tek başına mı yaptın kız bunlarıoturma odasına geçmişti geçen akşam oranın halısı küçük die diğer büyük halıyı seriyim daha sıcak olsun dedim. köşeyi kaldır halıyı ser tvyi çek yeniden kur ordan yatak odasına geçtim oranın halısını da büyük seriyim dedim oydu buydu tabi bu arada süpür sil şuan belim çok ağrıo
evet zuzum, zor dengeyi korumak.. ama empati yapınca insan bir nebze sakinleşiyor, tekrardan düşünüyor..ooo süperrr ,hadi gözün aydın..hayırlı olsun :)
ahahaha :))) anladım canım...
nigar bende hep, önce kendimden pay biçerim ben olsam naparım diyorum "evet eşim gibi yaparım" diyorum sonrada...sonuçta bizim değil ama onun anne babası :)
tabi herşeyde de olmuyor ,insan karşılık bekliyor bazı şeylerde...zor yani bu işlerr ,karışık
Canımtabisi zamanında almak çok önemli, bunu zaten en iyi sen anlarsın...hayırlısı herşeyin...
...
Bende bugün eşime küsüm , çıkarken öpmedin...daha da aramadım.....
Akşama blama gidicez çaya, acaba kurabiyeden yapıp götürsdem mi ,yemekte yok yetiştirirsem yapayım bari.....
aminnnnn canım, inşallah..Nektarcım demek hayırlı değilmiş orası.. başka iyi işler çıkarsın allah eşinin karşısına.
Yaparız valla dimi dilek
ama dilek aşmış kendini ben gücüm olsa bile kaldırmam öyle ağır eşyaları.
ee hani sen hastasın diye dün pide yaptırdı ne olduda küstün?
Yaparız valla dimi dilek
ama dilek aşmış kendini ben gücüm olsa bile kaldırmam öyle ağır eşyaları.
yaparız canım ben işten kaçmam. bazen sinir oluoum k.valideme gidioum gözüme bişi batıo onu katla şunu yap mermeri cifle kavonoz mu yağlanmış derken nefret edioum kendimden aptal dilekya senle elfiyi bigün benim eve kitilicem :))) yapacak çok iş bulursunuz valla
yaa kuzum bunu çok beğendim valla cuk oturdu bana tek kişilik aileSende tek kişilik aile gibisin. eşin niye kaldırmadı ağır eşyaları. valla ben koltukların altını bi tek eşim evdeyken süpürüp siliyorum
evde yalnızdım zaten canım tek yaptım yani. beni en çok yatak odasında 2 çekmeceli bi dolap var ama nası ağır eşşek ölüsü derler ya on tipte. onu odaya taşımak bitirdi beni evin bi ucundan öteki ucu halıları falan kaldır sürükle ucunu kaldır derken sanırım belimi o ağrıttı.tek başına mı yaptın kız bunlarıeşim yardım etti demeni bekliyorum bak şuan..
nigarcım aslında sorun tek altın para olmuo ama başka şeylerde yanına eklenince bu sefer altında batıo bana öyle oldu.
bizde kuyumcuya gittik k.validem eşimden için sana slmı var sen halledermişsin dedi annemin yanında kalakaldım öyle benim bu kadarım var dedi. Diğer iki geline set alındı bana alınmamıştı o zaman k.validem sadece dilek'e set almadım kredi borcum bitince ona set alcam dio ama bu saatten sonra ben seti napim ki! bişiler için çok geç oluo yani. nişan alışverişinde bi dükkana girdik annemle ben bi takım beğendik şu 6 parça olan gecelik sabahlık takımı falan 220 tl dedi k.validem hiç bişi demeden dükkandan çıktı annemle kaldık dükkanda eşimin yüzüne baktım ne yapcamı bilemez halde.
