2010'da evlendik kızlar, peki ya sonrası, hadi paylaşalım... :)

ben de her reklam arasına bişiler sıkıştırıyorum, ya tencere yıkarım ya çamaşır asarım :/
dinlen biraz elfim, yorma kendini bukadar

çoooookkkk gerginim iş yüzünden eve gitmek istioum
niye gerginsinn canım? güzel bir bitki çayı yap kendine, hareketli bi müzik aç, sakinleş

alkışlıoum seni gerçekten çok dinlenmişsin. Bende gittim tvde maçı açtım yastık yorganımı elime bi dergiyi açtım colamı pastamı sigaramı aldım kuruldum tam keyifle eşim maç izler gelmez die
ama saat 9 ve geldi tüm hazırladığım düzeneği kendisi kullanmaya başladı sonra kalk dilek kola getir patates kızart ortalığı topla kültablasını dök pardon ama bi tarafın mı erio yerinden kalkmıosun dedim
eşim eve gelince bana dinlenmek haram valla

Hasta olmadığında nasılsın diye merak ettim şimdi.:26:

nasıl oldun çikolata? dün moralin bozuktu, eşinle konuşup rahatladın mı biraz :)

nektarcım ancak yazabıldim,

eşim annesi ile konusmuş, hatta biraz datepki göstermiş, biz siz üzülmeyin diye maddi imkanımız olmadıgını söylemiyoruz ama siz haksız eyre sucluyorsunuz diye..

bundan sonra konusacagınız ne varsa önce benimle konusun eşimi boş yere üzmeyin demiş.

moralim yerine geldi tabii ondan bu destegi görünce

sen nasıl oldun dünden daha iyimisin

Nektarcım aynı işleri yapmışız

Dilek üzüldüm şimdi dinlenemene. Sende yanına kıvrılsaydn birlikte aynı koladan içseydiniz bişey istediğinde de yerimden kalkamam deseydin :)

Özgecim hasta olmasamda aynı şeyleri yapıyorum. Standart haftaiçi çamaşır yıkama. Tencereler çok yer kaplıyor diye makinaya atmayıp kendim yıkıyorum etrafı toplamaya çalışıyorum. ertesi güne yemek yoksa yemek yapıyorum. kitap okumayı iyice bıraktım zaten. işlerden fırsat olmuyor. haftaiçi bide 2 tane dizim var onları izliyorum

amannnn çok kötü olmuş ya. baştan mı ayarlayacaksın şimdi? sayfa ölçüsü niye yanlış oldu ki?

kuzum yanda bide şeritler var sayfa nosu orada yazıyor. ortalıydı sağ sola dayalı yapıouz içe çekiouz şimdi bi arkadaş var ikimizden önce çalışanların yapmış olduğu ölçüler bize patladı düzeltiouz inş böyle olacak

OHH, İYİ OLMUŞ

Nektarcım aynı işleri yapmışız

Dilek üzüldüm şimdi dinlenemene. Sende yanına kıvrılsaydn birlikte aynı koladan içseydiniz bişey istediğinde de yerimden kalkamam deseydin :)

bebeğim yattım ama nereye kadar ağzı boş durmaz ki benim eşimi şunu mu yesek kahve içsek sigaramı uzak hırkamı bi getirsene sonra 12de uyuyakalmışım koltukta baktım beni kucaklamaya çalışıo yatağa götürüyüm die giderim kendim dedim.
beni taşırken belini sakatlıcak yine bana eziyet ben bakcam bide hastayken zannedersinki can verio beni delirtio

kayınvaliden yardım etmiyormu hiç ?

Muhteşem ikilisiniz ya.

evet ya şu erkekler hastalanınca niye bu kadar nazlı oluyorlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…