2010'da evlendik kızlar, peki ya sonrası, hadi paylaşalım... :)

benim dünden kalma spagetti makarnam kaldi kiymali birde yanina tarhana corbasi yapicam.

benm kocişte baştan beri biliyor kk yı. öptm kızlar ii akşamlar

Son düzenleme:
Evet bende bişeyden bahsetsem kk danmı öğrendin yada sizden yeni bi tarif alıp yapsam budamı kkdan der :)))
aynen benimkide öyle dio.
bide olumsuz bişiler kapıosan girme o siteye die kızıo hani kızların kocası şöyle yapıomuş sen yapmıosun deyince girme sen öyle yerlere dio
dimi anlatmışımdır , yılın olayını atlarmıyım hiç
akşam ne yemek yapcaksınız dedimmm
bende hiç bilmioum bişi yok evde de
herkese selam
umarim herkes iyidir....
canım bizler iiyiz asıl sen nasılsın dicektim ama gittin sanırım öpüoum seni
Bizde taze fasulye var kaynanamda haşlama yemeği getirecekmiş. ikiside sulu yemek ama olsun. çünkü yemek yapamıcam
bende çok yorgunum işten kafam patladı size de yetişemedim zaten eve gidip teyzemin köyden gonderdiği ayva ve elmaları alıp anneme gitcem ayva tatlısı yapcaz.
yemekte orda bişiler atıştırırım eşimde yemesin tosun napım zaten abur cuburu paket paket yio çayla

Filizim iyi olmuş hadi ,yapma dinlen zaten

özge sinem afiyet olsun sizede :)
ne güzel dolmanın yanına sadece yoğurtla kanıyo eşin , benimki kanmıyor ya 2 çeşit yemek istiyo illa....
Bi arkimde tek çeşit yemek yapıyomuş yetiyo 2 kişiye diyo...gerçi bende alışık değilim gözüm arıyo enaz 2 çeşidi :)

Benim hiç öyle sorunum yok canım eşim yemek seçmez ama süsünede önem verir yemeğin.
Bazen kendi der bana uğraşma yeter bişe olmaz diye. Acıkmaya başladım konu yemek olunca
Saat 7 olsada eve gitsek artık ya kocişi özledim ben. :103:

1 saat 8 dk. kaldı bende eve gitmek istiyorum artıkkkkkkk

evet bende onu sorcaktım, nekkk
az önce uyandım canım, çook uyumuşum.. kalkıp duş alıcam şimdi, yatana kadar kurusun saçlarım diye..

canım
benimki hazırlar yapar eder, yedirir, toplar ama makinaya atmaz tezgaha yığar
benimkisi de

ahahh yerim seni
ballı yapsın evet hem güzel oluyo, hem boğazı yumuşatıyo..
ufak tefek eksileri olsun böyle, hiç büyük kusurları olmasın eşlerimizinnn evet hepsine

evet canım ben size sölemedim mi hayret :)))) bikaç aydır biliyo işte ondan sonrada faceyi açtırdım heheheh
aaa ben de yeni duyuyor gibiyimm :26:sevindim bilsin tabisi, benimkisi de en baştan beridir biliyor.. zuzuşun eşine

Aradım şimdi sesini duydum:102:
Kociş realdeymiş bensiz eve de gitmiyor canım yaa. Sensiz evin tadı yok diyor.

10 dk kalmış Özgito, yetişemedim sana "yarım saat" kalmış demeye

selam yavrular nasılsınız ? geçmiş bayramınız mübarek olsun. neler yapıyorsunuz
nerelerdesin sen Ebruu? unuttun bizleri.. senin de geçmiş bayramın kutlu olsun

Hoşgeldin canım seninde geçmiş bayramın mübarek olsun.

tşkler canım sağol

geldim tatlım pek vaktim olmuyor artık ya bakıorum foruma ama yazamadan çıkıorum facede oluorum bazen kızım büyüdükçe zor oldu :)
unutmam sizleri canım değerlisiniz bnm için

günaydın kızlar. dün akşam bizim evdeki bilgisayara format attı arkadaşım. o yüzden bakamadım hiç. bugün arabayı değiştiriyoruz. sağ direksiyon, otomatik vites bir araba alıyoruz. umarım bu başımızı ağrıtmaz ya.

herkese hayırlı günler diliyorum, öptüm hepinizi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…