topikten herkes bir müddet gidip-geliyo ama şu 2 ziyaretçi hiç eksik olmuyo
Elfim, sevdin mi gofredoyu? Ben de ondan yiyorum şuan, eşim dün gece almış 2 tane :))
gofredo mu aşeriosun filizcim
topikten herkes bir müddet gidip-geliyo ama şu 2 ziyaretçi hiç eksik olmuyo
Elfim, sevdin mi gofredoyu? Ben de ondan yiyorum şuan, eşim dün gece almış 2 tane :))
Galiba öyle bebişim
Demekki sıkı takipçilerimiz var
hayır kuzum olabilemezİlahi Dilek hiç böyle düşünmemiştim ama şimdi acaba olabilirmi dedim :)))
İlahi Dilek hiç böyle düşünmemiştim ama şimdi acaba olabilirmi dedim :)))
canım takıldım ben sanaNigarda sölemiş bencede olamaz
benimde geçen ay 10 gün gecikti ya bu ay 4 kasımda olcaktım 2gündür künefe aşeriodum acaba
brownie intense gibi bunu da yemekten öğğ gelene kadar tüketirim ben şimdiEvet canım çok güzel tadı. hıımmm bol fındıklı :)) Bende yiyiyorum şimdi. eşimde 2 tane almıştı birini çantana at dedi dün bitanesini açtı pelin bile sevdi 3 gofret yedi. :))
yine mi gecikti canım senin reglin.. hayıt otunu kullanıyodun sanki? o düzenliyomuş diye okumuştum ben ama :44:canım takıldım ben sananigarda sölemiş bencede olamaz
benimde geçen ay 10 gün gecikti ya bu ay 4 kasımda olcaktım 2gündür künefe aşeriodum acaba
brownie intense gibi bunu da yemekten öğğ gelene kadar tüketirim ben şimdi
nasıl çok reklamını yaptım yaa ama 2 gündür dimmi
Dedim ben ona civanperçemi düzenliyo adeti, ama kime diyon
çok mu oluyomuş :44: ben de alsammı ondan..yaa bu ay 18 olarak çıkıo ben ovulasyon tarihi hesaplarken yazıo yaa bu ay tahmini şu tarihte die 18 kasım dio yani gecikmedi ama gecen ay normal olsaydı bu ay 4ünde yine olcaktım karıştı gitti tabii
nigarcım hayıt tohumu ben diilde arkadaşım aldı o içio ama çok oluomuş mesela 2 aydır ben denemedim
Evet eti görse bu reklamını sana öğğ getirtene kadar gofredo hediye ederdi :)))))
Dedim ben ona civanperçemi düzenliyo adeti, ama kime diyon
yaa canım saol bilioum söledin ama ben ilaç ot çöp içen bi tip diilim kibakalım bu ay nevranın (ovulasyon hesabı) dediği gibi vaktinde olcak mı?
çok mu oluyomuş :44: ben de alsammı ondan..
ya benim reglim çok az oluyo 3. gün tamamen kesiliyo.. normal değil sanki
ama kızkardeşimin de böyle, annemin de öyleymiş bizim yaşlarımızda.. genetik mi acaba :44:
kız soğan kürü içiyodun ya ondan öyle bi yöntem demiştir sana zuzuyaa canım saol bilioum söledin ama ben ilaç ot çöp içen bi tip diilim kibakalım bu ay nevranın (ovulasyon hesabı) dediği gibi vaktinde olcak mı?
kızlar şu kombin nasıl?
uzun etek, deri ceket ve çizme kombinasyonu çok hoşuma gitti benim.. :)
Eki Görüntüle 286988
kızlar şu kombin nasıl? uzun etek, deri ceket ve çizme kombinasyonu çok hoşuma gitti benim.. :) Eki Görüntüle 286988
ayyy evet onu içtim ama napım sancıdan uyuyamadım artık 2 ay ilaç kullandım zar zor bi işe yaramadı o yüzden maydonoz ve soğan suyu içmiştimkız soğan kürü içiyodun ya ondan öyle bi yöntem demiştir sana zuzu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?