2010'da evlendik kızlar, peki ya sonrası, hadi paylaşalım... :)

eşine
süper demiş, daha başka bişi demesine gerek kalmamış yani :))
ben daha iyim canım, teşekkür ederim

ahahh

bu hafta sonu bebek sevmeye gidecegiz,

arkadasım 3 ay önce dogum yapmıstı ama lohusa depresyonu gecirdigi için kimse ile görüşmüyordu, daha yeni kendine gelmeye başladı, bizde ilk defa görecegiz bebegi, gerci dogdugu gün hastaneye gitmiştim ama aradan 3 ay gecti yahuu

Face te herkes kalp simgesi yapıyor yine vardır bi anlamı ama kimseden bana mail gelmedi. dilşad ta yapmış merak ettim neyi temsilen yapıldığını.

yarenay, arabanız hayırlı olsun güle güle kullan, belki yazmıssındır modelini ama kacırdım ne aldınız

toyota corsa aldık canım.

Allah sabır versin ya, zor oluyor o düzeltmeler. bana yapmaktan daha zor geliyordu valla düzeltmek.

bizim evde ben mızmız ve nazlıyımdır,
eşim ateşler içinde yansa bile ben hastayım demez.

ya benim tam tersi eşime başım .... derim devamı yok benimki nası fena ağrıo die başlar
karnım derim offf feci sancım var der
dişim çürük sızlıo derim bütün çenem ağrıo der
bileğimi burktum acıo derim benimde çatladı mı acaba çok fena der
ben delirioum yaa sapasağlamım hayatım dioum sırf onu duymamak için

süpermiş....

sana cok nazlanıyordur eminim:)

annesine de bölemiydi acaba

Kalp işareti meme kanseri için canım banada geldi mesaj ama ben koymadım
kimseye söylemeyin yazıyordu ama söyledim valla...:78:

kızlarrr nasıl güzel uykum var ya. şöyle başımı masaya koysam anında uyucam valla.

Kalp işareti meme kanseri için canım banada geldi mesaj ama ben koymadım
kimseye söylemeyin yazıyordu ama söyledim valla...:78:

her seferinde bir akım oluyor. İlk başta kadınlar içlerine ne renk sütyen giydilerse sadece rengini yazıyorlardı sonraki yılda çantlarını eve gelince nereye koyarlar onu yazıyorlardı şimdi de bu kalp çıkmış :))) haa bi arada çocukların cinsel istismarına karşı herkes profilini çizgi film kahramanlarından birini yapıyordu. Bakalım daha neler görecez

kızlarrr nasıl güzel uykum var ya. şöyle başımı masaya koysam anında uyucam valla.

şimdi uyuklarsan gece geç saatlere kadar uyuyamazsın gece uyuyamayınca da sabah uykunu alamamış olursun..Ben dün gece biraz erken uyudum sabah çok rahat kalkabildim

vay be çarşambayı da devirdik sayılır darısı yarına.

Burdaki oyunlara benziyor alttaki üsteki gibi dimi :)

Malesef bende bu dediklerinin hepsini yaptım değişen ne oldu.

bide şey vardı sevdiğin hangi içecek
örnek : çay; sevimli evine bağlı
kahve :yakışıklı vs. bir sürü seçenek

bunlardan birini yazıyordun

ay bide bize cumartesi %80 misafir gelecek hemde yemekli. onu düşünmek istemiyorum şu an kesinleşirse menü hakkında yarım alacam sizden

ay bide bize cumartesi %80 misafir gelecek hemde yemekli. onu düşünmek istemiyorum şu an kesinleşirse menü hakkında yarım alacam sizden

elfim stres yapma bi dur kim gelecekmiş misafir? kendini bu kadar hırpalama biraz da sevgili kayınvaliden düşünsün aaaaaa; bir cumartesi pazarımız var onda da misafir mi ağırlayacaz. Eer kayınvalidenin misafiriyse senin yerinde olsam o akşama eşimle bir plan yaparım; sinema-tiyatro gibi...
,Benim de kayınvalide ve ananemiz görümceme gidecekler bir haftalığına; haliyle burda okuyan görümcemle biz kayınvalidemin evinde kalacaz; eşimin sınav haftası da o haftaya geliyor. Bana da o hafta çok zor geçecek

ahahahahaah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…