2010'da evlendik kızlar, peki ya sonrası, hadi paylaşalım... :)

diloşşş bu senin için;

ISPANAKLI MAKARNA
Malzemeler:
Yarım paket burgu makarna
1 litre su
Tuz
Zeytinyağı
Kremalı Sos için:
400 gr ıspanak
3 iri diş sarımsak
1 kutu krema
2-3 yemek kaşığı zeytinyağı
1 çay kaşığının ucu ile muskat rendesi
tuz
Yapılışı:
1- Ispanakları ayıklayın, yıkayın ve ince ince doğrayın. Sarımsakları yemeklik doğrayın ve tavaya alın.
2- Sarımsakların üzerine yağı ve tuzu ekleyerek orta ateşte hafifçe pembeleştirin, ıspanakları ve muskatı üzerine ekleyin. Ispanakları orta ateşte 5 dakika kadar pişirin.
3- Son olarak kremayı ekleyerek 2-3 dakika daha karıştırarak pişirin ve ocaktan alın.
4- Makarnayı kaynar suda zeytinyağı ve tuz ekleyerek haşlayın.
5- Süzdükten sonra kremalı ıspanaklı sos ile karıştırarak servis yapın.

valla luxxorcum iyi sabırlısın. ben olsam uçmuştum çoktan. en azından keseyi bir doktor göstersin diye, doktor falan seçmezdim sanırım sen folik aside başlamış mıydın, deneme sürecinde falan?

tabi canım başlamıştım 9 ay içtim son ay bırakmıştım artık kilo alıom diye öğrenince yeniden başladım. Aman ne bileyim eninde sonunda gitcez doktora nasılsa diye olmuşken istediğimle başlayım dedim

tşk ederim canım akşam dersaneden 10a doğru ancak gidecez eve hem de makarnalı doyurucu olur ii oldu bu

dilsad dün ilk ders nasıl geçti? haftada kaç gün gideceksin kursa?

güzeldi canım, tarih öğretmenim alt komşum

kokulardan rahatsız olmayım die uca oturdum önüme bi kız oturdu kızartma kokuyorum de mi dedi, evet dedim, ay napiyiiim işten çıktım aç gelmeyim die yapıp yedim istersen sana da yaparım dedi. çıldırttı beni. rahatsız oldum dedim ilk tenefüs gitti, zaten eski kocası da bizim sınıftaymış :)

ya insan daha aparatif bişiler yer yağlı yağlı kızartmayı yemiş hem kokar tabi kızartma yağ hemde bence ona ağırlık yapmıştır yemek uyumayım die gitmiştir kocasıda önemli faktör tabiki şans işte dünya küçük

koku hassasiyetleri kızartma kokuyorsa insan üstünü değiştirir öyle gelir bir de evden geliyor; işten çıkıp gelse biraz anlaşılır da...

işte böle kızlar, insanlar düşüncesiz. montunu giyince parfüm koktu, keşke üstünü hiç çıkarmasaydın dedim güldü.

lezzetliye benziyor, ben de denerim bunu.. sarımsaksız hayal ettim ama
teşekkürler yarenimm

ben evdeyimmm, en son halsiz kalıp ellerim titreyince izin aldım geldim.. yatıyorum şimdi :2:

teşekkürler yarenimm

ben evdeyimmm, en son halsiz kalıp ellerim titreyince izin aldım geldim.. yatıyorum şimdi :2:

ooomas deneyemezsiniz bakın diloşşşş senin için yazıyor :)

teşekkürler yarenimm

İyi yapmışsın canım evde dinlenirsin. Ben bu akşamda dinlenicem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…