2010'da evlendik kızlar, peki ya sonrası, hadi paylaşalım... :)

yarenim ben hep tencerede yapıyorum, evet uzun sürüyor ama güzel oluyor :))

ben iş yapim biraz, yetişemiyorum zaten sohbete

ben ilk defa denedim tencerede ya. bakıyorum olmamış, bakıyorum olmamış. çok acıktım, sinir oldum. sonra eşim öyle keyifle yiyince geçti bütün sinirim

enki nerelerde ya, girmiyor hiç bu aralar. ne oldu acaba korunmayı bıraktı mı?

yarenaycım yavaş pişen yemek daha lezzetli oluyor. ben çalışmaya başlamadan önce hep kısık ateşte tncerede pişiriyordum yemeği, şimdi de tencerede pişiriyorum ama mecburen harlı ateşte pişiriyorum.

benim kayınvalide geçen çok tuhaftı; teyzemlerin orda sıfır bir ev bulduk ve baya uyguna gelecekti olduğu yerde de en az 750 lira kira getirebilirdi ve boş kalmazdı krediyle biraz da birikimle yatırım amaçlı alınabilirdi ama şans bu ya ev satılmış. Geçen karşı komşusu evini satıyormuş ve emlakçıymış komşuya benim evi de satsana demiş. Bana diyor ki olmazsa sirken aynı yerden inşaattan girelim karşılıklı yada altlı üstlü olsun diyor. Dedim benim için farketmez çünkü ben yatırımlık düşünüyorum oturmak için degil; ancak yine de birazcık gerildim. sonra konusu yokken birden görümcemin maaşını daha abartarak X de aylık şu kadar alıyor keşke onlar da değerlendirseler dedi garip geldi açıkçası.

ıspanak yollamış kayınvalide, onu napayım nasıl yapayım kızlar ya.

Ispanaklı börek
Ispanak kavurma (yumurtalı)
Ispanak yemeği

bu arada ıspanak hamileler için çok iyiymiş. B vitamini yüksek olduğu için folik asitin görevini yapıyor buda bebeğinin sağlıklı gelişmesini sağlıyor. Daha bu sabah öğrendim bu bilgiyi :)))

folik asit erken dönem embriyo gelişiminde çok çok önemli özellikle nöral tüp defektlerine karşı; daha sonra o kadar da önemi kalmıyor.

canım bunlar aklıma geliyor da farklı bi tarif var mı die şeettimdi.
bilgiler için tşk

canım bunlar aklıma geliyor da farklı bi tarif var mı die şeettimdi.
bilgiler için tşk

ıspanaklı krep yapıp fırına verip üstüne beşamel sos ve kaşar koyabilirsin.

bu arada kızlar profilime kitaplığımın fotografını ekledim :) ilk geldiği gün çekmiştim. geçenlerde migrosta şekilli bir kavanoz gördüm çok hoşuma gitti alıp tuzluk yaptım onu da ekledim :)

biz iyiyiz canım sende ne var ne yok

Selam Luxxorcum iyilik sende ne var ne yok bebiş nasıl :)

iyiyim ben de kızlar çok yoğun uyku halim var ara ara ufak çaplı sancılarım oluyor. Bugün yeniden kan verdim değerimin ne kadar yükseldiğini görmeden içim rahat etmeyecek gibi geldiValla bebiş nasıl bilmiom hiç hissedemiorum henüz büyüklüğü okuduğum kadarı ile elma çekirdeği kadar olmuş bu hafta

merhaba luxxor hoşgeldin. Ne zamandır tebrik edecem denk gelemiyorum bir türlü. Bebek için tebrik ederim umarım sağlıkla kucağına alırsın.

canım benim çok teşekkür ederim amin

ehehe hemen yaptım çizelgee ya sorma yarenaycım dün öğlen gitmek istediğim doktordan perşembe için randevu alayım dedim o gün eşim izinli çünkü beraber gidelim diye ay kadın başı bi kalabalık perşembesi cuması fullmuş güç bela kendimi extra olarak yazdırdım artık sabahtan gitcem müsait bi ara olursa sanırım biri filan gecikirse neyüm araya sıkıştırıcaklar

valla luxxorcum iyi sabırlısın. ben olsam uçmuştum çoktan. en azından keseyi bir doktor göstersin diye, doktor falan seçmezdim sanırım sen folik aside başlamış mıydın, deneme sürecinde falan?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…