- 19 Mart 2008
- 7.459
- 12
- 358
dimi anlatmışımdır , yılın olayını atlarmıyım hiç
akşam ne yemek yapcaksınız dedimmm
akşama ne yemek var kzılar...
dün negüzel annemdeydim, derdim yoktu :))) sosyete mantısı yapmış
bende bugün dolma yapayım diyom, vakit alıcak ama napimm...bide çorba yaparım, eşim marketten k.mantar çorbası almış onu yaparım
benm kocişte baştan beri biliyor kk yı. öptm kızlar ii akşamlar
aynen benimkide öyle dio.Evet bende bişeyden bahsetsem kk danmı öğrendin yada sizden yeni bi tarif alıp yapsam budamı kkdan der :)))
bende hiç bilmioum bişi yok evde dedimi anlatmışımdır , yılın olayını atlarmıyım hiç
akşam ne yemek yapcaksınız dedimmm
canım bizler iiyiz asıl sen nasılsın dicektim ama gittin sanırım öpüoum seniherkese selam
umarim herkes iyidir....
bende çok yorgunum işten kafam patladı size de yetişemedim zatenBizde taze fasulye var kaynanamda haşlama yemeği getirecekmiş. ikiside sulu yemek ama olsun. çünkü yemek yapamıcam
He elfi ""haşlama yemeği"" ne onu sorcaktım
Filizim iyi olmuş hadi ,yapma dinlen zaten
özge sinem afiyet olsun sizede :)
ne güzel dolmanın yanına sadece yoğurtla kanıyo eşin , benimki kanmıyor ya2 çeşit yemek istiyo illa....
Bi arkimde tek çeşit yemek yapıyomuş yetiyo 2 kişiye diyo...gerçi bende alışık değilim gözüm arıyo enaz 2 çeşidi :)
Benim hiç öyle sorunum yok canım eşim yemek seçmez ama süsünede önem verir yemeğin.
Bazen kendi der bana uğraşma yeter bişe olmaz diye. Acıkmaya başladım konu yemek olunca
Saat 7 olsada eve gitsek artık ya kocişi özledim ben. :103:
Hoşgeldin canım seninde geçmiş bayramın mübarek olsun.selam yavrular nasılsınız ? geçmiş bayramınız mübarek olsun. neler yapıyorsunuz
az önce uyandım canım, çook uyumuşum.. kalkıp duş alıcam şimdi, yatana kadar kurusun saçlarım diye..
evet bende onu sorcaktım, nekkk
benimkisi decanım
benimki hazırlar yapar eder, yedirir, toplar ama makinaya atmaz tezgaha yığar
ahahhşimdi eşimi aradım dediki ıhlamur içtinmi evet ama bu güzel değil senin yaptığın güzeldi dedim. ee tabi ben içime sevgimi kattım bu akşam bide elma kabuğu koyayım dedi. yok ballı istiyorum dedim. bu bilgi kk danmı dedi evet dedim ( nektar içine bal attım yazmıştı ) kahkahayı patlattı sen çok tilkisin diyor :))
ufak tefek eksileri olsun böyle, hiç büyük kusurları olmasın eşlerimizinnndoğru söylüyorsun canım, çok benziyor durumumuz. hatta aynı diyebilirimözellikle kırmızı alan, birebir biliyorum o da istiyor ama cesaretsiz olması kızdırıyor beni. sonra diyorum erken daha. İzmir'e dönelim, oranın keyfini çıkaralım. sonra yaşım geliyor aklıma vazgeçiyorum dengesizleştik iyice bu konuda, ben de eşim de.
hepimizin eşleri için bunlar kızlar
aaa ben de yeni duyuyor gibiyimm :26:sevindimevet canım ben size sölemedim mi hayret :)))) bikaç aydır biliyo işte ondan sonrada faceyi açtırdım heheheh
Aradım şimdi sesini duydum:102:
Kociş realdeymiş bensiz eve de gitmiyor canım yaa. Sensiz evin tadı yok diyor.
nerelerdesin sen Ebruu? unuttun bizleri.. senin de geçmiş bayramın kutlu olsunselam yavrular nasılsınız ? geçmiş bayramınız mübarek olsun. neler yapıyorsunuz
10 dk kalmış Özgito, yetişemedim sana "yarım saat" kalmış demeye
Nek saat 18:51 Geç kaldın yavru:130:
Hoşgeldin canım seninde geçmiş bayramın mübarek olsun.
az önce uyandım canım, çook uyumuşum.. kalkıp duş alıcam şimdi, yatana kadar kurusun saçlarım diye..
benimkisi de
ahahhyerim seni
ballı yapsın evet hem güzel oluyo, hem boğazı yumuşatıyo..
ufak tefek eksileri olsun böyle, hiç büyük kusurları olmasın eşlerimizinnnevet hepsine
aaa ben de yeni duyuyor gibiyimm :26:sevindimbilsin tabisi, benimkisi de en baştan beridir biliyor.. zuzuşun eşine
10 dk kalmış Özgito, yetişemedim sana "yarım saat" kalmış demeye
nerelerdesin sen Ebruu? unuttun bizleri.. senin de geçmiş bayramın kutlu olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?