ama ilaçlarımı içiyorm, düm tüm gün işte bitki çayı içtim, limon sıkılmışGünaydın herkese...
Elfiş çok geçmiş olsun sana da eşine de canım taş düşürmek zor inş. kolaylıkla atlatırsınız.
Nek sana da geçmiş olsun sen kendine iyi bakmıyorsun bence o yüzden daha kötü oluyorsun...
amin, teşekkürler hemşerim :))) sen hiç anlatmıyorsun ya. neler yapıyorsun, İzmir nasıl
keşke rapor alsaymış canım, araba da kullanıyor bütün gün sancılarla zor olmaz mı?
elfiş benim üni ev arkadaşımda vardı taş sorunu ordan biliyorum çok zor oluyor allah yardımcınız olsun. bol sıvı tüketsin
çok geziyosun sen bu ara, her eve gelişin de 1arabanızda kızınızda hayırlı olsun :))
günaydın kızlar, regl oldum ben( karnım ağrıyo,üşüyorum... dün gece kıvranarak uyudum resmen ilk defa çorapla yatakta uymuşum ,eşim sıcak su yaptı öle öle rahatlamışım uyuya kalmışım...zaten gezmedeydik 1 e geliyodu gece eve geldiğimiz ...ama 6 gün önden geldi buay yaa:26: ilk defa, hiç olmamıştı erken :26:
çok geziyosun sen bu ara, her eve gelişin de 1
geçmiş olsun canımdoğadanın özel günler çayı var, ona bol şeker at iyi geliyo :/
ama ilaçlarımı içiyorm, düm tüm gün işte bitki çayı içtim, limon sıkılmış
evde de ballı ıhlamur :105: gece ince pijamayla yattım ama, bu gece kalın pijama giyip yatıcam :/
okurken aha dedim tam benim eşimi anlatıyor. bu kadar benzerler yani. Utanmasa tuvaletim geldi yaptırıver dicek enrdeyse annesi zaten hep diyor çok şükür gitti başımdan diyeSen de böle yetiştirmeseydin dicem olmıcak susuyorum napim
ben söylüyorum valla. Sürahi önünde mesela kendi su doldurmuo bardağa benden istiyor. Annesi öyle alıştırmış bende dioum bunları sen böyle yapmışsın die çünkü 4 kardeş ve babaları da öyle kadın nası dayanmış ya 5 erkeğe
bende bugün boğazlı elbise giydim şuanda bile bıktım çekiştirmekten akşam olsada gidip çıkarsambugün ben de boğazlı giydim ki hiç sevmem giymem boğazlı(
sesim de gitti iyice, nasıl konuşucam bakalım telefonda bugün :44:
canım çok geçmiş olsun. Ya sıcak ii geliyor muydu taş düşürmesine ben bi an çelişki yaşadım. Çünkü eşimde de vardı annesi sobada ısıtıp sıcak tuğla koymuş daha da kötü olmuştuodaya elektrikli sobayı getirdik elektrikli battaniyeyide taktık 11 i geçiyordu yattık gece sancıdan bi kaç kere uyandı eşim bende uyandım nasıl sabah ettik bilmiyorum yani.
canım cmt çalışıo musun? hıı dün eşinin işiyle ilgili de yazamadım. inş ii sonuçlanır.benim daha iyi olmam gerekmiyor mu yaa günden güne :26: boğazım sanki 5 saat aralıksız çığlık atmışım gibi yanıyor, batıyor :2:
bu hafta bitsin artıkkk....
krem şantili kurabiye nası oluo bilmioum ama yetiştirirsin galiba canım :44:bu akşam alt komşularımı, ablamı ve onun bir arkadaşını çaya davet ettim. krem şantili kurabiye, kek ve milföy yapayım diyorum. saat 5'ten onlar gelene kadar ancak bunları yetiştirebilirim.
Yarencim aradım izin al dedim işyerindeyim şu an çok kötü olursam izin alırım dedi. Sabah öğlen akşam ağrı kesici var.
Dün eczaneye gitmişken bende folik asit aldım dedim madem başlıcaz kullanayım dedim :)
cnm yıl sonu olduğu için zamanaşımlı işlerimiz var o yüzden yoğunuz böyle ara ara giriyorum. izmire gelince :) güneşli ama kuru soğuk var. siz ne zaman geleceğinize karar verdinizmi?
boğazlı giydim bugün
Afferin sana ozaman nek:114:
Boğazını sıcak tutman gerekiyor fular gibi bişeyle de sar o da çok işe yarar.
amin canım, inş.. aramamak için zor sabrediyorum onu ama öğlene kadar bekliycem..nekk, inş yeni işi daha iyi olur...
her cumartesi 1'e kadar çalışıyorum maalesefgünaydın fıstıklarrrr
canım cmt çalışıo musun? hıı dün eşinin işiyle ilgili de yazamadım. inş ii sonuçlanır.
aminn, teşekkürler canım..nek bu arada unuttum inş eşinin işi hayırlısı ise olur.
doğadanın özel günler çayı var, ona bol şeker at iyi geliyo :/
elfi kullanıyodu o çayı, acaba iyi geldimi ona da :26:
Bana çok iyi geldi neredeyse ağrı kesici içmeden geçirdiğim tek reglim diyebilirim
buarada elfi, çok geçmiş olsun eşineee...
canım çok geçmiş olsun. Ya sıcak ii geliyor muydu taş düşürmesine ben bi an çelişki yaşadım. Çünkü eşimde de vardı annesi sobada ısıtıp sıcak tuğla koymuş daha da kötü olmuştu
karar verdin yani şimdi tam olarakkonuşcaz falan diyordun eşimle bir daha. senin ve benim bu halimiz ne olacak hiç bilmiyorum elfişşş
canım 2012 Temmuz diyoruz şimdilik, bakalım bir değişiklik olmaz inşallah. burda herşeye zam gelmeye başladı, sterline, benzine, elektriğe. Türkiye ile başabaş gelcek nerdeyse. o yüzden gurbetlik bari çekmeyelim diyoruz. bir süre kirada oturcaz büyük ihtimalle. acele edip de yanlış bir ev almayalım diye, sonra hayırlısıyla kendi evimize geçeriz inşallah.
karar verdin yani şimdi tam olarakkonuşcaz falan diyordun eşimle bir daha. senin ve benim bu halimiz ne olacak hiç bilmiyorum elfişşş .
karar verdin yani şimdi tam olarakkonuşcaz falan diyordun eşimle bir daha. senin ve benim bu halimiz ne olacak hiç bilmiyorum elfişşş
canım 2012 Temmuz diyoruz şimdilik, bakalım bir değişiklik olmaz inşallah. burda herşeye zam gelmeye başladı, sterline, benzine, elektriğe. Türkiye ile başabaş gelcek nerdeyse. o yüzden gurbetlik bari çekmeyelim diyoruz. bir süre kirada oturcaz büyük ihtimalle. acele edip de yanlış bir ev almayalım diye, sonra hayırlısıyla kendi evimize geçeriz inşallah.
evet, üzerinde öyle yazıyor :)):26: özel günler mi ismiii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?