2010'da evlendik kızlar, peki ya sonrası, hadi paylaşalım... :)

kızlar doğuşun twitter'a eklediği fotoyu gördünüz mü?
erkeklerden de çiçeklerden de soğutacak insanı bu adam yaa itici adam yaa!!

sabahları Nihat Sırdarı (alem fm) dinliyoruz acayip dalga geçti merak ettim geldim sabah ilk iş google amcaya sordum o ne öyle ya. Güzel dalga geçti Nihat

off yaaa ((( karın ağrım yetmiyomuş gibi midem de başladı bu ay hemde erken geldi (( bişey yemeye içmeye korkuyom, heran kuscak gibiyim ((

izinde vermez bugün karışık bi iş var, onu halletcez ,tam günü (((

Aynen öyle midem kalktı görünce.:120:
Bir de ben doğuşu seviyordum yaa gözümden düştü bu hareketiyle...

Son düzenleme:
kızlar ofçay'ın tarçınlı, portakallı, karanfilli Kış çayı da güzelmiş )

resmen kobay oldum yaa nerde ne bitki çayı var deneyip tüketiyorum kaç gündür
mutfakta da kekikli, yeşil çaylı ıhlamur var ondan getiriyor ablalar hala bi tık iyileşme yok bende

diyette kabızlık çekince benim de favorim doğadan kayısılı form çayı oldu; sinameki otunun fadalarını ben de almış oldum

az önce ayşe arman ın eski köşe yazılarından birini okuyordum doğum günü mafyası diye bir grup varmış; çok sıra dışı doğum günü sürprizleri hazırlayabiliyormuşuz.

bitki çayı dein de aklıma geldi, sordum bugün doğadanı c.ertesi gelicekmiş....

bide dün gitiğimiz ablada mide sorunu yaşıyomuş...kekik suyu içiyomuş banda içirtti ama böle iğrenç bişey olamaz :)) tübü tübü ...

arkadaşım ve patronun zoruyla hep beraber matbaaya ve yemeğe gidildi 3 saattir mahvoldum sinir tepeme çıktı

mont yorumlarını kaçırmışım ama okudum elfim hem klasik hem spor giyinioum ben farketmio 2 tane kaşem var o yüzden bu farklı geldi ve altın rengine zaafım var benim

sirkencubin ben pek memnun diilim o ayakkabılıktan 2 katlısı var bende ama sen bilirsin :44:

bol gelmiş gitmiş onuda kaçırdım bebeğide göremedim zaten

zuzucum benimde midem berbat yemek ağır geldi

nektar keşke bende bitki çaylarını sık sık içebilsem ama nescafe ve türk kahvesini çok tüketioum maalesef

kekik suyunu ben de içmiştim çok fena bir tadı var. ama iyi gelmişti bana.
çok canım sıkılıyor ya. kitap da okuyamıyorummmmm

Elimizdeki veriler gebelikten bir ay önce başlanan ve üç ay süreyle devam ettirilen 4 miligram (dikkat: bu yüksek bir dozdur!) folik asit takviyesinin nöral tüp defektli (NTD) doğum yapmış anne adaylarında yeni bir NTD'li bebek doğurma riskini azalttığını göstermektedir.

Bu verilere dayanılarak gebe kalmayı planlayan tüm kadınların gebe kalmadan önce düzenli olarak 0.4 miligram folik asit almaları gerektiği bildirilmiş ve böylece NTD'li doğum önlenmeye çalışılmıştır. 0.4 miligram dengeli bir beslenmeyle kolaylıkla alınabilecek bir miktardır. Bu nedenle çoğu doktor gebelik öncesi dönemde tüm gebelere ek folik asit takviyesi yapılmasının gereksiz olduğunu düşünür

Folik asit kaynakları: karaciğer, yeşil sebzeler ve baklagiller folik asitten zengin besinlerdir.

ilginççç :))

Son düzenleme:
evet kekik suyu tabiri caizse zehir gibi ben öyle acı bir şey içtiğimi hatırlamam.
Yemeğimi ben de az önce yedim.
Ayakkabılığa gelince zaten benim de almak gibi bir niyetim yok zaten alacaklığım varsa da müdahele edilip al şuraya koy denilince hiç yapmam. Bir kez daha gündeme gelirse internette araştırdım kullananlar hiç memnun değillermiş hem ben de İSTEMİYORUM diyecem; kim üzülürse üzülsün bu ne yaa...

Akşama ne yemek yapacaksınız kızlar fikir lazım bana ne yapacağımı bilmiyorum..:97:

zeytinyağlı kereviz var şuan aklımda. şöyle güzel havuçlu bezelyeli

artık tek çeşit yapıyorum zaten, bazen aklıma bişey gelirse çorba ekliyorum
ama galiba buna ekleyemiycem çünkü uyacak bir çorba aklıma henüz gelmedi.

Akşama ne yemek yapacaksınız kızlar fikir lazım bana ne yapacağımı bilmiyorum..:97:

kendime brokoli haşlayacm üstüne de srımsaklı yoğurt dökecem. Eşim için ne yapsam bilmiyorum dolapta bezelyem var belki onu pişiririm. Bezelye çabuk pişiyor mu?Ben geçen yıl bi pişirdim çok geç pişmişti.

Bezelye biraz daha geç pişiyor diğer sebzelere göre (havuç patates gibi) Bende bayılırım brokoliye eşime alıştıramadım ben sevmez brokoliyi.

Afiyet olsun... Ben ne yapsam hem kolay hem lezzetli bilemedim ya.:44:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…