- 19 Mart 2008
- 7.459
- 12
- 358
günaydın kızlar
yarenaycım arabanız hayırlı olsun
biz de bugün 3lü teste gidecez, gösterirse cinsiyetini öğrencez. :18:
Hadi bakalım dilşad, bence erkek :)))
canım Türkiye'de çok bilinmiyor sanırım, toyota corsa alıyoruz. japon üretimiymiş.
çıkarım senle her yola
ayyy ne heyecanlıııablamlar da bugün gidiyorlar, inşallah onlar da öğrenir. ablam 20. haftasında
dilekcim arabanın parasını ev için kullanırız canım. sonuçta ne kadar çok peşinatımız olursa o kadar az kredi alır, taksitleri de düşük öderiz. araba çok gerekirse annemlerde benim bekarken kullandığım uno var, onu kullanırız. ben de senin gibi meraklıyımdır, çekinme canım sor bana merak ettiklerini
spirali de ben araştırmıştım, minik birşey zaten. çok basit bir şekilde takıyorlar ve düzgün yerleştirilirse hiçbir yan etkisi yok. annem uzun zaman onunla korundu. hormonlarınla falan oynamadığı için de en sağlıklısı bence.
ayy çok heyecanlı yaa Allah hepimize nasip etsin.
inş gösterir bebiş
kaçta gitceksin geri işe döncek misin bize hemen hbr verirsin dimi
bugün daha iyim canım :))
ayy spiral taktırma dileğim yaa, 1-2 yıl için gerek var mı :26:
dilşadınki bence de erkek :)
ablanların bebiki de ne yaramazmış, yolun yarısına gelmişler hala mı göstermedi cinsiyetinibence o da kız :))
cnm hadi bakalım hayırlısı sanki kız gibi :)) tabi önce sağlıklı eli ayağının düzgün olması
yok kızlar ta dr. nevranın sitesinden bakıyorum öyle. Bişey bildiğimden değil yani
ama özge bişey sorucam bu ayki adetin yoğunmuydu yani her zamanki gibimiydi
Her zamanki gibiydi canım zaten 3 gün sürüyor benimki az oluyor bünyemden dolayı heralde...
Niye sordun kine :26:
gayet ii o zaman taksitler düşük olursa daha rahat olursunuz. İnş ev iş benimki gibi yakın olur seninde araba ihtiyacın bile olmaz gerçi varmış zaten uno ama benzindi masraflarıydı bide ona harcama yapmazsın.
ya benim eşim benim ilaç kullanmamı bişi taktırmamı falan hiç istemio dün eltim söyledi benimde yine aklıma geldi. Biz 1 yıl daha istemiouz işte. Ama spirali diğer eltim taktırmıştı iltihap falan olmuş bide yapışma riski de olabiliomuş o beni korkutuo yoksa hormonlarla oynamadığı için onu tercih edioum. Eltim dk hapı kullanıomuş işte mide bulantısından duramıoum baş ağrısı ve göğüslerim her yerim şişti kilo alıoum dio kuzenimizde kullanıo tam tersi kilo verdim dio ben hiç istemioum ama hap kullanmayı. sadece 1 yıl rahat edebilcek kesin bi çözüm istioum o kola takılan implanonu çok istedim eşim izin vermedi koluna ağrı yapar die. Ve o adet düzensizliği yapıomuş. Spiral yapıo mu?
Belirtiler vardı ya ee yeni bitmiş sayılır reglin dedim acaba üstüne mi gördün.
Yani çok olunca mı üstüne görülüyor diyosun elfiş...Doğrumu anladım:26:
yok canım az olunca üstüne görme oluyor
bugün daha iyim canım :))
ayy spiral taktırma dileğim yaa, 1-2 yıl için gerek var mı :26:
dilşadınki bence de erkek :)
ablanların bebiki de ne yaramazmış, yolun yarısına gelmişler hala mı göstermedi cinsiyetinibence o da kız :))
kaç model canım... Ve nekadar :)
benim babam,toyota gibi adam
gayet ii o zaman taksitler düşük olursa daha rahat olursunuz. İnş ev iş benimki gibi yakın olur seninde araba ihtiyacın bile olmaz gerçi varmış zaten uno ama benzindi masraflarıydı bide ona harcama yapmazsın.
ya benim eşim benim ilaç kullanmamı bişi taktırmamı falan hiç istemio dün eltim söyledi benimde yine aklıma geldi. Biz 1 yıl daha istemiouz işte. Ama spirali diğer eltim taktırmıştı iltihap falan olmuş bide yapışma riski de olabiliomuş o beni korkutuo yoksa hormonlarla oynamadığı için onu tercih edioum. Eltim dk hapı kullanıomuş işte mide bulantısından duramıoum baş ağrısı ve göğüslerim her yerim şişti kilo alıoum dio kuzenimizde kullanıo tam tersi kilo verdim dio ben hiç istemioum ama hap kullanmayı. sadece 1 yıl rahat edebilcek kesin bi çözüm istioum o kola takılan implanonu çok istedim eşim izin vermedi koluna ağrı yapar die. Ve o adet düzensizliği yapıomuş. Spiral yapıo mu?
yok canım az olunca üstüne görme oluyor
http://www.kadinlarkulubu.com/testler/317186-guzelligimiz-ismimizden-geliyormus.html
Güzelliğimiz İsmimizden Geliyormuş..
demdura 3:
(3) Açık Sözlü ve Yaratıcı
Siz gururlu ve yaratıcısınız. Sağlıklı kalmak için elinizden geleni yaparsınız. Ancak dış görünüş ve güzellik çoğu kez ikinci plandadır. Çünkü siz sağlıklı olmayı güzel olmaya tercih eden insanlardansınız.
umarım doğru hesaplamışımdır, kafam da karıştı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?