elfim stres yapma bi dur kim gelecekmiş misafir? kendini bu kadar hırpalama biraz da sevgili kayınvaliden düşünsün aaaaaa; bir cumartesi pazarımız var onda da misafir mi ağırlayacaz. Eer kayınvalidenin misafiriyse senin yerinde olsam o akşama eşimle bir plan yaparım; sinema-tiyatro gibi...
,Benim de kayınvalide ve ananemiz görümceme gidecekler bir haftalığına; haliyle burda okuyan görümcemle biz kayınvalidemin evinde kalacaz; eşimin sınav haftası da o haftaya geliyor. Bana da o hafta çok zor geçecek
evet kayınvalidemin kuzeni oluyormuş. Kayınvalidemin annesi vefat edeli kaç ay oldu yeni geleceklermiş bide öğlen biz evde yokken geleceklermiş saat 1 de işten çıkıyorum ben onlar 1 de bizde olacaklarmış teyzemiz var ya. teyze demiş ben herşeyi yaparım diye bende cumartesi salına salına gidicem eve. Kayınvalidemde 5 te çıkıyor onlar öğlenden akşama kadar bizde olacaklar.
siz niye haliyle kayınvalidende kalıyorsunuz.
bekar görümcem var üniversitede okuyan kayınvalidem evli görümcemin yanına gidecek ananeyi de götürecek (normalde kayınvalidem kpederin yanına gidince anane görümceyle kayınvalidemlerde kalıyor) o yüzden görümcem 1 hafta tek başına kalamayacağına göre ve bize gelme ihtimalinde okula gitmek için 1 sa erken davranmayı bir yerleri kaldırmayacağından biz oraya geçecez...
biz donuyoruz burda, kalorifer, el. sobalar felan kesmiyo
antalya Depodaki mağazamıza bakıyorum kameradan vantilatör çalışıyor
selam kızlar, evdeyim ben, arabamızı kullandım. biraz kasıldım ama rahatlıcam zamanla. kolaymış çünkü. elime ayağıma sahip çıkabilirsem tamamdır bu iş
ablam aradı onunla da konuştum. tam göstermemiş yaramaz ama doktor %99 kız demişannemi arıcakmış şimdi. hayırlısı olur inşallah. sağlıklı sıhhatli bir kızımız olursa tadından yenmez
biz donuyoruz burda, kalorifer, el. sobalar felan kesmiyo
antalya Depodaki mağazamıza bakıyorum kameradan vantilatör çalışıyor
selam kızlar, evdeyim ben, arabamızı kullandım. biraz kasıldım ama rahatlıcam zamanla. kolaymış çünkü. elime ayağıma sahip çıkabilirsem tamamdır bu iş
ablam aradı onunla da konuştum. tam göstermemiş yaramaz ama doktor %99 kız demişannemi arıcakmış şimdi. hayırlısı olur inşallah. sağlıklı sıhhatli bir kızımız olursa tadından yenmez
evet :/Demek orası sıcak hala. Kış buraya çabuk geldi yaaa
iyi akşamlar canımBen kaçar kızlar, kociş aradı canı tavuk sote istemiş....gidim marketten alıp yapayım
iyi akşamlarrr
bol'u bilmiştim, bunu da bildim, diloşa ettiğim tahmin tutacakmı bakalım.. birde miraya erkek demiştimselam kızlar, evdeyim ben, arabamızı kullandım. biraz kasıldım ama rahatlıcam zamanla. kolaymış çünkü. elime ayağıma sahip çıkabilirsem tamamdır bu iş
ee size ters olmicakmı bu sefer. koskoca kız evinde tek kalamıyormuki. başka şehirde okusa ne yapacaktı
evet :/
iyi akşamlar canım
bol'u bilmiştim, bunu da bildim, diloşa ettiğim tahmin tutacakmı bakalım.. birde miraya erkek demiştim
Gözünüz aydın canım, minik bir prenses geliyor demekkiiii
Özge evet kısa kolluyla çalışıyolar ayrıca, walla bendeoluyorum baktıkçaa
azcık ekmek, 1 yumurta ve köfte harcından azcık koyarsan olur benceAkşama köfte yapacam kıyma çıkarttım dışarı ama kayınvalidem onları hazır olarak salça pul biber tuz falan dökmüştü kebap yaparız diye poşetlere koymuştu.
Sizce üstüne köfte harcı dökiyim mi yoğun mu olur... :26:
Son yarım saat kaldııı
Özgee
bize baya ters olacak çünkü benim işe servisle gitmem en rahatı; eğer oraya geçersek mecburen eşim beni ya işe bırakacak yada servise yetiştirmek için biz 1 saat erken kalkacaz. Bize gelip bizde kalmasını teklif edecem yada her gün oraya degil haftanın belli bir kaç günü oraya geçmeyi teklif edecem bakalım
bana da kendim için erkek doğuyo
Nek bence sen hamile olursan kızın olur diye doğdu içime canım bakalım ben bilecekmiyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?