lezzetliye benziyor, ben de denerim bunu.. sarımsaksız hayal ettim ama
teşekkürler yarenimm
ben evdeyimmm, en son halsiz kalıp ellerim titreyince izin aldım geldim.. yatıyorum şimdi :2:
bana özel izin verir yarenim
ama çoook açım, evde de yemek yok.. havuç, soğan salça kavurup 1 bardak su koyup sos yaptım, içine de kavurma attım.. bakalım nasıl olucak, hiç böyle denememiştim.. azık daha pişse de yesem :/
İyi yaptın nek dinlen bakim
İyi yapmışsın canım evde dinlenirsin. Ben bu akşamda dinlenicem
nekcim güzel olur, ben duymuştum havuçlu sos, afiyet olsun şifa olsun.
nek çok ii yapmışsın tekrardan geçmiş olsun.
ben evdeyimmm, en son halsiz kalıp ellerim titreyince izin aldım geldim.. yatıyorum şimdi :2:
kızlar ikinci kan testimde hcgem yükselmiş 110du 750,7ye çıkmış çok rahatladım
kızlar ikinci kan testimde hcgem yükselmiş 110du 750,7ye çıkmış çok rahatladım
110 dan 750 yemi ohhh....daha belli olmuş :)
çook sevindim canım, maşallah bebişefasulye olma yolunda hızla ilerliyor
nigar gitti herhalde dimi kızlar?
elficim sen nasılsın :26:
ayyy evet kıslar yaa çok heyecanlandım bi de inşallah muayeneye girebilirsem perşembe süper olcak. Yalnız kaç aydır istiyorduk bebek dün eşim dedi ki bana " sence erken mi oldu çocuk için?" valla bi tuhaf anlamadım
iyi yapmışsın canım izin almakla. bol bol yat, iyi dinlen. makarna konusunda tabii ki iznin var güzelim, farklı tarif avcım benim, sana her tarif serbest
Dilekcim benim boğaz kulak ve diş ağrım azaldı ama burnum fena akıyor. bide çok hapşuruyorum :)
dün iyi dinlendim bugünde dinlenicem inş.
Teyzemizde gitti abisinde kalacak birazda. Rica etti çamaşırlarını makinaya atmış çalıştırırmısın dedi. tabi ki dedim
Bi makine çamaşır var ben yemek yiyip ıhlamurumu içene kadar biter asar yatarım.
..
ay "su gibi" yi izliyorum, adam bi kadına talip geldi
niye ayrıldınız eski eşinizden diyolar
aldattım diyor pişkin pişkin
karısı da nasıl yakalamış?
eve gelmiş atletini ters giymiş ordan anlamış karısı
hey allam ya sinir oldum adama
evdeyim canımnigar gitti herhalde dimi kızlar?
elficim sen nasılsın :26:
hiiç bişi yapmiycam artık, dişlerimi fırçalayıp yatıyorum şimdi uyursam uyurum belkimohhh sevindim
karnını doyur hemen sıcacık yap kendini yat uyu, akşama yemekle falanda uğraşma, dinlenmek için izin aldın unutma
teşekkür ederim canımNektarcım hasta mısın canım çok geçmiş olsun:26:
ayyy evet kıslar yaa çok heyecanlandım bi de inşallah muayeneye girebilirsem perşembe süper olcak. Yalnız kaç aydır istiyorduk bebek dün eşim dedi ki bana " sence erken mi oldu çocuk için?" valla bi tuhaf anlamadım
dışarı asmıosun dimi ben akşamları balkona asıoum resmen göğüsleri üşütüoum ertesi gün öksüre öksüre bi hal oluoum. Dikkat et.
Neyse teyze ii die bişi demedim k.validen olsa kendi assın derdim
ya bide aktarlarda kış çayı die bişi var annem almış ne ararsan var limonu ve karabiberide üstüne ekleyip içiosun sonra sıcacık yatıosun aslında ii gelio
ama tadı
diğer kadınla bişiler yapmış, orda soyunmuş tabisi.. giyinirken atletini ters giymiş aceledenatletini ters giymesiyle ne bağlantısı var anlamadım
atletini ters giymesiyle ne bağlantısı var anlamadım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?