canım 2012 Temmuz diyoruz şimdilik, bakalım bir değişiklik olmaz inşallah. burda herşeye zam gelmeye başladı, sterline, benzine, elektriğe. Türkiye ile başabaş gelcek nerdeyse. o yüzden gurbetlik bari çekmeyelim diyoruz. bir süre kirada oturcaz büyük ihtimalle. acele edip de yanlış bir ev almayalım diye, sonra hayırlısıyla kendi evimize geçeriz inşallah.
gunaydın kızlar elfi eşine geçmiş olsun ben de böbrek ağrılarına sıcak iyi gelir diye biliyordum.
Bugün buraya kar yağmış; zuzu tam ben diyecektim toyota corsa mı varmış diye netten bakınca görmüş oldum
Teşekkürler canım.
aa karmı yağıyor orda. ya ben karda çok düşerim onun için sevmiyorum :))
günaydın kızlar
elfiş eşine geçmiş olsun cnm
dilşad gözünüz aydın allahım sağlık ve sıhatli kucağına almayı nasip etsin
yarenay ablan bebişini sağlıkı bir şekilde kucağına alır inş
Sağol canım. yok pek takılmadım konuya zaten anne olduğu için paniklemesi normal. çok fazla aradı gerçi herseferinde sende hastasın nasıl bakacaksın dedi. sanırım ondan dolayı aradı sık sık. eşimin yıllar önceymiş böbrek sorunu sonra geçmiş hiç taş kalmamış ama işte yine başladı. işe gitmek zorunda kaldı bende gitme dedim ama olmaz dedi.
hayırlı olsun, bilmişim :)))
günaydın fıstıklarrrr
bende bugün boğazlı elbise giydim şuanda bile bıktım çekiştirmekten akşam olsada gidip çıkarsam
canım çok geçmiş olsun. Ya sıcak ii geliyor muydu taş düşürmesine ben bi an çelişki yaşadım. Çünkü eşimde de vardı annesi sobada ısıtıp sıcak tuğla koymuş daha da kötü olmuştu
canım cmt çalışıo musun? hıı dün eşinin işiyle ilgili de yazamadım. inş ii sonuçlanır.
krem şantili kurabiye nası oluo bilmioum ama yetiştirirsin galiba canım :44:
evet nekkk, eşinin işi hayırlı olur inşallahnek bu arada unuttum inş eşinin işi hayırlısı ise olur.
çok geçmiş olsun canım, bakamayz diye düşünmeleri gerçekten sinir bozucu. biz 3 aylık evliyken eşim ameliyat oldu, kayınvalidem tutturdu ben kalayım oğlumun yanında die ama bırakmadım ona tabikiii :)
Teşekkür ederim canım. Sinirsel yaklaşıyoruz galiba ama yareninde dediği gibi annelikten kaynaklanıyor o
midem kaynıyo yaa fokur fokurbi o eksikti
midem kaynıyo yaa fokur fokurbi o eksikti
ama canım bi erkek evlendiyse annesi kabullensin bunu, nie biz hasta olunca bizim annelerimiz bu gece yanında kalalım demiyor, annelik duyguları mı eksik. bazı erkek anneleri böle işte. ayy sabah eşime diorum ki benmde mi gelinim olacak
ama canım bi erkek evlendiyse annesi kabullensin bunu, nie biz hasta olunca bizim annelerimiz bu gece yanında kalalım demiyor, annelik duyguları mı eksik. bazı erkek anneleri böle işte. ayy sabah eşime diorum ki benmde mi gelinim olacak
allah bilir yine kahvaltıyı bi lokla ile geçirmişsindir.
bisküvi kraker gibi bir şeyler atıştır bastırır mideni. Açlıktan yapıyor olabilir. Geçmiş olsun
saol canım :))evet nekkk, eşinin işi hayırlı olur inşallah
walla ben hasta olunca benim annem diyor, onlarda kalmam için ısrar ediyo.. ballı sütler, sıcak su torbaları, ilaçlar, vitaminler.. canım annem benimmmmmama canım bi erkek evlendiyse annesi kabullensin bunu, nie biz hasta olunca bizim annelerimiz bu gece yanında kalalım demiyor, annelik duyguları mı eksik. bazı erkek anneleri böle işte. ayy sabah eşime diorum ki benmde mi gelinim olacak
niye benim yakınımda bim yok yaBim'e gittim geldim şimdi. Scoth brite'ın 2 tane bezi, süngeri ve teli 5den 2.50 a düşmüştü aldım.
Kendime babet çorabı, bueno çikolata aldım bir de hazır domates çorbası bardakta içlenlerden :126: ohh miss..
yok canım, regl oldum diye karnım daha da ağrımasın dedim 1 tane poğaçanın tamamını yedim...
sağol canım
saol canım :))
walla ben hasta olunca benim annem diyor, onlarda kalmam için ısrar ediyo.. Ballı sütler, sıcak su torbaları, ilaçlar, vitaminler.. Canım annem benimmmmm
Niye benim yakınımda bim yok ya
Ben az iş yapim, iyi sohbetler kızlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?