2010'da evlendik kızlar, peki ya sonrası, hadi paylaşalım... :)

canım sen eşin yardım etmez die istemiorsan bi 3-5 sene sonra değişecek mi bu adam?
bak sen hamile kamile kalınca aynı benm kocişin şu hali gibi olcak seninki de :)

canım yüksek çıkmış baya çok sevindim.

aa eşin niye öyle dediki. Sen demedinmi kaç aydır istiyorduk şimdi değişen ne oldu diye?

canım doğaldır böyle düşünmesi bence, ilk çocuk ya, insan kendini hiç hazır hissedemez bence. zamanla heyecanı yerine gelir merak etme sen. üzme kendini hiç.

.

luxx eşin bence karmaşık duygular içinde..... daha kendine bile belli edememiş sevincini galiba, sakın eşine takılıp kalma

ya işte bilmiyorum kızlar zaten benim kadar coşkuyla sevinememişti istemesine istiyor o da ama kaç aydır her ay adetim geliyo aa bu ay da olmadı filan derken sanırım kendisini hiç hazırlamamış tutabileceğine aman ne yapayım alışır herhalde o yüzden doktora benle gelsin de görsün istiyorum. Diyor ki sonuçta o acıyı sen yaşayacaksın o kadar ay içinde hissedeceksin ben hissedemem ki diyo merak etme dedim acı hissetmek istiyosan ben sana hissettiririrm

dilşadcım tşk ederim valla maşallah kocana ya etsinler tabi yardım
hıı birde yarenayın kocasına nazar değmesin akşam yemekleri falan

tmm tmm seninkine de afferin
o zaman benimkide akşam geldi saate pil taktı ve havuç salatasını karıştırdı bi büyük alkışta ben isterim

dilşadcım tşk ederim valla maşallah kocana ya etsinler tabi yardım
hıı birde yarenayın kocasına nazar değmesin akşam yemekleri falan

Ahahaha kız rezil ettin adamı kız...
Maşşallah diyelimde nazar değmesin hep böyle kalsın

Benim kocişimede maşşallah dilekcim yaa...
Dün bana mangal yapmış gittim bi güzel yedim

afiyet olsun elfimmm :)

ay Allahım yaaaaa fotosunu da çekmiş
maşallah diyorum ben de

kızlaaaar ben çkmedim fotoyu kaynımın o maaalum arkadaşı çekmişti bizde faceye hemen atmıştı. aşşşk olsuun nie irezil olsun kocam baldızları gördü sadece. bi de dileğe hamile kamile kalınca yazmışım hahahaha

Hehe dilşadcım bu fotoları facede görmüştüm sanırım aferin eşine

Benim kocişimde yemek işlerinde iyidir dün hastayım diye masayı bana toplatmadı bulaşıkları akıtıp makinaya koydu ve bana ıhlamur yaptı canım aşkımmmm

kendimi 7 dim sorun yok, gören görsün
sabah benmki dio ki sen ne heyecansız bi annesin, alsana çocuğa bişeler, bende dedm bakale söyleyene, sen çok mu aldın diorum alalım de alalım dior. inşallah yarın cinsiyeti belli olur da hayırlısıyla başlarız almaya bişeler.

canım
benimki hazırlar yapar eder, yedirir, toplar ama makinaya atmaz tezgaha yığar

Sadece baldızları gördü dediğin için yazdım dilşad... Benim adım özge bu arada:112:

tmm tmm seninkine de afferin
o zaman benimkide akşam geldi saate pil taktı ve havuç salatasını karıştırdı bi büyük alkışta ben isterim

dilek çok güldüm yaaa saate pil takmış he affin ona

benimki ev işinde her zamn yardım ediyo, birimiz sileriz birimiz süpürürüz :) ama yemekte acele misafir falan gelecekse yardım eder yada çok içinden gelicekki yemek yapsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…