- 19 Mart 2008
- 7.459
- 12
- 358
bugün de onun kayınvalidesi misafir, görümcen de onun gelini, çayı doldursun o zaman :)))
:111: Yiterrr başım döndü , sizi niye çağırmıyo görümce dicem de belkim ilerki sayfada yazmışındır :)
günaydınnnn ,okuya okuya geliyorummm
:111: Yiterrr başım döndü , sizi niye çağırmıyo görümce dicem de belkim ilerki sayfada yazmışındır :)
günaydınnnn ,okuya okuya geliyorummm
dilşad çikolata doğru bi tespitte bulunmuş gerçektende kıskanıyor olabilir
önce oğlumu elin kızına kaptırdım şimdi birde kendi çocuğu olacak pabucum iyice dama atıldı diodur
nigarr eşin dün iş denemesindeydi dimi durum nedir canım!
hı bi de ben adım attım onlar yaklaştı demişsin eşinin ailesi için güzel yapmışsın hemde eşin için sevindirici bende hep öyle yapmıştım ama artıkumarım sizin daha da iyiye gider
bize isterseniz sizde gelin dedi. yok biz gelmeyelim dedik. genelde eşinin arkadaşları olucak ve biz onları tanımıyoruz. Hem çocuk durmaz ben olmadan ( ama gerçekten öyle annesine gitmez bana gelir ) kaynanam başa çıkamaz. Dün akşam çaya gittik ya gitmiş terlik getirmiş giy diyor bana. git babaanneyede getir diyorum kafasını kaldırıyor ıı ııhh diyor :)
ben çok iyi niyetliyim galiba dllekcim, benim kayınvalidemler düşün düğünde bana çeyrek altın bile takmadılar (bilezik taktılar da düğün ertesi geri alıp kuyumcuya iade ettiler) ama şey diyorum, imkanları olsa alırlardı.. çok kırgındım, ama kayınpederimin eltimlerin yanında "davam sonuçlansın nigara 10 tane bilezik alıcam aldığım tazminatla, çok mahçubum ona karşı" demesi bile tüm kırgınlığımı yoketti.. inş canım, daha iyi olur herşey..hepimiz için, çünkü artık ömrürleri yettiğince biz onlarla görüşmek zorundayız, görüşücez :))dilşad çikolata doğru bi tespitte bulunmuş gerçektende kıskanıyor olabilir
önce oğlumu elin kızına kaptırdım şimdi birde kendi çocuğu olacak pabucum iyice dama atıldı diodur
nigarr eşin dün iş denemesindeydi dimi durum nedir canım!
hı bi de ben adım attım onlar yaklaştı demişsin eşinin ailesi için güzel yapmışsın hemde eşin için sevindirici bende hep öyle yapmıştım ama artıkumarım sizin daha da iyiye gider
çocuklar insanların iyi niyetini kötü niyetini, sevgisini hissedermişbize isterseniz sizde gelin dedi. yok biz gelmeyelim dedik. genelde eşinin arkadaşları olucak ve biz onları tanımıyoruz. Hem çocuk durmaz ben olmadan ( ama gerçekten öyle annesine gitmez bana gelir ) kaynanam başa çıkamaz. Dün akşam çaya gittik ya gitmiş terlik getirmiş giy diyor bana. git babaanneyede getir diyorum kafasını kaldırıyor ıı ııhh diyor :)
ben çok iyi niyetliyim galiba dllekcim, benim kayınvalidemler düşün düğünde bana çeyrek altın bile takmadılar (bilezik taktılar da düğün ertesi geri alıp kuyumcuya iade ettiler) ama şey diyorum, imkanları olsa alırlardı.. çok kırgındım, ama kayınpederimin eltimlerin yanında "davam sonuçlansın nigara 10 tane bilezik alıcam aldığım tazminatla, çok mahçubum ona karşı" demesi bile tüm kırgınlığımı yoketti.. inş canım, daha iyi olur herşey..hepimiz için, çünkü artık ömrürleri yettiğince biz onlarla görüşmek zorundayız, görüşücez :))
eşimin iş olayı olmamışbugün gitmedi..
