2010'da evlendik kızlar, peki ya sonrası, hadi paylaşalım... :)

her zamanki gibiydi canım zaten 3 gün sürüyor benimki az oluyor bünyemden dolayı heralde...
Niye sordun kine :26:

ay 3 gün mü negüzel :)))) benim 5 gün garantili :)

bende yerim :))))

veee evet eşim gözlerime vurulduuu ( ay şimdi fundiş olsaydı,kendimizi beğenmişlik yapardık )

Yaşasın yemek yemek

Teşekkürler nekim...:89: Ben ilk gördüğümde senin düşüncelerin sandım, heyecanlandım:89::89::89:
ay yerim ben senii benim düşüncelerim de böyle yawrum

Özgee, bizim senle ilk tanışmamız (topike gelişin) gerilimli mi olmuştu ne foto istemiştik felan.. ama şimdi böyle ne bilim bi kanım ısınıyo sana :)) böyle bi seviyorum inş kaybolmazsın topikten hiç :)))

face'e bayram fotolarını yüklemiştim, annem eşimin olduğu tüm fotolara yorum yapmış nerdeyse, iltifatlar falan. bana yapmadı bu kadar iltifat

Kızlar vodafone dan msj geldi demin geçen ayki faturam ödenmemiş....hmen netten baktım şifreyle ödenmemiş görünüyo...gittim ödeme noktasına fişimle beraber, bilg.ları kitenmiş öğlen bidaha gidicem bakıcaz

faturalı hattı olanlar, sizin de fatura ödemelerinde komisyon alıyolarmı, burda tek bişyer var ödeme noktası ,nakitlerde 1tl kredi kartıyla faturanın %2 sini komisyon alıyolarmış

günaydın kızlarrrrr

yaren güle güle kullanın cnm arabanızı. otomatik vitesten memnun kalırsan bana da haber ver ok

bizim burada da bazı ödeme noktaları komisyon alıyor. ben otomatik ödeme talimatı verdim varsa bi bankamatik kartı falan öyle yapın cnm, hem bu sayede karttan yıllık para falan da kesmiyorlar

bizim burada da bazı ödeme noktaları komisyon alıyor. Ben otomatik ödeme talimatı verdim varsa bi bankamatik kartı falan öyle yapın cnm, hem bu sayede karttan yıllık para falan da kesmiyorlar

bizim kirayı işbankasına ödüyoruz, oraya vereyim en iyisi...hesabta para bırakmıyoruz da ben son güne doğru hesaba yatırırım,otamatik ödemede ordan çeker
akşam konuşayım eşimle....

Nekim benimde en baştan beri sana kanım çok ısındı... Ne bilim seviyorum ben seni valla ayrı bir yerin var burda
Evet ilk geldiğimde funda ile sen foto istemiştiniz falan bende koymuştum fotoları öyle inanmıştınız:130:
İnş. bırakmayız birbirimizi daha çook uzun yıllar yazışırız Kaynana olduğumuzda gelinleri çekiştirirz kızlarla
:118::118:

Zuzuş burdada öyle 1 tl kesiyorlar karttan da %2 kesiliyor. M.etme makbuzla gidersen sorun çıkmaz yatırırlar ama gecikme faizini kestirme onların hatası çünkü.

Potansiyel kaynana seniii :))))

çok acıktım ben, sanah bi poğaçadan 2 lokma ısırdım 2 yudumda çay aldım...başkada yemedim...
Artık sabahları iştahım iice gitti, önceden 1 dilimi yiyodum artık yarısını zor yiyom ama öğleden sonrada çok sık acıkıyom,nasıl bi metopolizmam varsa artık, sahibi gibi dengesiz

aminnn...
ben de düşünüyorum onu bazen, acaba 2. çocuklarımızı doğururken felan da aynı topikte olurmuyuz diyorum

yine doldurmuşsunuz sayfaları kaçırdım valla
hap zaten hiç istemioum
selam kızlar
dilek spirali sormuşsun senin bebeğin var mıydı? Eğer hiç doğum yapmamışsan spirali pek önermiyorlar.
hayır yapmadım canım bunu söylediğin ii oldu saol
cnm kola takılanın yerinden oynayıp kaydığını duymuşştum.

ya bende geçen ay faturamı ödedim 9 tl dün msj gelmiş geçen ay faturanın 15 tlyi geçmediği için ücretlendirme yapılmamış diğer aya aktarılmıştır die 15tl geçemez ki zaten 9 tllik bi tarife yani

taraftar hattı mı canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…