2010'da evlendik kızlar, peki ya sonrası, hadi paylaşalım... :)

yarenaycım hayırlı olsun arabanız. izmire dönünce napıcaksınız arabanızla mı gideceksiniz

Günaydın kzılar,

yrnim hayırlı olsun da buraya gelirken napıcaksınız onu, satıcaksanız 1-2 sene için değişmeyin hiç bence.....

arabanız hayırlı olsun. allahım kazasız belasız kullanmayı nasip etsin.
günaydın kızlar

Günaydın herkese...
Elfiş kürt böreği nasıl oluyor ki acaba?:26:
Yarenaycım şimdiden hayırlı olsun arabanız darısı bize inş.

Kızlar burda çalışan arkadaşla konuşuyorduk şimdi...
Ben gögüs şişmesi, hassasiyeti adet belirtisi dışında neden olur diye sordum. Hamile olursan olabilir dedi.
Bende yumurtalıklarım ağrıyor akıntımda var dedim o zaman hamilesindir dedi. Ay bilmiyorum ya değilimdir dimi?
Ama adetimede daha çookk var 31'inde olmuştum sizce neden olabilir içime kurt düştü şimdi yaa... :96:

Gögüs şişmesi, hassasiyeti hamilelik belirtisi ama akıntın üşütmüş de olabilirsin canım...bilemiyorum valla

bikere benimde göğüslerimde ağrı vardı adet olunca geçmişti ama

31 ekimde regl olmuşsan ovulasyon günlerin 09/11/2011 - 14/11/2011
bu tarihlerde tutmuşsa daha 5 - 6 günlük hamilesindir ondandan bu kadar belirti olmaz.

yarenaycım hayırlı olsun arabanız. izmire dönünce napıcaksınız arabanızla mı gideceksiniz

teşekkürler kızlar. İzmir'e arabayla gidemeyiz. arabalar buraya kayıtlı oluyor. Türkiye'ye götürmek, oraya kaydettirmek falan pahalıya mal oluyor.

arabayı inşallah önümüzdeki Temmuz'da dönerken satcaz. şimdiye kadar kullandığımız araba, düz vites ve sol direksiyondu, Türkiye'de kullanılanlardan yani. ama burda trafik ters aktığı için sağ direksiyon ve otomatik vites arabalar daha rahat satılıyor. modeli eski olsa bile alış-satışları daha yüksek oluyor. diğer arabamız yaklaşık 1000 tl. masraf istiyordu ve parçasını bulmak burda zordu. o yüzden biran önce elden çıkartmamız gerekiyordu. yoksa giderken satışta çok zarar edecektik. bu aldığımızı daha rahat ve yüksek fiyattan satabilcez inşallah. masraf da gerekmicek.

canım hamilelikte göğüs şişmesi ilk aydan başlar mı bilmiyorum ya:44::44: yumurtalıklarında ağrı, akıntın üşütmekten de olabilir. havalar dengesiz, hepimiz üşütüyoruz fark etmesek de. bence bir doktora görün biran evvel.

Hmm anladım yarenim, hayırlı olsun ozman.....

Ne marka model alıcaksınız :)

günaydın kızlar
yarenaycım arabanız hayırlı olsun
biz de bugün 3lü teste gidecez, gösterirse cinsiyetini öğrencez. :18:

günaydın kızlar ekranımız yine daralmış iri bacak hadiseden dolayı
Aradım şimdi sesini duydum:102:
Kociş realdeymiş bensiz eve de gitmiyor canım yaa. Sensiz evin tadı yok diyor.
canım ne mutlu sana. hep böyle devam etsin inş
canım hayırlısı. Satarkende size yararı olcaksa tabiki değişin gelirken onu satıp izmirde yeni araba mı alcaksınız yoksa ev parasına mı katcaksınız? (çok meraklı gördüm kendimi)
Günaydın kızlar
ay 3 tane kürt böreği yedim sanki 3 gündür yemek yemiyomuşum gibi
afiyet olsun canım ye tabii nası oldun biraz daha ii misin?
o kurt banada düşmüştü ama bişi olmadı soğuklardan ayaklarını üşütüosundur ve yumurtalıkların ondan ağrıodur. Göğüslere bende anlam veremioum. Bazen benim de şişio bazen resmen sönüo
bu tarihlerde tutmuşsa daha 5 - 6 günlük hamilesindir ondandan bu kadar belirti olmaz.
filizime bi alkış hemen tıbbı bilgileri önemli günleri açıkladığı için.

nektar dinlenebildin mi nası oldun?
eos bende seni merak edioum hiç girmio die yazmışsın ama denk gelememişiz öpüoum seni

kızlar bide bilen bana spiral taktırma bilgileri versin lütfen :44:

Hmm anladım yarenim, hayırlı olsun ozman.....

