2010'da evlendik kızlar, peki ya sonrası, hadi paylaşalım... :)

kalp atışlarını duyduğunda farklı düşünecektir eşin bence.. hiç onun durgunluğuna felan takılıp sevincini bölme :)

canım aynen öyle oluyor bizim bebek bklemediğimiz anda geldi ya eşim idrak edemiyordu, ilk ultrasound randevuma annem ve ablamla gittim, eşim merak etti, 2. ye geldi. şimdi herkese anlatıyor öyle değişik bir duygu ki onu ekranda görmk falan dior. yarınki randevunun saatinde eşimin amcasigille bi miras davasından mahkeme var aynı saate denk geliyor bebeğimden önemli değil ya mal mülk ben de senle gelcem dior.

Son düzenleme:
Çoookk uykum var ya nasıl akşam edecem ben aynen bu şekildeyim :106:
Nek sende 6 gibi yarım saatim kaldı da demiceksin bugün hiç geçmez son saatler yani

canım doğaldır böyle düşünmesi bence, ilk çocuk ya, insan kendini hiç hazır hissedemez bence. zamanla heyecanı yerine gelir merak etme sen. üzme kendini hiç.

Allah'ım göstermesin ya. böyle geniş, midesiz adamlara gıcık oluyorum. düşman başına vermesin Rabb'im. ben de izlerken sinir olurum. Kaya Çilingiroğlu'ndan nefret ederim mesela, sırf bu yüzden. erkeklerin çoğu doyumsuz ya. Hülya Avşar gibi güzel bir kadını niye aldatır ki insan!

elfiş sizin çalışmalar devam ediyor mu canım? yoksa korunuyor musunuz? bir ara vazgeçecek gibiydin de merak ettim.

maşşallah size canımm

luxx eşin bence karmaşık duygular içinde..... daha kendine bile belli edememiş sevincini galiba, sakın eşine takılıp kalma

ovulasyon günü önemli bence cnm. o zamanda olan oldu ihtimal var yani :) eğer 10 gün sonra regl olursam tekrar oturup konuşucaz

ufff elfişşş nekadan takıyosun, düşünüyosun canım yaa... çok ince hesap yapıyonuz ,yıpratma kendini bukadar yaa...bi karar vermedinizmi zaten tekrar tekrar düşünüp konuşup durursanız illaki bi olumsuzluk bulursunuz...valla bence hamişlik iyi gelcek sana

ha hesabınızı yapmanız iyi tabiki ama sen çok takıyosun düşünüyosun didikliyosun sonrada üzülüyosun

ablamda bazı şeyleri çok takar,düşünür...onada kızıyorum

hadi hayırlısı bakalım elfişim. nasıl heyecan var mı eşinde?

ablam şimdilerde klasik müzik dinlemeye başladı, bebişe iyi geliyormuş diye. az önce eşim burdaydı, bana diyor sen de mi dinlicen. dedim arada dinlerim tabii, bebişe iyi geliyorsa neden dinlemeyim. gülümsedi. o da benim gibi karman çorman, şimdi daha net anladım

diğer kadınla bişiler yapmış, orda soyunmuş tabisi.. giyinirken atletini ters giymiş aceleden
karısı da sormuş, sabah doğru giydin, nerde soyundun sen diyee
helal olsun valla kurnaz akıllı kadınmış

neden içmiosun bitki çayı :44:
bende geçen size sormuştum cvp gelmedi galiba türk kahvesi içmio bi ark. hastalğımı etkilemesin die

bende geçen size sormuştum cvp gelmedi galiba türk kahvesi içmio bi ark. hastalğımı etkilemesin die

canım elfiş bitki çayını hamile olma olasılığından içmiyor. türk kahvesini de ilk defa duyuyorum ya ilginçmiş:44::44::44:

napıyım ya hesap yapıyorum ıhh olmaz diyorum daha zamanı var diyorum bi yandanda olsun istiyorum ikilemdeyim işte..

kafeinin regliyi azalttığı veya kestiğini duymuştum. kişiden kişiye değişiyormş. o yüzden o dönemlerde nescafe ve türk kahvesi içmiyorum.

eşim takılıp duruyor geçen açmış göbeğimi illa öpecekmiş ilk öpücüğü kondurayım diyor dedim ne biliyon belki bişey yok olsun ilk öpücüğü kondurucam ben diyor :)

Dünde karnımı işaret edip duruyor kaş göz işareti yapıyorum yapmasın diye :) kaynanamlara söylemedik daha fikrimizi.

canım elfiş bitki çayını hamile olma olasılığından içmiyor. türk kahvesini de ilk defa duyuyorum ya ilginçmiş:44::44::44:

Evet hamileler için çokta iyi değil diyorlar.
türk kahvesini annemden duymuştum sanki. ama çoğaltıyormu azaltıyormu bilmiyorum onu unuttum

alelacele ters giymiş işte. :d
bak diloş anlamış..
biz bugün zuzumla iletişim kuramıyoruz
maşallah eşine, size, bebişinize

Çoookk uykum var ya nasıl akşam edecem ben aynen bu şekildeyim :106:
Nek sende 6 gibi yarım saatim kaldı da demiceksin bugün hiç geçmez son saatler yani
ahahhh kıyamammm
inş unutmam da gelir yazarım ben senin için o cümleleri bebişim

amiiiiinnnnnnnn

yaa luxxor elfi dilşad yarenay
sizler eşlerinizle bebiş konusundaki fikirlerini paylaşıosunuz ya
ben daha bi tuhaf oluoum
yani benim eşim o kadar hevesliki hemen yapalım die ama ben istemioum :44:
biliosunuz ev temizlik alışveriş konusunda pek yardımcı olmuo ben hamileykende vurdum duymaz olursa
benim kadar sevinmez heveslenmez özen göstermezse dioum
bide hayır benden daha çok sever çocukları dioum bilmioum ki neler yaşanır kimse bilemez tabi
ben pazar günü kesin olarak dedim ki seneye kasımda çalışmalara başlarız kısmetse 2013 ağustosta olur tmm dedi.

Nektarcım uyumadınmı sen hala. bence git uyu iyi gelir
ıhlamur yaptım canım, bal attım içine onu içip kapatıcam topitopumu yoksa sizden geri duramıyorum :26:

bebik konusunda bizim durumumuzu ben yarenaylarınkine benzetiyorum.. yani eşlerimizin düşüncelerini..
eşim hem istiyor ama maddi açıdan kendimizi güvene almadan olsun da istemiyor..
bazen beni iyice gaza getiriyor böyle karnıma dokunup, "bi bebeğimiz de olsa" deyip, sonra da birden "daha erken" deyip hevesimi kaçırıyor..
onun gelgitleriyle ben de ne düşüneceğimi şaşırdım.. bazen kendimi böyle bebek için baskı yapan kadınlar gibi hissettiriyo bana hiç hoşuma gitmiyo bu durum
bazen de ben de tamamen onun gibi düşünüyorum, amaan ne bebeği daha erken acelemiz ne diyorum..
yanisi akışına bıraktık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…