2010'da evlendik kızlar, peki ya sonrası, hadi paylaşalım... :)

şirinee :94:

kızlar eşim yarın bi işe başliycak, işinden çıkmadan ama 2 gün deneme olarak bir-kaç saat.. inş olur dua edin bize :))

canım inşallah denemeler beğenilir ve o işe başlar...

köfte harcını az tutarsan bir şey olmaz bence.

bana da tahminde bulunsana sence benim kızım mı olur oğlum mu?

Gözünüzaydın diyelim ozaman canım ay kız bebekleride başka tatlı, nazlı oluyor yaa.

evet canım bence de. biz aile olarak kız taraftarıyız zaten. ilk yeğenimi de kız beklemiştik. maşallah o da öyle bıcır bıcır birşey oldu ki, kızı aratmamıştı bize. şimdi kardeşi gelecek bakalım kıskançlık krizlerini nasıl atlatacaklar.

Aa ne güzel .ablanda sevinmiştir. Sağlıkla gelsin bebişiniz.

saol canım, darısı başımıza artık

diloşu ben de merak ediyorum çok. onun kucağına böyle tombiş bir erkek yakıştırıyorum ben de. bakalım onlar için de hayırlısı olur inşallah.

bana da kendim için erkek doğuyo sağlıklı, sıhatli olsun hepimizin bebikleri benimkisi ikiz olsun nooolur Allahımm

sen de bendensin ben de hep ikiz istiyorum ama eşim için kabus tabii bu nerde ikiz görsem gösteriyorum. o da kaçıyor hemen ortamdan, tırsak kocam benim

kızlar eşim yarın bi işe başliycak, işinden çıkmadan ama 2 gün deneme olarak bir-kaç saat.. inş olur dua edin bize :))

ayyy inşallah hayırlısı olur canım ya. iş ne olacak peki, daha önce yaptığı bir iş mi?

İnşallah hayırlı olur sizin için canım saatleri uygun mu bari buranın canım...

evet Özgitom, sabah 9 akşam 7.. bence süper çalışma saatlerii

canım inşallah denemeler beğenilir ve o işe başlar...

köfte harcını az tutarsan bir şey olmaz bence.

bana da tahminde bulunsana sence benim kızım mı olur oğlum mu?
inşallah canım, çok umutluyum bu defa..
bence senin şirin bi kızın olucak

evet evet benim de senin de Alishanın da ikizleri olsun.. benim eşim de "nee ikiz mi " modundaydı da şimdi alıştı o fikre, çok dile getiriyorum galiba.. inş Allahım verir

ayyy inşallah hayırlısı olur canım ya. iş ne olacak peki, daha önce yaptığı bir iş mi?
yok yarenim, bi büyük mağazanın (evkur türü çok şubesi olan) ürün takibiyle ilgili galiba, tam bilmiyorum ama masa başı.. şuanki işinden çok çok iyi.. inş olur :26:

ben katım, akşam gelirim
iyi akşamlar herkese

Hayırlısı olsun öncelikle erkek bebişin olur gibime geldi benim canım
sence benim ne olur???

benim tahminler hiç tutmaz ki :)) pek anlamam :))

ben de ikizim olsun isterim birini kyınvalideme veririm diğerini de anneme; genetik faktörleri çevresel şartlar nasıl etkiliyor denemiş olurum

Güle güle nekim
Akşam bende girmeye çalışırım bakim şu köfteyi yapim nasıl oolucak...
Genelde uzanma modunda oluyorum evdeyken.:126:
Süper bence eşinin işi eski saatlere göre de iyi hadi bakim hayırlısı diyelim...
Ben de hazirlanim yavaş yavaş...

kızlaar sizleri tebrik ederim bebiş %80 erkek dedi şeysini de gösterdi doktorumuz ama ben göremedim

bugün kaynanam yokmuş abisinde kalacakmış. Yarın hastaneye gideceklermiş onlar işe bırakacaklarmış.. sevindim :))))

Hepinize iyi akşamlar

kızlaar sizleri tebrik ederim bebiş %80 erkek dedi şeysini de gösterdi doktorumuz ama ben göremedim

canım maşallah bebişe niyeyse ben çok sevindim erkek olmasına :44:
en önemlisi herşeyi sağlıcakla olsun doğuma kadar hiç bi sorun yaşamazsın inş arkadaşım

arabanız hayırlı olsun canım güle güle kullanın işallah.

yarenim gözünüz aydın işallah sağlıklı bir şekilde hamileliği geçer ablanın dünya tatlısı kıznız olur.

işallah eşin deneme sürecinde başarılı olur canım saatleride güzelmiş hakkınızda hayırlısı olsun.

dilşadcığım gözünüz aydın işallah sağlıkla kucağına alırsın oğlunu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…