yok canım ya ne kararı. eşime luxxorun eşinden bahsettim şu an hamile olsam ne düşünürsün sevinirmisin dedim sevinirim dedi göbeğinde kocaman olmuş zaten şu an hamilesin bence dedi.
Yani Türkiyeyle bir farkı yoksa burada olmanız mantıklı tabiki canım kendi memleketi gibisi varmı insanın.
Ev konusunda acele etmeyin bencede inş. kafanıza göre bulursunuz.:109:
öğlen alayım marketten...
buarada yaren dün eşime dedim sen toyota corsa biliyonmu, güldü bana kardeşiyle dalga geçtiler, ne toyotası opel corsa o dediler...tabisii netten buldum gösterdim eşime mors oldu :) hehe
ev kiralamak sizin için en mantıklısı şu an eşimin maaşı ile kirayı ödeyip evi geçindirebiliyoruz benim maaşımlada evi ödüyoruz ev olmasa ben çalışmasamda gayet rahat geçinebilirdik
sizde ilk etapta kiraya geçersiniz eşyaları kiraladığın eve göre alma ama ben öyle yaptım yanlış yaptım. o sırada bebişin olur eşinde sigortalı i işe girerse süper olurrr..
gunaydın kızlar elfi eşine geçmiş olsun ben de böbrek ağrılarına sıcak iyi gelir diye biliyordum.
Bugün buraya kar yağmış; zuzu tam ben diyecektim toyota corsa mı varmış diye netten bakınca görmüş oldum
evet merkezde daha yumuşaktı ama olduğum yerde kar yerde biraz birikmiş. Sen karı sevmiyormuşsun ben kışı hiç sevmiyorum. Yazın ne güzel tiril tiril tişörtlerle çıkıyoruz; şimdiyse lahana gibi kat kat
midesi sorunlu insanlar taze pişmiş mayalı hamurları yiyince sıkıntı yaratır. Poğaça sıcaktı yediginde de midene mi oturdu acaba? Eğer imkanın varsa iki yudum süt iç iyi gelir.
Dedim ya canım dün, japon üretimiymiş türkiye'de yok diye. çok bilmiş erkekler ne olacak
canım ya ne olur ne olmaz, bence bu kadar kaptırmayın kendinizi eşinle. zaten ilk aydan göbek falan şişmez. psikolojik olarak kendini bu kadar hazırlarsan ve ay sonunda hayal kırıklığı yaşarsan zor olur senin için. ilk haftadan hiç bir belirti olmaz hamilelikle ilgili. hakkınızda hayırlısı neyse o olsun. ama biraz fazla kaptırıyorsun bence kendini, dikkat et lütfen. üzülmeni istemem.
Elficim bence de çok kaptırma kendini, zaten hamile kalma düşüncesiyle birlikte olunca tutmuyormuş.
yok canım bi kere kendimi çok kaptırmıştım hayal kırıklığı yaşadım bu sefer hiç umut yok zaten daha reglime çok var. Aklımda bile yok. Folik asiti de hamilelikten 3 ay önce kullanmak gerekliymiş bende eğer başlarsak diye şimdiden alayım dedim. Zaten gebeliğe hazırlık olanından aldım. Eczacı sordu gebelik dönemi içinmi gebeliğe hazırlık içinmi hazırlık dedim.
keşke fotosu olsaydı ben pek hayal edemedim şimdi :26:ya kızlar foto bulamadım size gösterip fikir sorcaktım
ben kotonda bişi gördüm çok beğendim.
şişme mont kumaşını düşünün ama daha zarif kesimi falan dizüstünde ve iki yandan kalın altın rengi fermuarları var kabarık boğazı ve ve şık bi kemeri var ama 150tl eşim o fiyata kaşede alabilirsin dio ama bilemedim.
Bana bişi söleyin akşam alcam ben onu
dilek fotoğrafını koyarsan fikir verbiliriz.
nektr bugün de benim pek çalışasım yok
dilsad bebeğe isim düşünmeye başladnız mı?
ya kızlar foto bulamadım size gösterip fikir sorcaktım
ben kotonda bişi gördüm çok beğendim.
şişme mont kumaşını düşünün ama daha zarif kesimi falan dizüstünde ve iki yandan kalın altın rengi fermuarları var kabarık boğazı ve ve şık bi kemeri var ama 150tl eşim o fiyata kaşede alabilirsin dio ama bilemedim.
bana bişi söleyin akşam alcam ben onu
dilekcim bende gözümde canlandıramadım.
nektar ve sirkn ben de sbah uyanınca ağladım işe gitmek istemiyorum die
canım- erkek ihitmaline pek hazırlıklı değildik, eşim sabah baybars dedi ama daha çooook değişir. hiç bi erkek ismi içime sinmiyor.
Uploaded with ImageShack.us
geçen gün ne diyorlar bana gelen giden olunca herkesin ayakkabısını alıp vestiyerine koyma giriş kapının arkasına şöyle bir şey al koy oraya koyarsın; tamam ben onlardan bulamıyorum ki diyip geçiştirdim ama özenle benim için bulunmuş. bn pek istemiyorum ama sizce nasıl bunlardan kullanan var mı? anlayamadığım ben vestiyerimi kullanamayacaksam neden yaptırdım????
sana bunu kim almışsa o kişinin ayakkabısını buna koy :)) keşke bulamıyorum demeseydin niy koymayayım diye sordunmu ?
sadece misafir için ne gerek var kii :26:
Uploaded with ImageShack.us
geçen gün ne diyorlar bana gelen giden olunca herkesin ayakkabısını alıp vestiyerine koyma giriş kapının arkasına şöyle bir şey al koy oraya koyarsın; tamam ben onlardan bulamıyorum ki diyip geçiştirdim ama özenle benim için bulunmuş. bn pek istemiyorum ama sizce nasıl bunlardan kullanan var mı? anlayamadığım ben vestiyerimi kullanamayacaksam neden yaptırdım????
ayy canım yaaa, özledik senii.. bebiş nasıll? annenlerde mi kalıyosun?slm canlarım nasılsınıy bakalım ben cadı kızımdan fırsat bulup gıremıyorum nete hep onla ugrasıyorum sızı ozledım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?