ii akşamlar kızlar nabersiniz?heyecnımdan anne topilerinde gezmekten buraya çok bkamadım beni affedin
İşten geldiğimde yaptımHayırlı olsun ojelerin kireç beyazı rengi oluyor uçlarına sürülen her yerde bulabilirsin onu da.
enkii hoşgeldin tatlım. teşekkürler hem araba hem de yeğenimle ilgili güzel dileklerin için. darısı hepimizin başına inşallah
Günaydın kızlar bizim akşamımız kötü geçti. eşim beni servisin bıraktığı yerden almaya geldi burdan hastaneye gidelim dedi hayırdır ne oldu dedim. böbrek ağrısı varmış tüm gün bana söylememiş. gittik film çektiler idrar tahlili yaptılar bi tane kocaman taş çıktı böbrekten çıkmış mesaneye düşmüş ordan atması lazım .sancısı oluyor ilaç verdi bol su iç dedi. idrar tahlili 1 saat sonra çıkıyordu hastane görümceme daha yakın ona gittik yemeğimizi yedik. hastane dönüşüde eve gittik bi güzel yıkadım kocamı. o da beni yıkadı sonra odaya elektrikli sobayı getirdik elektrikli battaniyeyide taktık 11 i geçiyordu yattık gece sancıdan bi kaç kere uyandı eşim bende uyandım nasıl sabah ettik bilmiyorum yani.
kaynanamda yarım saatte bir arıyor yok ben gelicem diye. sende hastasın nasıl bakacaksınız birbirinize. dedim anne ben iyiyim gelmeee.. sanki o olmasa ben eşime bakamıcam yada o olsa ağrısı geçecek sanki daha çok strese sokacak.
eşim daha önce taş düşürmüş hemde feci oluyormuş ondan bu kadar panikliyordu ama ben bakamazmışım gibi davrandı
ii akşamlar kızlar nabersiniz?heyecnımdan anne topilerinde gezmekten buraya çok bkamadım beni affedin
ufff yemekten sonra bi uyumuşum 10 da kalktım... çok susamışım 2 bardak su içtim karnım gene ağrımaya başladı Allah'ım yarabbim
elfim çok geçmiş olsun eşine keşke akşamı beklemeyip doktora gitseydi hemen allah acil şifalar versin
hasanpaşa köftesi misafir için süper bişi.. onu yap dicem ama pattis püresi oyalıyorGünaydın Kızlar
benimde çok işim var bugün ya. yayla çorbası yapıcam alman pastası ve peynirli börek yapıcam. yarın için..
menümde yardım edin kızlar ya
Yayla çorbası
peynirli börek
havuç tarator
.................... (ana yemek)
................... ( ana yemeğe uygun pilav yada makarna vs.)
alman pastası
ana yemeği bulamıyorum çok kolay bişey olmalı beni giç uğraştırmamalı çünkü ben yarın işten eve gidince evde misafir olmuş olacak mutfakta oyalanmamam lazım.
Bide bunların hepsi beyaz ana yemek salçalı bişey olmalı
hasanpaşa köftesi misafir için süper bişi.. onu yap dicem ama pattis püresi oyalıyor
fırında köfte de yapabilirsin o da ona benzer pattis püresiz, üzerine salçalı sos yapıyorsun yumuşacık ve çok lezzetli oluyo..
Günaydın herkese
bebişin ve sen sağlıklı olun da, bize daha az uğrasan da olur canımarada böyle bir ceeee de o da yeter bizim için. gittin mi doktora ya, gördün mü keseyi? kız ben patladım meraktan valla
kuzummm çok geçmiş olsun.
ben dün akşam misafirlerimi kazasız belasız atlattım kızlar. 5 hatun, 3 çocuk bağrış çağrış içinde atlattık. eşim bizim odaya playstation kurdu orda takıldı. arada çocuklardan birini yanına verdikdedim alış biraz biraz ıslak kek ve krem şantili kurabiye yaptım, ortalığı toparladım. dediler sen ne ara işten geldin de bu kadar şeyi yaptın. kekime de, kurabiyeme de hepsi bayıldı. evine giden eşine, çocuğuna alıp gitti. çok hoşuma gitti
herkese keyifli günler...
