2010'da evlendik kızlar, peki ya sonrası, hadi paylaşalım... :)

kızlar dün akşam benm annem kaynım askere gidiyor die kayınvalidemleri yemeğe aldı, orda söyledim kayınvalideme, kaynım içip içip geliyor pislik yapıyor, ben artık kabul etmiycem, size gelsin içince dedim. annemlerden çıkınca ayrı yoldan gittik onlarla, kaynım aradı eşimi, bağırdı çağırdı bana kızıyor, ama eşim bana sadece sen haklısın ama keşke anneme sölemeseydin ben zaten konuşmuştum onunla dedi, askere gidecek küstürdük dedi sonra bende eşimle konuştum bak onun iyiliği için annenin bilmesi gerek falan dedim. yumuşadı. bi de kayınvalidem hiç çocuğun adını anmıyor nasıl falan demiyor, cinsiyetini biliyor ama hiç bi yorum yapmıyor ya, akşam ben babannemle konuşuyordum bebek erkek die, kaynanam erkek mi dedi yaya yaya. ben de sanki bilmiyor musun önder yanımda söyledi ya sana dedim. ne biliyim pek inanmadım dedi. ben de en azından çocuk nasıl diye sorabilirsin beni merak etmesen de, sen hiç bişe sölemiyorsun sanki senin torunun değil falan die kızdım. ben kız istiyordum dedi. ben de o zaman sevmezsin olur biter dedim sustu. eve gidince eşimle konuştuk, annen bakmaz bebeğe dedim, annesine sinirlendi, bakıcı tutarım bakmazsa bakmasın dedi. ilk kez annesine böle sinirli tepki verdi. ablam ben bakayım dior hem benm iş yerime yakın. sanırım ablama bırakacam bebeği. tertemiz bakar.

günaydın kızlar şu şantili kurabiyenin tarifini ben de istiyorum. Bugün işten erken çıkıp okula geçecem ordan da eve :))) Ofisteki masaüstündeyim çok ağır çalışıyor.

elfi izmir köfte de yapabilirsin kalabalık misafirlere servisi kolay oluyor

bence söylemekle iyi etmşsin nasılsa aksere gidiyor küstürmeyelim diye her türlü pisliğini sen mi çekeceksin; o askere gidiyorsa sen de bebek bekliyorsun. Bebeğinizin erkek olmasının nesine inanmamış; bi de ısmarlama ben kız istiyordum diyor sinir oldum ya. İyi demişsin bebeği bari sorabilirisn beni merak etmesen de diye.. Teyzemin kızına da annem bakmıştı küçükken çok iyi yetişti anneme çok düşkündür; kardeşimle beni de kardeş olarak görür hep. ablan baksın daha iyi bence.

heh afferim sana, bir de hastasın dimmi yorma bukadar kendini ama yaa :26:

günaydın kızlar

bugün regl günüm sbh kalktım karnım ağrıo sıkıca giyindim geldim ağrım hala var ama olmadı yani şuana kadar
bende hastalığın hfta sonuna gelmesine sinir oluoum
özellikle de yarın bizim 8. yılımız ama hasta olcam galiba

heh afferim sana, bir de hastasın dimmi yorma bukadar kendini ama yaa :26:

Bugün kaynanam bebeğe baksın yeter. bende biraz teyzeye yüklenicem.

Ya çamşır telinde sırf kaynanamın çamaşırları var bi elini atmıyor ya. bide dün görümcemin kaynanası geldi memleketten. Yemeğe çağırmış onları dediki sizde gelin yok biz yemeğimizi evde yer çaya geliriz dedim. Ya keşke gelseniz filizde bana yardım ederdi dedi görümcem. Benim kendime hayrım yok evde çamaşırları toplamak bile istemiyorum hem eşim hasta onunla ilgilenmem lazım sen yardımdan bahsediyorsun. gece yatarkende eşime dedim senin bu kardeşin bi tuhaf ya bize geldimi yerinden kalkmıyor benim hasta olduğumu senin hasta olduğunu biliyor gelmiş bana diyorki yardıma gel.

Canım günlerdir söylememek için kendmi zor tutuyordum zaten önceki gün nişanda herkes sordu duydu yani, bi o sormadı. nişanda rahatsızlandım eşimin çok yakın arkadaşı olmasına rağmen danstan sonra çıktık, hiç nasıl oldun demedi. zoruma gitmiş ki çok, o erkek mi ki deyince patladım sonunda kaynım da küserse küssün. o utansın pisliğini bana temizletmekten. kayınvalidem çocuğun emziği yere düşse ağzını alır emziği öyle verir bebeğe. en basitinden bunu biliyorum, o yüzden ablm baksın bence de. içime siner en azından.
doğalgazları 20 gün önce gelecekti gelmedi. tüp bayramdan önce bitti almıyor, en azından küçük tüp al diyorum yoook alır mı? bugün yada yarın takılacak. dün işittiriyor baban kirli kardeşin kirli ben 4 gündür abdestsiz geziyorum diyor ben de hiç bize gelin banyo yapın demiyorum. kışın eşim ameliyat olunca 10 gün kaldık da ben 2 günde bir kendi evimize gidiyordum banyo yapmaya kızım nie gidiyorsun burda yap diyen olmadı. insan o halde gezeceğine ketılda su ısıtır yine alır abdestini. eşim bize gelin yapın dedi hiç yorum yapmadım anlasın die, annem artık utanma belası git dilşadgilde yap dedi, ablamda bizim doğalgaz takılırken hemen ketılda ısıtıp abdestimi alıyordum öyle gezilir mi dedi. utanma yokki kadında.

boşver canım gitme, çaya git, kurul bi köşeye otur. o nasıl davranıyorsa sen de öyle davran.

kaynına bak yaa noldu zoruna mı gitmiş sen bişi söyleyince. okadar misafir ettin kayınvalidende kız istiomuş öyle mi kız olsaa erkek istioum derdi :26:
eşinle güzelce sakin sakin anlatarak konuşmuşsun afferin oda anlayışlı davranmış önemlisi ikinizin bir çözümler bulması zaten bunu da siz yaparsınız sen hiç üzülme
ablanında bakmasına karar vermen en doğrusu tabiki en iyi şekilde bakar

allah allaaaahhhh ne ala memleket..
gitme kız

di mi canım hak ettiler artık napiim.

yaa kuzum valla okudukça güldüm sen yanlış anlama bana hep bişiler hatırlattı kendimle ilgili hepimiz bişiler çekiouz demek ki ucundan kıyısından batıyor bişiler

nigarrr bişi sorcam

trendyol da kargom nerede die bişi yok galiba nası bakcam ben:44:
canım mail gelmiş olması lazım kargo takip şeysi? :26: gelmediyse mesaj at, kargo takip numaramı öğrenebilirmiyim diye..

size gelip yapsınlar banyo rahatsız olurmusun ki? okadar mı çekiniyolar ki senden izinsiz gelmiyolar? :26:
ya böyle şeyler sorun olmamalı, sonuçta eşinin ailesi artık senin ailen..
ben artık empati yapıyorum.. eşim annesine para verse, benim annemin ihtiyacı olsa ben de veriridim diyorum..hiiiç düşünmeden..(örnek)
senden öyle bak olaya, annenlerin başına gelse hemen çağırırdın dimmi, gelin benim evim sizin eviniz burda banyo yapın diye.. o da eşinin ailesi işte iyi yada kötü eşin de aynı şekilde hissediyodur canım :26:
bana annem hep böyle der.. önce kendini onun yerine koy öyle konuş..

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…