canım mail gelmiş olması lazım kargo takip şeysi? :26: gelmediyse mesaj at, kargo takip numaramı öğrenebilirmiyim diye..
size gelip yapsınlar banyo rahatsız olurmusun ki? okadar mı çekiniyolar ki senden izinsiz gelmiyolar? :26:
ya böyle şeyler sorun olmamalı, sonuçta eşinin ailesi artık senin ailen..
ben artık empati yapıyorum.. eşim annesine para verse, benim annemin ihtiyacı olsa ben de veriridim diyorum..hiiiç düşünmeden..(örnek)
senden öyle bak olaya, annenlerin başına gelse hemen çağırırdın dimmi, gelin benim evim sizin eviniz burda banyo yapın diye.. o da eşinin ailesi işte iyi yada kötü eşin de aynı şekilde hissediyodur canım :26:
bana annem hep böyle der.. önce kendini onun yerine koy öyle konuş..
yaa kuzum valla okudukça güldümsen yanlış anlama bana hep bişiler hatırlattı kendimle ilgili hepimiz bişiler çekiouz demek ki ucundan kıyısından batıyor bişiler
sert mi oluyo? yumuşak kurabiyetto seviyorum ben :44: yapmasammı acaba..Bende burdan bakarak yapmıştım fırından çıkınca çok yumuşaktı ay hiç olmadı galiba dedim. sonra sertleşiyor :)
KIZLAR KIZLARRR
günaydınlar herkeseeee....
size süper haberim var, bölüm değiştiriyorummmmmm.....yıl sonuna akdar eski bölümde çalışmaya devam edecegim sonra yeni bir yılda yeni bölümde başlangıc yapacagımmmmm
KIZLAR KIZLARRR
size süper haberim var, bölüm değiştiriyorummmmmm.....yıl sonuna akdar eski bölümde çalışmaya devam edecegim sonra yeni bir yılda yeni bölümde başlangıc yapacagımmmmm
valla dilşadcım tebrik ediyorum seniben asla diyemiyorum içim içimi yer diyemem ve bu huyuma sinir oluyorum çünk kullandırıyorum kendimi
Dün için çağırmıştı dün gittim. Bide mutfağa gittim yardıma ihtiyacın varmı sen gelinsin gelinler çay doldurur dedi. Çayları doldurdum :)
KIZLAR KIZLARRR
dilşadcım okudum ama anlamadım olayı
ama eline agzına saglık iyi yapmıssın
hayırlı olsunnnn :)) çok sevindim senin adına canım :)))KIZLAR KIZLARRR
tabi yaşamayan bilemez ama herşey karşılıklıdır canım yaa :26:valla canım onlar bana ii davransaydı, ben orda 10 gün kalmak zorundayken hastanede yatıp gelmişken kendi banyodan çıkınca bana da teklif etseydi eve yollamak yerine ben de onu bize çağırırdım. durduk yere tepki koymuyorum ki. ben on günde 5-6 kere eve gittim banyoya. 1 kez olsun teklif edebilirdi. benim de doğalgaza geçerken yemek sorunum oldu, yemek yollayabilirdi, evet kendi annemlere söylerim ama eşim de farkında biz kendi annemlerde banyo da ypıyoruz,yemek de götürüyoruz evimize. ama onlardan hiç bi yakınlık yok. kullanmaktan başka.
rabbim yardımcımız olsun canım ne diyim.
sert mi oluyo? yumuşak kurabiyetto seviyorum ben :44: yapmasammı acaba..
kuzum, iyi ki gitmemişsiniz görümcene.. gitsen de yardım etme, ama o yüzsüzlük yapar çağırır ki
esprili bir şekilde de olsa laf sokman lazım, yada eşin söylesin.. sen bize geldiğinde filize çok yardım ediyorsun ya felan
sert mi oluyo? yumuşak kurabiyetto seviyorum ben :44: yapmasammı acaba..
