2010'da evlendik kızlar, peki ya sonrası, hadi paylaşalım... :)

Çok güzel kombin olmuş

çok hoş canım seninde boyun uzun dimi yakışır yani bu tarz
kızıda tanıoum bi yerden trendyol mu markafoni mi bilemedim tam olarak ama bende öğlen bakmıştım
dimmi, ama mevsimlik bi etek lazım.. tül olmaz :26:
dilek, trendyoldan çaldım ben resmi

ayyy evet onu içtim ama napım sancıdan uyuyamadım artık 2 ay ilaç kullandım zar zor bi işe yaramadı o yüzden maydonoz ve soğan suyu içmiştim
iç tabisi canım bunlar doğal şeyler, ne zararı olabilir ki bitkilerin, sebzelerin.. ağrı çekme :)

kızlar hazır künefe sorcaktım deneyen bilen var mı A101de vardı bide migrosta nası acaba?

kızlar şu kombin nasıl?
uzun etek, deri ceket ve çizme kombinasyonu çok hoşuma gitti benim.. :)

Eki Görüntüle 286988
ben de çok beğendim ama eşim uzun etekten nefret ediyor nişanlıyken giydim,sakın bi daha uzun etek giyme deyip çıkarttırdı.

kızlar hazır künefe sorcaktım deneyen bilen var mı A101de vardı bide migrosta nası acaba?

canım, arkim sürekli a101 den alıyor güzel diyor, ablam da kilerden ama ben hiç almadım du bu akşam migrosunkini alıp deneyeyim. kaynım da geliyor tatlımız olsun.

ii akşamlar, ii tatiller kızlar hafta sonu çalışanlara kolay gelsin. luxxor cum bugünün tadını çıkar canım.

Annemle konuştuk, arkadaşının oğlunun asker mevlüdü varmış buakşam oraya gitcekler, yarın gelcekler bize....

Arkadaşım aradı hemen sonra :) kipaya gidicez,çıknca gelin burda yer gideriz dedi...eve gidip böreği pişircem nohutu alıp arkiye gidicez ,sonra kipa z.yağım bittiydi kampanya varmış 3lt 20 tl onu alayım, belkim ordan ablama geçeriz...

Menüsünde; mercimek çorbası, fırında köfte, pilav yapcakmış bende nohutla böreği götürürüm

ayy utandım yaa yemekten bahsetmemek lazım hamileler için kötü oluo :26:
benim evin yakınında A101 var bende bugün onu deneyim

ee yarına ne yemek yapıcan peki. yinemi börek yapıcan ?

canımmmm hayırlı olsun, sağlıkla sıhhatle gelsin inşallah bebişin. eşine haber verdin mi?

sağol yarenim verdim tabi vermez olur muyum çok şaşkındı valla benim gibi coşkulu sevinç göstermedi ama du bakalım

Hayırlı olsun bebeğin luxxorcum gözünaydın

sağol canım:13:

ayy canimnici inan ki cok sevindim coookkk

alah saglicakla kucagina almayi nasip eder ins.

kac haftallik ?

çok sağol sinemcim tuttu nihayet Allah'ıma ve meleklerime şükürler olsun bhcg 110 çıktı canım muhtemelen 4. haftamın başındayım 3ün sonu gibi daha doktora gitmedim randevu almaya gideceğim pzt ne zamana verirse artık

ee yarına ne yemek yapıcan peki. Yinemi börek yapıcan ?

böreğin hepsini götürmücem canım....

E pişirmesem bigece daha beklicek, bişey olmazmı:26:

...

Yarında karnıyarık+pilav yaparım

bide elfim eşim buzluktan indirip dolaba koymuş eti...ben onu hiç ellemesem tekrar buzluğa atmasam yani dolapta kalsa yarına kadar bişey olurmu

Böreği pişir öyle yapabilirsin yarısını teflon tavada ısıtırsın. mikrodalgan yoktu sanırım.

Dolapta bişey olmaz o ete. Yarın onu pişir mutlaka. zaten çözülmüşse daha buzluğa atamazsın.

mikrodalgam yok canım...ya tavada yada fırını açarım gene öle ısıtırım...

Evet çözülünce bidaha atmıyorum buzluğa ,yarın pişirym

et çözülmüşse tuzla onu zuzum, hiiç bişi olmaz tuzlarsan
sonra pişirmeden yıkiycan zaten, tuzunu çeker ama biraz çok az tuz atarsın pişirirken..

eşim beni aramış ben yaşlandım hemen çocuk yapalım mı dio
ay ne diosun kapat tlfnu dedim
arada gelio sanırım :44:

et çözülmüşse tuzla onu zuzum, hiiç bişi olmaz tuzlarsan
sonra pişirmeden yıkiycan zaten, tuzunu çeker ama biraz çok az tuz atarsın pişirirken..

tuzu bilmiyodum canım....tuzlayım da kokmasın bari :))ahahah

eşim beni aramış ben yaşlandım hemen çocuk yapalım mı dio
Ay ne diosun kapat tlfnu dedim
Arada gelio sanırım :44:

kız burayımı okuyo yoksa

Benim eşim istemiyo kızlar...bazen kaçma gel diyom masuzcukdan Hayır istemiyom erken diyo bana

undo, çok geçmiş olsun canım.. müjdeli haberini de bekliyoruz en kısa zamanda
çoook sevindimm, merakla bekliyorz test sonuçlarını biz de luxxor, buraya da haber vermeyi unutma

undo geçmiş olsun canım, hadi bakalım güzel haberlerini bekliyoruz.

teşekkür ederim canımcımlarım .. dün doktorda konuşurken işte bu ara yumurtlama zamanım olduğunu da söyledi.. bakalım inşallah ben de çift çizgiyi görürüm de bu mutlu haberi hemen paylaşırım sizleVirüs

kızlarrrrr hamileyim sonuç pozitif

yaşasıınnnn... kuzuumm çooooooook mutlu oldum....

Eşinle konuş Dilekcim bizim gibi gaza gelmeyin :)

Bende toparlanayım yavaş yavaş
anneanem içli köfte yapmış ben burdan direk geçeyim eşimde toplasın diğerlerini öyle gelsinler.

İyi akşamlar kızlarrrrr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…