aldım öpücükümüüüselam kızlar. ben eve geldim. ikramlıklarıma başlıyorum hemen. herkese kocaman öpücük bırakıyorum, çıkan kendi payına düşeni alsın
geçmiş olsun tez zamanda iyileşsin de sen de kurtul inşşşşvayy bee artık adama sevgi gösterisinde bulunursun akşam
benimkide kendi hasta maalesef :18: anneme tarhana çorbası yap dedim akşam şimdi sızlanır durur
Murat Boz sempatik bikeree
Aynen bende gıcığım kendisine hiç sempatik gelmiyor bana ... Hülya zaten özentinin 1 numaralısı... Murat bozz kılkuyrukhahahaaa
bende alkışliycammkocacım hastayım diye yemek yaptırmıcak, pide yaptırıyomuş şuan :)
aldım öpücükümüselam kızlar. ben eve geldim. ikramlıklarıma başlıyorum hemen. herkese kocaman öpücük bırakıyorum, çıkan kendi payına düşeni alsın
Murat Boz sempatik bikereeHülyadan hiç hazzetmiyorum Mustafa Sandal'a karşı pasifim, dursun öyle bi köşede
:13:murat boz'u ben de seviyorum şeker bi tip kendileri :)) mustafa sandal da iyi hoş arada o da patlatıveriyor espriyi :)
Hiç de bileneeee ........
:13:
Ayy son yarım saat kaldııı(şunu yazınca artık gülesim geliyo, Özge senin yüzünden )
Bende hep gülüyorum sen yazınca nekk...
eve geldim mutfaktan bağlanıyorum size :)))) yemek yapmaya başladım :)))
Alisha o ayakkabıkların kullanışlı olmadığını dilsad demişti sanırım
murat boz ii de
kızlar seçim yapmak zorunda kalınca:44:
benimle neler yapabileceğini bi düşün dio ya
yok artık dioumresmennn
iyi akşamlar kızlar eşim geldi yemeğim de hazır :) limangodan aldığım ürünler kargoyla gelmiş ojelerden teki istediim gibi çıkmadı neyse yaaa kullanırım artık :)))
Bende geldim yemek yaptım ağlayan pasta yaptım şimdi oturabildim daha.:79:
Ne aldın ne aldınnn
sally hansen ın frenç manikür için ojelerinden almıştım hani şu tırnakların uçlarına çekilen beyaz şerit gibi olan rengi tutturamamışım; bir de dudak dolgunlaştırcı rujlarından almıştım o güzel :)))Ağlayan pastayı ne ara yaptın
ii akşamlar kızlar nabersiniz?heyecnımdan anne topilerinde gezmekten buraya çok bkamadım beni affedin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?