2010'da evlendik kızlar, peki ya sonrası, hadi paylaşalım... :)

enkii hoşgeldin tatlım. teşekkürler hem araba hem de yeğenimle ilgili güzel dileklerin için. darısı hepimizin başına inşallah

kızlaar sizleri tebrik ederim bebiş %80 erkek dedi şeysini de gösterdi doktorumuz ama ben göremedim
Sağlıkla gelsin kuzunuz
Miraya da yaptığım tahmin tutarsa 4lemiş olucam
(yarenin ablasını da bildimdi 3 oldu)
Hadi hayırlısı olsun canım :)
amin canımm

bugün kaynanam yokmuş abisinde kalacakmış. Yarın hastaneye gideceklermiş onlar işe bırakacaklarmış.. sevindim :))))

Hepinize iyi akşamlar
dinlenemezsin sen şimdi bu akaşaam

Son düzenleme:
okurken aha dedim tam benim eşimi anlatıyor. bu kadar benzerler yani. Utanmasa tuvaletim geldi yaptırıver dicek enrdeyse annesi zaten hep diyor çok şükür gitti başımdan diye Sen de böle yetiştirmeseydin dicem olmıcak susuyorum napim
canımmm çok sevindim kız olmasına hayırlı olsun gözünüz aydınn
bana da kendim için erkek doğuyo sağlıklı, sıhatli olsun hepimizin bebikleri benimkisi ikiz olsun nooolur Allahımm
benimki de ikiz olsun dimmmii nek yaa dün kayınvalidemin misafiri vardı Van'dan geldiler ablasının kızı ve eşi + çocukları. Sonra eltimler de geldi. bebeklerin ikisi de 3,5 aylık bizimki kız onlarınki erkek yanyana yatırdılar kayınvalidem dio ki bak ikizin olursa böle olcak. Ayyy dedim yok böle yanyana görünce gözüm korktu birden :))) Ama bugün korkum geçti yine, ikizlerim olur inş. herşeeyden önce sağlıklı olsunlar allahım
şirinee :94:

kızlar eşim yarın bi işe başliycak, işinden çıkmadan ama 2 gün deneme olarak bir-kaç saat.. inş olur dua edin bize :))
inş. olur cnm saatleri falan da çok uygunmuş çok dua et, ben inanıyorum bi şeyi çok istersen olur tabi hayırlısıysa.
kızlaar sizleri tebrik ederim bebiş %80 erkek dedi şeysini de gösterdi doktorumuz ama ben göremedim

ayyyyyy çok sevindim dilşadcım ben de sanki oğlun olcak gibi düşünüodum sağlıkla büyüt inş.

herkese günaydın kızlar...

bu akşam alt komşularımı, ablamı ve onun bir arkadaşını çaya davet ettim. krem şantili kurabiye, kek ve milföy yapayım diyorum. saat 5'ten onlar gelene kadar ancak bunları yetiştirebilirim. dün kendimi hiç iyi hissetmiyordum. yemek falan yapmadım. eşimle çorbacıya gittik. iyi geldi çorba bana. sonra da eve geldik, 10,30'da yattık. sülüman'ı bile sonuna kadar izleyemedim. şuan daha iyiyim, keyfim de yerinde umarım gün içinde keyfimi kaçırmaz kimse.

hepinize neşeli, keyifli bir gün diliyorum.

evet bir de senin, iiinşallah

Günaydın herkese
benim daha iyi olmam gerekmiyor mu yaa günden güne :26: boğazım sanki 5 saat aralıksız çığlık atmışım gibi yanıyor, batıyor :2:
bu hafta bitsin artıkkk....

Günaydın kızlar bizim akşamımız kötü geçti. eşim beni servisin bıraktığı yerden almaya geldi burdan hastaneye gidelim dedi hayırdır ne oldu dedim. böbrek ağrısı varmış tüm gün bana söylememiş. gittik film çektiler idrar tahlili yaptılar bi tane kocaman taş çıktı böbrekten çıkmış mesaneye düşmüş ordan atması lazım .sancısı oluyor ilaç verdi bol su iç dedi. idrar tahlili 1 saat sonra çıkıyordu hastane görümceme daha yakın ona gittik yemeğimizi yedik. hastane dönüşüde eve gittik bi güzel yıkadım kocamı. o da beni yıkadı sonra odaya elektrikli sobayı getirdik elektrikli battaniyeyide taktık 11 i geçiyordu yattık gece sancıdan bi kaç kere uyandı eşim bende uyandım nasıl sabah ettik bilmiyorum yani.

