Ben yemek yiyip geliyorum kızlar ton balıklı salata söyledim yanına kızartma
evet tatlım
ben de hatay dürüm aldım yine dünkinden
nasıl oldun çikolata? dün moralin bozuktu, eşinle konuşup rahatladın mı biraz :)kızlar merhaba,
ancak girebildim, ama yine bissürü yazılmış:):):)
birazdan yemege gidecegim, döndükten sonra daha sıkı takip ederim
Hataylımısın sen canım yada ordamı yaşıyorsun?ben de hatay dürüm aldım yine dünkinden
Anladım canım hatayın tavuk dürüm döneri de süper oluyor ben orda yemiştim bayılmıştım... Tok olduğum halde bitirdim düşün yani.
dün et yemiştim bugün tavuk yedim, valla ikisi de on numara :)
yiyebildin yani afiyet olsun dün tereddütlüydün ya yiyemezsem diye
Ben kendime eziyet ediyorum resmen ya. dün yemekten sonra dedim ya dolapta süt var bozulmasın ben onu tavuk göğsü tatlısı yapayım eşim ya boşver gel dedi yok illa yapıcam. onu yaptım tenceresini yıkadım ıhlamur yaptı eşim onu iç yat dedi bu sefer de diziyi izlicemdiye tutturdum teyzenin çamaşırlarını yıkadım kaynanam dizi bitsn ben asarım dedi dizi bitene kadar o çamaşırlar makinede kokardı reklam arasında astım. bi makine daha attım onlarıda astım.
banyo yapamadan 12 oldu saat. sonra yattım
ne güzel dinlenmişim dimi. Eşim aradı dedi ki akşama duşa girip hemen yatıyorsun iyi tamam dedim.
iş yapmadan duramıosun dimi elfim? ama böyle kendini daha çok yoruyorsun iyileşmen zaman alacak biraz dinlensene cnm yaaa
günaydın kızlarrrrr
yaren güle güle kullanın cnm arabanızı. otomatik vitesten memnun kalırsan bana da haber ver ok
haber veririm canım merak etme. zaten şuanda full stresim. akşam eve nasıl gitcem diye. ilk kez otomatik vites kullancam. Allah'tan yanımda bir arkadaş olacak, biraz cesaret olur bana:18::18::18:
diloşşşş bekliyoruz...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?