yaa luxxor elfi dilşad yarenay
sizler eşlerinizle bebiş konusundaki fikirlerini paylaşıosunuz ya
ben daha bi tuhaf oluoum
yani benim eşim o kadar hevesliki hemen yapalım die ama ben istemioum :44:
biliosunuz ev temizlik alışveriş konusunda pek yardımcı olmuoben hamileykende vurdum duymaz olursa
benim kadar sevinmez heveslenmez özen göstermezse dioum
bide hayır benden daha çok sever çocukları dioum bilmioum ki neler yaşanır kimse bilemez tabi
ben pazar günü kesin olarak dedim ki seneye kasımda çalışmalara başlarız kısmetse 2013 ağustosta olur tmm dedi.
canım yüksek çıkmış baya çok sevindim.
aa eşin niye öyle dediki. Sen demedinmi kaç aydır istiyorduk şimdi değişen ne oldu diye?
evdeyim canım
hiiç bişi yapmiycam artık, dişlerimi fırçalayıp yatıyorum şimdi uyursam uyurum belkim
teşekkür ederim canım
kalp atışlarını duyduğunda farklı düşünecektir eşin bence.. hiç onun durgunluğuna felan takılıp sevincini bölme :)
canım aynen öyle oluyor bizim bebek bklemediğimiz anda geldi ya eşim idrak edemiyordu, ilk ultrasound randevuma annem ve ablamla gittim, eşim merak etti, 2. ye geldi. şimdi herkese anlatıyor öyle değişik bir duygu ki onu ekranda görmk falan dior. yarınki randevunun saatinde eşimin amcasigille bi miras davasından mahkeme var aynı saate denk geliyor bebeğimden önemli değil ya mal mülk ben de senle gelcem dior.
canım doğaldır böyle düşünmesi bence, ilk çocuk ya, insan kendini hiç hazır hissedemez bence. zamanla heyecanı yerine gelir merak etme sen. üzme kendini hiç.
.
luxx eşin bence karmaşık duygular içinde..... daha kendine bile belli edememiş sevincini galiba, sakın eşine takılıp kalma
yaa luxxor elfi dilşad yarenay
sizler eşlerinizle bebiş konusundaki fikirlerini paylaşıosunuz ya
ben daha bi tuhaf oluoum
yani benim eşim o kadar hevesliki hemen yapalım die ama ben istemioum :44:
biliosunuz ev temizlik alışveriş konusunda pek yardımcı olmuoben hamileykende vurdum duymaz olursa
benim kadar sevinmez heveslenmez özen göstermezse dioum
bide hayır benden daha çok sever çocukları dioum bilmioum ki neler yaşanır kimse bilemez tabi
ben pazar günü kesin olarak dedim ki seneye kasımda çalışmalara başlarız kısmetse 2013 ağustosta olur tmm dedi.
canım sen eşin yardım etmez die istemiorsan bi 3-5 sene sonra değişecek mi bu adam?
bak sen hamile kamile kalınca aynı benm kocişin şu hali gibi olcak seninki de :)
Eki Görüntüle 288791
Eki Görüntüle 288792
canım sen eşin yardım etmez die istemiorsan bi 3-5 sene sonra değişecek mi bu adam?
bak sen hamile kamile kalınca aynı benm kocişin şu hali gibi olcak seninki de :)
Eki Görüntüle 288791
Eki Görüntüle 288792
dilşadcım tşk ederim vallamaşallah kocana ya etsinler tabi yardım
hıı birde yarenayın kocasına nazar değmesinakşam yemekleri falan
afiyet olsun elfimmm :)Bende ıhlamur içiyorum
ay Allahım yaaaaacanım sen eşin yardım etmez die istemiorsan bi 3-5 sene sonra değişecek mi bu adam?
Eki Görüntüle 288791
Eki Görüntüle 288792
dilşadcım tşk ederim vallamaşallah kocana ya etsinler tabi yardım
hıı birde yarenayın kocasına nazar değmesinakşam yemekleri falan
Ahahaha kız rezil ettin adamı kız...
Maşşallah diyelimde nazar değmesin hep böyle kalsın
Benim kocişimede maşşallah dilekcim yaa...
Dün bana mangal yapmış gittim bi güzel yedim
afiyet olsun elfimmm :)
ay Allahım yaaaaafotosunu da çekmiş
maşallah diyorum ben de
tmm tmm seninkine de afferin
o zaman benimkide akşam geldi saate pil taktı ve havuç salatasını karıştırdı bi büyük alkışta ben isterim
kızlaaaar ben çkmedim fotoyu kaynımın o maaalum arkadaşı çekmişti bizde faceye hemen atmıştı. aşşşk olsuun nie irezil olsun kocam baldızları gördü sadece. bi de dileğe hamile kamile kalınca yazmışım hahahaha
o zaman benimkide akşam geldi saate pil taktı ve havuç salatasını karıştırdı bi büyük alkışta ben isterim
bak diloş anlamış..
biz bugün zuzumla iletişim kuramıyoruz
Nektarcım uyumadınmı sen hala. bence git uyu iyi gelir
Artık tüm kk gördü canım
Hehe dilşadcım bu fotoları facede görmüştüm sanırım aferin eşine
Benim kocişimde yemek işlerinde iyidir dün hastayım diye masayı bana toplatmadı bulaşıkları akıtıp makinaya koydu ve bana ıhlamur yaptı canım aşkımmmm
kendimi 7 dim sorun yok, gören görsün
sabah benmki dio ki sen ne heyecansız bi annesin, alsana çocuğa bişeler, bende dedm bakale söyleyene, sen çok mu aldın diorum alalım de alalım dior. inşallah yarın cinsiyeti belli olur da hayırlısıyla başlarız almaya bişeler.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?