hiç sorma ya neyse ki eve bırakıyorlar bari hemen evde oluyorum.
Ben hiç sevmedim bu saati geri alma olayını ya hemen hava kararıyor dışarıda çıkamıyorsun bi saatten sonra.
Yazın ne güzel geç saatlere kadar dışarlarda oluyordu herkes.
evet hem erken kararıyor hemde hava soğuk ,sokaklarda kimse olmuyor...dışarı çıkmak sakıncalı zatiii
durakta inince eve koşar adım gidiyom valla :18:
Bugün Dilşad ın ve Arsenin doğum günü. İkiside topiğe gelmez sanırım ama yinede;
doğum gününüz kutlu mutlu sağlıklı huzurlu olsunnn......
ben de dilşadla aynı gün doğan kimdi diye düşünüyordum şimdi
mutlu yıllar kızlar
günaydın kızlar bugün çok keyifsizim
yarenay inş düzenli kullanabilirsinde işe yarar
alishia o göbeği birde bana sor oturunca hönk die çıkan bişi
elfi ne ii teyzeymiş ütünü halletmiş. Benimde ütüm temizliğim yok perşembe günü yapmıştım ama biraz çamaşır var onları akşama yıkasam pazar akşama ütü çıkar
zaten çok yorucu bi bayram ve hafta geçirdim yarın ayaklarımı uzatıp dinlencem umarım arkadaşlar bi program falan çıkarmazlar
dilşad ve arse nice mutlu yıllara güzel sağlıklı yaşlara
feysbukta gördüm ben de dün gece, sabah yazarım dedim..
eve gidince kutlayayım :124:
ben artık pek temizlik yapmıyorum gözüm de almıyor zaten eşim, baya baya temzlik yapıyor artık, akşam otururken aklına bi yer m,i geldi, hemen kalkıp orayı düzeltip temizliyor, süpürüp siliyor, yemek yapıyor, bence alışsın artık eşin luxxorcum. yarenaya katılıyorum.luxxorcum keşke yavaş yavaş alıştırsaydın eşine. hamileliğinin özellikle ilk aylarında onun yardımına çok ihtiyacın olacak çünkü. herşeyi böyle isteksiz yapmaz inşallah.
tşk canımmSelammm
dilşad arse d.gününüz kutlu olsun...
ona da alışır canım inşallahBizimkilerde tam tersi. benim eşim mutfağı çok sever hep yardım eder ama temizliği sevmez zar zor bi kaç şey yaptırıyorum arada :)
çok şükür benim eşim hem mutfağı hem de temizliği severek ve gayet güzel yapar. öyle yapmış olmak için yapmaz. yemek yaptığında bile mutfağı, tezgahı falan temizleyip bırakır. o konuda çok şanslıyım
evlenmez olaydiiiimmmmmmmmmmm :2:
hayırdır canım :26:
Merhaba kızlar nasılsınız ben hastayım grip oldum burnum akıyor başım boğazım ağrıyor.:2:
Dün eşim bana sürpriz yapmış
Kendi benden önce evde oluyor bu aralar. İçeri girdiğimde terliğimin içine laptopun arasına yorganın altına mutfağa lavaboya tencerenin içine bile notlar koymuş hep.
Çok mutlu oldum çok güldüm böyle etrafta not aradım hep
eşinle tartıştınız sanırım.. kızgınken de olsa böyle şeyler söyleme :)) Allah eşlerimizi başımızdan eksik etmesinnniye evlenirki bi insan bosu bosuna onca dert onca problemm lanet ediyorummm ben yaaa
teşekkür ederim sirken :)iyi tatiller nektar
umarım eşinin iş durumu olur da siz de rahatlarsınız.
ben de evdeydim gün boyu; eşimle ders filan çalıştık akşam üzeri uyumuş kalmışız sırtımda bir kuluç var geçmek bilmedi bir türlü
amin zuzum, inşallahnekkk inş gönlünüze göre olurr...haber verrr
aynı durumdayım Elfim, boğazım şişmiş ve burnum tıkalı nefes alamıyorum :2:
benimkisi de banyo yapıp yattığım için oldu galiba..
niye evlenirki bi insan bosu bosuna onca dert onca problemm lanet ediyorummm ben yaaa
tşkkk canımmmerhaba kızlar
dilşad ve arse nice mutlu ve sağlıklı yıllara
Günaydın Kızlar
bende cumartesi acil çıkış yaptım servis yokmuş tramvaya yürüyeyim dedim arkadaşlar vardı onlara yetişmek için kapattım.
Eve gider gitmez temizlik yaptık teyze ile. Sağolsun çok yardımcı oluyor bana . avm dolaştık kendine bişeyler aldı. cumartesi gecesi banyo yaptım saçım ıslak yattım bi kalktımki boğazım çok fena. kaynanam eşim teyze ev alışverişine gittiler ben evde uzandım dinlendim sonra dayılar aradı gelicez diye. yemek yapmak için mutfağa girdik akşamda yemeğe geldiler o halimle çalıştım evde yine teyze yardım etti ama şu an çok kötüyüm
aynı durumdayım Elfim, boğazım şişmiş ve burnum tıkalı nefes alamıyorum :2:
benimkisi de banyo yapıp yattığım için oldu galiba..
Geçmiş olsun canım. Benimde burnum tıkalı off nasıl geçecek bugün
dinlen canım, insan toparlanamıyor yoksa.ben de doğum günümde gelmek istediler alamadım die annemleri aldım akşam, babannemlerle birlikte geldiler, çoook yorgunum resmen gitsinler die bekledim. evi bile toparlayamadık, eşim bu akşam için toplarız yorma kendini dedi ama öylece bırakıp çıkmak hiç içime sinmedi. kaynım da gece içmiş içmiş bizi aradı gelin beni alın die, evde misafir var, eşim arkadaşını aradı da çocuk kaynımı getirdi, şimdi bizim evde yatıyor. bıktım ya söyliycem annesine, oğlun içip bize gelior pisliğini çkmek zorunda değilim die, korkuor annesine gdemiyor.
kızlarrr geçmiş olsun ben de aynıyım, sabah mide bulantısından öldüm bir de. ayakta duracak gücüm yok.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?