2010'da evlendik kızlar, peki ya sonrası, hadi paylaşalım... :)

bugün de onun kayınvalidesi misafir, görümcen de onun gelini, çayı doldursun o zaman :)))

Ay ben bunu nasıl düşünemedim tühh görüyonmu derdimki bu durumda gelin sen oluyorsun çünkü misafir senin hemde gelenler kayınvalidenler :)

Evet ya insan yaşamadıkça bilemiyor galiba. Bana görümcemin kayınbabası ve kayınvalidesi çok sıcak geliyor. hiç bişeye karışmıyorlar ama görümcemde hiç sevmiyor onları gerekçe olarak çocuğa bakmadıkları ve evlenirken yardımcı olmadıkları için.

Dün beraber kalktık gidelim diye. Görümcem kızını aldı ben onu yatak odasında oyalayayımda öyle gidin dedi. Kuru bi iyi akşamlar diledi içeri kaçtı. yüzlerine bile bakmadı.

dilşad çikolata doğru bi tespitte bulunmuş gerçektende kıskanıyor olabilir
önce oğlumu elin kızına kaptırdım şimdi birde kendi çocuğu olacak pabucum iyice dama atıldı diodur

nigarr eşin dün iş denemesindeydi dimi durum nedir canım!
hı bi de ben adım attım onlar yaklaştı demişsin eşinin ailesi için güzel yapmışsın hemde eşin için sevindirici bende hep öyle yapmıştım ama artık umarım sizin daha da iyiye gider

:111: Yiterrr başım döndü , sizi niye çağırmıyo görümce dicem de belkim ilerki sayfada yazmışındır :)

günaydınnnn ,okuya okuya geliyorummm

bize isterseniz sizde gelin dedi. yok biz gelmeyelim dedik. genelde eşinin arkadaşları olucak ve biz onları tanımıyoruz. Hem çocuk durmaz ben olmadan ( ama gerçekten öyle annesine gitmez bana gelir ) kaynanam başa çıkamaz. Dün akşam çaya gittik ya gitmiş terlik getirmiş giy diyor bana. git babaanneyede getir diyorum kafasını kaldırıyor ıı ııhh diyor :)

canım benim annem de dün ki davranışlarını görünce kıskanıyor kızım, hiç düşünme bosver dedi. herkes anlıyor artık. oğlunu paylaşamıyor. ben de yıllardır çoook iyiydim çok iyi kullanıyorlar bunu. yetti artık kısasa kısas.

canım ben dün yoktum ya cevaplarken bugün die anladım dün gitmişsiniz.

ben çok iyi niyetliyim galiba dllekcim, benim kayınvalidemler düşün düğünde bana çeyrek altın bile takmadılar (bilezik taktılar da düğün ertesi geri alıp kuyumcuya iade ettiler) ama şey diyorum, imkanları olsa alırlardı.. çok kırgındım, ama kayınpederimin eltimlerin yanında "davam sonuçlansın nigara 10 tane bilezik alıcam aldığım tazminatla, çok mahçubum ona karşı" demesi bile tüm kırgınlığımı yoketti.. inş canım, daha iyi olur herşey..hepimiz için, çünkü artık ömrürleri yettiğince biz onlarla görüşmek zorundayız, görüşücez :))

eşimin iş olayı olmamış bugün gitmedi..
yani iş rahatmış, süpermiş de elemanlarla felan konuşmuş maaşlarını alamıyolarmış..yani 10 gün gecikti misal bu ay hala alamadık demişler.. o da gidip müdürle konuşucak bugün.. maaşı zamanında almak en önemli şeylerden bitanesi :26:

çocuklar insanların iyi niyetini kötü niyetini, sevgisini hissedermiş

en azından iyi niyetlerini görmüşsün nigarcım. benm kayınvalidem benm bileziklerimi bozup bankaya koyduk, altın yükselince baya zarar ettik, keşke diyor senin bileziklerini ben alıp çyrek yapsaydım, düşün yani bilezik bende durmasında onda çeyrek dursun. insan ii niyetliyse der ki kızım keşke bileziklerin bilezik olarak kalsaydı. ama her şey ortada.
eşinin işi konusunda da hayırlısı olsun canım.

