Sağlıkla gelsin kuzunuzkızlaar sizleri tebrik ederimbebiş %80 erkek dedi şeysini de gösterdi doktorumuz ama ben göremedim
amin canımmHadi hayırlısı olsun canım :)
dinlenemezsin sen şimdi bu akaşaambugün kaynanam yokmuş abisinde kalacakmış. Yarın hastaneye gideceklermiş onlar işe bırakacaklarmış.. sevindim :))))
Hepinize iyi akşamlar
amin canım, inşallah :)))işallah eşin deneme sürecinde başarılı olur canım saatleride güzelmiş hakkınızda hayırlısı olsun.
okurken aha dedim tam benim eşimi anlatıyor. bu kadar benzerler yani. Utanmasa tuvaletim geldi yaptırıver dicek enrdeyse annesi zaten hep diyor çok şükür gitti başımdan diyebebeğim yattım ama nereye kadarağzı boş durmaz ki benim eşimi şunu mu yesek kahve içsek sigaramı uzak hırkamı bi getirsene sonra 12de uyuyakalmışım koltukta baktım beni kucaklamaya çalışıo yatağa götürüyüm die giderim kendim dedim.
beni taşırken belini sakatlıcak yine bana eziyet ben bakcam bide hastayken zannedersinki can verio beni delirtio
canımmm çok sevindim kız olmasına hayırlı olsun gözünüz aydınnselam kızlar, evdeyim ben, arabamızı kullandım. biraz kasıldım ama rahatlıcam zamanla. kolaymış çünkü. elime ayağıma sahip çıkabilirsem tamamdır bu iş
ablam aradı onunla da konuştum. tam göstermemiş yaramaz ama doktor %99 kız demişannemi arıcakmış şimdi. hayırlısı olur inşallah. sağlıklı sıhhatli bir kızımız olursa tadından yenmez
benimki de ikiz olsun dimmmiibana da kendim için erkek doğuyosağlıklı, sıhatli olsun hepimizin bebikleri benimkisi ikiz olsun nooolur Allahımm
inş. olur cnm saatleri falan da çok uygunmuş çok dua et, ben inanıyorum bi şeyi çok istersen olur tabi hayırlısıysa.şirinee :94:
kızlar eşim yarın bi işe başliycak, işinden çıkmadan ama 2 gün deneme olarak bir-kaç saat.. inş olur dua edin bize :))
kızlaar sizleri tebrik ederimbebiş %80 erkek dedi şeysini de gösterdi doktorumuz ama ben göremedim
evet bir de senin, iiinşallahbenimki de ikiz olsun dimmmiinek yaa dün kayınvalidemin misafiri vardı Van'dan geldiler ablasının kızı ve eşi + çocukları. Sonra eltimler de geldi. bebeklerin ikisi de 3,5 aylık bizimki kız onlarınki erkek yanyana yatırdılar kayınvalidem dio ki bak ikizin olursa böle olcak. Ayyy dedim yok böle yanyana görünce gözüm korktu birden :))) Ama bugün korkum geçti yine, ikizlerim olur inş. herşeeyden önce sağlıklı olsunlar allahım
evet bir de senin, iiinşallah
Günaydın herkese
benim daha iyi olmam gerekmiyor mu yaa günden güne :26: boğazım sanki 5 saat aralıksız çığlık atmışım gibi yanıyor, batıyor :2:
bu hafta bitsin artıkkk....
Gözünaydın canımmm
hayırlı olsun canım
tebrikler dilsad :))) o zaman isim araştırmaları başlıyor desene :)))
Aa hayırlı olsun diloşcum. Gözünüz aydınnnn
canım maşallah bebişeniyeyse ben çok sevindim erkek olmasına :44:
en önemlisi herşeyi sağlıcakla olsun doğuma kadar hiç bi sorun yaşamazsın inş arkadaşım
arabanız hayırlı olsun canım güle güle kullanın işallah.
yarenim gözünüz aydın işallah sağlıklı bir şekilde hamileliği geçer ablanın dünya tatlısı kıznız olur.
işallah eşin deneme sürecinde başarılı olur canım saatleride güzelmiş hakkınızda hayırlısı olsun.
dilşadcığım gözünüz aydın işallah sağlıkla kucağına alırsın oğlunu.
