2010'da evlendik kızlar, peki ya sonrası, hadi paylaşalım... :)

yarenay arabanız hayırlı olsun güle güle binin.

hatay dürüm nasıl oluyor ki? ben yine çok sıkı diyete başladım

yok canım amasyalıyım da hatay usulü dürüm yapıyorlar güzel oluyor

Son düzenleme:
Anladım canım hatayın tavuk dürüm döneri de süper oluyor ben orda yemiştim bayılmıştım... Tok olduğum halde bitirdim düşün yani.

Ben kendime eziyet ediyorum resmen ya. dün yemekten sonra dedim ya dolapta süt var bozulmasın ben onu tavuk göğsü tatlısı yapayım eşim ya boşver gel dedi yok illa yapıcam. onu yaptım tenceresini yıkadım ıhlamur yaptı eşim onu iç yat dedi bu sefer de diziyi izlicemdiye tutturdum teyzenin çamaşırlarını yıkadım kaynanam dizi bitsn ben asarım dedi dizi bitene kadar o çamaşırlar makinede kokardı reklam arasında astım. bi makine daha attım onlarıda astım.

banyo yapamadan 12 oldu saat. sonra yattım

ne güzel dinlenmişim dimi. Eşim aradı dedi ki akşama duşa girip hemen yatıyorsun iyi tamam dedim.

iş yapmadan duramıosun dimi elfim? ama böyle kendini daha çok yoruyorsun iyileşmen zaman alacak biraz dinlensene cnm yaaa

günaydın kızlarrrrr

yaren güle güle kullanın cnm arabanızı. otomatik vitesten memnun kalırsan bana da haber ver ok

haber veririm canım merak etme. zaten şuanda full stresim. akşam eve nasıl gitcem diye. ilk kez otomatik vites kullancam. Allah'tan yanımda bir arkadaş olacak, biraz cesaret olur bana:18::18::18:

diloşşşş bekliyoruz...

yarenay düzü kullanıyorsun da otomatiğe mi stres yapıyorsun rahat ol lütfen inan otomatik çok daha rahat

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…