2010'da evlendik kızlar, peki ya sonrası, hadi paylaşalım... :)

evet hem erken kararıyor hemde hava soğuk ,sokaklarda kimse olmuyor...dışarı çıkmak sakıncalı zatiii
durakta inince eve koşar adım gidiyom valla :18:

Bugün Dilşad ın ve Arsenin doğum günü. İkiside topiğe gelmez sanırım ama yinede;

doğum gününüz kutlu mutlu sağlıklı huzurlu olsunnn......

ben de dilşadla aynı gün doğan kimdi diye düşünüyordum şimdi

mutlu yıllar kızlar

feysbukta gördüm ben de dün gece, sabah yazarım dedim..
eve gidince kutlayayım :124:

tşk ler kızlar.
luxxorcum keşke yavaş yavaş alıştırsaydın eşine. hamileliğinin özellikle ilk aylarında onun yardımına çok ihtiyacın olacak çünkü. herşeyi böyle isteksiz yapmaz inşallah.
ben artık pek temizlik yapmıyorum gözüm de almıyor zaten eşim, baya baya temzlik yapıyor artık, akşam otururken aklına bi yer m,i geldi, hemen kalkıp orayı düzeltip temizliyor, süpürüp siliyor, yemek yapıyor, bence alışsın artık eşin luxxorcum. yarenaya katılıyorum.

Selammm
dilşad arse d.gününüz kutlu olsun...
tşk canımm

Bizimkilerde tam tersi. benim eşim mutfağı çok sever hep yardım eder ama temizliği sevmez zar zor bi kaç şey yaptırıyorum arada :)
ona da alışır canım inşallah

aynen benimki de canım

niye evlenirki bi insan bosu bosuna onca dert onca problemm lanet ediyorummm ben yaaa
eşinle tartıştınız sanırım.. kızgınken de olsa böyle şeyler söyleme :)) Allah eşlerimizi başımızdan eksik etmesinn

Kızlaar ben bugün bi "iyi tatiller" bile diyemeden çıktım..
12 de arkadaşım bi aradı 40 dk. kapatamıyorum da telefonu
sonra da bi iş verdiler elime 15 dk onu yaptım, sayfaları kapatıp çıktım..
Hamiş olan arkadaşıma gittim bugün, 3-4 hafta kalmış bebişin doğumuna..hala isim bulamamışlar..
Nasıl güzel yaa göbüşü, özendimmm.. ve inanamadım sadece 7 kilo almış.. harika walla
bebeğin durumu da iyimiş Allahım bana da nasip etsin okadar kiloyla doğum yapmayı, en fazla daha 2 kilo alsa 9 kilo süper bence..
20 kilo alanlar var..
Yarım saat önce geldim eve, eşimi bekliyorum geç gelicekmiş yine
iş görüşmesine gitmiş bugün, kızlar nooolur dua edin olsun bu iş.. çok sıkıldık ayrı gayrı

Şimdi yazayım, herkese iyi tatiller

Son düzenleme:
iyi tatiller nektar

umarım eşinin iş durumu olur da siz de rahatlarsınız.

ben de evdeydim gün boyu; eşimle ders filan çalıştık akşam üzeri uyumuş kalmışız sırtımda bir kuluç var geçmek bilmedi bir türlü

teşekkür ederim sirken :)
benim de belimde 2 gündür bi ağrı var, aspirin içip battaniyemin altına giricem..
sıcak su torbamı bulamıyorum nereye koydum acaba
eşin masaj yapsın sırtına :))

Günaydın Kızlar
bende cumartesi acil çıkış yaptım servis yokmuş tramvaya yürüyeyim dedim arkadaşlar vardı onlara yetişmek için kapattım.

Eve gider gitmez temizlik yaptık teyze ile. Sağolsun çok yardımcı oluyor bana . avm dolaştık kendine bişeyler aldı. cumartesi gecesi banyo yaptım saçım ıslak yattım bi kalktımki boğazım çok fena. kaynanam eşim teyze ev alışverişine gittiler ben evde uzandım dinlendim sonra dayılar aradı gelicez diye. yemek yapmak için mutfağa girdik akşamda yemeğe geldiler o halimle çalıştım evde yine teyze yardım etti ama şu an çok kötüyüm

aynı durumdayım Elfim, boğazım şişmiş ve burnum tıkalı nefes alamıyorum :2:
benimkisi de banyo yapıp yattığım için oldu galiba..

niye evlenirki bi insan bosu bosuna onca dert onca problemm lanet ediyorummm ben yaaa

lanet etme ne olursaolsun, dua et, hayırlısını dile.

merhaba kızlar
dilşad ve arse nice mutlu ve sağlıklı yıllara
tşkkk canımm

dinlen canım, insan toparlanamıyor yoksa.ben de doğum günümde gelmek istediler alamadım die annemleri aldım akşam, babannemlerle birlikte geldiler, çoook yorgunum resmen gitsinler die bekledim. evi bile toparlayamadık, eşim bu akşam için toplarız yorma kendini dedi ama öylece bırakıp çıkmak hiç içime sinmedi. kaynım da gece içmiş içmiş bizi aradı gelin beni alın die, evde misafir var, eşim arkadaşını aradı da çocuk kaynımı getirdi, şimdi bizim evde yatıyor. bıktım ya söyliycem annesine, oğlun içip bize gelior pisliğini çkmek zorunda değilim die, korkuor annesine gdemiyor.

aynı durumdayım Elfim, boğazım şişmiş ve burnum tıkalı nefes alamıyorum :2:
benimkisi de banyo yapıp yattığım için oldu galiba..

Geçmiş olsun canım. Benimde burnum tıkalı off nasıl geçecek bugün

kızlarrr geçmiş olsun ben de aynıyım, sabah mide bulantısından öldüm bir de. ayakta duracak gücüm yok.

elfişim ve nekim geçmiş olsun. dikkat edin kendinize. ben artık banyodan çıkar çıkmaz mutlaka kurutuyorum saçlarımı. böyle hasta olma ihtimali var ayrıca sinüzite falan da yol açabiliyor ıslak saçla yatmak. kurutun mutlaka saçlarınızı. nekkim eşinin işi konusunda çok dua ediyorum canım senin için. umarım en kısa sürede çalışma saatleri normal olan iyi bir iş bulabilir.

ben cumartesi günü tam temizliği bitirdim eşim geldi. film izledik, tv izledik. uzun zaman sonra sabaha karşı 3,30 gibi ancak yattık. tabii pazar günü 1,30'da ancak kalkabildik kahvaltı yaptık, pazara ve markete gittik. uzun bir aradan sonra balık yedik sonra film falan derken saat yine 1 olmuştu yattık. bu arada İskender Pala'nın Od kitabına başlıyorum bugün

canım söyle tabii ya. ne o öyle sığınma evi mi sizin ev. ne kadar ayıp. sen hamilesin bir de yani. geçmiş olsun canım sana da. dikkat edin kendinize, havalar iyice bozdu artık:2:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…