- 28 Mayıs 2010
- 7.093
- 23
- 158
evet dilşadcım sil de ne olur ne olmaz kocan görürse mazallah
ıhlamur yaptım canım, bal attım içine onu içip kapatıcam topitopumu yoksa sizden geri duramıyorum :26:
bebik konusunda bizim durumumuzu ben yarenaylarınkine benzetiyorum.. yani eşlerimizin düşüncelerini..
eşim hem istiyor ama maddi açıdan kendimizi güvene almadan olsun da istemiyor..
bazen beni iyice gaza getiriyor böyle karnıma dokunup, "bi bebeğimiz de olsa" deyip, sonra da birden "daha erken" deyip hevesimi kaçırıyor..
onun gelgitleriyle ben de ne düşüneceğimi şaşırdım.. bazen kendimi böyle bebek için baskı yapan kadınlar gibi hissettiriyo bana hiç hoşuma gitmiyo bu durum
bazen de ben de tamamen onun gibi düşünüyorum, amaan ne bebeği daha erken acelemiz ne diyorum..
yanisi akışına bıraktık
şimdi eşimi aradım dediki ıhlamur içtinmi evet ama bu güzel değil senin yaptığın güzeldi dedim. ee tabi ben içime sevgimi kattım bu akşam bide elma kabuğu koyayım dedi. yok ballı istiyorum dedim. bu bilgi kk danmı dedi evet dedim ( nektar içine bal attım yazmıştı ) kahkahayı patlattı sen çok tilkisin diyor :))
Sadece baldızları gördü dediğin için yazdım dilşad... Benim adım özge bu arada:112:
şimdi eşimi aradım dediki ıhlamur içtinmi evet ama bu güzel değil senin yaptığın güzeldi dedim. ee tabi ben içime sevgimi kattım bu akşam bide elma kabuğu koyayım dedi. yok ballı istiyorum dedim. bu bilgi kk danmı dedi evet dedim ( nektar içine bal attım yazmıştı ) kahkahayı patlattı sen çok tilkisin diyor :))
tamam canım memnun oldum.
yaa ben hamilelikte tavuktan tiksindim ama bizim işyerinin yanına lüks bi dürümcü açıldı çook temiz, mis gibi de kokuyor gelip geçerken. dersaneye gitmeden yesem miii, midem bulanır mııı çözemiyorum canım nasıııl çekiyor
:))))
canım bitane yaptır, ikiye böldür ...yarısını yersin diğer yarısınıda eşine götürürsün....
hani yerken tişksinirsen dönerin tamamı gitmesin çöpe :)
zaten dersaneyle eşimin dükkanı karşılıklı, benm iş yerime de 5 dk. burdan çıkınca eşimin yanına gidiyorum ders 6 da. orda oturur yerim yiyemediğim yerden devam eder ii fikir :)
Hahahahsenin eşinde mi alıştı kk ya.
Banada eşim bazen sor bakim kk ya ne dicekler falan diyor gülerek.
Benim eşim en başından beri biliyor kk yı :)
Benim eşim en başından beri biliyor kk yı :)
söyledinmi sonunda :)
O yüzden demedim bebişim yaa..
Alıştı yani benim eşimde biliyordu en başından ama ben alıştırdım ona burayla ilgili konuşa konuşa o yüzden dediydim. :89:
Şimdi kendi bana diyor bişe olduğunda sor bakim kk'ya diye.
evet canım ben size sölemedim mi hayret :)))) bikaç aydır biliyo işte ondan sonrada faceyi açtırdım heheheh
ay bahsetmiştin galiba ya :) Faceyi açtığın zamanlarda anlatmıştın sanırım
dimi anlatmışımdır , yılın olayını atlarmıyım hiç
akşam ne yemek yapcaksınız dedimmm
benimkide en sonundan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?