canım söyle tabii ya. ne o öyle sığınma evi mi sizin ev. ne kadar ayıp. sen hamilesin bir de yani. geçmiş olsun canım sana da. dikkat edin kendinize, havalar iyice bozdu artık:2:
amann bizde yine iş yok doğru düzgün. iş olsa da çalışsak keşke. daha huzurlu oluyorum çalışınca valla. netten bi e-kitap indireyim de onu okuyayım bari. yoksa zaman geçmez bugün.
günaydın kızlar
mutlu bi güne başlamıştım ancak işe gelip yeni aldığım çantamdaki defoyu görünce birden gerildim
öğlen gidip konuşcam çantacıyla
sana da geçmiş olsun Elfimm, ben de aynı soruyu soruyorum kendime.. nasıl geçecek bugün? hiç işe gelesim yoktu zaten bugün.. dün de hep yattım, eşim süpürge açtı sağ olsun, ben sadece vileda yaptım..Geçmiş olsun canım. Benimde burnum tıkalı off nasıl geçecek bugün
sen daha çok dikkat et kendine, ilaç da kullanamazsın kolay kolay, aman hasta olma :26:dinlen canım, insan toparlanamıyor yoksa.ben de doğum günümde gelmek istediler alamadım die annemleri aldım akşam, babannemlerle birlikte geldiler, çoook yorgunum resmen gitsinler die bekledim. evi bile toparlayamadık, eşim bu akşam için toplarız yorma kendini dedi ama öylece bırakıp çıkmak hiç içime sinmedi. kaynım da gece içmiş içmiş bizi aradı gelin beni alın die, evde misafir var, eşim arkadaşını aradı da çocuk kaynımı getirdi, şimdi bizim evde yatıyor. bıktım ya söyliycem annesine, oğlun içip bize gelior pisliğini çkmek zorunda değilim die, korkuor annesine gdemiyor.
kızlarrr geçmiş olsun ben de aynıyım, sabah mide bulantısından öldüm bir de. ayakta duracak gücüm yok.
teşekkür ederim canımmelfişim ve nekim geçmiş olsun. dikkat edin kendinize. ben artık banyodan çıkar çıkmaz mutlaka kurutuyorum saçlarımı. böyle hasta olma ihtimali var ayrıca sinüzite falan da yol açabiliyor ıslak saçla yatmak. kurutun mutlaka saçlarınızı. nekkim eşinin işi konusunda çok dua ediyorum canım senin için. umarım en kısa sürede çalışma saatleri normal olan iyi bir iş bulabilir.
ben cumartesi günü tam temizliği bitirdim eşim geldi. film izledik, tv izledik. uzun zaman sonra sabaha karşı 3,30 gibi ancak yattık. tabii pazar günü 1,30'da ancak kalkabildikkahvaltı yaptık, pazara ve markete gittik. uzun bir aradan sonra balık yedik sonra film falan derken saat yine 1 olmuştu yattık. bu arada İskender Pala'nın Od kitabına başlıyorum bugün
nasıl pis durumlar :26:bi de o kadar içkiden sonra pis durumlar oluyor, ne makinamı kirletmek zorundayım ne evimi. sölicem valla.
haber bekliyoruz canım, görüşmeye gitti işte..nekkk eşinin iş durumu noldu canım var mı bi değişiklik,
luxxor gelmedi di mi kızlar
sana da geçmiş olsun zuzuş..günaydınn kızlar iyi haftalar
hastalara geçmiş olsun, bende pek iyi değilim ceyrandamı kaldım ne nefes alırken sırtıma bişeyler batıyo resmen ,nefes almakta zorlanıyorum
ve bugün çok çalışmam lazım ,şimdi gidiyorum şöle 1 saat falan çalışyım,sonra mola veririm
Canım nerden indiriyorsun e-kitapları ben geçenlerde baktım da pek bişe bulamadım kafama göre.
anladım canım, çok mu yüz veriyosunuz ne kaynına :26: çekinmiyor da abisindennektarcım midesi bulanıyor
Konuş bende bayramda aldım bir çanta fermuar kısmının yanındaki dikişi patlamış dün gördüm sinirleniyor insan ister istemez bende götürüp gösterecem yenisini alırım belki
anladım canım, çok mu yüz veriyosunuz ne kaynına :26: çekinmiyor da abisinden
gunaydın kızlar
dilsad neden eşinin kardeşi sizde kalıyor?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?