Son düzenleme:
oturma odasına geçmişti geçen akşam oranın halısı küçük die diğer büyük halıyı seriyim daha sıcak olsun dedim. köşeyi kaldır halıyı ser tvyi çek yeniden kur ordan yatak odasına geçtim oranın halısını da büyük seriyim dedim oydu buydu tabi bu arada süpür sil şuan belim çok ağrıo

geçmiş olsun canım zordur bel ağrısı

günaydıııınnnn

ooo süperrr ,hadi gözün aydın..hayırlı olsun :)

ahahaha :))) anladım canım...

nigar bende hep, önce kendimden pay biçerim ben olsam naparım diyorum "evet eşim gibi yaparım" diyorum sonrada...sonuçta bizim değil ama onun anne babası :)
tabi herşeyde de olmuyor ,insan karşılık bekliyor bazı şeylerde...zor yani bu işlerr ,karışık

Canımtabisi zamanında almak çok önemli, bunu zaten en iyi sen anlarsın...hayırlısı herşeyin...

...

Bende bugün eşime küsüm , çıkarken öpmedin...daha da aramadım.....

Akşama blama gidicez çaya, acaba kurabiyeden yapıp götürsdem mi ,yemekte yok yetiştirirsem yapayım bari.....

Nektarcım demek hayırlı değilmiş orası.. başka iyi işler çıkarsın allah eşinin karşısına.

Bende bugün eşime küsüm , çıkarken öpmedin...daha da aramadım.....

Akşama blama gidicez çaya, acaba kurabiyeden yapıp götürsdem mi ,yemekte yok yetiştirirsem yapayım bari.....

Ee hani sen hastasın diye dün pide yaptırdı ne olduda küstün?

ya senle elfiyi bigün benim eve kitilicem :))) yapacak çok iş bulursunuz valla

Sende tek kişilik aile gibisin. eşin niye kaldırmadı ağır eşyaları. valla ben koltukların altını bi tek eşim evdeyken süpürüp siliyorum

kayınvaliden biraz bencil galiba :26: hep bana hep bana modunda..

nigarcım aslında sorun tek altın para olmuo ama başka şeylerde yanına eklenince bu sefer altında batıo bana öyle oldu.
bizde kuyumcuya gittik k.validem eşimden için sana slmı var sen halledermişsin dedi annemin yanında kalakaldım öyle benim bu kadarım var dedi. Diğer iki geline set alındı bana alınmamıştı o zaman k.validem sadece dilek'e set almadım kredi borcum bitince ona set alcam dio ama bu saatten sonra ben seti napim ki! bişiler için çok geç oluo yani. nişan alışverişinde bi dükkana girdik annemle ben bi takım beğendik şu 6 parça olan gecelik sabahlık takımı falan 220 tl dedi k.validem hiç bişi demeden dükkandan çıktı annemle kaldık dükkanda eşimin yüzüne baktım ne yapcamı bilemez halde.
bu alıncak anne dedi gitti getirdi aldık onu ama daha bişi alamam gidelim dedi. Terliğimi çantamı sonra hep eşim aldı sağolsun. Perde almaya gittim kartını verdi bununla al die ben hep paylaştırmıştım yatak odası mutfak kız tarafına ait oranın perdeleri de ben yaptırırım kalanı siz alın die kart çekmedi kalakaldım onuda sonra eşimle ben ödedikk
amannnn ne sor ne ben anlatıyım ama geçti gitti şimdi eşimle daha farklı hayat koşuşturmasındayız ve kimseyi önemsemioum takılmıoum çünkü resmen hasta oldum yaa değmez yani

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…