Çikolatacım eşin çok güzel konuşmuş valla. o kadar üzüldün bide
eşinenektarcım ancak yazabıldim,
eşim annesi ile konusmuş, hatta biraz datepki göstermiş, biz siz üzülmeyin diye maddi imkanımız olmadıgını söylemiyoruz ama siz haksız eyre sucluyorsunuz diye..
bundan sonra konusacagınız ne varsa önce benimle konusun eşimi boş yere üzmeyin demiş.
moralim yerine geldi tabii ondan bu destegi görünce
sen nasıl oldun dünden daha iyimisin
bebeğim yattım ama nereye kadarağzı boş durmaz ki benim eşimi şunu mu yesek kahve içsek sigaramı uzak hırkamı bi getirsene sonra 12de uyuyakalmışım koltukta baktım beni kucaklamaya çalışıo yatağa götürüyüm die giderim kendim dedim.
beni taşırken belini sakatlıcak yine bana eziyet ben bakcam bide hastayken zannedersinki can verio beni delirtio
Face te herkes kalp simgesi yapıyor yine vardır bi anlamı ama kimseden bana mail gelmedi. dilşad ta yapmış merak ettim neyi temsilen yapıldığını.
yarenay, arabanız hayırlı olsun güle güle kullan, belki yazmıssındır modelini ama kacırdımne aldınız
kuzum yanda bide şeritler var sayfa nosu orada yazıyor. ortalıydı sağ sola dayalı yapıouz içe çekiouz şimdi bi arkadaş var ikimizden önce çalışanların yapmış olduğu ölçüler bize patladı düzeltiouz inş böyle olacak
bizim evde ben mızmız ve nazlıyımdır,
eşim ateşler içinde yansa bile ben hastayım demez.
ya benim tam tersi eşime başım .... derim devamı yok benimki nası fena ağrıo die başlar
karnım derim offf feci sancım var der
dişim çürük sızlıo derim bütün çenem ağrıo der
bileğimi burktum acıo derim benimde çatladı mı acaba çok fena der
ben delirioum yaasapasağlamım hayatım dioum sırf onu duymamak için
Kalp işareti meme kanseri için canım banada geldi mesaj ama ben koymadım
kimseye söylemeyin yazıyordu ama söyledim valla...:78:
kızlarrr nasıl güzel uykum var ya. şöyle başımı masaya koysam anında uyucam valla.
her seferinde bir akım oluyor. İlk başta kadınlar içlerine ne renk sütyen giydilerse sadece rengini yazıyorlardı sonraki yılda çantlarını eve gelince nereye koyarlar onu yazıyorlardı şimdi de bu kalp çıkmış :))) haa bi arada çocukların cinsel istismarına karşı herkes profilini çizgi film kahramanlarından birini yapıyordu. Bakalım daha neler görecez
ay bide bize cumartesi %80 misafir gelecek hemde yemekli. onu düşünmek istemiyorum şu an kesinleşirse menü hakkında yarım alacam sizden
ya benim tam tersi eşime başım .... Derim devamı yok benimki nası fena ağrıo die başlar
karnım derim offf feci sancım var der
dişim çürük sızlıo derim bütün çenem ağrıo der
bileğimi burktum acıo derim benimde çatladı mı acaba çok fena der
ben delirioum yaaSapasağlamım hayatım dioum sırf onu duymamak için
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?