2010'da evlendik kızlar, peki ya sonrası, hadi paylaşalım... :)

kızlar aksam eşim gec gelecekmiş... saat 12 gibi felan... işyerinde kalıp rapor hazırlaması gerekiyormus

ben ne yapacagım o saate kadar

evet kayınvalidemin kuzeni oluyormuş. Kayınvalidemin annesi vefat edeli kaç ay oldu yeni geleceklermiş bide öğlen biz evde yokken geleceklermiş saat 1 de işten çıkıyorum ben onlar 1 de bizde olacaklarmış teyzemiz var ya. teyze demiş ben herşeyi yaparım diye bende cumartesi salına salına gidicem eve. Kayınvalidemde 5 te çıkıyor onlar öğlenden akşama kadar bizde olacaklar.

siz niye haliyle kayınvalidende kalıyorsunuz.

bekar görümcem var üniversitede okuyan kayınvalidem evli görümcemin yanına gidecek ananeyi de götürecek (normalde kayınvalidem kpederin yanına gidince anane görümceyle kayınvalidemlerde kalıyor) o yüzden görümcem 1 hafta tek başına kalamayacağına göre ve bize gelme ihtimalinde okula gitmek için 1 sa erken davranmayı bir yerleri kaldırmayacağından biz oraya geçecez...

ee size ters olmicakmı bu sefer. koskoca kız evinde tek kalamıyormuki. başka şehirde okusa ne yapacaktı

biz donuyoruz burda, kalorifer, el. sobalar felan kesmiyo
antalya Depodaki mağazamıza bakıyorum kameradan vantilatör çalışıyor

Son düzenleme:
Ben kaçar kızlar, kociş aradı canı tavuk sote istemiş....gidim marketten alıp yapayım
iyi akşamlarrr

selam kızlar, evdeyim ben, arabamızı kullandım. biraz kasıldım ama rahatlıcam zamanla. kolaymış çünkü. elime ayağıma sahip çıkabilirsem tamamdır bu iş

ablam aradı onunla da konuştum. tam göstermemiş yaramaz ama doktor %99 kız demiş annemi arıcakmış şimdi. hayırlısı olur inşallah. sağlıklı sıhhatli bir kızımız olursa tadından yenmez

Gözünüzaydın diyelim ozaman canım ay kız bebekleride başka tatlı, nazlı oluyor yaa.

Aa ne güzel .ablanda sevinmiştir. Sağlıkla gelsin bebişiniz.

Demek orası sıcak hala. Kış buraya çabuk geldi yaaa
evet :/

Ben kaçar kızlar, kociş aradı canı tavuk sote istemiş....gidim marketten alıp yapayım
iyi akşamlarrr
iyi akşamlar canım

bol'u bilmiştim, bunu da bildim, diloşa ettiğim tahmin tutacakmı bakalım.. birde miraya erkek demiştim
Gözünüz aydın canım, minik bir prenses geliyor demekkiiii

Özge evet kısa kolluyla çalışıyolar ayrıca, walla bende oluyorum baktıkçaa

Akşama köfte yapacam kıyma çıkarttım dışarı ama kayınvalidem onları hazır olarak salça pul biber tuz falan dökmüştü kebap yaparız diye poşetlere koymuştu.
Sizce üstüne köfte harcı dökiyim mi yoğun mu olur... :26:

ee size ters olmicakmı bu sefer. koskoca kız evinde tek kalamıyormuki. başka şehirde okusa ne yapacaktı

bize baya ters olacak çünkü benim işe servisle gitmem en rahatı; eğer oraya geçersek mecburen eşim beni ya işe bırakacak yada servise yetiştirmek için biz 1 saat erken kalkacaz. Bize gelip bizde kalmasını teklif edecem yada her gün oraya degil haftanın belli bir kaç günü oraya geçmeyi teklif edecem bakalım

Nek bence sen hamile olursan kızın olur diye doğdu içime canım bakalım ben bilecekmiyim

azcık ekmek, 1 yumurta ve köfte harcından azcık koyarsan olur bence

bi kaç gün o sizde kalsın bi kaç gün siz orda kalın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…