walla tadı harika oluyo elfişimm..Sağol tatlım niyeyse benimde içimden hep hasanpaşa köftesi geçiyor teyzede yardım edecek gerçi belkim yaparım
Geçmiş olsun dilşadcım neyi varmış Ohh ne güzel izin alman çokta zor olmaz sanırım
gelllddiiimmmm kıızzzzz,
benim nette problem var yine KK ya giremiyorum arada denk gelirse sadece açabiliyorum.
zuzu yu biliyorum hasta , onun haricinde herkes iyimi ? hamişler nasıl ?
kendime brokoli haşlayacm üstüne de srımsaklı yoğurt dökecem. Eşim için ne yapsam bilmiyorum dolapta bezelyem var belki onu pişiririm. Bezelye çabuk pişiyor mu?Ben geçen yıl bi pişirdim çok geç pişmişti.
Kızlaar köz patlıcan çorbası diye bişe varmış, deneyeniniz var mı
Ilgimi çekti benim çünkü köz patlıcana bayılıyorum..
ben memnunum ayakkabılıktan canım ama onun yerine bi vestiyerimiz olsa daha ii olurdu tabii montlarımız falan ortada kalıyor. ben evde teksem eşimin bi ayakkabısını da evdeymiş gibi dışarı koyuyorum ödlekim ben :)))eve geldimmm. kocişi ayarttım migros a gittik vodafone'un üç menü 5l vardı Burgerking'de, ne zamandır da yemiodum özlemişim. ondan aldık yedik. bana yetmedi bi de 2 menü bilmemkaç tl ondan aldık birini cafedeki çocuğa götürdü eşim, birini de ben yedim şimdi evde. akşamlık yemek bugünlük de çözülmüş oldu :)))
sirken o ayakkabılıklardan ben vestiyerimin alt kısmına istiyordum aslında kimse beğenmeyince yaptırmadım kullanışsız mıymış.
burda da herkes ayakkabısını kapının dışına bırakır gıcık oluyorum. ben mutlaka alırım, ama bütün apartman o şekilde olunca ben de bi terlik bırakıorum hep, ev boş görüntüsü olmasın die, ne bilim kociş öle dedi :)))
canımmm hg doğum ramazana mı denk geliyor?ii akşamlar kızlar nabersiniz?heyecnımdan anne topilerinde gezmekten buraya çok bkamadım beni affedin
walla tadı harika oluyo elfişimm..
ben artık onu yapmaya üşendiğimde, harcını hazırlayıp köftelerimi minik tepsiye diziyorum.. etrafına arpacık soğanlar ve bir sürü sarımsak..salçalı su yapıp fırına veriyorum o köfte de harika.. kızartma yapmıyoruz çoktandır :))
benmde yarın yemeğe misafirim geliyor karı koca. gece de bizde kalacaklar ertesi gün pazar die. yani bi de pazar kahvaltımız olacak. evde her yer her yerde yarın hem temizlik hem çamaşır hem ütü hem de yemek yapıcambittim ben.
bi ben denemedim şu krem şantili kurabiyeyi, bu hafta sonu biraz iyi olursam yaparım belkim
Krem şantili kurabiye çook basit ama çook lezzetli bir kurabiye annemler bize geldiğinde bende ağlayan pasta ve krem şantili kurabiye yapmıştım bayılmışlardı.
Herkese günaydınnn
benmde yarın yemeğe misafirim geliyor karı koca. gece de bizde kalacaklar ertesi gün pazar die. yani bi de pazar kahvaltımız olacak. evde her yer her yerde yarın hem temizlik hem çamaşır hem ütü hem de yemek yapıcambittim ben.
bi ben denemedim şu krem şantili kurabiyeyi, bu hafta sonu biraz iyi olursam yaparım belkim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?