2010'da evlendik kızlar, peki ya sonrası, hadi paylaşalım... :)

selam kızlar. ben eve geldim. ikramlıklarıma başlıyorum hemen. herkese kocaman öpücük bırakıyorum, çıkan kendi payına düşeni alsın
aldım öpücükümüüü
vayy bee artık adama sevgi gösterisinde bulunursun akşam

benimkide kendi hasta maalesef :18: anneme tarhana çorbası yap dedim akşam şimdi sızlanır durur
geçmiş olsun tez zamanda iyileşsin de sen de kurtul inşşşş

Aynen bende gıcığım kendisine hiç sempatik gelmiyor bana ... Hülya zaten özentinin 1 numaralısı... Murat bozz kılkuyruk hahahaaa
Murat Boz sempatik bikeree Hülyadan hiç hazzetmiyorum Mustafa Sandal'a karşı pasifim, dursun öyle bi köşede

kocacım hastayım diye yemek yaptırmıcak, pide yaptırıyomuş şuan :)
bende alkışliycamm

selam kızlar. ben eve geldim. ikramlıklarıma başlıyorum hemen. herkese kocaman öpücük bırakıyorum, çıkan kendi payına düşeni alsın
aldım öpücükümü kolay gelsin yarenimm

dilek ve diloşun da eşlerine geçmiş oslun

murat boz'u ben de seviyorum şeker bi tip kendileri :)) mustafa sandal da iyi hoş arada o da patlatıveriyor espriyi :)

eve geldim mutfaktan bağlanıyorum size :)))) yemek yapmaya başladım :)))

Alisha o ayakkabıkların kullanışlı olmadığını dilsad demişti sanırım benim ihtiyacım yok çünkü sürgü kapı bir vestiyerim var; fikir benden degil kayınvalidemlerden çıktı ama reddedecem; benim evim benim düzenim neden müdahele ediliyor anlamıyorum sinir oluyorum. Eşimle dün kayınvalidemlere geçme olayını konuştuk; biz neden geçelim kocaman kız kendi kalsın bizim işimiz var gücümüz var dedi :)) Yani benim pek bi şey dememe gerek olmayacak.

eve geldim mutfaktan bağlanıyorum size :)))) yemek yapmaya başladım :)))

Alisha o ayakkabıkların kullanışlı olmadığını dilsad demişti sanırım

canım ben dedim memnun diilim die eşimde sevmio ayakkabıların ucunu kaldırıo koyma şeklinden dolayı dio :26:

murat boz ii de
kızlar seçim yapmak zorunda kalınca:44:
benimle neler yapabileceğini bi düşün dio ya
yok artık dioum resmennn

iyi akşamlar kızlar eşim geldi yemeğim de hazır :) limangodan aldığım ürünler kargoyla gelmiş ojelerden teki istediim gibi çıkmadı neyse yaaa kullanırım artık :)))

Bende geldim yemek yaptım ağlayan pasta yaptım şimdi oturabildim daha.:79:

Ne aldın ne aldınnn

sally hansen ın frenç manikür için ojelerinden almıştım hani şu tırnakların uçlarına çekilen beyaz şerit gibi olan rengi tutturamamışım; bir de dudak dolgunlaştırcı rujlarından almıştım o güzel :)))Ağlayan pastayı ne ara yaptın

İşten geldiğimde yaptım Hayırlı olsun ojelerin kireç beyazı rengi oluyor uçlarına sürülen her yerde bulabilirsin onu da.

ii akşamlar kızlar nabersiniz?heyecnımdan anne topilerinde gezmekten buraya çok bkamadım beni affedin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…