2010'da evlendik kızlar, peki ya sonrası, hadi paylaşalım... :)

ufff yemekten sonra bi uyumuşum 10 da kalktım... çok susamışım 2 bardak su içtim karnım gene ağrımaya başladı Allah'ım yarabbim

İşten geldiğimde yaptım Hayırlı olsun ojelerin kireç beyazı rengi oluyor uçlarına sürülen her yerde bulabilirsin onu da.

maşallah ne becerikliymişsin. Aslında ben her zaman frenç yaparım ama ojelerim flormardır kullanırım bi süre sonra bozulur atarım bi de çok fazla dayanmyorlardı; şimdi kireç beyazını flormar kullancm artık.

enkii hoşgeldin tatlım. teşekkürler hem araba hem de yeğenimle ilgili güzel dileklerin için. darısı hepimizin başına inşallah

hoşbulduk canım.rica ederim işallah

elfim çok geçmiş olsun eşine keşke akşamı beklemeyip doktora gitseydi hemen allah acil şifalar versin

ii akşamlar kızlar nabersiniz?heyecnımdan anne topilerinde gezmekten buraya çok bkamadım beni affedin

bebişin ve sen sağlıklı olun da, bize daha az uğrasan da olur canım arada böyle bir ceeee de o da yeter bizim için. gittin mi doktora ya, gördün mü keseyi? kız ben patladım meraktan valla

ufff yemekten sonra bi uyumuşum 10 da kalktım... çok susamışım 2 bardak su içtim karnım gene ağrımaya başladı Allah'ım yarabbim

kuzummm çok geçmiş olsun.

ben dün akşam misafirlerimi kazasız belasız atlattım kızlar. 5 hatun, 3 çocuk bağrış çağrış içinde atlattık. eşim bizim odaya playstation kurdu orda takıldı. arada çocuklardan birini yanına verdik dedim alış biraz biraz ıslak kek ve krem şantili kurabiye yaptım, ortalığı toparladım. dediler sen ne ara işten geldin de bu kadar şeyi yaptın. kekime de, kurabiyeme de hepsi bayıldı. evine giden eşine, çocuğuna alıp gitti. çok hoşuma gitti

herkese keyifli günler...

Günaydın Kızlar

benimde çok işim var bugün ya. yayla çorbası yapıcam alman pastası ve peynirli börek yapıcam. yarın için..

menümde yardım edin kızlar ya

Yayla çorbası
peynirli börek
havuç tarator
.................... (ana yemek)
................... ( ana yemeğe uygun pilav yada makarna vs.)
alman pastası

ana yemeği bulamıyorum çok kolay bişey olmalı beni giç uğraştırmamalı çünkü ben yarın işten eve gidince evde misafir olmuş olacak mutfakta oyalanmamam lazım.

Bide bunların hepsi beyaz ana yemek salçalı bişey olmalı

hasanpaşa köftesi misafir için süper bişi.. onu yap dicem ama pattis püresi oyalıyor
fırında köfte de yapabilirsin o da ona benzer pattis püresiz, üzerine salçalı sos yapıyorsun yumuşacık ve çok lezzetli oluyo..

Günaydın herkese

Sağol tatlım niyeyse benimde içimden hep hasanpaşa köftesi geçiyor teyzede yardım edecek gerçi belkim yaparım

Krem şantili kurabiye çook basit ama çook lezzetli bir kurabiye annemler bize geldiğinde bende ağlayan pasta ve krem şantili kurabiye yapmıştım bayılmışlardı.

Herkese günaydınnn

Sağol tatlım niyeyse benimde içimden hep hasanpaşa köftesi geçiyor teyzede yardım edecek gerçi belkim yaparım
walla tadı harika oluyo elfişimm..
ben artık onu yapmaya üşendiğimde, harcını hazırlayıp köftelerimi minik tepsiye diziyorum.. etrafına arpacık soğanlar ve bir sürü sarımsak..salçalı su yapıp fırına veriyorum o köfte de harika.. kızartma yapmıyoruz çoktandır :))

Geçmiş olsun dilşadcım neyi varmış Ohh ne güzel izin alman çokta zor olmaz sanırım

evet canım dün babama çıktım baba ben yarım saat sonra çıksam rahatsızım dedim, şimdi git dedi, kendi evleri bizimkinden yakın, anahtarı verdi annem gezmeye gitmiş, ben gittim yattım eşim de oraya geldi sarılıp uyuduk. eşimin 20lik dişi sorunlu bugün 1 de dişçide randevumuz var tşk ederiz.

gelllddiiimmmm kıızzzzz,
benim nette problem var yine KK ya giremiyorum arada denk gelirse sadece açabiliyorum.

zuzu yu biliyorum hasta , onun haricinde herkes iyimi ? hamişler nasıl ?

ben bugüne şükür iiyim canım sen nasılsın?

bizim buralarda hep konserve bezelye kullanılır canım ben bilmiyorum geç piştiğini.
Kızlaar köz patlıcan çorbası diye bişe varmış, deneyeniniz var mı
Ilgimi çekti benim çünkü köz patlıcana bayılıyorum..

ben yaptım, beğendim de eşim sevmedi ziyan oldu canım.
ben memnunum ayakkabılıktan canım ama onun yerine bi vestiyerimiz olsa daha ii olurdu tabii montlarımız falan ortada kalıyor. ben evde teksem eşimin bi ayakkabısını da evdeymiş gibi dışarı koyuyorum ödlekim ben :)))
ii akşamlar kızlar nabersiniz?heyecnımdan anne topilerinde gezmekten buraya çok bkamadım beni affedin
canımmm hg doğum ramazana mı denk geliyor?

Bugün çok işim olmasa püreyide yapardım kıymamıda hazırlardım yarın kolay olurdu seninki gibi sulu köftede yapabilirim

Bugün görümcemin doğum günü eşiyle arkadaşlarıyla taksime fasıla gidiyorlar kızınıda bize bırakacak ve sabaha karşı gelecekler kızda bana çok düşkün
bana Tiizz (yani filiz) diyor tiiz diye peşinden dolaşacak :) Yatmadan banyoda yapmam lazım yarın saç analizim var. Ve bi makine çamaşırım var teldeki çamaşırlarıda toplamam lazım yarısının ütü işi var

benmde yarın yemeğe misafirim geliyor karı koca. gece de bizde kalacaklar ertesi gün pazar die. yani bi de pazar kahvaltımız olacak. evde her yer her yerde yarın hem temizlik hem çamaşır hem ütü hem de yemek yapıcam bittim ben.

Benimde temizliğim pazara kalıyor. Pazartesi gününden hafta sonunu hayal eden ben için, çok kötü bir hafta sonu beni bekliyor

Krem şantili kurabiye çook basit ama çook lezzetli bir kurabiye annemler bize geldiğinde bende ağlayan pasta ve krem şantili kurabiye yapmıştım bayılmışlardı.

Herkese günaydınnn

bi ben denemedim şu krem şantili kurabiyeyi, bu hafta sonu biraz iyi olursam yaparım belkim

eşine geçmiş olsun cnm bu arada çok yorma kendini

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…