2010'da evlendik kızlar, peki ya sonrası, hadi paylaşalım... :)

öğlen alayım marketten...

buarada yaren dün eşime dedim sen toyota corsa biliyonmu, güldü bana kardeşiyle dalga geçtiler, ne toyotası opel corsa o dediler...tabisii netten buldum gösterdim eşime mors oldu :) hehe

ev kiralamak sizin için en mantıklısı şu an eşimin maaşı ile kirayı ödeyip evi geçindirebiliyoruz benim maaşımlada evi ödüyoruz ev olmasa ben çalışmasamda gayet rahat geçinebilirdik

sizde ilk etapta kiraya geçersiniz eşyaları kiraladığın eve göre alma ama ben öyle yaptım yanlış yaptım. o sırada bebişin olur eşinde sigortalı i işe girerse süper olurrr..

gunaydın kızlar elfi eşine geçmiş olsun ben de böbrek ağrılarına sıcak iyi gelir diye biliyordum.

Bugün buraya kar yağmış; zuzu tam ben diyecektim toyota corsa mı varmış diye netten bakınca görmüş oldum

Teşekkürler canım.
aa karmı yağıyor orda. ya ben karda çok düşerim onun için sevmiyorum :))

Teşekkürler canım.
aa karmı yağıyor orda. ya ben karda çok düşerim onun için sevmiyorum :))

evet merkezde daha yumuşaktı ama olduğum yerde kar yerde biraz birikmiş. Sen karı sevmiyormuşsun ben kışı hiç sevmiyorum. Yazın ne güzel tiril tiril tişörtlerle çıkıyoruz; şimdiyse lahana gibi kat kat

tşk ederim canım. aminnn

çok geçmiş olsun canım, bakamayz diye düşünmeleri gerçekten sinir bozucu. biz 3 aylık evliyken eşim ameliyat oldu, kayınvalidem tutturdu ben kalayım oğlumun yanında die ama bırakmadım ona tabikiii :)

hayırlı olsun, bilmişim :)))

tşk ederim canım amin, evet çoğunluk bildi. ama 15 gün sonra belki bilememiş olursunuz :)

yarenaycım bence bi de salata ürü yap çok kuru olur böyle.

nek bu arada unuttum inş eşinin işi hayırlısı ise olur.
evet nekkk, eşinin işi hayırlı olur inşallah

çok geçmiş olsun canım, bakamayz diye düşünmeleri gerçekten sinir bozucu. biz 3 aylık evliyken eşim ameliyat oldu, kayınvalidem tutturdu ben kalayım oğlumun yanında die ama bırakmadım ona tabikiii :)

Teşekkür ederim canım. Sinirsel yaklaşıyoruz galiba ama yareninde dediği gibi annelikten kaynaklanıyor o

Teşekkür ederim canım. Sinirsel yaklaşıyoruz galiba ama yareninde dediği gibi annelikten kaynaklanıyor o

ama canım bi erkek evlendiyse annesi kabullensin bunu, nie biz hasta olunca bizim annelerimiz bu gece yanında kalalım demiyor, annelik duyguları mı eksik. bazı erkek anneleri böle işte. ayy sabah eşime diorum ki benmde mi gelinim olacak

kaynanamı aradım demin akşam sertmi oldu diye konuşma şeklinden anlarım dedim.

ben evde olsaydım en azından istediği bişey olursa getirirdim falan dedi. dedim ki ben iyiydim ya iyi baktım dedim.

Bim'e gittim geldim şimdi. Scoth brite'ın 2 tane bezi, süngeri ve teli 5den 2.50 a düşmüştü aldım.

Kendime babet çorabı, bueno çikolata aldım bir de hazır domates çorbası bardakta içlenlerden :126: ohh miss..

evet nekkk, eşinin işi hayırlı olur inşallah
saol canım :))

walla ben hasta olunca benim annem diyor, onlarda kalmam için ısrar ediyo.. ballı sütler, sıcak su torbaları, ilaçlar, vitaminler.. canım annem benimmmmm

niye benim yakınımda bim yok ya

Ben az iş yapim, iyi sohbetler kızlar

yok canım, regl oldum diye karnım daha da ağrımasın dedim 1 tane poğaçanın tamamını yedim...

sağol canım

midesi sorunlu insanlar taze pişmiş mayalı hamurları yiyince sıkıntı yaratır. Poğaça sıcaktı yediginde de midene mi oturdu acaba? Eğer imkanın varsa iki yudum süt iç iyi gelir.

valla benm annem geceye kadar her şeyi yapar da tembih eder evime yollar, ii de yapıo bence kaynanam gibi olmasında iiiyyy

off parmağımı kütletiyim demiştim çatladı mı noldu nası sızlıo
yazamadım da görüşmeye gitmiştim yeni geldim.
bu boğazlı beni mahvetti

hııı bu arada annem aradı az önce A101de bugün kampanya varmış 2 tane puzzle almış 1000 parça 2 adeti 12 tl
ilgilenen olursa söyleyim dedim. Çok güzel manzaralar var dedi annem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…