2010'da evlendik kızlar, peki ya sonrası, hadi paylaşalım... :)

Vadesiz altın hesabı açarsan gram altın alabiliyorsun hesabındaki tl yada euroyla satarkende işçilik parası ödemiyorsun, gramajı az gibi olaylarda olmuyor banka olduğu için güzel birşey bence...

ya öyle acıtarak laf söylüyorki.. neymiş oglu aslında her sene gidermiş ama benle evlendikten sonra onu aileden sogutmusum felan filan

zaten nişanlılık dönemimde de yine böle bir sürü laf söylemişti ondan sonra eşimin uyarıları ile normale dönmeye çalışmıstı ama o kadar yapmacıktı ki yine kendi yüzünü gösterdi işte...

Deseydinki oğlun burda yanımda al niye gelmemiş kendisi söylesin. madem sorun oğlunun ona her bayram gidip bu bayram gitmemesi. verecektin telefonu eşine sen çıkacaktın aradan.

kayınvalideler laf sokmak için varlar canım en iyi anlarında bile bir fırsat bulsunlar hemen laf sokarlar. Bize dedigin gibi maddi olarak zor durumdaydık ondan gelemedik yoksa bizim çok mu hoşumuza gitti gurbette bayram geçirmek deseydin ya. Bizimki de sürekli bizi Nevşehire davet ediyor bi gelip görmediniz kalmadınız diye ama dedim ki tam bi fırsat buluyoruz niyetleniyoruz bu sefer sen orda durmayıp buraya geliyorsun olmuyor ki dedim bi daha diyemedi :))

Eşin ne tepki verdi peki?

eşinle konuştun mu bu durumu...

hiç dengesiz laflar için sıkma canını...

bende diyom kız kim :)) hadi dedim sormayım bidaha :))ahahaha

bukadar üstünde durma canım, seni üzmek için söylemiştir zaten başardığını bilse mutlu olur :26:

Eşin ne tepki verdi peki?

o aradıgında eşim evde yoktu, aksam geldikten sonra söyledim,

sinirlendi annesinin bu tavrına, ben yarın onunla konusurum dedi. Eşim beni annesine karsı ezdirmez ama kadın beni sessiz oldugumu ve ende ne zamanalr yalnız oldugumu bildigi için eşimin yanında bu şekilde konsumaz zaten

biz aileleri üzmeyelim diye maddi durumlardan dolayı gelemedigimizi söylememiştik. işler var eşim calısacak demiştik. ama sanırım biraz daha gercekci olmak gerekiyor.

sen düşünürsün aman üzülmesinler işleri bahane edelim dersin o ilk fırsatta hemen sana sitem eder. eşin telefon açsın desin maddi olarak zor durumdaydık sıkışıktık gelemedik diye.

iş bankası cnm ben yiyemedim sen ye gibi bir şey oldu sabah sabah sinir oldum ya

canım benim de iş bankası otomatik ödemem var kart aidatı almıo onun için

cikolata üzülme canım. Hep bizlere laf sokarlar bilmezler biz oğullarıyla hareket ediouz tek suç bizim değil ama
laflar hep bize gelir. Takılma gerçekten bi gün başka bi yerde sende başka şekilde bi laf sölersin rahatlarsın ben öyle yapıoum

sen düşünürsün aman üzülmesinler işleri bahane edelim dersin o ilk fırsatta hemen sana sitem eder. eşin telefon açsın desin maddi olarak zor durumdaydık sıkışıktık gelemedik diye.

bencede desin eşin ozaman yoktan yere suçladığı için üzülür bu ona ders olur seni sessiz bulup her durumda laf sölemez artık

Kimseyi inandırmak zorunda değilsiniz canım sende demişsin sessiz olduğum için yapıyor diye.
Sende biraz tepki verseydin en azından.
Eşinin yanında oluşu da güzel ya seni anlamayıp yada annem öyle şey demez deseydi??
Böyle yaptıklarında gideceğim varsada gitmek istemiyorum ben.
Çok üzme kendini bu konuda.

ay canım maşallah ya. kaçıncı haftadasın sen, çizelgen yok takip edemiyorum

evet canım bu sefer tereyağlı yaptım. eşim bayıldı. tam istediğim gibi olmuş herşeyi dedi. bir de ben normalde düdüklüde yapıyordum hızlı olsun diye, bu sefer tencerede yaptım. yaklaşık 2 saatime mal oldu ama aşkımın iştahla yemesi herşeye değdi süper olmuş, süper diye diye yedi

ben yatıp kalmadıkça hiç ilaç almıyorum. sorunluyum ilaç konusunda. acile götürsünler iğne vursunlar ama hap

kızlar kredi kartı üyelik aidatlarını geri alabilan varmı? biraz önce hesaba baktım 65 tl kesilmiş

ben geçen sene axess den almıştım canım. arayıp kartı kapatın diye tehdit ettim. ama bu sene garantiye ödedim 45 tl. onlarla kavga edemedim, risk almayım buralarda diye.

kızlar slm,
bugun canım cok sıkkın ağlamak istiyorum ama ağlayamıyorum...

canım keşke maddi durumumuz yok deseydin açık açık. o zaman sesleri çıkmazdı.

çikolata şanslısın ki eşin senden yana ve kayınvalide tarafından uzaktasın ya bir de yakın olsan ve sen sessiz kalıyorsun diye her lafı yüzüne dese o zaman daha çok gücüne giderdi

cok haklısın benimde ne göresim ne de gidesim var,

zaten evledigimizden beri agzımdan zorla anne kelimesi cıkıyor zamanla daha da az söyleyecegim sanırım....

eşim bugun konusacaktır kesin, aksam sorarım neler soyledigini...
eşim tek cocuk ve kayınvalidem tüm kaynanalık özelliklerini benim üzerimde cıkarıyor :):):)

neyse bende yavas yavas aslında dişimi göstermeliyim evlenenli bir yıl oalcak 3 hafta sonra, artık yeni değil bişiler

çikolata şanslısın ki eşin senden yana ve kayınvalide tarafından uzaktasın ya bir de yakın olsan ve sen sessiz kalıyorsun diye her lafı yüzüne dese o zaman daha çok gücüne giderdi

haklısın

arada bi telde bile söyledikleri insanı nasıl üzüyor.
gerci bize kalmaya geldigi zamanlarda da alttan alttan laf sokuyor,

bazen duymamaya çalışıyorum ama sanırım alttan alttan cevap vermek gerekiyor tıpkı onun yaptıgı gibi

saygını yitirmeden kendini ezdirme o alttan alttan diyorsa uygun fırsatlarda sen de onun yaptığı gibi yap inan senden iyisi olmuyor :))) Denendi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…