2010'da evlendik kızlar, peki ya sonrası, hadi paylaşalım... :)

ama ilaçlarımı içiyorm, düm tüm gün işte bitki çayı içtim, limon sıkılmış
evde de ballı ıhlamur :105: gece ince pijamayla yattım ama, bu gece kalın pijama giyip yatıcam :/

Yarencim aradım izin al dedim işyerindeyim şu an çok kötü olursam izin alırım dedi. Sabah öğlen akşam ağrı kesici var.

Dün eczaneye gitmişken bende folik asit aldım dedim madem başlıcaz kullanayım dedim :)

amin, teşekkürler hemşerim :))) sen hiç anlatmıyorsun ya. neler yapıyorsun, İzmir nasıl

keşke rapor alsaymış canım, araba da kullanıyor bütün gün sancılarla zor olmaz mı?

cnm yıl sonu olduğu için zamanaşımlı işlerimiz var o yüzden yoğunuz böyle ara ara giriyorum. izmire gelince :) güneşli ama kuru soğuk var. siz ne zaman geleceğinize karar verdinizmi?

elfiş benim üni ev arkadaşımda vardı taş sorunu ordan biliyorum çok zor oluyor allah yardımcınız olsun. bol sıvı tüketsin

Bendede kum var ama pek ağrı yapmıyor erkeklerde taşı dışarı atmak daha zor olduğu için onların sancısı daha fazla oluyor sanırsam. bol su içiyor

çok geziyosun sen bu ara, her eve gelişin de 1
geçmiş olsun canım doğadanın özel günler çayı var, ona bol şeker at iyi geliyo :/

çok geziyosun sen bu ara, her eve gelişin de 1
geçmiş olsun canım doğadanın özel günler çayı var, ona bol şeker at iyi geliyo :/

evet eşim yüzünden :/ gecearabada eve gelirken dedim "yarın biyere gitmicez dimi" arkilerde gülüyo artık...

elfi kullanıyodu o çayı, acaba iyi geldimi ona da :26:

ama ilaçlarımı içiyorm, düm tüm gün işte bitki çayı içtim, limon sıkılmış
evde de ballı ıhlamur :105: gece ince pijamayla yattım ama, bu gece kalın pijama giyip yatıcam :/

Afferin sana ozaman nek:114:
Boğazını sıcak tutman gerekiyor fular gibi bişeyle de sar o da çok işe yarar.

buarada elfi, çok geçmiş olsun eşineee

nekk, inş yeni işi daha iyi olur...

günaydın fıstıklarrrr

bugün ben de boğazlı giydim ki hiç sevmem giymem boğazlı (
sesim de gitti iyice, nasıl konuşucam bakalım telefonda bugün :44:
bende bugün boğazlı elbise giydim şuanda bile bıktım çekiştirmekten akşam olsada gidip çıkarsam

odaya elektrikli sobayı getirdik elektrikli battaniyeyide taktık 11 i geçiyordu yattık gece sancıdan bi kaç kere uyandı eşim bende uyandım nasıl sabah ettik bilmiyorum yani.
canım çok geçmiş olsun. Ya sıcak ii geliyor muydu taş düşürmesine ben bi an çelişki yaşadım. Çünkü eşimde de vardı annesi sobada ısıtıp sıcak tuğla koymuş daha da kötü olmuştu

benim daha iyi olmam gerekmiyor mu yaa günden güne :26: boğazım sanki 5 saat aralıksız çığlık atmışım gibi yanıyor, batıyor :2:
bu hafta bitsin artıkkk....
canım cmt çalışıo musun? hıı dün eşinin işiyle ilgili de yazamadım. inş ii sonuçlanır.
bu akşam alt komşularımı, ablamı ve onun bir arkadaşını çaya davet ettim. krem şantili kurabiye, kek ve milföy yapayım diyorum. saat 5'ten onlar gelene kadar ancak bunları yetiştirebilirim.
krem şantili kurabiye nası oluo bilmioum ama yetiştirirsin galiba canım :44:

karar verdin yani şimdi tam olarak konuşcaz falan diyordun eşimle bir daha. senin ve benim bu halimiz ne olacak hiç bilmiyorum elfişşş

cnm yıl sonu olduğu için zamanaşımlı işlerimiz var o yüzden yoğunuz böyle ara ara giriyorum. izmire gelince :) güneşli ama kuru soğuk var. siz ne zaman geleceğinize karar verdinizmi?

canım 2012 Temmuz diyoruz şimdilik, bakalım bir değişiklik olmaz inşallah. burda herşeye zam gelmeye başladı, sterline, benzine, elektriğe. Türkiye ile başabaş gelcek nerdeyse. o yüzden gurbetlik bari çekmeyelim diyoruz. bir süre kirada oturcaz büyük ihtimalle. acele edip de yanlış bir ev almayalım diye, sonra hayırlısıyla kendi evimize geçeriz inşallah.

Afferin sana ozaman nek:114:
Boğazını sıcak tutman gerekiyor fular gibi bişeyle de sar o da çok işe yarar.

boğazlı giydim bugün
nekk, inş yeni işi daha iyi olur...
amin canım, inş.. aramamak için zor sabrediyorum onu ama öğlene kadar bekliycem..

günaydın fıstıklarrrr

canım cmt çalışıo musun? hıı dün eşinin işiyle ilgili de yazamadım. inş ii sonuçlanır.
her cumartesi 1'e kadar çalışıyorum maalesef
teşekkür ederim canım, amin..

nek bu arada unuttum inş eşinin işi hayırlısı ise olur.
aminn, teşekkürler canım..
evet hayırlı değilse eskisine devam etsinn, bugün fikir sahibi olur herhalde :26:

ayy dilek ben hiç boğazlı giyemiyorum yaa....bayrmda aldığım boğazlıydı ,hiç bişey bulamadığımdan aldım onu...ama hep elim boğazımda çekiştirip durdum :)

buarada elfi, çok geçmiş olsun eşineee...

Sağol canım

soğuk olunca ağrısı artıyor diye biliyorum ama tuğla fikri hoş gelmedi tabi bana.

evet cnm haklısın biz ev düşünüyoruz ama araba aldık onun borcu bitsin ondan sonra. zaten düğünümüzü eşimle ikimiz yaptık aileler karışmadı onun borcu yeni topluyoruz kendimizi. biz evi annemlere yakın olsun diye atatürk mah. istiyoruz. ordaki beğendiğimiz evler 150 binden başlıyor napcaz bilmiyorum. hayırlısı deyip dua etmekten başka çözüm yolu yok galiba.

karar verdin yani şimdi tam olarak konuşcaz falan diyordun eşimle bir daha. senin ve benim bu halimiz ne olacak hiç bilmiyorum elfişşş.

yok canım ya ne kararı. eşime luxxorun eşinden bahsettim şu an hamile olsam ne düşünürsün sevinirmisin dedim sevinirim dedi göbeğinde kocaman olmuş zaten şu an hamilesin bence dedi.

Yani Türkiyeyle bir farkı yoksa burada olmanız mantıklı tabiki canım kendi memleketi gibisi varmı insanın.
Ev konusunda acele etmeyin bencede inş. kafanıza göre bulursunuz.:109:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…