2010'da evlendik kızlar, peki ya sonrası, hadi paylaşalım... :)

yok canım ya ne kararı. eşime luxxorun eşinden bahsettim şu an hamile olsam ne düşünürsün sevinirmisin dedim sevinirim dedi göbeğinde kocaman olmuş zaten şu an hamilesin bence dedi.

canım ya ne olur ne olmaz, bence bu kadar kaptırmayın kendinizi eşinle. zaten ilk aydan göbek falan şişmez. psikolojik olarak kendini bu kadar hazırlarsan ve ay sonunda hayal kırıklığı yaşarsan zor olur senin için. ilk haftadan hiç bir belirti olmaz hamilelikle ilgili. hakkınızda hayırlısı neyse o olsun. ama biraz fazla kaptırıyorsun bence kendini, dikkat et lütfen. üzülmeni istemem.

Yani Türkiyeyle bir farkı yoksa burada olmanız mantıklı tabiki canım kendi memleketi gibisi varmı insanın.
Ev konusunda acele etmeyin bencede inş. kafanıza göre bulursunuz.:109:

şuanda iyi kötü kenara para atabiliyoruz canım, tek artısı o gibi. ama sterlin ne kadar yükselecek diye korku içindeyiz her ay başı. geçen ay benim maaşımın 2/3'ü sadece kiraya gitti. Türkiye'de de aynı olurdu muhtemelen. o yüzden dönmeyi düşünüyoruz. ev konusunda da inşallah buluruz istediğimiz gibi bir yer.

dedim ya canım dün, japon üretimiymiş Türkiye'de yok diye. çok bilmiş erkekler ne olacak

canım zaten çok birşey almam kiradayken. koltuk takımı almak gerekecek. minimum eşya alırım kiradayken, sonra hayırlısıyla kendi evimize geçince alırım eşyaları.

ben de ilk defa dün duydum hepimiz birlikte öğrenmiş olduk

ayyyy ben de hiç sevmiyorum kışı. sürekli üşüyorum zaten. kat kat giyin, soyun nefret ediyorum. banyoya girmek bile işkence gibi geliyor.

midesi sorunlu insanlar taze pişmiş mayalı hamurları yiyince sıkıntı yaratır. Poğaça sıcaktı yediginde de midene mi oturdu acaba? Eğer imkanın varsa iki yudum süt iç iyi gelir.

belkide olabilir

patronumda hastamısın diyip duruyo, müşteri vardı diyemedim bişey evet dedim sadece :) neyin var diyo

Dedim ya canım dün, japon üretimiymiş türkiye'de yok diye. çok bilmiş erkekler ne olacak

:) bende attım havamı, busefer ben çok bilmişlik yaptım :)

Elficim bence de çok kaptırma kendini, zaten hamile kalma düşüncesiyle birlikte olunca tutmuyormuş.

yok canım bi kere kendimi çok kaptırmıştım hayal kırıklığı yaşadım bu sefer hiç umut yok zaten daha reglime çok var. aklımda bile yok. folik asiti de hamilelikten 3 ay önce kullanmak gerekliymiş bende eğer başlarsak diye şimdiden alayım dedim. zaten gebeliğe hazırlık olanından aldım. eczacı sordu gebelik dönemi içinmi gebeliğe hazırlık içinmi hazırlık dedim.

Elficim bence de çok kaptırma kendini, zaten hamile kalma düşüncesiyle birlikte olunca tutmuyormuş.

yok gerçekten bu sefer kaptırmadım eşim kaptırmış gibi. bide dediğim gibi biz oturup konuşmadık hiç zamanı geldi yada artık olsun falan vs. yumurtlama günlerinden birinde eşime olmaz dediysemde istediğini yaptı oda ihtimal oldu bize.

ben bugün elevite başlıyorum da canım, kk da baktım hamilelik planlayanlara da veriyormuş doktor b vitaminleri ve folik asit içeriğinden dolayı.