kaynanamda yarım saatte bir arıyor yok ben gelicem diye. sende hastasın nasıl bakacaksınız birbirinize. dedim anne ben iyiyim gelmeee.. sanki o olmasa ben eşime bakamıcam yada o olsa ağrısı geçecek sanki daha çok strese sokacak.
eşim daha önce taş düşürmüş hemde feci oluyormuş ondan bu kadar panikliyordu ama ben bakamazmışım gibi davrandı

hıhh boğaz ağrımı çok güzel tarif ettin :) düşünsem düşünsem aklıma gelmezdi. bende gece üzerimdeki hırkayı çıkarmışım allahtan eşim gece kalktıda bende kalkıp giydim hırkayı yoksa başa dönecekti hastalığım. Gece aynen boğazım öyleydi 5 saat aralıksız çığlık atmış gibi :) şimdi daha iyi gibi. akşam şalla doladım boynumu sende öyle yap iyi geliyor. kaç gündürde boğazlı giyiniyorum

Gözünaydın canımmm

hayırlı olsun canım

tebrikler dilsad :))) o zaman isim araştırmaları başlıyor desene :)))

Aa hayırlı olsun diloşcum. Gözünüz aydınnnn

canım maşallah bebişe niyeyse ben çok sevindim erkek olmasına :44:
en önemlisi herşeyi sağlıcakla olsun doğuma kadar hiç bi sorun yaşamazsın inş arkadaşım

Sağlıkla gelsin kuzunuz
Miraya da yaptığım tahmin tutarsa 4lemiş olucam
(yarenin ablasını da bildimdi 3 oldu)

amin canımm

dinlenemezsin sen şimdi bu akaşaam

günaydın kızlar tşk ediyorum hepinize.

elfişim geçmiş olsun eşine tatlım. keşke doktora sancılar başlar başlamaz gitseymiş. daha önce de düşürmüş, niye bu sefer ihmal etmiş? kayınvalidene kızma canım bence, bize de birşey olsa annelerimizin içi rahat etmez, onlardan başka kimse bakamazmış gibi gelir. bence çok doğal geleyim falan demesi. sen takılma hiç o konuya, sıkma canını. yarın öbür gün anne olunca biz de öyle oluruz muhakkak. eşin evde mi şimdi yoksa işe mi gitti?

canım çok geçmiş olsun eşine :26: rapor aldı mı? evde mi :/

bugün ben de boğazlı giydim ki hiç sevmem giymem boğazlı (
sesim de gitti iyice, nasıl konuşucam bakalım telefonda bugün :44:

Günaydın herkese...
Elfiş çok geçmiş olsun sana da eşine de canım taş düşürmek zor inş. kolaylıkla atlatırsınız.
Nek sana da geçmiş olsun sen kendine iyi bakmıyorsun bence o yüzden daha kötü oluyorsun...

günaydın kızlar
elfiş eşine geçmiş olsun cnm
dilşad gözünüz aydın allahım sağlık ve sıhatli kucağına almayı nasip etsin
yarenay ablan bebişini sağlıkı bir şekilde kucağına alır inş

Sağol canım. yok pek takılmadım konuya zaten anne olduğu için paniklemesi normal. çok fazla aradı gerçi herseferinde sende hastasın nasıl bakacaksın dedi. sanırım ondan dolayı aradı sık sık. eşimin yıllar önceymiş böbrek sorunu sonra geçmiş hiç taş kalmamış ama işte yine başladı. işe gitmek zorunda kaldı bende gitme dedim ama olmaz dedi.

amin, teşekkürler hemşerim :))) sen hiç anlatmıyorsun ya. neler yapıyorsun, İzmir nasıl

keşke rapor alsaymış canım, araba da kullanıyor bütün gün sancılarla zor olmaz mı?

çoklu alıntı yapamıyorum ya yeni sayfalarda açıp kopyala yapıyorum bazen

nektarcım demdurcum özgecim teşekkür ederim.

arabanızda kızınızda hayırlı olsun :))

günaydın kızlar, regl oldum ben ( karnım ağrıyo,üşüyorum... dün gece kıvranarak uyudum resmen ilk defa çorapla yatakta uymuşum ,eşim sıcak su yaptı öle öle rahatlamışım uyuya kalmışım...zaten gezmedeydik 1 e geliyodu gece eve geldiğimiz ...ama 6 gün önden geldi buay yaa:26: ilk defa, hiç olmamıştı erken :26:

elfiş benim üni ev arkadaşımda vardı taş sorunu ordan biliyorum çok zor oluyor allah yardımcınız olsun. bol sıvı tüketsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…