slm canlarım nasılsınıy bakalım ben cadı kızımdan fırsat bulup gıremıyorum nete hep onla ugrasıyorum sızı ozledım
slm canlarım nasılsınıy bakalım ben cadı kızımdan fırsat bulup gıremıyorum nete hep onla ugrasıyorum sızı ozledım
canımmm biz de seni özledik. kızını da gördük pek güzel maşallah anasına çekmişbizi bırak siz nasılsınız onu anlat, nasıl gidiyor annelik?
saol cnm benım bana benzetıyorlar hep zaten çok guzel anlatılmaz yaşanması gerekn bır duygu ıyıyız çok şukur valla tuvalete bıle zor gıdıyorum her an ağlıcak dıye uğraştırıyo cadım.
sırkencım 13 gun oldu doğum yapalı.
saol cnm benım bana benzetıyorlar hep zaten çok guzel anlatılmaz yaşanması gerekn bır duygu ıyıyız çok şukur valla tuvalete bıle zor gıdıyorum her an ağlıcak dıye uğraştırıyo cadım.
sırkencım 13 gun oldu doğum yapalı.
ayy ıkı arada yazıyorum heran aglayabılır coooooooooooooooooooook guzel bır duygu yuzune bakıp bakıp ağlıyorum kızımın anlatamam o duyguyu allahım olmayan ve ısteyen herkese nasıp etsın hepınıze tsk ederım bızı merak ettınız sızı cok sevıyorum arada gırmeye calısacam
amanın daha çok yeniymiş maşallah:))) sezeryan zor oluyor mu ki? sütün ne durumda? Bebeğini benim için koklar mısın lütfen.
ayyy ne şirindir o şimdi, mis gibi de süt kokuyodurAllah sağlık versin canım ikinize de.
hep derdin zaten ondan güç alır kalırım diye :))nektarım ılk gunden berı evımızde kalıyoruz ve tek bakıyorum kızıma kımseyı ıstemedm yanıma cunku yapacakları bışey yok ben yapıyorum herşeyı ağrılarım çok vardı ılk zaman sezeryan olduğu ıçın şimdi azaldı çok şukur eve net bağlattık ama fırsat bulamıyorum bı turlu girmeye kendimi canım facede varmısın orda resım var
zamanla belirlersiniz tatlım mutlaka içinize sinecek bir isim bulursunuz.
Uploaded with ImageShack.us
geçen gün ne diyorlar bana gelen giden olunca herkesin ayakkabısını alıp vestiyerine koyma giriş kapının arkasına şöyle bir şey al koy oraya koyarsın; tamam ben onlardan bulamıyorum ki diyip geçiştirdim ama özenle benim için bulunmuş. bn pek istemiyorum ama sizce nasıl bunlardan kullanan var mı? anlayamadığım ben vestiyerimi kullanamayacaksam neden yaptırdım????
off parmağımı kütletiyim demiştim çatladı mı noldu nası sızlıo
yazamadım da görüşmeye gitmiştim yeni geldim.
bu boğazlı beni mahvetti
hııı bu arada annem aradı az önce A101de bugün kampanya varmış 2 tane puzzle almış 1000 parça 2 adeti 12 tl
ilgilenen olursa söyleyim dedim. Çok güzel manzaralar var dedi annem
eşim de rahatsızdı sabah, öğle arası yanına gittim, eve gidecem birazdan kötüyüm dedi, ben de bi yukarı çıkıyım babiş izin verirse ben de geçeyim eve.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?