her zamanki gibiydi canım zaten 3 gün sürüyor benimki az oluyor bünyemden dolayı heralde...
Niye sordun kine :26:
zuzu, elfiş ve yarenaya 4:
(4) çalışkan ve obur
son derece obur olduğunuz söylenebilir. Yemek yemeye çok meraklısınız. Sizin doğuştan gelen ve erkekleri etkisi altına alan bir çekiciliğiniz var. Doğruyu söylemek gerekirse sizin gözlerinize karşı koyabilecek erkek yok denecek kadar azdır.
Evet ya yemeğe çok meraklıyımdır
http://www.kadinlarkulubu.com/testler/317186-guzelligimiz-ismimizden-geliyormus.html
Güzelliğimiz İsmimizden Geliyormuş..
Bana 5 çıktı:
zuzu, elfiş ve yarenaya 4:
(4) Çalışkan ve Obur
Son derece obur olduğunuz söylenebilir. yemek yemeye çok meraklısınız. Sizin doğuştan gelen ve erkekleri etkisi altına alan bir çekiciliğiniz var. Doğruyu söylemek gerekirse sizin gözlerinize karşı koyabilecek erkek yok denecek kadar azdır.
ay yerim ben senii
Teşekkürler nekim...:89: Ben ilk gördüğümde senin düşüncelerin sandım, heyecanlandım:89::89::89:
Kızlar vodafone dan msj geldi demin geçen ayki faturam ödenmemiş....hmen netten baktım şifreyle ödenmemiş görünüyo...gittim ödeme noktasına fişimle beraber, bilg.ları kitenmiş öğlen bidaha gidicem bakıcaz
faturalı hattı olanlar, sizin de fatura ödemelerinde komisyon alıyolarmı, burda tek bişyer var ödeme noktası ,nakitlerde 1tl kredi kartıyla faturanın %2 sini komisyon alıyolarmış
bizim burada da bazı ödeme noktaları komisyon alıyor. Ben otomatik ödeme talimatı verdim varsa bi bankamatik kartı falan öyle yapın cnm, hem bu sayede karttan yıllık para falan da kesmiyorlar
ay yerim ben seniibenim düşüncelerim de böyle yawrum
Özgee, bizim senle ilk tanışmamız (topike gelişin) gerilimli mi olmuştu ne foto istemiştik felan..ama şimdi böyle ne bilim bi kanım ısınıyo sana :)) böyle bi seviyorum inş kaybolmazsın topikten hiç :)))
Kızlar vodafone dan msj geldi demin geçen ayki faturam ödenmemiş....hmen netten baktım şifreyle ödenmemiş görünüyo...gittim ödeme noktasına fişimle beraber, bilg.ları kitenmiş öğlen bidaha gidicem bakıcaz
faturalı hattı olanlar, sizin de fatura ödemelerinde komisyon alıyolarmı, burda tek bişyer var ödeme noktası ,nakitlerde 1tl kredi kartıyla faturanın %2 sini komisyon alıyolarmış
Nekim benimde en baştan beri sana kanım çok ısındı... Ne bilim seviyorum ben seni valla ayrı bir yerin var burda
Evet ilk geldiğimde funda ile sen foto istemiştiniz falan bende koymuştum fotoları öyle inanmıştınız:130:
İnş. bırakmayız birbirimizi daha çook uzun yıllar yazışırızKaynana olduğumuzda gelinleri çekiştirirz kızlarla
:118::118:
aminnn...
ben de düşünüyorum onu bazen, acaba 2. çocuklarımızı doğururken felan da aynı topikte olurmuyuz diyorum
hap zaten hiç istemioumDilek bir yıl için bence hiç bu tür şeyler kullanma. adet düzensizliği yaşarsın. bide d.k. hapı kullanırsan 6 ay önceden bırakman gerekiyor o zaman 6 ay için kullanmış olacaksın. değmez gibime geldi
hayır yapmadım canım bunu söylediğin ii oldu saolselam kızlar
dilek spirali sormuşsun senin bebeğin var mıydı? Eğer hiç doğum yapmamışsan spirali pek önermiyorlar.
cnm kola takılanın yerinden oynayıp kaydığını duymuşştum.
ya bende geçen ay faturamı ödedim 9 tl dün msj gelmiş geçen ay faturanın 15 tlyi geçmediği için ücretlendirme yapılmamış diğer aya aktarılmıştır dieKızlar vodafone dan msj geldi demin geçen ayki faturam ödenmemiş....hmen netten baktım şifreyle ödenmemiş görünüyo...gittim ödeme noktasına fişimle beraber, bilg.ları kitenmiş öğlen bidaha gidicem bakıcaz
yine doldurmuşsunuz sayfaları kaçırdım valla
hap zaten hiç istemioum
hayır yapmadım canım bunu söylediğin ii oldu saol
ya bende geçen ay faturamı ödedim 9 tl dün msj gelmiş geçen ay faturanın 15 tlyi geçmediği için ücretlendirme yapılmamış diğer aya aktarılmıştır die15tl geçemez ki zaten 9 tllik bi tarife yani
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?