2010'da evlendik kızlar, peki ya sonrası, hadi paylaşalım... :)

topikten herkes bir müddet gidip-geliyo ama şu 2 ziyaretçi hiç eksik olmuyo

Elfim, sevdin mi gofredoyu? Ben de ondan yiyorum şuan, eşim dün gece almış 2 tane :))

Evet canım çok güzel tadı. hıımmm bol fındıklı :)) Bende yiyiyorum şimdi. eşimde 2 tane almıştı birini çantana at dedi dün bitanesini açtı pelin bile sevdi 3 gofret yedi. :))

Evet canım çok güzel tadı. hıımmm bol fındıklı :)) Bende yiyiyorum şimdi. eşimde 2 tane almıştı birini çantana at dedi dün bitanesini açtı pelin bile sevdi 3 gofret yedi. :))
brownie intense gibi bunu da yemekten öğğ gelene kadar tüketirim ben şimdi
nasıl çok reklamını yaptım yaa ama 2 gündür dimmi

canım takıldım ben sana nigarda sölemiş bencede olamaz
benimde geçen ay 10 gün gecikti ya bu ay 4 kasımda olcaktım 2gündür künefe aşeriodum acaba
yine mi gecikti canım senin reglin.. hayıt otunu kullanıyodun sanki? o düzenliyomuş diye okumuştum ben ama :44:

yaa bu ay 18 olarak çıkıo ben ovulasyon tarihi hesaplarken yazıo yaa bu ay tahmini şu tarihte die 18 kasım dio yani gecikmedi ama gecen ay normal olsaydı bu ay 4ünde yine olcaktım karıştı gitti tabii
nigarcım hayıt tohumu ben diilde arkadaşım aldı o içio ama çok oluomuş mesela 2 aydır ben denemedim

Dedim ben ona civanperçemi düzenliyo adeti, ama kime diyon

evet o da düzenliyomuş :)

çok mu oluyomuş :44: ben de alsammı ondan..
ya benim reglim çok az oluyo 3. gün tamamen kesiliyo.. normal değil sanki
ama kızkardeşimin de böyle, annemin de öyleymiş bizim yaşlarımızda.. genetik mi acaba :44:

Evet eti görse bu reklamını sana öğğ getirtene kadar gofredo hediye ederdi :)))))
keşkeeee

akşama kim ne yapıyor? benim 3 tane kabağım var ne yapsam ki, zaten yalnızım :/

biz dün akşam yine ablamda yedik, eve gidince kuru yu pişirdim,bugüne hazır oldu telaşım olmayacak bu akşam yine kaynım geliyor yanına bi de pilav ayran salata.

kızlar şu kombin nasıl?
uzun etek, deri ceket ve çizme kombinasyonu çok hoşuma gitti benim.. :)

tatlım gün olarak değiştirmio ama gün içinde yoğunluk olarak artırıo benimde 3. gün hiç bişi kalmıo nerdeyse.
ama çokta az oluo
ben bi arkadaşımdan türk kahvesininde azaltıp kestiğini duymuştum siz bilio musunuz?
biz her akşam içiouz türk kahvesini de acaba dedim :44:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…