Benim kayınvalide tek çocuk olduğundan hiç teyze dayı gibi tantanalar yok; kpederin iki ablası iki de erkek kardeşi var; onlarla da daha mesafeliler haliyle ben de sadece bayramda düğünde filan görüşüyorum. Burda iki halamız ve bir amcamız yaşıyor daha evime adım atmadılar.
kızlar size bir şey soracam bu aydan sonra ben de hesabımda toplu para bulundurmayıp bir yatırıma yönlenmek istiyorum krediyle ev gibi ama eğer bedelli çıkarsa ve eşim için uygun olursa onu hemen askere yollayabiliriz. Bankada altın hesabı nasıl oluyor bilginiz var mı?
Aman canım niye canını sıkıyorsun ki onlarında amacı bu zaten. açıklama bile yapmasaydın bu bayram kimseye gidemedik deyip konuyu kapatsaydın.
İnşallah istediğin bölüme geçersinde o sana moral olur
ya öyle acıtarak laf söylüyorki.. neymiş oglu aslında her sene gidermiş ama benle evlendikten sonra onu aileden sogutmusum felan filan
zaten nişanlılık dönemimde de yine böle bir sürü laf söylemişti ondan sonra eşimin uyarıları ile normale dönmeye çalışmıstı ama o kadar yapmacıktı ki yine kendi yüzünü gösterdi işte...
dün aksam telefonda kayınvalidem bir sürü laf soktu, bayramda gidemedik diye resmen hıncını cıkardı.. ama biz bayramda hiçbiryere gidemedik ki yani benim ailemin yanına da gidemedik.... sadece gelsinler gitsinler istiyor ama neden gidemedigimizi sorgulamıyor hiç,
benim ailemden uzak gecirdigim ilk bayram ben istemezmiydim annemin yanında olmayı ama bu sefer maddi durumlar el vermedi her ikisine gitmeye.. bizde haksızlık olmasın diye hiçbir yere gidemedik...
bu arada gecmek istedigim bölümle ilgilide hala dönüş olmadı... ama su an en cok aksam kayınvalidemin söyledikleri canımı acıtıyor
ya öyle acıtarak laf söylüyorki.. neymiş oglu aslında her sene gidermiş ama benle evlendikten sonra onu aileden sogutmusum felan filan
zaten nişanlılık dönemimde de yine böle bir sürü laf söylemişti ondan sonra eşimin uyarıları ile normale dönmeye çalışmıstı ama o kadar yapmacıktı ki yine kendi yüzünü gösterdi işte...
dün aksam telefonda kayınvalidem bir sürü laf soktu, bayramda gidemedik diye resmen hıncını cıkardı.. ama biz bayramda hiçbiryere gidemedik ki yani benim ailemin yanına da gidemedik.... sadece gelsinler gitsinler istiyor ama neden gidemedigimizi sorgulamıyor hiç,
benim ailemden uzak gecirdigim ilk bayram ben istemezmiydim annemin yanında olmayı ama bu sefer maddi durumlar el vermedi her ikisine gitmeye.. bizde haksızlık olmasın diye hiçbir yere gidemedik...
bu arada gecmek istedigim bölümle ilgilide hala dönüş olmadı... ama su an en cok aksam kayınvalidemin söyledikleri canımı acıtıyor
bende diyom kız kim :)) hadi dedim sormayım bidaha :))ahahaha
bukadar üstünde durma canım, seni üzmek için söylemiştir zaten başardığını bilse mutlu olur :26:dün aksam telefonda kayınvalidem bir sürü laf soktu, bayramda gidemedik diye resmen hıncını cıkardı.. ama biz bayramda hiçbiryere gidemedik ki yani benim ailemin yanına da gidemedik.... sadece gelsinler gitsinler istiyor ama neden gidemedigimizi sorgulamıyor hiç,
Eşin ne tepki verdi peki?
