- 19 Mart 2008
- 7.459
- 12
- 358
günaydın kızlar. dün akşam bizim evdeki bilgisayara format attı arkadaşım. o yüzden bakamadım hiç. bugün arabayı değiştiriyoruz. sağ direksiyon, otomatik vites bir araba alıyoruz. umarım bu başımızı ağrıtmaz ya.
herkese hayırlı günler diliyorum, öptüm hepinizi
günaydın kızlar. dün akşam bizim evdeki bilgisayara format attı arkadaşım. o yüzden bakamadım hiç. bugün arabayı değiştiriyoruz. sağ direksiyon, otomatik vites bir araba alıyoruz. umarım bu başımızı ağrıtmaz ya.
Günaydın herkese...
Elfiş kürt böreği nasıl oluyor ki acaba?:26:
Yarenaycım şimdiden hayırlı olsun arabanız darısı bize inş.
Kızlar burda çalışan arkadaşla konuşuyorduk şimdi...
Ben gögüs şişmesi, hassasiyeti adet belirtisi dışında neden olur diye sordum. Hamile olursan olabilir dedi.
Bende yumurtalıklarım ağrıyor akıntımda var dedim o zaman hamilesindir dedi. Ay bilmiyorum ya değilimdir dimi?
Ama adetimede daha çookk var 31'inde olmuştum sizce neden olabilir içime kurt düştü şimdi yaa... :96:
yarenaycım hayırlı olsun arabanız. izmire dönünce napıcaksınız arabanızla mı gideceksiniz
Kızlar burda çalışan arkadaşla konuşuyorduk şimdi...
Ben gögüs şişmesi, hassasiyeti adet belirtisi dışında neden olur diye sordum. Hamile olursan olabilir dedi.
Bende yumurtalıklarım ağrıyor akıntımda var dedim o zaman hamilesindir dedi. Ay bilmiyorum ya değilimdir dimi?
Ama adetimede daha çookk var 31'inde olmuştum sizce neden olabilir içime kurt düştü şimdi yaa... :96:
canım ne mutlu sana. hep böyle devam etsin inşAradım şimdi sesini duydum:102:
Kociş realdeymiş bensiz eve de gitmiyor canım yaa. Sensiz evin tadı yok diyor.
canım hayırlısı. Satarkende size yararı olcaksa tabiki değişin gelirken onu satıp izmirde yeni araba mı alcaksınız yoksa ev parasına mı katcaksınız? (çok meraklı gördüm kendimigünaydın kızlar. dün akşam bizim evdeki bilgisayara format attı arkadaşım. o yüzden bakamadım hiç. bugün arabayı değiştiriyoruz. sağ direksiyon, otomatik vites bir araba alıyoruz. umarım bu başımızı ağrıtmaz ya.
afiyet olsun canım ye tabiiGünaydın kızlar
ay 3 tane kürt böreği yedim sanki 3 gündür yemek yemiyomuşum gibi
o kurt banada düşmüştü ama bişi olmadı soğuklardan ayaklarını üşütüosundur ve yumurtalıkların ondan ağrıodur. Göğüslere bende anlam veremioum. Bazen benim de şişioKızlar burda çalışan arkadaşla konuşuyorduk şimdi...
filizime bi alkış31 ekimde regl olmuşsan ovulasyon günlerin 09/11/2011 - 14/11/2011
bu tarihlerde tutmuşsa daha 5 - 6 günlük hamilesindir ondandan bu kadar belirti olmaz.
Hmm anladım yarenim, hayırlı olsun ozman.....
Ne marka model alıcaksınız :)
günaydın kızlar
yarenaycım arabanız hayırlı olsun
biz de bugün 3lü teste gidecez, gösterirse cinsiyetini öğrencez. :18:
günaydın kızlar
yarenaycım arabanız hayırlı olsun
biz de bugün 3lü teste gidecez, gösterirse cinsiyetini öğrencez. :18:
bugün daha iyim canım :))nektar dinlenebildin mi nası oldun?
eos bende seni merak edioum hiç girmio die yazmışsın ama denk gelememişiz öpüoum seni
kızlar bide bilen bana spiral taktırma bilgileri versin lütfen :44:
dilşadınki bence de erkek :)ayyy ne heyecanlıııablamlar da bugün gidiyorlar, inşallah onlar da öğrenir. ablam 20. haftasında
Gögüs şişmesi, hassasiyeti hamilelik belirtisi ama akıntın üşütmüş de olabilirsin canım...bilemiyorum valla
bikere benimde göğüslerimde ağrı vardı adet olunca geçmişti ama
31 ekimde regl olmuşsan ovulasyon günlerin 09/11/2011 - 14/11/2011
bu tarihlerde tutmuşsa daha 5 - 6 günlük hamilesindir ondandan bu kadar belirti olmaz.
canım hamilelikte göğüs şişmesi ilk aydan başlar mı bilmiyorum ya :44::44:yumurtalıklarında ağrı, akıntın üşütmekten de olabilir. havalar dengesiz, hepimiz üşütüyoruz fark etmesek de. bence bir doktora görün biran evvel.
günaydın kızlar ekranımız yine daralmış iri bacak hadiseden dolayı
canım ne mutlu sana. hep böyle devam etsin inş
o kurt banada düşmüştü ama bişi olmadı soğuklardan ayaklarını üşütüosundur ve yumurtalıkların ondan ağrıodur. Göğüslere bende anlam veremioum. Bazen benim de şişiobazen resmen sönüo
filizime bi alkışhemen tıbbı bilgileri önemli günleri açıkladığı için.
canım türkiye'de çok bilinmiyor sanırım, toyota corsa alıyoruz. Japon üretimiymiş.
çıkarım senle her yola
dilekcim arabanın parasını ev için kullanırız canım. sonuçta ne kadar çok peşinatımız olursa o kadar az kredi alır, taksitleri de düşük öderiz. araba çok gerekirse annemlerde benim bekarken kullandığım uno var, onu kullanırız. ben de senin gibi meraklıyımdır, çekinme canım sor bana merak ettiklerini
spirali de ben araştırmıştım, minik birşey zaten. çok basit bir şekilde takıyorlar ve düzgün yerleştirilirse hiçbir yan etkisi yok. annem uzun zaman onunla korundu. hormonlarınla falan oynamadığı için de en sağlıklısı bence.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?