Bugün Dilşad ın ve Arsenin doğum günü. İkiside topiğe gelmez sanırım ama yinede;
doğum gününüz kutlu mutlu sağlıklı huzurlu olsunnn......
ben salı günü temizlik yapmıştım, bugün bi süpürge açar vileda yaparım ama yine.. hiç canım istemiyor gerçigünaydın kızlar. yaşasın cumartesi
sanırım bugün iş çıkışı hepimizin kaderi aynı, temizlikarada ütülerimi falan hallettim Allah'tan. akşama yemeğim de var. bayramın son günü de banyoyu temizlemiştim. diğer yerler berbat durumda ama. neyse artık halletcez bir şekilde.
nigoşum kombin çok hoşuma gitti ama ben biraz boydan yoksun olduğumdan sevmiyorum. uzun boylulara çok yakışıyor ama. sana da yakışır eminim.
dün akşam koşu bandının hazır programlarının birinde 20 dakika koştum kızlar, inanılmaz terletti. ilk gün için daha fazla zorlamayım dedim kendimi. ama uzun zamandır bu kadar terlememiştim. düzenli kullanırsam işe yarayacak bence
feysbukta gördüm ben de dün gece, sabah yazarım dedim..Bugün Dilşad ın ve Arsenin doğum günü. İkiside topiğe gelmez sanırım ama yinede;
kızlar trendyolu sorcaktım dün bişi aldım da güvenilir ve zamanında teslim ediyor mu?
markafoni iiydi ama burdan ilk kez aldım :44:
teşekkür ederim canımcımlarım .. dün doktorda konuşurken işte bu ara yumurtlama zamanım olduğunu da söyledi.. bakalım inşallah ben de çift çizgiyi görürüm de bu mutlu haberi hemen paylaşırım sizleVirüs
yaşasıınnnn... kuzuumm çooooooook mutlu oldum....
luxxorrrr kendimmiş gibi sevindim walla tebrikler cnm sonunda dileklerin gerçekleşti allah isteyen herkese nasip etsin inş.
bugün okuldan dönüşte eltime uğradım biraz oturduk, en iyisi bahar aylarında doğurmak falan diye konuştuk öyle, bi hesap yaptık Eylül gibi falan doğsun istiyorum ben mesela, onun için de aralık gibi falan başlamak lazım çalışmaya, gerçi ha diyince de olmuyor bu işler nasip artık, bize kalsa daha ertelicez.kazara olmadığı sürece heralde her sorana kendimi hazır hissetmiom daha dicem, ki öyle yani hissetmiyorum, eltimin bebişini çok seviyorum ilgileniyorum flan ama kendi çocuğumun sorumluluğu inanılmaz büyük
babamı bıraktık geldik az önce. kardeşim de yarın sabah dönüyor herkes yalnız başına kalıyor bakalım hayırlısı olsun....
yarın beni güzei bi temizlik bekliyor hem evi hem kendimi :)) ev rezil durumda, h.sonu bayram olunca elleyemedim hiçbi yeri, o yüzden baya tozlanmış. Dün yatak odasında yerde bi şey gördü eşim alayım diye eğildi, yeri bi parmakladı bi yığın toz. rezil etti beni utandım walla
ya bu arada ciddi göbek yaptım ben yine kızmayın ama nolur yaaaa walla şişti yine üff sevmiyorum işte sevmiyorum ben bu göbeğiiii
nekk kombin çok hoşmuş bikaç gündür bende denk geliyorum böyle uzun etek kombinlerine, çok hoşuma gidiyor eteklerin fiyatları da gayet uygun ama yakıştıramam ki kendime alışık olmadığım için diyip vazgeçiyorum(((
günaydın kızlar. yaşasın cumartesi
sanırım bugün iş çıkışı hepimizin kaderi aynı, temizlikarada ütülerimi falan hallettim Allah'tan. akşama yemeğim de var. bayramın son günü de banyoyu temizlemiştim. diğer yerler berbat durumda ama. neyse artık halletcez bir şekilde.
nigoşum kombin çok hoşuma gitti ama ben biraz boydan yoksun olduğumdan sevmiyorum. uzun boylulara çok yakışıyor ama. sana da yakışır eminim.
dün akşam koşu bandının hazır programlarının birinde 20 dakika koştum kızlar, inanılmaz terletti. ilk gün için daha fazla zorlamayım dedim kendimi. ama uzun zamandır bu kadar terlememiştim. düzenli kullanırsam işe yarayacak bence
trendyol markafoniden çok daha hızlı ve güvenilir bence.. ben çok alışveriş yaptım ve en memnun olduğum sanal alışveriş sitesi, için rahat olsun canımkızlar trendyolu sorcaktım dün bişi aldım da güvenilir ve zamanında teslim ediyor mu?
markafoni iiydi ama burdan ilk kez aldım :44:
elfi ne ii teyzeymiş ütünü halletmiş. Benimde ütüm temizliğim yok perşembe günü yapmıştım ama biraz çamaşır var onları akşama yıkasam pazar akşama ütü çıkar
zaten çok yorucu bi bayram ve hafta geçirdim yarın ayaklarımı uzatıp dinlencem umarım arkadaşlar bi program falan çıkarmazlar
trendyol markafoniden çok daha hızlı ve güvenilir bence.. ben çok alışveriş yaptım ve en memnun olduğum sanal alışveriş sitesi, için rahat olsun canım))
Evet güvenilir bende almıştım ordan bişeyler. Zamanındada geliyor.
