valla luxxorcum iyi sabırlısın. ben olsam uçmuştum çoktan. en azından keseyi bir doktor göstersin diye, doktor falan seçmezdim sanırımsen folik aside başlamış mıydın, deneme sürecinde falan?
diloşşş bu senin için;
ISPANAKLI MAKARNA
Malzemeler:
Yarım paket burgu makarna
1 litre su
Tuz
Zeytinyağı
Kremalı Sos için:
400 gr ıspanak
3 iri diş sarımsak
1 kutu krema
2-3 yemek kaşığı zeytinyağı
1 çay kaşığının ucu ile muskat rendesi
tuz
Yapılışı:
1- Ispanakları ayıklayın, yıkayın ve ince ince doğrayın. Sarımsakları yemeklik doğrayın ve tavaya alın.
2- Sarımsakların üzerine yağı ve tuzu ekleyerek orta ateşte hafifçe pembeleştirin, ıspanakları ve muskatı üzerine ekleyin. Ispanakları orta ateşte 5 dakika kadar pişirin.
3- Son olarak kremayı ekleyerek 2-3 dakika daha karıştırarak pişirin ve ocaktan alın.
4- Makarnayı kaynar suda zeytinyağı ve tuz ekleyerek haşlayın.
5- Süzdükten sonra kremalı ıspanaklı sos ile karıştırarak servis yapın.
dilsad dün ilk ders nasıl geçti? haftada kaç gün gideceksin kursa?
diloşcum sen de dene bakalım beğenirseniz bir de ben deneyim
güzeldi canım, tarih öğretmenim alt komşum
kokulardan rahatsız olmayım die uca oturdum önüme bi kız oturdu kızartma kokuyorum de mi dedi, evet dedim, ay napiyiiim işten çıktım aç gelmeyim die yapıp yedim istersen sana da yaparım dedi. çıldırttı beni. rahatsız oldum dedim ilk tenefüs gitti, zaten eski kocası da bizim sınıftaymış :)
güzeldi canım, tarih öğretmenim alt komşum
kokulardan rahatsız olmayım die uca oturdum önüme bi kız oturdu kızartma kokuyorum de mi dedi, evet dedim, ay napiyiiim işten çıktım aç gelmeyim die yapıp yedim istersen sana da yaparım dedi. çıldırttı beni. rahatsız oldum dedim ilk tenefüs gitti, zaten eski kocası da bizim sınıftaymış :)
koku hassasiyetlerikızartma kokuyorsa insan üstünü değiştirir öyle gelir bir de evden geliyor; işten çıkıp gelse biraz anlaşılır da...
lezzetliye benziyor, ben de denerim bunu.. sarımsaksız hayal ettim amadiloşşş bu senin için;
ISPANAKLI MAKARNA
Malzemeler:
Yarım paket burgu makarna
1 litre su
Tuz
Zeytinyağı
Kremalı Sos için:
400 gr ıspanak
3 iri diş sarımsak
1 kutu krema
2-3 yemek kaşığı zeytinyağı
1 çay kaşığının ucu ile muskat rendesi
tuz
Yapılışı:
1- Ispanakları ayıklayın, yıkayın ve ince ince doğrayın. Sarımsakları yemeklik doğrayın ve tavaya alın.
2- Sarımsakların üzerine yağı ve tuzu ekleyerek orta ateşte hafifçe pembeleştirin, ıspanakları ve muskatı üzerine ekleyin. Ispanakları orta ateşte 5 dakika kadar pişirin.
3- Son olarak kremayı ekleyerek 2-3 dakika daha karıştırarak pişirin ve ocaktan alın.
4- Makarnayı kaynar suda zeytinyağı ve tuz ekleyerek haşlayın.
5- Süzdükten sonra kremalı ıspanaklı sos ile karıştırarak servis yapın.
lezzetliye benziyor, ben de denerim bunu.. sarımsaksız hayal ettim ama
teşekkürler yarenimm
ben evdeyimmm, en son halsiz kalıp ellerim titreyince izin aldım geldim.. yatıyorum şimdi :2:
bana özel izin verir yarenimooomas deneyemezsiniz bakın diloşşşş senin için yazıyor :)
ama çoook açım, evde de yemek yok.. havuç, soğan salça kavurup 1 bardak su koyup sos yaptım, içine de kavurma attım.. bakalım nasıl olucak, hiç böyle denememiştim.. azık daha pişse de yesem :/eve gitmekle ii yapmışsın canım
lezzetliye benziyor, ben de denerim bunu.. sarımsaksız hayal ettim ama
teşekkürler yarenimm
ben evdeyimmm, en son halsiz kalıp ellerim titreyince izin aldım geldim.. yatıyorum şimdi :2:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?