2010'da evlendik kızlar, peki ya sonrası, hadi paylaşalım... :)

bu bebiş muhabbetine kızgınım ona biraz. bi karar verdi, sonra döndü falan. ben arada kendimi motive ettim, heyecan yaptım. sonra vazgeçince sinirlendim ona. kırgınım birkaç gündür.

bu bebiş muhabbetine kızgınım ona biraz. bi karar verdi, sonra döndü falan. ben arada kendimi motive ettim, heyecan yaptım. sonra vazgeçince sinirlendim ona. kırgınım birkaç gündür.

Bende oturun elinize bi kağıt bi kalem alın artılarını eksilerini hepsin yazın. izmirde olsanızmı daha iyi yoksa kıbrısta hamile kalsan mı daha iyi diye.

Yarenim bide şey dicektim şimdi siz evi kredi ile alacaksınız ya önce senin yada eşinin iş bulması lazım sigortalıda olmanız gerekiyor. yoksa krediyi nasıl çekeceksiniz. birde çalışırken ev bulmak yine zor olacak. ama bi bebekle izmire dönsen annen bakar sizde önce bi iş bulursunuz kendinize. sonra evide bulursanız işiniz varken kredi çekmeniz zor olmaz. o sırada biraz annenlerde biraz kaynananlarda kalırsınız ev bulana kadar.

Şimdi izmire dönerseniz önce iş bakacaksınız tabi senin işin geçici olacak en fazla 8 -9 ay çalışcan. eşinde iş buldu diyelim evide buldunuz krediyi çektiniz evinize geçtiniz bebek için çalışmalar başlıcak sen hamile kalıcan işyeri sert tepki verecek belki. yeni işe başladın hamile kaldın diye.

Bende oturun elinize bi kağıt bi kalem alın artılarını eksilerini hepsin yazın. izmirde olsanızmı daha iyi yoksa kıbrısta hamile kalsan mı daha iyi diye.

canım ya öyle yapınca işin içinden hiç çıkılmıyor inan. ikimizde mantıktan çok duygusal bakıyoruz olaya. ben yaşım daha fazla geçmesin istiyorum, eşim hamileliğimde mümkün olduğu kadar çok yanımda olsun, muayenelere falan beraber gidelim istiyor. o yüzden çatışıyoruz genelde. ben de soğudum sanırım bu tartışmalardan sonra. yaza bırakcaz sanırım. benim korkum eşimin yazın da 1 sene daha burda kalalım demesi. netten araştırıyoruz, krediler falan çok yüksek. o yüzden peşinatı mümkün olduğunca çok tutmak lazım. bakalım artık hayırlısı dedim. çok düşünmek istemiyorum artık. koşu bandıma çıkayım, formumu tutayım en iyisi ben

Merhaba kızlar nasılsınız ben hastayım grip oldum burnum akıyor başım boğazım ağrıyor.:2:

Dün eşim bana sürpriz yapmış
Kendi benden önce evde oluyor bu aralar. İçeri girdiğimde terliğimin içine laptopun arasına yorganın altına mutfağa lavaboya tencerenin içine bile notlar koymuş hep.
Çok mutlu oldum çok güldüm böyle etrafta not aradım hep

ve bu arada yarenay için zaman geçio yani o öyle düşünüo yaş problemi var!
eşinin 1 yıl daha kalalım teklifine hiç mi olumlu bakmıcaksın yani gelecek için:26:

aferin eşine ..ne güzel :))

selam kızlar...

şöööle bi geçmişe baktım da luxor'cum eşine biraz daha tatlı d,lle anlatmaya çalış bence... şimdi sende her zaman olduğundan daha hassas bakıyorsun yaşanılanlara...

:))) e bugün cumartesi ondan...

Bi ben kaldım çalışan heralde :) dilekde bugün çalışıyo galiba ama giremedi heralde

Cumarteside olsa bi hareketlilik oluyordu yinede kaç kere girdim çıktım topiğe kimse yok
Neyse birde ben varım cumartesileri çalışan off off zaten hastayım zaman geçmek bilmiyor :2::2:

kış günü yediye kadar niye tutuyolar yaa , havaya bak kapkaranlık :18:

Hiç sorma ya neyse ki eve bırakıyorlar bari hemen evde oluyorum.
Ben hiç sevmedim bu saati geri alma olayını ya hemen hava kararıyor dışarıda çıkamıyorsun bi saatten sonra.
Yazın ne güzel geç saatlere kadar dışarlarda oluyordu herkes.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…