Bezelye biraz daha geç pişiyor diğer sebzelere göre (havuç patates gibi) Bende bayılırım brokoliye eşime alıştıramadım ben sevmez brokoliyi.
Afiyet olsun... Ben ne yapsam hem kolay hem lezzetli bilemedim ya.:44:
Kızlaar köz patlıcan çorbası diye bişe varmış, deneyeniniz var mı
Ilgimi çekti benim çünkü köz patlıcana bayılıyorum..
eğer eşin de seviyorsa akşam çayla beraber menemen yap kahvaltılık yiyebilrisniz htta ben bile düşünmeye başladım :)))
köz patlıcana bn de bayılıyorum çorbasını hiç denemedim nasıl oluyor acaba
Kızlaar köz patlıcan çorbası diye bişe varmış, deneyeniniz var mı
Ilgimi çekti benim çünkü köz patlıcana bayılıyorum..
tarifi şöyleymiş canım :)eğer eşin de seviyorsa akşam çayla beraber menemen yap kahvaltılık yiyebilrisniz htta ben bile düşünmeye başladım :)))
köz patlıcana bn de bayılıyorum çorbasını hiç denemedim nasıl oluyor acaba
ay bebeyim gelNek bugün bana hiç pas vermedin haa
ay bebeyim gelgel bana (hadise modu )
yapmamışımdır ben öyle bişi
o ses türkiyede yapıyor ya
Bilmiyorum artıkın hıhhhÖyle düşünüyordum bende
....
Hadise modu haa bana gel bana gell
Bilmiyorum artıkın hıhhhÖyle düşünüyordum bende
....
Hadise modu haa bana gel bana gell
yaaa hakkaten nedir oellerde malum yeri gösterio hülya da özenio ama pek tutmuo
o ses türkiyede yapıyor yagıcığım kendisine o ayrı..
ay ben çook acıktımmbisküvi de baydı..
kocacım hastayım diye yemek yaptırmıcak, pide yaptırıyomuş şuan :)
eve geldimmm. kocişi ayarttım migros a gittik vodafone'un üç menü 5l vardı Burgerking'de, ne zamandır da yemiodum özlemişim. ondan aldık yedik. bana yetmedi bi de 2 menü bilmemkaç tl ondan aldık birini cafedeki çocuğa götürdü eşim, birini de ben yedim şimdi evde. akşamlık yemek bugünlük de çözülmüş oldu :)))
sirken o ayakkabılıklardan ben vestiyerimin alt kısmına istiyordum aslında kimse beğenmeyince yaptırmadım kullanışsız mıymış.
burda da herkes ayakkabısını kapının dışına bırakır gıcık oluyorum. ben mutlaka alırım, ama bütün apartman o şekilde olunca ben de bi terlik bırakıorum hep, ev boş görüntüsü olmasın die, ne bilim kociş öle dedi :)))
kocacım hastayım diye yemek yaptırmıcak, pide yaptırıyomuş şuan :)
selam kızlar. ben eve geldim. ikramlıklarıma başlıyorum hemen. herkese kocaman öpücük bırakıyorum, çıkan kendi payına düşeni alsın
selam kızlar. ben eve geldim. ikramlıklarıma başlıyorum hemen. herkese kocaman öpücük bırakıyorum, çıkan kendi payına düşeni alsın
vayy bee artık adama sevgi gösterisinde bulunursun akşam
benimkide kendi hasta maalesef :18: anneme tarhana çorbası yap dedim akşam şimdi sızlanır durur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?