2010'da evlendik kızlar, peki ya sonrası, hadi paylaşalım... :)

slm canlarım nasılsınıy bakalım ben cadı kızımdan fırsat bulup gıremıyorum nete hep onla ugrasıyorum sızı ozledım

canımmm biz de seni özledik. kızını da gördük pek güzel maşallah anasına çekmiş bizi bırak siz nasılsınız onu anlat, nasıl gidiyor annelik?

nektarım ılk gunden berı evımızde kalıyoruz ve tek bakıyorum kızıma kımseyı ıstemedm yanıma cunku yapacakları bışey yok ben yapıyorum herşeyı ağrılarım çok vardı ılk zaman sezeryan olduğu ıçın şimdi azaldı çok şukur eve net bağlattık ama fırsat bulamıyorum bı turlu girmeye kendimi canım facede varmısın orda resım var

canımmm biz de seni özledik. kızını da gördük pek güzel maşallah anasına çekmiş bizi bırak siz nasılsınız onu anlat, nasıl gidiyor annelik?

saol cnm benım bana benzetıyorlar hep zaten çok guzel anlatılmaz yaşanması gerekn bır duygu ıyıyız çok şukur valla tuvalete bıle zor gıdıyorum her an ağlıcak dıye uğraştırıyo cadım.
sırkencım 13 gun oldu doğum yapalı.

amanın daha çok yeniymiş maşallah:))) sezeryan zor oluyor mu ki? sütün ne durumda? Bebeğini benim için koklar mısın lütfen.

ayyy ne şirindir o şimdi, mis gibi de süt kokuyodur Allah sağlık versin canım ikinize de.

canım benim yaaa :)))) sevindim gelmene

amanın daha çok yeniymiş maşallah:))) sezeryan zor oluyor mu ki? sütün ne durumda? Bebeğini benim için koklar mısın lütfen.

evt cnm valla sonrası çok zor ağrı oluyo sutum ıı çok şukur emdırıyorum tabıkı koklarım cnm kuzumu

ayyy ne şirindir o şimdi, mis gibi de süt kokuyodur Allah sağlık versin canım ikinize de.

evt cnm aynen ole gece zor oluyo tabı uykusuzluk ama yuzune bakınca tum yorgunluğum gıdıyo sankı
bu arada funda zuzuş nerede kızlar

Canım sezeryanla zor olmadımı, dikişin falan iyileşene kadar biri kalsaydı yanında, enazından bebeği verirdi sana yatmanda kalkmanda yardım ederdi...ama zorlamıyo heralde seni ,yoksa isterdin birini yanında

hep derdin zaten ondan güç alır kalırım diye :))
eşin de yardımcı oluyodur evde olduğunda..
maşallah size yaaa
darısı başımızaa

Ben burdayım :) geçen sayfada yazdım atladın heralde :)))

funda girmiyor artık

zamanla belirlersiniz tatlım mutlaka içinize sinecek bir isim bulursunuz.

tabii canım inşallah yakın bi zaman olur bu :)

slm canlarım nasılsınıy bakalım ben cadı kızımdan fırsat bulup gıremıyorum nete hep onla ugrasıyorum sızı ozledım

hoşgeldinizzz :) maşallah canım bebiş çok tatlı.

canım ben de bundan kullanıyorum ama vestiyer alamadığımız için bunu almıştık biz.

eşim de rahatsızdı sabah, öğle arası yanına gittim, eve gidecem birazdan kötüyüm dedi, ben de bi yukarı çıkıyım babiş izin verirse ben de geçeyim eve.

ben ilgileniyorummm

mailime haftaık bültenleri geliyor benim, ben de görmüştüm puzzle ın resmini güzelse ben de alayım ya özledim puzzle yapmayı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…