kuzum, iyi ki gitmemişsiniz görümcene.. gitsen de yardım etme, ama o yüzsüzlük yapar çağırır ki
esprili bir şekilde de olsa laf sokman lazım, yada eşin söylesin.. sen bize geldiğinde filize çok yardım ediyorsun ya felan
canımmm çok sevindim, sonunda.... hayırlı uğurlu olsun şimdiden.
canım bebeğe sevinmiyor nasılsın bebek nasıl demiyor, kaynım içkili geliyor etrafı batırıyor, ben de hepsini söledim kayınvalideme.
cnm hakkında hayırlısı olsun umarım yeni bölümünde daha mutlu huzurlu olursun.
Hadi gözün aydın çok sevindim cnm
hepinize cok cok teşekkür ediyorum.
inşallah hayırlısı olur...
dilşadcım, üzülme sen, kıskandıgı için bebegi sormuyordur.
görüşürüz sirkenk
kızlar ben okula geçiyorum umarım danışman hocamı bulabilirim yerinde;ordan da eve geçerim görüşürüz yine
yok canım sert derken yani ilk çıkınca dağılacak gibi oluyor. zaten tariftede yazmış
Ben gelemem deyince eşim bişey demedi normalde sessiz kalsam lafı söylerdi. ama gece eşime söyledim ya artık benden önce davranır
şimdi anladım, hayal ettim.. deniycem bu pazar, teşekkür ederim kızlar
Canım elfi sert derken dağılmasını kastedmiştir.
Yok çok yumuşak ağzında dağılıyor yerken çayla da nefis oluyor dene bence, çok basit hem.
Belki ben hafta sonuna yaparım gerçi daha ağlayan pastam var bir borcam ama canım çekiyorrrr napimm....
Pis boğaz mı oldum nedir yaa :86:
hayırlı olsunnnn :)) çok sevindim senin adına canım :)))
tabi yaşamayan bilemez ama herşey karşılıklıdır canım yaa :26:
benim de ailem bana bambaşka geliyor, annem bişe yapsa bize getirmeden boğazından geçmez, evini de yatağını da açar.. ama kayınvalidem de kötü değildir.. kötüydü, geçinemiyorduk ama ben iyi olunca onlar da iyi oldu.. şimdi çok şükür herşey iyi
ben onlara adım atmaya başladım, onlar da bana kucak açtı.. içten sarıldığını hissediyorum.. benimde artık ona "anne" demek dilime batmıyor :)) eşim de mutlu oluyor böyle gördükçe bizi.. ama mesafemi de koruyorum tabi, sizinkisi biraz çok sık görüşmekten de olmuş olabilir :26:
bebişi kucağına alınca değişir inş tüm tavrı.. :))
kendimi yedim tarife baktım süper pratik bi şeymiş mutlaka deneycem hem eşime de sürpriz olur :)))
çikolata tebrikler bak bölümünü değişiyor umarım yeni bölüm senin için çok güzel olur
kızlar ben okula geçiyorum umarım danışman hocamı bulabilirim yerinde;ordan da eve geçerim görüşürüz yine
KIZLAR KIZLARRR
hepinize cok cok teşekkür ediyorum.
inşallah hayırlısı olur...
dilşadcım, üzülme sen, kıskandıgı için bebegi sormuyordur.
Bence de çok pratik dene mutlaka...
Senin adına sevindim canım çok istiyordun hayırlı olsun...
bugün çok işim olmasa püreyide yapardım kıymamıda hazırlardım yarın kolay olurdu seninki gibi sulu köftede yapabilirim
bugün görümcemin doğum günü eşiyle arkadaşlarıyla taksime fasıla gidiyorlar kızınıda bize bırakacak ve sabaha karşı gelecekler kızda bana çok düşkün
bana tiizz (yani filiz) diyor tiiz diye peşinden dolaşacak :) yatmadan banyoda yapmam lazım yarın saç analizim var. Ve bi makine çamaşırım var teldeki çamaşırlarıda toplamam lazım yarısının ütü işi var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?