Doğumdan hemen sonra dönerlerdi. Evet malesef maddiyat önemli.
evet kontrollerini yaptırmak en mantıklısı önce bi, herşeyden önce hayırlısını dileyelim..Dün dedim eşime zaten allah aşkına napıyoruz biz diye. Dedim bi doktora gitseydim ne bileyim yakın zamanda kontrollerimi yaptırdım çok şükür bişeyim yok ama en azından folik asite başlasaydım. bi hastane bulalım sürekli orda ol kontrollerini dedi. Hastane araştırması yapacaktık sözde. Kaza olsa diye bekliyoruz galiba
bizde akşam eşimle konuştuk arabanın kredisi var ve daha 3 tane borç. kredi bitince bi daha çekelim arabayı yükseltelim dio hani bebek için yatırım yapcaktık dedim.
ama 2000 motor bi araba almalıyım bişi olunca seni hemen hastaneye yetiştirmek için dio
ben 2 yıl daha ertelerim zaten evlendiğimde 3 yıl yok demiştim aynı hesaba gelir yine
kızlarrrrr hamileyim sonuç pozitif
Saat 3 luxxxx nerdesin
2,30-3 arası dememişmiydi yoksa 3,30-4 arasımıydı
yok yaa 4değildi :44:
Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin canımmkızlarrrrr hamileyim sonuç pozitif
geldim canım geldim valla heyecandan titriyorum
oley oley oleyyy bebişime ve doğa bebeğe arkadaş geliyor. tbrik ederim canım inşallah kolay bir hamilelik ve kolay bir doğum olur da hayırlısıyla gelir aramıza bebişimiz.
Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin canımm
kaç haftalıkmış canım?
oleyyyyyy sonunda çok şükürrr ,gözün aydın canımmmm
ayy canım çok sevindiminşallah sağlıcaklı geçirirsin bu dönemi problemsiz
Dün gofredo bulamadım ya içimde kaldı eşime aldırdım dün. şimdi bi çayda alayım çalışasım yok zaten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?