Çok güzel kombin olmuş
dimmi, ama mevsimlik bi etek lazım.. tül olmaz :26:çok hoş canım seninde boyun uzun dimi yakışır yani bu tarz
kızıda tanıoum bi yerdentrendyol mu markafoni mi bilemedim tam olarak ama bende öğlen bakmıştım
iç tabisi canımayyy evet onu içtim ama napım sancıdan uyuyamadım artık 2 ay ilaç kullandım zar zor bi işe yaramadı o yüzden maydonoz ve soğan suyu içmiştim
ben de çok beğendim ama eşim uzun etekten nefret ediyor nişanlıyken giydim,sakın bi daha uzun etek giyme deyip çıkarttırdı.kızlar şu kombin nasıl?
uzun etek, deri ceket ve çizme kombinasyonu çok hoşuma gitti benim.. :)
Eki Görüntüle 286988
kızlar hazır künefe sorcaktım deneyen bilen var mı A101de vardı bide migrosta nası acaba?
ben de çok beğendim ama eşim uzun etekten nefret ediyor nişanlıyken giydim,sakın bi daha uzun etek giyme deyip çıkarttırdı.
canım, arkim sürekli a101 den alıyor güzel diyor, ablam da kilerden ama ben hiç almadım du bu akşam migrosunkini alıp deneyeyim. kaynım da geliyor tatlımız olsun.
Annemle konuştuk, arkadaşının oğlunun asker mevlüdü varmış buakşam oraya gitcekler, yarın gelcekler bize....
Arkadaşım aradı hemen sonra :) kipaya gidicez,çıknca gelin burda yer gideriz dedi...eve gidip böreği pişircem nohutu alıp arkiye gidicez ,sonra kipa z.yağım bittiydi kampanya varmış 3lt 20 tl onu alayım, belkim ordan ablama geçeriz...
Menüsünde; mercimek çorbası, fırında köfte, pilav yapcakmış bende nohutla böreği götürürüm
canımmmm hayırlı olsun, sağlıkla sıhhatle gelsin inşallah bebişin.eşine haber verdin mi?
Hayırlı olsun bebeğin luxxorcum gözünaydın
ayy canimnici inan ki cok sevindim coookkk
alah saglicakla kucagina almayi nasip eder ins.
kac haftallik ?
ee yarına ne yemek yapıcan peki. Yinemi börek yapıcan ?
böreğin hepsini götürmücem canım....
E pişirmesem bigece daha beklicek, bişey olmazmı:26:
...
Yarında karnıyarık+pilav yaparım
bide elfim eşim buzluktan indirip dolaba koymuş eti...ben onu hiç ellemesem tekrar buzluğa atmasam yani dolapta kalsa yarına kadar bişey olurmu
böreği pişir öyle yapabilirsin yarısını teflon tavada ısıtırsın. Mikrodalgan yoktu sanırım.
Dolapta bişey olmaz o ete. Yarın onu pişir mutlaka. Zaten çözülmüşse daha buzluğa atamazsın.
et çözülmüşse tuzla onu zuzum, hiiç bişi olmaz tuzlarsanböreğin hepsini götürmücem canım....
E pişirmesem bigece daha beklicek, bişey olmazmı:26:
...
Yarında karnıyarık+pilav yaparım
bide elfim eşim buzluktan indirip dolaba koymuş eti...ben onu hiç ellemesem tekrar buzluğa atmasam yani dolapta kalsa yarına kadar bişey olurmu
et çözülmüşse tuzla onu zuzum, hiiç bişi olmaz tuzlarsan
sonra pişirmeden yıkiycan zaten, tuzunu çeker ama biraz çok az tuz atarsın pişirirken..
eşim beni aramış ben yaşlandım hemen çocuk yapalım mı dio
Ay ne diosun kapat tlfnu dedim
Arada gelio sanırım :44:
undo, çok geçmiş olsun canım.. müjdeli haberini de bekliyoruz en kısa zamanda
çoook sevindimm, merakla bekliyorz test sonuçlarını biz de luxxor, buraya da haber vermeyi unutma
undo geçmiş olsun canım, hadi bakalım güzel haberlerini bekliyoruz.
kızlarrrrr hamileyim sonuç pozitif
Ay dilekkk eşine güldüm valla o nerden çıkmış öyle :)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?