Sağlıkla gelsin kuzunuz
Miraya da yaptığım tahmin tutarsa 4lemiş olucam
(yarenin ablasını da bildimdi 3 oldu)
amin canımm
dinlenemezsin sen şimdi bu akaşaam
okurken aha dedim tam benim eşimi anlatıyor. bu kadar benzerler yani. Utanmasa tuvaletim geldi yaptırıver dicek enrdeyse annesi zaten hep diyor çok şükür gitti başımdan diyeSen de böle yetiştirmeseydin dicem olmıcak susuyorum napim
canımmm çok sevindim kız olmasına hayırlı olsun gözünüz aydınn
benimki de ikiz olsun dimmmiinek yaa dün kayınvalidemin misafiri vardı Van'dan geldiler ablasının kızı ve eşi + çocukları. Sonra eltimler de geldi. bebeklerin ikisi de 3,5 aylık bizimki kız onlarınki erkek yanyana yatırdılar kayınvalidem dio ki bak ikizin olursa böle olcak. Ayyy dedim yok böle yanyana görünce gözüm korktu birden :))) Ama bugün korkum geçti yine, ikizlerim olur inş. herşeeyden önce sağlıklı olsunlar allahım
inş. olur cnm saatleri falan da çok uygunmuş çok dua et, ben inanıyorum bi şeyi çok istersen olur tabi hayırlısıysa.
ayyyyyy çok sevindim dilşadcım ben de sanki oğlun olcak gibi düşünüodum sağlıkla büyüt inş.
canım çok geçmiş olsun eşine :26: rapor aldı mı? evde mi :/Günaydın kızlar bizim akşamımız kötü geçti. eşim beni servisin bıraktığı yerden almaya geldi burdan hastaneye gidelim dedi hayırdır ne oldu dedim. böbrek ağrısı varmış tüm gün bana söylememiş. gittik film çektiler idrar tahlili yaptılar bi tane kocaman taş çıktı böbrekten çıkmış mesaneye düşmüş ordan atması lazım .sancısı oluyor ilaç verdi bol su iç dedi. idrar tahlili 1 saat sonra çıkıyordu hastane görümceme daha yakın ona gittik yemeğimizi yedik. hastane dönüşüde eve gittik bi güzel yıkadım kocamı. o da beni yıkadı sonra odaya elektrikli sobayı getirdik elektrikli battaniyeyide taktık 11 i geçiyordu yattık gece sancıdan bi kaç kere uyandı eşim bende uyandım nasıl sabah ettik bilmiyorum yani.
kaynanamda yarım saatte bir arıyor yok ben gelicem diye. sende hastasın nasıl bakacaksınız birbirinize. dedim anne ben iyiyim gelmeee.. sanki o olmasa ben eşime bakamıcam yada o olsa ağrısı geçecek sanki daha çok strese sokacak.
eşim daha önce taş düşürmüş hemde feci oluyormuş ondan bu kadar panikliyordu ama ben bakamazmışım gibi davrandı
bugün ben de boğazlı giydim ki hiç sevmem giymem boğazlıhıhh boğaz ağrımı çok güzel tarif ettin :) düşünsem düşünsem aklıma gelmezdi. bende gece üzerimdeki hırkayı çıkarmışım allahtan eşim gece kalktıda bende kalkıp giydim hırkayı yoksa başa dönecekti hastalığım. Gece aynen boğazım öyleydi 5 saat aralıksız çığlık atmış gibi :) şimdi daha iyi gibi. akşam şalla doladım boynumu sende öyle yap iyi geliyor. kaç gündürde boğazlı giyiniyorum
elfişim geçmiş olsun eşine tatlım. keşke doktora sancılar başlar başlamaz gitseymiş. daha önce de düşürmüş, niye bu sefer ihmal etmiş? kayınvalidene kızma canım bence, bize de birşey olsa annelerimizin içi rahat etmez, onlardan başka kimse bakamazmış gibi gelir. bence çok doğal geleyim falan demesi. sen takılma hiç o konuya, sıkma canını. yarın öbür gün anne olunca biz de öyle oluruz muhakkak. eşin evde mi şimdi yoksa işe mi gitti?
günaydın kızlar
elfiş eşine geçmiş olsun cnm
dilşad gözünüz aydın allahım sağlık ve sıhatli kucağına almayı nasip etsin
yarenay ablan bebişini sağlıkı bir şekilde kucağına alır inş
Sağol canım. yok pek takılmadım konuya zaten anne olduğu için paniklemesi normal. çok fazla aradı gerçi herseferinde sende hastasın nasıl bakacaksın dedi. sanırım ondan dolayı aradı sık sık. eşimin yıllar önceymiş böbrek sorunu sonra geçmiş hiç taş kalmamış ama işte yine başladı. işe gitmek zorunda kaldı bende gitme dedim ama olmaz dedi.
selam kızlar, evdeyim ben, arabamızı kullandım. biraz kasıldım ama rahatlıcam zamanla. kolaymış çünkü. elime ayağıma sahip çıkabilirsem tamamdır bu iş
ablam aradı onunla da konuştum. tam göstermemiş yaramaz ama doktor %99 kız demişannemi arıcakmış şimdi. hayırlısı olur inşallah. sağlıklı sıhhatli bir kızımız olursa tadından yenmez
kızlaar sizleri tebrik ederimbebiş %80 erkek dedi şeysini de gösterdi doktorumuz ama ben göremedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?