Ne marka model alıcaksınız :)

canım Türkiye'de çok bilinmiyor sanırım, toyota corsa alıyoruz. japon üretimiymiş.

çıkarım senle her yola

günaydın kızlar

ayyy ne heyecanlııı ablamlar da bugün gidiyorlar, inşallah onlar da öğrenir. ablam 20. haftasında

dilekcim arabanın parasını ev için kullanırız canım. sonuçta ne kadar çok peşinatımız olursa o kadar az kredi alır, taksitleri de düşük öderiz. araba çok gerekirse annemlerde benim bekarken kullandığım uno var, onu kullanırız. ben de senin gibi meraklıyımdır, çekinme canım sor bana merak ettiklerini

spirali de ben araştırmıştım, minik birşey zaten. çok basit bir şekilde takıyorlar ve düzgün yerleştirilirse hiçbir yan etkisi yok. annem uzun zaman onunla korundu. hormonlarınla falan oynamadığı için de en sağlıklısı bence.

günaydın kızlar

ayy çok heyecanlı yaa Allah hepimize nasip etsin.
inş gösterir bebiş
kaçta gitceksin geri işe döncek misin bize hemen hbr verirsin dimi

nektar dinlenebildin mi nası oldun?
eos bende seni merak edioum hiç girmio die yazmışsın ama denk gelememişiz öpüoum seni

kızlar bide bilen bana spiral taktırma bilgileri versin lütfen :44:
bugün daha iyim canım :))
ayy spiral taktırma dileğim yaa, 1-2 yıl için gerek var mı :26:

ayyy ne heyecanlııı ablamlar da bugün gidiyorlar, inşallah onlar da öğrenir. ablam 20. haftasında
dilşadınki bence de erkek :)
ablanların bebiki de ne yaramazmış, yolun yarısına gelmişler hala mı göstermedi cinsiyetini bence o da kız :))

Son düzenleme:
Gögüs şişmesi, hassasiyeti hamilelik belirtisi ama akıntın üşütmüş de olabilirsin canım...bilemiyorum valla

bikere benimde göğüslerimde ağrı vardı adet olunca geçmişti ama

Bencede üşütmüşümdür canım ama arkadaş öyle diyince kurt düşmüştü içime. :116:

Profosör elfiş. Başarılarının devamını diliyorum

Bencede üşüttüm tatlım sağol arkadaş hemen test yap bile dedi. Ben size sorim önce dedim bakalım biraz beklicem en azından âdete kadar beklerim…

Bencede iri bacak hadiseden dolayı daralmış

İnş canım böyle devam eder…

Bende anlam veremiyorum canım niye şişiyor ama bariz belli yani eski haliyle yeni hali…:115:

gayet ii o zaman taksitler düşük olursa daha rahat olursunuz. İnş ev iş benimki gibi yakın olur seninde araba ihtiyacın bile olmaz gerçi varmış zaten uno ama benzindi masraflarıydı bide ona harcama yapmazsın.

ya benim eşim benim ilaç kullanmamı bişi taktırmamı falan hiç istemio dün eltim söyledi benimde yine aklıma geldi. Biz 1 yıl daha istemiouz işte. Ama spirali diğer eltim taktırmıştı iltihap falan olmuş bide yapışma riski de olabiliomuş o beni korkutuo yoksa hormonlarla oynamadığı için onu tercih edioum. Eltim dk hapı kullanıomuş işte mide bulantısından duramıoum baş ağrısı ve göğüslerim her yerim şişti kilo alıoum dio kuzenimizde kullanıo tam tersi kilo verdim dio ben hiç istemioum ama hap kullanmayı. sadece 1 yıl rahat edebilcek kesin bi çözüm istioum o kola takılan implanonu çok istedim eşim izin vermedi koluna ağrı yapar die. Ve o adet düzensizliği yapıomuş. Spiral yapıo mu?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…