yani iş rahatmış, süpermiş de elemanlarla felan konuşmuş maaşlarını alamıyolarmış..yani 10 gün gecikti misal bu ay hala alamadık demişler.. o da gidip müdürle konuşucak bugün.. maaşı zamanında almak en önemli şeylerden bitanesi :26:
oturma odasına geçmişti geçen akşam oranın halısı küçük die diğer büyük halıyı seriyim daha sıcak olsun dedim. köşeyi kaldır halıyı ser tvyi çek yeniden kur ordan yatak odasına geçtim oranın halısını da büyük seriyim dedim oydu buydu tabi bu arada süpür sil şuan belim çok ağrıo
kızlar kızlarrr
günaydınlar herkeseeee....
Size süper haberim var, bölüm değiştiriyorummmmmm.....yıl sonuna akdar eski bölümde çalışmaya devam edecegim sonra yeni bir yılda yeni bölümde başlangıc yapacagımmmmm
günaydıııınnnn
bize isterseniz sizde gelin dedi. Yok biz gelmeyelim dedik. Genelde eşinin arkadaşları olucak ve biz onları tanımıyoruz. Hem çocuk durmaz ben olmadan ( ama gerçekten öyle annesine gitmez bana gelir ) kaynanam başa çıkamaz. Dün akşam çaya gittik ya gitmiş terlik getirmiş giy diyor bana. Git babaanneyede getir diyorum kafasını kaldırıyor ıı ııhh diyor :)
ben çok iyi niyetliyim galiba dllekcim, benim kayınvalidemler düşün düğünde bana çeyrek altın bile takmadılar (bilezik taktılar da düğün ertesi geri alıp kuyumcuya iade ettiler) ama şey diyorum, imkanları olsa alırlardı.. çok kırgındım, ama kayınpederimin eltimlerin yanında "davam sonuçlansın nigara 10 tane bilezik alıcam aldığım tazminatla, çok mahçubum ona karşı" demesi bile tüm kırgınlığımı yoketti.. Inş canım, daha iyi olur herşey..hepimiz için, çünkü artık ömrürleri yettiğince biz onlarla görüşmek zorundayız, görüşücez :))
eşimin iş olayı olmamışbugün gitmedi..
Yani iş rahatmış, süpermiş de elemanlarla felan konuşmuş maaşlarını alamıyolarmış..yani 10 gün gecikti misal bu ay hala alamadık demişler.. O da gidip müdürle konuşucak bugün.. Maaşı zamanında almak en önemli şeylerden bitanesi :26:
Bende bugün eşime küsüm , çıkarken öpmedin...daha da aramadım.....
Akşama blama gidicez çaya, acaba kurabiyeden yapıp götürsdem mi ,yemekte yok yetiştirirsem yapayım bari.....
oturma odasına geçmişti geçen akşam oranın halısı küçük die diğer büyük halıyı seriyim daha sıcak olsun dedim. Köşeyi kaldır halıyı ser tvyi çek yeniden kur ordan yatak odasına geçtim oranın halısını da büyük seriyim dedim oydu buydu tabi bu arada süpür sil şuan belim çok ağrıo
oturma odasına geçmişti geçen akşam oranın halısı küçük die diğer büyük halıyı seriyim daha sıcak olsun dedim. köşeyi kaldır halıyı ser tvyi çek yeniden kur ordan yatak odasına geçtim oranın halısını da büyük seriyim dedim oydu buydu tabi bu arada süpür sil şuan belim çok ağrıo
ya senle elfiyi bigün benim eve kitilicem :))) yapacak çok iş bulursunuz valla
kayınvaliden biraz bencil galiba :26: hep bana hep bana modunda..en azından iyi niyetlerini görmüşsün nigarcım. benm kayınvalidem benm bileziklerimi bozup bankaya koyduk, altın yükselince baya zarar ettik, keşke diyor senin bileziklerini ben alıp çyrek yapsaydım, düşün yani bilezik bende durmasında onda çeyrek dursun. insan ii niyetliyse der ki kızım keşke bileziklerin bilezik olarak kalsaydı. ama her şey ortada.
eşinin işi konusunda da hayırlısı olsun canım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?