Bugün Dilşad ın ve Arsenin doğum günü. İkiside topiğe gelmez sanırım ama yinede;
teyzemiz iyi ya bana yardımcı oluyor sağolsun..
Benimde çamaşır var akşama yıkanacakhiç iş yapasımda yok bi tek eve gidip uyumak istiyorum
ah elficim hatırlattın benim bi de çamaşır yıkamam lazım pöfdün var ya zar zor kocacığımı ikna ettim viledayı bari yaparmısın gelince diye artık su dolu kova filan kaldırmak kendimi yormak istemiyorum. Önce sesi soluğu çıkmadı sinir oldum soruyorum yapar mısın diye ses yok niye cevap vermiyorsun dedim "pek hoş karşılamadım bu düşünceyi" diyor. Ben de acayip üzüldüm ve tepem attı. Sanki ben her ev işini hoş karşılıyorum. Ya dedim bundan önce tamam yapıyordum ama bundan sonra bana bu tarz işlerde yardım etmen lazım dedim. Sonra bari kovaya su doldurdum şöyle ortaya bırakıver ben silerim yarın oynatmadan kovayı dedim sonra yok ben silerim diyor. Valla dedim aşkım koy kovayı istemeyerek yapacaksın sonra bana surat asacaksın çekemem dedim ama yaparım dedi yine de... Umarım bana daha fazla yardımcı olur bundn sonra evde
gıcıklar sinir oluoumben gelirim bacım sana yardıma yarım yamalak iş yapmasınlar
luxxorcum keşke yavaş yavaş alıştırsaydın eşine. hamileliğinin özellikle ilk aylarında onun yardımına çok ihtiyacın olacak çünkü. herşeyi böyle isteksiz yapmaz inşallah.
ah canım benim yaa yardıma değil de sen çayımı kahvemi içmeye gel inşallah
yarenaycım bu nasıl alıştırılır ki yavaşça ben soruyu sorduğumda o kadar sakindim ki üstelik gün boyu izinliydi en azından bi süpürge dahi açsa dünyalar benim olurdu:2: neyse bakalım umarım değişir hal ve tutumları bi de ben heyecandan havalara uçarken o fazlasıyla sakin ve durgundu hayırdır dedim gören de istemediği halde karısı hamile kalan adam zannedecek seni dedim. Daha olayın şokunu atlatamadı sanırım. Ben bile kendimi hamile gibi hissedemiyorum ki şu an adamcağız ne yapsın:26: yaşayıp görücem artık..
canım teşekkur ederim saolgörüşülür tabi neden olmasın.
yarenayın dediği gibi alıştırmak lazım ama olmuo kionun eşi anlayışlı ve yardımcı oluyor insanın biraz yapısında olacak. Ben ilk evlendiğimizde inanın çok ağladım adam hiç bişi yapmıodu ya lamba patlıo yok yeni ev çivi çakılıp bişi asılcak yok dolabın kapağı yaydan çıkıo takılıp vida sıkılcak yok balkon alarmının pili bitio yok deliriodum artık sinirlerim bozuluodu ağlıodum hallederiz hayatım sürekli böle diodu annesine babasına dedim valla hiç bi işten anlamıo die babası da beni çağır kızım dio :26: aslında bende yapabilirim ama o yapsın istiodum işte yeni ev birlikte kurup edelim die yapmadı yani genelde. Sonra iltihap sancıları ve fıtık olabilirsin endişesini duyunca şimdi kovayı taşı çamaşır sepetini balkona götür mutfak halısını çırp bazen yer sofrası hazırlıoum sini çok ağır oluo onu taşı yapıo valla bana da yazık yani. Eve misafir gelir eşim herkesten fazla misafir gibi davranır çocukluk arkadaşı var o gider mutfaga çay alır benimki kalkmaz kendi evinde çok kavgalar ettik şimdi biraz düzelio.
ayrıca bi arkadaşı var yeni bebekleri oldu çocuğu her pazar bi yerde görüoum gezerken eşi hamile. bu ne yaa dedim karısını bırakıp gezio ben hamile olsam sen kapı dışarı çıkamazsın valla ortalığı yıkarım dedim
bilmez miyim yaparsın dio
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?