ben de her reklam arasına bişiler sıkıştırıyorum, ya tencere yıkarım ya çamaşır asarım :/Ben kendime eziyet ediyorum resmen ya. dün yemekten sonra dedim ya dolapta süt var bozulmasın ben onu tavuk göğsü tatlısı yapayım eşim ya boşver gel dedi yok illa yapıcam. onu yaptım tenceresini yıkadım ıhlamur yaptı eşim onu iç yat dedi bu sefer de diziyi izlicemdiye tutturdum teyzenin çamaşırlarını yıkadım kaynanam dizi bitsn ben asarım dedi dizi bitene kadar o çamaşırlar makinede kokardı reklam arasında astım. bi makine daha attım onlarıda astım.
banyo yapamadan 12 oldu saat. sonra yattım
ne güzel dinlenmişim dimi. Eşim aradı dedi ki akşama duşa girip hemen yatıyorsun iyi tamam dedim.
niye gerginsinn canım? güzel bir bitki çayı yap kendine, hareketli bi müzik aç, sakinleşçoooookkkk gerginim iş yüzünden eve gitmek istioum
ben de hatay dürüm aldım yine dünkinden
dün et yemiştim bugün tavuk yedim, valla ikisi de on numara :)
yarenay düzü kullanıyorsun da otomatiğe mi stres yapıyorsun rahat ol lütfen inan otomatik çok daha rahat
Ben kendime eziyet ediyorum resmen ya. dün yemekten sonra dedim ya dolapta süt var bozulmasın ben onu tavuk göğsü tatlısı yapayım eşim ya boşver gel dedi yok illa yapıcam. onu yaptım tenceresini yıkadım ıhlamur yaptı eşim onu iç yat dedi bu sefer de diziyi izlicemdiye tutturdum teyzenin çamaşırlarını yıkadım kaynanam dizi bitsn ben asarım dedi dizi bitene kadar o çamaşırlar makinede kokardı reklam arasında astım. bi makine daha attım onlarıda astım.
ne güzel dinlenmişim dimi. Eşim aradı dedi ki akşama duşa girip hemen yatıyorsun iyi tamam dedim.
niye gerginsinn canım? güzel bir bitki çayı yap kendine, hareketli bi müzik aç, sakinleş
Ben kendime eziyet ediyorum resmen ya. dün yemekten sonra dedim ya dolapta süt var bozulmasın ben onu tavuk göğsü tatlısı yapayım eşim ya boşver gel dedi yok illa yapıcam. onu yaptım tenceresini yıkadım ıhlamur yaptı eşim onu iç yat dedi bu sefer de diziyi izlicemdiye tutturdum teyzenin çamaşırlarını yıkadım kaynanam dizi bitsn ben asarım dedi dizi bitene kadar o çamaşırlar makinede kokardı reklam arasında astım. bi makine daha attım onlarıda astım.
2000 ve 1500 sayfalık 2 kitabimizinda ölçüsü yanlış sayfa numaraları kesime gidioooo
2000 ve 1500 sayfalık 2 kitabimizinda ölçüsü yanlış sayfa numaraları kesime gidioooo
nasıl oldun çikolata? dün moralin bozuktu, eşinle konuşup rahatladın mı biraz :)
amannnn çok kötü olmuş ya. baştan mı ayarlayacaksın şimdi? sayfa ölçüsü niye yanlış oldu ki?
nektarcım ancak yazabıldim,
eşim annesi ile konusmuş, hatta biraz datepki göstermiş, biz siz üzülmeyin diye maddi imkanımız olmadıgını söylemiyoruz ama siz haksız eyre sucluyorsunuz diye..
bundan sonra konusacagınız ne varsa önce benimle konusun eşimi boş yere üzmeyin demiş.
moralim yerine geldi tabii ondan bu destegi görünce
sen nasıl oldun dünden daha iyimisin
Nektarcım aynı işleri yapmışız
Dilek üzüldüm şimdi dinlenemene. Sende yanına kıvrılsaydn birlikte aynı koladan içseydiniz bişey istediğinde de yerimden kalkamam deseydin :)
Nektarcım aynı işleri yapmışız
Dilek üzüldüm şimdi dinlenemene. Sende yanına kıvrılsaydn birlikte aynı koladan içseydiniz bişey istediğinde de yerimden kalkamam deseydin :)
Özgecim hasta olmasamda aynı şeyleri yapıyorum. Standart haftaiçi çamaşır yıkama. Tencereler çok yer kaplıyor diye makinaya atmayıp kendim yıkıyorum etrafı toplamaya çalışıyorum. ertesi güne yemek yoksa yemek yapıyorum. kitap okumayı iyice bıraktım zaten. işlerden fırsat olmuyor. haftaiçi bide 2 tane dizim var onları izliyorum
OHH, İYİ OLMUŞ
bebeğim yattım ama nereye kadarağzı boş durmaz ki benim eşimi şunu mu yesek kahve içsek sigaramı uzak hırkamı bi getirsene sonra 12de uyuyakalmışım koltukta baktım beni kucaklamaya çalışıo yatağa götürüyüm die giderim kendim dedim.
beni taşırken belini sakatlıcak yine bana eziyet ben bakcam bide hastayken zannedersinki can verio beni delirtio
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?