o aradıgında eşim evde yoktu, aksam geldikten sonra söyledim,
sinirlendi annesinin bu tavrına, ben yarın onunla konusurum dedi. Eşim beni annesine karsı ezdirmez ama kadın beni sessiz oldugumu ve ende ne zamanalr yalnız oldugumu bildigi için eşimin yanında bu şekilde konsumaz zaten
biz aileleri üzmeyelim diye maddi durumlardan dolayı gelemedigimizi söylememiştik. işler var eşim calısacak demiştik. ama sanırım biraz daha gercekci olmak gerekiyor.
iş bankası cnm ben yiyemedim sen ye gibi bir şey oldu sabah sabah sinir oldum ya
sen düşünürsün aman üzülmesinler işleri bahane edelim dersin o ilk fırsatta hemen sana sitem eder. eşin telefon açsın desin maddi olarak zor durumdaydık sıkışıktık gelemedik diye.
sen düşünürsün aman üzülmesinler işleri bahane edelim dersin o ilk fırsatta hemen sana sitem eder. eşin telefon açsın desin maddi olarak zor durumdaydık sıkışıktık gelemedik diye.
o aradıgında eşim evde yoktu, aksam geldikten sonra söyledim,
sinirlendi annesinin bu tavrına, ben yarın onunla konusurum dedi. Eşim beni annesine karsı ezdirmez ama kadın beni sessiz oldugumu ve ende ne zamanalr yalnız oldugumu bildigi için eşimin yanında bu şekilde konsumaz zaten
biz aileleri üzmeyelim diye maddi durumlardan dolayı gelemedigimizi söylememiştik. işler var eşim calısacak demiştik. ama sanırım biraz daha gercekci olmak gerekiyor.
Selam canim,
Kusura bakma cevabi gec yaziyorum cikmak zorunda kaldim sabah
Dr. gittik renkli ultrasyona girdik 4D bizim pitircik büyümüs saglikli cok sükür.
Umarim sende iyisindir ve hersey yolundadir.
Öpüyorum seni yarin görüsmek üzere...
teşekkür ederim canım, sana da geçmiş olsun..
yıldönümünüz de kutlu olsun
ben şuan nasıl mızmızım bilsenhele eşime iyice nazlanıyorum, ağlıyorum telefonda
tereyağlı yaptın mı yarenim? biz çok seviyoruz, en son yaptığımda ocaktan alınca fırınladım 10 dk, tereyağ ile süper olduu
ben doğru düzgün uyuyamadım bu gece, bir de ilaç verdi annem bana onun tüm yan etkilerini yaşıyorum şuan; mide bulantısı, uyuklama, kulak çınlaması, idrar yapma zorluğuizin al diyor kızlar napsam bilemedim
kızlar kredi kartı üyelik aidatlarını geri alabilan varmı? biraz önce hesaba baktım 65 tl kesilmiş
kızlar slm,
bugun canım cok sıkkınağlamak istiyorum ama ağlayamıyorum...
Kimseyi inandırmak zorunda değilsiniz canım sende demişsin sessiz olduğum için yapıyor diye.
Sende biraz tepki verseydin en azından.
Eşinin yanında oluşu da güzel ya seni anlamayıp yada annem öyle şey demez deseydi??
Böyle yaptıklarında gideceğim varsada gitmek istemiyorum ben.
Çok üzme kendini bu konuda.
çikolata şanslısın ki eşin senden yana ve kayınvalide tarafından uzaktasın ya bir de yakın olsan ve sen sessiz kalıyorsun diye her lafı yüzüne dese o zaman daha çok gücüne giderdi
haklısın
arada bi telde bile söyledikleri insanı nasıl üzüyor.
gerci bize kalmaya geldigi zamanlarda da alttan alttan laf sokuyor,
bazen duymamaya çalışıyorum ama sanırım alttan alttan cevap vermek gerekiyor tıpkı onun yaptıgı gibi
saygını yitirmeden kendini ezdirme o alttan alttan diyorsa uygun fırsatlarda sen de onun yaptığı gibi yap inan senden iyisi olmuyor :))) Denendi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?