2010'da evlendik kızlar, peki ya sonrası, hadi paylaşalım... :)

şimdi eşimi aradım dediki ıhlamur içtinmi evet ama bu güzel değil senin yaptığın güzeldi dedim. ee tabi ben içime sevgimi kattım bu akşam bide elma kabuğu koyayım dedi. yok ballı istiyorum dedim. bu bilgi kk danmı dedi evet dedim ( nektar içine bal attım yazmıştı ) kahkahayı patlattı sen çok tilkisin diyor :))

doğru söylüyorsun canım, çok benziyor durumumuz. hatta aynı diyebilirim özellikle kırmızı alan, birebir biliyorum o da istiyor ama cesaretsiz olması kızdırıyor beni. sonra diyorum erken daha. İzmir'e dönelim, oranın keyfini çıkaralım. sonra yaşım geliyor aklıma vazgeçiyorum dengesizleştik iyice bu konuda, ben de eşim de.

hepimizin eşleri için bunlar kızlar

Hahahah senin eşinde mi alıştı kk ya.
Banada eşim bazen sor bakim kk ya ne dicekler falan diyor gülerek.

Sadece baldızları gördü dediğin için yazdım dilşad... Benim adım özge bu arada:112:

tamam canım memnun oldum.

yaa ben hamilelikte tavuktan tiksindim ama bizim işyerinin yanına lüks bi dürümcü açıldı çook temiz, mis gibi de kokuyor gelip geçerken. dersaneye gitmeden yesem miii, midem bulanır mııı çözemiyorum canım nasıııl çekiyor

:))))

canım bitane yaptır, ikiye böldür ...yarısını yersin diğer yarısınıda eşine götürürsün....
hani yerken tişksinirsen dönerin tamamı gitmesin çöpe :)

:))))

canım bitane yaptır, ikiye böldür ...yarısını yersin diğer yarısınıda eşine götürürsün....
hani yerken tişksinirsen dönerin tamamı gitmesin çöpe :)

zaten dersaneyle eşimin dükkanı karşılıklı, benm iş yerime de 5 dk. burdan çıkınca eşimin yanına gidiyorum ders 6 da. orda oturur yerim yiyemediğim yerden devam eder ii fikir :)

Son düzenleme:
akşama ne yemek var kzılar...

dün negüzel annemdeydim, derdim yoktu :))) sosyete mantısı yapmış
bende bugün dolma yapayım diyom, vakit alıcak ama napimm...bide çorba yaparım, eşim marketten k.mantar çorbası almış onu yaparım

Son düzenleme:

Evet bende bişeyden bahsetsem kk danmı öğrendin yada sizden yeni bi tarif alıp yapsam budamı kkdan der :)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…