2010'da evlendik kızlar, peki ya sonrası, hadi paylaşalım... :)

Günaydın kızlarr
Sanırım herkes hastaa benim gibi havalarında çok etkisi var dışarı çıktığımda direkt burnum başım ağrımaya başlıyor.:2:
Pazar günü hemen bitti ya ancak evimi toplayabildim eşimde banyonun tesisatıyla uğraştı zaten hastaydık ikimizde evdeydik akşama kadar.
Sadece akşam reale gittik yemek falan yedik işte praktikerden 2 tane mumluk aldım kırmızı yatak odama uyar diye aldım hemen tanesi 1,99 du.

canım söyle tabii ya. ne o öyle sığınma evi mi sizin ev. ne kadar ayıp. sen hamilesin bir de yani. geçmiş olsun canım sana da. dikkat edin kendinize, havalar iyice bozdu artık:2:

bi de o kadar içkiden sonra pis durumlar oluyor, ne makinamı kirletmek zorundayım ne evimi. sölicem valla.

nekkk eşinin iş durumu noldu canım var mı bi değişiklik,
luxxor gelmedi di mi kızlar

günaydınn kızlar iyi haftalar

hastalara geçmiş olsun, bende pek iyi değilim ceyrandamı kaldım ne nefes alırken sırtıma bişeyler batıyo resmen ,nefes almakta zorlanıyorum

ve bugün çok çalışmam lazım ,şimdi gidiyorum şöle 1 saat falan çalışyım,sonra mola veririm

günaydın kızlar

mutlu bi güne başlamıştım ancak işe gelip yeni aldığım çantamdaki defoyu görünce birden gerildim
öğlen gidip konuşcam çantacıyla

amann bizde yine iş yok doğru düzgün. iş olsa da çalışsak keşke. daha huzurlu oluyorum çalışınca valla. netten bi e-kitap indireyim de onu okuyayım bari. yoksa zaman geçmez bugün.

amann bizde yine iş yok doğru düzgün. iş olsa da çalışsak keşke. daha huzurlu oluyorum çalışınca valla. netten bi e-kitap indireyim de onu okuyayım bari. yoksa zaman geçmez bugün.

Canım nerden indiriyorsun e-kitapları ben geçenlerde baktım da pek bişe bulamadım kafama göre.

günaydın kızlar

mutlu bi güne başlamıştım ancak işe gelip yeni aldığım çantamdaki defoyu görünce birden gerildim
öğlen gidip konuşcam çantacıyla

Konuş bende bayramda aldım bir çanta fermuar kısmının yanındaki dikişi patlamış dün gördüm sinirleniyor insan ister istemez bende götürüp gösterecem yenisini alırım belki

Geçmiş olsun canım. Benimde burnum tıkalı off nasıl geçecek bugün
sana da geçmiş olsun Elfimm, ben de aynı soruyu soruyorum kendime.. nasıl geçecek bugün? hiç işe gelesim yoktu zaten bugün.. dün de hep yattım, eşim süpürge açtı sağ olsun, ben sadece vileda yaptım..
annem ve kardeşim geldi.. annem yemeğimi yaptı, iyi geldi bana annem, biraz naz yaptım ona

sen daha çok dikkat et kendine, ilaç da kullanamazsın kolay kolay, aman hasta olma :26:
kaynınla ilgili de mutlaka konuş k.valdenle, eşin konuşsun yada.. ay ben bile sinir oldum

teşekkür ederim canımm
dua edin bana evet, benim bu aralar dilimde tek bu dua var :/
bi de o kadar içkiden sonra pis durumlar oluyor, ne makinamı kirletmek zorundayım ne evimi. sölicem valla.
nasıl pis durumlar :26:
nekkk eşinin iş durumu noldu canım var mı bi değişiklik,
luxxor gelmedi di mi kızlar
haber bekliyoruz canım, görüşmeye gitti işte..

sana da geçmiş olsun zuzuş..

Son düzenleme:
dileği görünce yaren sanıyorum, onun eski avatarına benziyor ya.. sonra nicke bakıp emin oluyorum

Canım nerden indiriyorsun e-kitapları ben geçenlerde baktım da pek bişe bulamadım kafama göre.

genelde google amcama istediğim kitabın adını yazıp yanına e kitap yazıyorum buluyorum canım. sanal kitaplar, bir de kitap indir blogspot var, orda var kitaplar. bir bak istersen.

Konuş bende bayramda aldım bir çanta fermuar kısmının yanındaki dikişi patlamış dün gördüm sinirleniyor insan ister istemez bende götürüp gösterecem yenisini alırım belki

benimde yan tarafın dikişi patlamış bayramdan önce almıştım ama bugün ilk defa kullandım ve farkettim öglen gitcem ama aynısından başka yok ki Louis vuittonun cantası çocuk hep tek getirio çantaları zaten o yüzden daha çok sinirlendim. Şans işte

anladım canım, çok mu yüz veriyosunuz ne kaynına :26: çekinmiyor da abisinden

abisi yüz verior canım, dün sabah birlikte çıktık evden bi gelin alma vardı. yatağını toplamayı bırak, üstünden çıkardıklarını fırlatıp atıyor, 21 yaşında. ben de arabaya inince eşime söledim güya ona sölememiş gibi. önder neden o yatak toplanmadı dedim, eşim direk kardeşimin kaldığını mı laf ediosun dio, o da acele indik die toplamadım ne var yani dio, ben de kızdım bizden 10 dk önce inip aşağıda beklicene topla da in die. çok bunalttı beni ya.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…