2010'da evlendik kızlar, peki ya sonrası, hadi paylaşalım... :)

lezzetliye benziyor, ben de denerim bunu.. sarımsaksız hayal ettim ama
teşekkürler yarenimm

ben evdeyimmm, en son halsiz kalıp ellerim titreyince izin aldım geldim.. yatıyorum şimdi :2:

iyi yapmışsın canım izin almakla. bol bol yat, iyi dinlen. makarna konusunda tabii ki iznin var güzelim, farklı tarif avcım benim, sana her tarif serbest

İyi yaptın nek dinlen bakim
uyurum belkim

İyi yapmışsın canım evde dinlenirsin. Ben bu akşamda dinlenicem
dinlen çok yoruyorsun kendini

nekcim güzel olur, ben duymuştum havuçlu sos, afiyet olsun şifa olsun.
teşekkürler canım

nek çok ii yapmışsın tekrardan geçmiş olsun.
çok saol canım

yemek yiyim ben

kızlar ikinci kan testimde hcgem yükselmiş 110du 750,7ye çıkmış çok rahatladım

ben evdeyimmm, en son halsiz kalıp ellerim titreyince izin aldım geldim.. yatıyorum şimdi :2:

ohhh sevindim

karnını doyur hemen sıcacık yap kendini yat uyu, akşama yemekle falanda uğraşma, dinlenmek için izin aldın unutma

aaaa önceki sayfalarda kalmışım orda da yazın olmayınca gittin sandım benim bilg. ve net resmen sorunlu çok yavaş çalışıo
yazmak istemioum bunun bu uyuzluğu yüzünden.

Nektarcım hasta mısın canım çok geçmiş olsun:26:

110 dan 750 yemi ohhh....daha belli olmuş :)

çook sevindim canım, maşallah bebişe fasulye olma yolunda hızla ilerliyor

ayyy evet kıslar yaa çok heyecanlandım bi de inşallah muayeneye girebilirsem perşembe süper olcak. Yalnız kaç aydır istiyorduk bebek dün eşim dedi ki bana " sence erken mi oldu çocuk için?" valla bi tuhaf anlamadım

nigar gitti herhalde dimi kızlar?

elficim sen nasılsın :26:

Dilekcim benim boğaz kulak ve diş ağrım azaldı ama burnum fena akıyor. bide çok hapşuruyorum :)

dün iyi dinlendim bugünde dinlenicem inş.

Teyzemizde gitti abisinde kalacak birazda. Rica etti çamaşırlarını makinaya atmış çalıştırırmısın dedi. tabi ki dedim

Bi makine çamaşır var ben yemek yiyip ıhlamurumu içene kadar biter asar yatarım.

canım yüksek çıkmış baya çok sevindim.

aa eşin niye öyle dediki. Sen demedinmi kaç aydır istiyorduk şimdi değişen ne oldu diye?

iyi yapmışsın canım izin almakla. bol bol yat, iyi dinlen. makarna konusunda tabii ki iznin var güzelim, farklı tarif avcım benim, sana her tarif serbest

..
ay "su gibi" yi izliyorum, adam bi kadına talip geldi
niye ayrıldınız eski eşinizden diyolar
aldattım diyor pişkin pişkin
karısı da nasıl yakalamış?
eve gelmiş atletini ters giymiş ordan anlamış karısı
hey allam ya sinir oldum adama

dışarı asmıosun dimi ben akşamları balkona asıoum resmen göğüsleri üşütüoum ertesi gün öksüre öksüre bi hal oluoum. Dikkat et.
Neyse teyze ii die bişi demedim k.validen olsa kendi assın derdim
ya bide aktarlarda kış çayı die bişi var annem almış ne ararsan var limonu ve karabiberide üstüne ekleyip içiosun sonra sıcacık yatıosun aslında ii gelio
ama tadı

atletini ters giymesiyle ne bağlantısı var anlamadım

nigar gitti herhalde dimi kızlar?

elficim sen nasılsın :26:
evdeyim canım

ohhh sevindim

karnını doyur hemen sıcacık yap kendini yat uyu, akşama yemekle falanda uğraşma, dinlenmek için izin aldın unutma
hiiç bişi yapmiycam artık, dişlerimi fırçalayıp yatıyorum şimdi uyursam uyurum belkim

teşekkür ederim canım
kalp atışlarını duyduğunda farklı düşünecektir eşin bence.. hiç onun durgunluğuna felan takılıp sevincini bölme :)

Yok canım dışarı asmıyorum yemek odasına çamaşır kurutmalığı açıyorum iki gün kalıyor öyle.

yok ya kızcağız rica etti. biraz fazlasıyla titiz. hastaneye gittiği için o çamaşırları yıkanmalı :)

şimdi benim reglime 10 gün kaldı bitki çaylarını pek tüketmiyim diyorum ne olur ne olmaz. bi tek ıhlamur içiyorum

atletini ters giymesiyle ne bağlantısı var anlamadım
diğer kadınla bişiler yapmış, orda soyunmuş tabisi.. giyinirken atletini ters giymiş aceleden
karısı da sormuş, sabah doğru giydin, nerde soyundun sen diyee

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…