bu alıncak anne dedi gitti getirdi aldık onu ama daha bişi alamam gidelim dedi. Terliğimi çantamı sonra hep eşim aldı sağolsun. Perde almaya gittim kartını verdi bununla al die ben hep paylaştırmıştım yatak odası mutfak kız tarafına ait oranın perdeleri de ben yaptırırım kalanı siz alın die kart çekmedi kalakaldım onuda sonra eşimle ben ödedikk
amannnn ne sor ne ben anlatıyım ama geçti gitti şimdi eşimle daha farklı hayat koşuşturmasındayız ve kimseyi önemsemioum takılmıoum çünkü resmen hasta oldum yaa değmez yani
canım dün küsmedim zaten :)
sabah küstüm...şimdi normalde her sabah 8de otobüse biniyorum, busabah kalkamadım...8,20 de dolmuş var ona binicektim ama dolmuş çok dolu oluyo küçük ya bide....eşim motorla işe gidiyo bazen dolmuşa kaldığımda da benide önceki duraklardan birine bırakıyo, ozman oturcak yer de buluyorum....
Saat 8,05 kalk diyom kalkmıyoo, kardeşi kahvaltıya bize geliyo kapı çalınca kalktı açtı kapıyı....okadar kalk dedim kalkmadı bana....gelmiş mıymıy oyalanıyo ,ya dedim hadi dolmuşu kaçırcam götür beni duruğa ,"ozaman uyumasaydın "dedi bana
Bende hiç konuşmadın tripli tripli çay içtim sofrada soruyo ne trip diye ,konuşmuyorum senle dedim.,..gittim akkabılarımı giymeye kapattım dış kapıyı...arkamdan gelmiş beni geçirmeye açtı kapıyı hiç bişey demedim giydim ayakkabımı çektim gittim
Yani demiyoki aşkım dur bende giyim ayakkabımı hemen atim seni durağa..hiçççç yaniii
Böle işte
nigarcım aslında sorun tek altın para olmuo ama başka şeylerde yanına eklenince bu sefer altında batıo bana öyle oldu.
bizde kuyumcuya gittik k.validem eşimden için sana slmı var sen halledermişsin dedi annemin yanında kalakaldım öyle benim bu kadarım var dedi. Diğer iki geline set alındı bana alınmamıştı o zaman k.validem sadece dilek'e set almadım kredi borcum bitince ona set alcam dio ama bu saatten sonra ben seti napim ki! bişiler için çok geç oluo yani. nişan alışverişinde bi dükkana girdik annemle ben bi takım beğendik şu 6 parça olan gecelik sabahlık takımı falan 220 tl dedi k.validem hiç bişi demeden dükkandan çıktı annemle kaldık dükkanda eşimin yüzüne baktım ne yapcamı bilemez halde.
bu alıncak anne dedi gitti getirdi aldık onu ama daha bişi alamam gidelim dedi. Terliğimi çantamı sonra hep eşim aldı sağolsun. Perde almaya gittim kartını verdi bununla al die ben hep paylaştırmıştım yatak odası mutfak kız tarafına ait oranın perdeleri de ben yaptırırım kalanı siz alın die kart çekmedi kalakaldım onuda sonra eşimle ben ödedikk
amannnn ne sor ne ben anlatıyım ama geçti gitti şimdi eşimle daha farklı hayat koşuşturmasındayız ve kimseyi önemsemioum takılmıoum çünkü resmen hasta oldum yaa değmez yani
benimde çok oldu bu tür şeyler canım, gelin alışverişine bile çıkadık biz ki eltimler çıkmış..nigarcım aslında sorun tek altın para olmuo ama başka şeylerde yanına eklenince bu sefer altında batıo bana öyle oldu.
kızlar benim kayınvalidem nişan bohcası bile yapmadı bana, öle gecelik takımı felan hiç almadı, uyduruktan penye bi pijama aldı, zaten evimizin bütün esyalarını biz eşimle kredi cekerek aldık.
