2010'da evlendik kızlar, peki ya sonrası, hadi paylaşalım... :)

yok kızlar ta dr. nevranın sitesinden bakıyorum öyle. Bişey bildiğimden değil yani

ama özge bişey sorucam bu ayki adetin yoğunmuydu yani her zamanki gibimiydi

Hadi bakalım dilşad, bence erkek :)))

ayy çok heyecanlı yaa Allah hepimize nasip etsin.
inş gösterir bebiş
kaçta gitceksin geri işe döncek misin bize hemen hbr verirsin dimi

cnm hadi bakalım hayırlısı sanki kız gibi :)) tabi önce sağlıklı eli ayağının düzgün olması

tşk ler kızlar, 13-40 da randevumuz, işe geri gelmicem bugün. akşama nişan var eşimin çok yakın arkadaşının ona hazırlanırım. çoğunluk erkek dior, ben de i kaç gündür erkek hissediyorum, eşim de sağlıklı sıhatli bi erkek olsun dior bakalım nolcak, göstercek mi? göstersin die çikolata ve meyve suyu tüketip girecem ultrasona

spirali benm annem ve ablam yıllardır kullanıolar memnunlar

cnm kola takılanın yerinden oynayıp kaydığını duymuşştum.

Dilek bir yıl için bence hiç bu tür şeyler kullanma. adet düzensizliği yaşarsın. bide d.k. hapı kullanırsan 6 ay önceden bırakman gerekiyor o zaman 6 ay için kullanmış olacaksın. değmez gibime geldi

selam kızlar

dilek spirali sormuşsun senin bebeğin var mıydı? Eğer hiç doğum yapmamışsan spirali pek önermiyorlar.

mesela benim annem hep 3 aylık hamileyken öğreniyormuş hamile olduğunu. çünkü 3 ay boyunca regl oluyormuş

http://www.kadinlarkulubu.com/testler/317186-guzelligimiz-ismimizden-geliyormus.html
Güzelliğimiz İsmimizden Geliyormuş..
Bana 5 çıktı:

(5) Çekici ve Lüks Tutumu
Esnek canlı ve uyumlu bir tipsiniz. Sizin için sosyal yaşamın renkliliği çok önemli. Cekici bir görünümünüz var. Bu görünümün nedeni pahalı kozmetik ürünleri değil içinizdeki pozitif enerjinin dışa vurumudur.

Dilek ve Dilşada 7:

(7) Bağlayıcı ve Gizemli

Siz büyülü bağlayıcı ve olağanüstü çekici bir tipsiniz. Sizinle bir kez konuşan bir daha sizi unutamaz. Çünkü siz doğal çekiciliğinizile herkesin başını döndürüyorsunuz. Sizde çok etkileyici bir hava vardır. Güzel olduğunuz kadar zarifsiniz de.

zuzu, elfiş ve yarenaya 4:

(4) Çalışkan ve Obur
Son derece obur olduğunuz söylenebilir. yemek yemeye çok meraklısınız. Sizin doğuştan gelen ve erkekleri etkisi altına alan bir çekiciliğiniz var. Doğruyu söylemek gerekirse sizin gözlerinize karşı koyabilecek erkek yok denecek kadar azdır.

Özgeye 8:

(8)Cool Kararlı ve Güçlü

Hırslı ve güçlü bir karakteriniz var. Güzelliik konusunda hiçbir takıntınız ya da endişeniz yoktur. Siz zaten çok rahat ve kendine güvenen bir kadınsınız. Bu da erkekler tarafından takdir ediliyor.

demdura 3:

(3) Açık Sözlü ve Yaratıcı
Siz gururlu ve yaratıcısınız. Sağlıklı kalmak için elinizden geleni yaparsınız. Ancak dış görünüş ve güzellik çoğu kez ikinci plandadır. Çünkü siz sağlıklı olmayı güzel olmaya tercih eden insanlardansınız.

umarım doğru hesaplamışımdır, kafam da karıştı

canım ablamlar 1 aydır gitmediler doktora. en son gittiklerinde de gözükmemiş. bakalım artık akşamı bekliyoruz heyecanla. herkesin gönlünden kız geçiyor. hayırlısı inşallah.

kaç model canım... Ve nekadar :)

benim babam,toyota gibi adam

95 model canım, bizim arabayı verip üstüne 3 bin tl. daha veriyoruz. 9 bin tlye geliyor.

benim annem uzun zaman spiralle korundu canım, hiç bir rahatsızlığı olmadı. spiralleri 5 yılda bir değiştirmek gerekiyor, eltin değiştirmemişse ondan iltihap yapmış olabilir. yapışmayı ilk defa duydum o yüzden birşey diyemicem.

zuzu, elfiş ve yarenaya 4:

(4) Çalışkan ve Obur
Son derece obur olduğunuz söylenebilir. yemek yemeye çok meraklısınız. Sizin doğuştan gelen ve erkekleri etkisi altına alan bir çekiciliğiniz var. Doğruyu söylemek gerekirse sizin gözlerinize karşı koyabilecek erkek yok denecek kadar azdır.

evet ya yemeğe çok meraklıyımdır

Dilek ve Dilşada 7:

(7) Bağlayıcı ve Gizemli

Siz büyülü bağlayıcı ve olağanüstü çekici bir tipsiniz. Sizinle bir kez konuşan bir daha sizi unutamaz. Çünkü siz doğal çekiciliğinizile herkesin başını döndürüyorsunuz. Sizde çok etkileyici bir hava vardır. Güzel olduğunuz kadar zarifsiniz de.

estağfurullah ifinim :)

Son düzenleme:

Özgeye 8:

(8)Cool Kararlı ve Güçlü

Hırslı ve güçlü bir karakteriniz var. Güzelliik konusunda hiçbir takıntınız ya da endişeniz yoktur. Siz zaten çok rahat ve kendine güvenen bir kadınsınız. Bu da erkekler tarafından takdir ediliyor.

Teşekkürler nekim...:89: Ben ilk gördüğümde senin düşüncelerin sandım, heyecanlandım:89::89::89:

teşekkürler nek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…