Ah canıımmm Eveatt (şaban taklidi) :89:
şirinee :94:
kızlar eşim yarın bi işe başliycak, işinden çıkmadan ama 2 gün deneme olarak bir-kaç saat.. inş olur dua edin bize :))
kızlar eşim yarın bi işe başliycak, işinden çıkmadan ama 2 gün deneme olarak bir-kaç saat.. inş olur dua edin bize :))
Gözünüzaydın diyelim ozaman canım ay kız bebekleride başka tatlı, nazlı oluyor yaa.
Aa ne güzel .ablanda sevinmiştir. Sağlıkla gelsin bebişiniz.
evet :/
iyi akşamlar canım
bol'u bilmiştim, bunu da bildim, diloşa ettiğim tahmin tutacakmı bakalım.. birde miraya erkek demiştim
Gözünüz aydın canım, minik bir prenses geliyor demekkiiii
Özge evet kısa kolluyla çalışıyolar ayrıca, walla bendeoluyorum baktıkçaa
bana da kendim için erkek doğuyosağlıklı, sıhatli olsun hepimizin bebikleri benimkisi ikiz olsun nooolur Allahımm
bi kaç gün o sizde kalsın bi kaç gün siz orda kalın.
canım inşallah denemeler beğenilir ve o işe başlar...
köfte harcını az tutarsan bir şey olmaz bence.
bana da tahminde bulunsana sence benim kızım mı olur oğlum mu?
evet Özgitom, sabah 9 akşam 7.. bence süper çalışma saatlerii
İnşallah hayırlı olur sizin için canım saatleri uygun mu bari buranın canım...
inşallah canım, çok umutluyum bu defa..canım inşallah denemeler beğenilir ve o işe başlar...
köfte harcını az tutarsan bir şey olmaz bence.
bana da tahminde bulunsana sence benim kızım mı olur oğlum mu?
evet evet benim de senin de Alishanın da ikizleri olsun..evet canım bence de. biz aile olarak kız taraftarıyız zaten. ilk yeğenimi de kız beklemiştik. maşallah o da öyle bıcır bıcır birşey oldu ki, kızı aratmamıştı bize. şimdi kardeşi gelecek bakalım kıskançlık krizlerini nasıl atlatacaklar.
saol canım, darısı başımıza artık
diloşu ben de merak ediyorum çok. onun kucağına böyle tombiş bir erkek yakıştırıyorum ben de. bakalım onlar için de hayırlısı olur inşallah.
sen de bendensinben de hep ikiz istiyorum ama eşim için kabus tabii bu nerde ikiz görsem gösteriyorum. o da kaçıyor hemen ortamdan, tırsak kocam benim
yok yarenim, bi büyük mağazanın (evkur türü çok şubesi olan) ürün takibiyle ilgili galiba, tam bilmiyorum ama masa başı.. şuanki işinden çok çok iyi.. inş olur :26:ayyy inşallah hayırlısı olur canım ya. iş ne olacak peki, daha önce yaptığı bir iş mi?
Hayırlısı olsun öncelikle erkek bebişin olur gibime geldi benim canım
sence benim ne olur???
evet Özgitom, sabah 9 akşam 7.. bence süper çalışma saatlerii
inşallah canım, çok umutluyum bu defa..
bence senin şirin bi kızın olucak
evet evet benim de senin de Alishanın da ikizleri olsun..benim eşim de "nee ikiz mi " modundaydı da şimdi alıştı o fikre, çok dile getiriyorum galiba.. inş Allahım verir
yok yarenim, bi büyük mağazanın (evkur türü çok şubesi olan) ürün takibiyle ilgili galiba, tam bilmiyorum ama masa başı.. şuanki işinden çok çok iyi.. inş olur :26:
ben katım, akşam gelirim
iyi akşamlar herkese
Tutmasa da olurdu canım sanki ben çok mu anlıyorum hislerimle söylüyorum sadece. :101:benim tahminler hiç tutmaz ki :)) pek anlamam :))
ben de ikizim olsun isterim birini kyınvalideme veririm diğerini de anneme; genetik faktörleri çevresel şartlar nasıl etkiliyor denemiş olurum
kızlaar sizleri tebrik ederimbebiş %80 erkek dedi şeysini de gösterdi doktorumuz ama ben göremedim
kızlaar sizleri tebrik ederimbebiş %80 erkek dedi şeysini de gösterdi doktorumuz ama ben göremedim
günaydın kızlar. dün akşam bizim evdeki bilgisayara format attı arkadaşım. o yüzden bakamadım hiç. bugün arabayı değiştiriyoruz. sağ direksiyon, otomatik vites bir araba alıyoruz. umarım bu başımızı ağrıtmaz ya.
herkese hayırlı günler diliyorum, öptüm hepinizi
selam kızlar, evdeyim ben, arabamızı kullandım. biraz kasıldım ama rahatlıcam zamanla. kolaymış çünkü. elime ayağıma sahip çıkabilirsem tamamdır bu iş
ablam aradı onunla da konuştum. tam göstermemiş yaramaz ama doktor %99 kız demişannemi arıcakmış şimdi. hayırlısı olur inşallah. sağlıklı sıhhatli bir kızımız olursa tadından yenmez
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?