ya kızlar foto bulamadım size gösterip fikir sorcaktım
ben kotonda bişi gördüm çok beğendim.
şişme mont kumaşını düşünün ama daha zarif kesimi falan dizüstünde ve iki yandan kalın altın rengi fermuarları var kabarık boğazı ve ve şık bi kemeri var ama 150tl eşim o fiyata kaşede alabilirsin dio ama bilemedim.
bana bişi söleyin akşam alcam ben onu

keşke fotosu olsaydı ben pek hayal edemedim şimdi :26:

dilek fotoğrafını koyarsan fikir verbiliriz.

nektr bugün de benim pek çalışasım yok

dilsad bebeğe isim düşünmeye başladnız mı?

dilek fotoğrafını koyarsan fikir verbiliriz.

nektr bugün de benim pek çalışasım yok

dilsad bebeğe isim düşünmeye başladnız mı?

dilekcim bende gözümde canlandıramadım.
nektar ve sirkn ben de sbah uyanınca ağladım işe gitmek istemiyorum die
canım- erkek ihitmaline pek hazırlıklı değildik, eşim sabah baybars dedi ama daha çooook değişir. hiç bi erkek ismi içime sinmiyor.

o o montu gördüm sanki geçen kotondan bi elbise aldım montlara baktım sarı fermuarlı montlar vardı ama çok aklımda değil. klasik giyiniyorsan kaşe al daha çok spor tarzı giyiniyorsan o montu al

zamanla belirlersiniz tatlım mutlaka içinize sinecek bir isim bulursunuz.

Uploaded with ImageShack.us

geçen gün ne diyorlar bana gelen giden olunca herkesin ayakkabısını alıp vestiyerine koyma giriş kapının arkasına şöyle bir şey al koy oraya koyarsın; tamam ben onlardan bulamıyorum ki diyip geçiştirdim ama özenle benim için bulunmuş. bn pek istemiyorum ama sizce nasıl bunlardan kullanan var mı? anlayamadığım ben vestiyerimi kullanamayacaksam neden yaptırdım????

sana bunu kim almışsa o kişinin ayakkabısını buna koy :)) keşke bulamıyorum demeseydin niy koymayayım diye sordunmu ?

sana bunu kim almışsa o kişinin ayakkabısını buna koy :)) keşke bulamıyorum demeseydin niy koymayayım diye sordunmu ?

ilk fikir eşimin ananesinden çıktı kayınvalidem de destekledi tabi :) dışardan gelen insanların ayakkabıları çamur olurmuş ıslak olurmuş; henüz alınmadı ama alıncak yeri kayınvalidem bulmuş; eşime ben istemiyorum evde kalabalık eder sen de isteme destek çık bana dedim; o da benimle aynı düşünüyor.

Bu arada görümcemin doğum günü yaklaşıyor kayınvalidemler giderken götürebilirlermiş eğer biz alırsak. Resmen "alın bizden de yollayın" diye mesaj verildi. Sizce bütçemi sarsmayacak ama göz de dolduracak şekilde ne alabilirim?

slm canlarım nasılsınıy bakalım ben cadı kızımdan fırsat bulup gıremıyorum nete hep onla ugrasıyorum sızı ozledım

sadece misafir için ne gerek var kii :26:

slm canlarım nasılsınıy bakalım ben cadı kızımdan fırsat bulup gıremıyorum nete hep onla ugrasıyorum sızı ozledım
ayy canım yaaa, özledik senii.. bebiş nasıll? annenlerde mi kalıyosun?

ayy ıkı arada yazıyorum heran aglayabılır coooooooooooooooooooook guzel bır duygu yuzune bakıp bakıp ağlıyorum kızımın anlatamam o duyguyu allahım olmayan ve ısteyen herkese nasıp etsın hepınıze tsk ederım bızı merak ettınız sızı cok sevıyorum arada gırmeye calısacam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…