2010'da evlendik kızlar, peki ya sonrası, hadi paylaşalım... :)

Kızlaar köz patlıcan çorbası diye bişe varmış, deneyeniniz var mı
Ilgimi çekti benim çünkü köz patlıcana bayılıyorum..

eğer eşin de seviyorsa akşam çayla beraber menemen yap kahvaltılık yiyebilrisniz htta ben bile düşünmeye başladım :)))

köz patlıcana bn de bayılıyorum çorbasını hiç denemedim nasıl oluyor acaba

Menemen :)) olabilir aslında...

Canım bende bayılıyorum köz patlıcanına ama çorbası nasıl olur bilemedim ki bana pek güzel olur gibi gelmedi :100: ama yoğurtlu falan olursa güzel olabilir belki denemek lazım süper bi tat da çıkabilir :44:

tarifi şöyleymiş canım :)

Malzeme Listesi:
• 4 tane közlenmiş patlıcan
• 2 yemek kaşığı un
• 1 tane muskat rendesi
• 1 yemek kaşığı zeytinyağı
• 1 yemek kaşığı teryağı
• 1 tatlı kaşığı toz kırmızı biber
• 1 su bardağı süt
• istenirse üzerine krema(ben kullanmadım,onu yerine toz kırmızı biber kullandım)
• 3 su bardağı et suyu veya su

Tarif:
• Közlenmiş patlıcanı ufak ufak parçalayıp unla birlikte zeytinyağında hafif un kokusu gidene kadar kavurdum.
• Sütü,suyu ilave edip çırpıcıyla püre haline getirdim,tuzunu,muskat rendesini ilave edip bir taşım kaynattım,ocağı kapattım.
• Tereyağını kızdırdım,toz biberi serpip çorbanın üzerine gezdirdim,eğer krema kullanacaksanız teryağıyla ,toz kırmızı biberi eklemeyin,üzerine kreme döküp servis yapın,çorba koyu olursa biraz sıcak su ilave edebilirsiniz.Afiyet olsun.

bu da fotosu:

yaa bizim patron başımızda konuşuyordu benim arkadaşta gelin dedi buraya oturun şu düzeltmeleri girin dedi adam oturdu ama yapamıo ben burda koptum yaa kızda onun masasına oturdu oyun oynuo :)
yaa bizim halimizi anlayın dio

yaaa hakkaten nedir o ellerde malum yeri gösterio hülya da özenio ama pek tutmuo
o ses türkiyede yapıyor ya gıcığım kendisine o ayrı..
ay ben çook acıktımm bisküvi de baydı..

Aynen bende gıcığım kendisine hiç sempatik gelmiyor bana ... Hülya zaten özentinin 1 numaralısı... Murat bozz kılkuyruk hahahaaa

eve geldimmm. kocişi ayarttım migros a gittik vodafone'un üç menü 5l vardı Burgerking'de, ne zamandır da yemiodum özlemişim. ondan aldık yedik. bana yetmedi bi de 2 menü bilmemkaç tl ondan aldık birini cafedeki çocuğa götürdü eşim, birini de ben yedim şimdi evde. akşamlık yemek bugünlük de çözülmüş oldu :)))

sirken o ayakkabılıklardan ben vestiyerimin alt kısmına istiyordum aslında kimse beğenmeyince yaptırmadım kullanışsız mıymış.
burda da herkes ayakkabısını kapının dışına bırakır gıcık oluyorum. ben mutlaka alırım, ama bütün apartman o şekilde olunca ben de bi terlik bırakıorum hep, ev boş görüntüsü olmasın die, ne bilim kociş öle dedi :)))

ama çok mantıklı ev boş gözükmesin

selam kızlar. ben eve geldim. ikramlıklarıma başlıyorum hemen. herkese kocaman öpücük bırakıyorum, çıkan kendi payına düşeni alsın

selam kızlar. ben eve geldim. ikramlıklarıma başlıyorum hemen. herkese kocaman öpücük bırakıyorum, çıkan kendi payına düşeni alsın

kolay gelsin canımmm

vayy bee artık adama sevgi gösterisinde bulunursun akşam

benimkide kendi hasta maalesef :18: anneme tarhana çorbası yap dedim akşam şimdi sızlanır durur

valla o bana göstercek sevgi gösterisi :) ben hastayım :))) şimdi sen gör bendeki nazları

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…