım bi değişiklik olacak mı?
valla biz kurban kesmedik ama kesmiş kadar olduk, difriz doldu..Allah razı olsun
150 ml minicik bişey. fındık büyüklüğünde alıp 3 dakika masaj yaparak 3 kere yıka dedi. 2 gün arayla..
Ultrason gibi canım saçıma bi alet tuttu onu ekranda gördük bi saç telini bi parmak kalınlığında gösteriyordu. Saç diplerimin içinde gezdirdi seyrekliklerin fotoğrafını çekti
biz de öle olduk canım allah razı olsun.
tek yemeklik poşetler halinde koydum 35 poşet öle oldu, sotelikler, saç kavurmalıklar kemikli etler hariç. dondurucudaki bikaç poşet sebzeyi hazır köfteleri attım dün yer kalmamıştı etlere.
aa başladınız mı elfim, hadi hayırlı zamanda gelsin inş bebişinizYarencim sağol. Çalışmalara başladınızmı ? Biz başladık şimdi internetten baktımda tam ovulasyon günüme denk gelmiş korktum nedense....
çokmuş fiyatı 150 ml için :26:Bende o şampuana 37.5 tl verdim.Fayda ederse sürekli kullanırmıyım bilmiyorum. banada pahalı geldi
aa başladınız mı elfim, hadi hayırlı zamanda gelsin inş bebişiniz
çokmuş fiyatı 150 ml için :26:
inş işe yarar :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?