2010'da evlendik kızlar, peki ya sonrası, hadi paylaşalım... :)

Mesela benim bugün bütün işlerin gözümde büyümesi gibi. Banada oluyor öyle. canım hiçbişey yapmak istemiyor

Mesela benim bugün bütün işlerin gözümde büyümesi gibi. Banada oluyor öyle. canım hiçbişey yapmak istemiyor

evet yaaa başlasan belki 1-2 saate bitcek ama iştebazen hiç bir iş yapmadan pijamalarımı giyip meyvemi neyüm elime alıp uzanarak tv izlemek istiyorum bütün gün

ben eşime azcık naz niyaz yapınca hiiç dayanamaz yardım eder.. salı günü banyonun ve mutfağın fayanslarını sildirdim mesela, öyle çok güzel yapamasa da yapıyor ya o bile güzel :)
bu aralar eşime, ev işlerinde çok yardımcı..

Son düzenleme:

oh ohh nazar değmesin valla biziimkilere de bulaşsın bu da cam silen süslü smiley olsun

bende eve gidip yatcam dioum ama duramıoum
evet yaaa başlasan belki 1-2 saate bitcek ama iştebazen hiç bir iş yapmadan pijamalarımı giyip meyvemi neyüm elime alıp uzanarak tv izlemek istiyorum bütün gün
eve gidip üstümü değişip tvnin karşına kuruluoum sonra gözüme bişi takılıo hadi kalk evi süpür gibi bi manyaklık yapıoum yada eşimin gelmesine yakın mutfağa girioum bi taraftan yemek hazırlıoum bi taraftan mermermi sararmış die takılıp hadi çamaşır suları deterjanlar ordan ocak kenardan mikrodalga buzdolabının kapağı derken eşim gelio yeter artık dilek hasta olcaksın titizlik hastası olcan dio

seninki de iyiymiş ama ordan oraya takılıyo insan işte ben de mesela çamaşır toplarken mutfak bezlerini götürürüm sonra unutup bulaşık mak. yerleştirmeye dalarım ordan başka işler filan her girdiğim odada bir önceki görevimi unutum yeni macealara atılıyorum

Bende eve gidip oturucam bişey yapmıcam dersem yalan olur :))

En azıdan bi süpürüp bi vileda yapayım diyorum sonra bide toz alayım diyorum arife günü temiz evi temizledim. bi süpürge bi vileda yaparım 1 saatte biter dedim. makineyede çamaşır attım süresi 1 saatti o bitene kadar temizlikte biter dedim. tam 3.5 saat sürmüş sonunda baktım bende beyaz eşyaları yeniden silmişim koltukların deri kenarlarını silmişim. camların kenarlarının tozunu almışım. sözde çok uğraşmıcktım :))

ben maalesef unutmuoum telaş içinde hepsini yapıp bitirmeye çalışıoum

biz bu konuda biraz birbirimize benziouz galiba.
ama şu k.valide konusunda tam zıttız sen bir melek bense bi şeytan

çok şükür benim eşim hem mutfağı hem de temizliği severek ve gayet güzel yapar. öyle yapmış olmak için yapmaz. yemek yaptığında bile mutfağı, tezgahı falan temizleyip bırakır. o konuda çok şanslıyım

benim de diyesim geldi. bu aralar biraz bozuğum kendisine aslında ama bunları yazınca sevesim geldi bak ne yapsam bilemedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…