kayınvalidemler dügünde de hiçbişi takmadılar ya bi ceyrek bile takmadılar, seti felan biz aldık düşünün yani durumu... ama maddi durumları olamdıgı için değil sadece cok ama cok kıskandıgı için öle yaptı. yoksa kayınvalidemlerin maddi durumu gayet iyi
canım aynı şeyleri yaşamışız. hakkını yiyemem kuyumcuda çamaşırcı da karışmadı ama alınanların hepsini bize ödetti.perde almaya die götürdü adam en azından kapora verin dedi ben veremem düğünün ertesi günü hepsini getirsinler dedi, set alındı, meğerse eşimin patronundan borç almışlar düğününün 2 gün sonrası onun parasını verdik 1 yıldır halıları da biz ödüyoruz diye hava atıyordu toplam 200 lira vermiş gerisini bize bırakmış, adam aradı eşimi icraya verecem die kaynanam dio ödeyemedik napalım bende kızdım şimdiye kadar ödeyemiyoruz siz ödeyin deseydin biz bi yılda 100 yüz verir bitirirdik şimdi 2 ay süre vermiş adam napacaz dedim gülüyor karşımda. uyku seti aldı ödemedi ben ödedim. bana eksik alınırken kendine yemek takımı süpürge ekmek kızartma makinası balkon masa takımı aldı onları bile biz ödedik, hanım yeni gelin oluyor ya benm neyim varsa ona da alındı. bankadaki paramızdan yediği 4 bin lira hariç, ha bi de el öpmeye gidince bana verilen paraları elimden alıp eşimin kuzeninin benle yaşıt karısıyla kaynanam kendine etek pantolon bluz falan aldı yanımda hediyeee. benm paramla diğer geline.
bence haklısın daha öncelerden götürdüğü için bugünde durağa bırakmasını beklemen tabi ki doğal. Ama hiç istifini bozmamış
canım benmkilerin de durumu ii, evi kendi evi 2500 maaş alıyorlar ama bişe almaya bi mağazaya girsek biz garibanız bize ucuza verin dior eşim bile sinirlenip çıkıyor ne yapmaya çalışıyorsun anne, nie ağlıyorsun garibanız die neyin eksik dior.
benimde çok oldu bu tür şeyler canım, gelin alışverişine bile çıkadık biz ki eltimler çıkmış..
perdeleri de oturma odasına salona siz beğenin alın parasını göndeririz dediler, tüm evin perdelerini aldık paradan eser yok
eşya alıyoruz gel seç diye diretiyolar gittim; aha bu bulaşık mak. bu buzdolabın, bu çamaşır maki. bunlar da koltukların televizyon almıyoruz, bizim evde fazla var onu vercez dedilere siz seçmişsiniz beni niye çağırdınız dedim? ama nasıl ağlayasım var o an..tuttum kendimi.. eşime bakıyorum susuyor.. sonra annem dedi bu koltuk takımı kullanışlı değil başka seçicez, seçtik mırın kırın ettiler bişi demediler
eve dönerken yol boyu hıçkıra hıçkıra ağladım resmen.. dediğin gibi geçti bitti, ben de çok üzüldüm, konuşmadım gitmedim.. ama baktım eşim üzülüyor, herşeye rağmen onlar onun anne babası ne yaparlarsa yapsınlar.. unuttum ben de herşeyi..ama mesafeliyim o ayrı, ayda 1 gidiyorum, en fazla ayda 2 defa.. başta buna da kızdılar ama alıştılar şimdi, herşey gayet iyi.. inş böyle gider..
aa niye böyle yapmış ki eşin :26: ben de kırılır, küser, triplenirdim.. biraz düşüncesiz davranımış, inş gönlünü alır akşamcanım dün küsmedim zaten :)
sabah küstüm...şimdi normalde her sabah 8de otobüse biniyorum, busabah kalkamadım...8,20 de dolmuş var ona binicektim ama dolmuş çok dolu oluyo küçük ya bide....eşim motorla işe gidiyo bazen dolmuşa kaldığımda da benide önceki duraklardan birine bırakıyo, ozman oturcak yer de buluyorum....
Saat 8,05 kalk diyom kalkmıyoo, kardeşi kahvaltıya bize geliyo kapı çalınca kalktı açtı kapıyı....okadar kalk dedim kalkmadı bana....gelmiş mıymıy oyalanıyo ,ya dedim hadi dolmuşu kaçırcam götür beni duruğa ,"ozaman uyumasaydın "dedi bana
Bende hiç konuşmadın tripli tripli çay içtim sofrada soruyo ne trip diye ,konuşmuyorum senle dedim.,..gittim akkabılarımı giymeye kapattım dış kapıyı...arkamdan gelmiş beni geçirmeye açtı kapıyı hiç bişey demedim giydim ayakkabımı çektim gittim
Yani demiyoki aşkım dur bende giyim ayakkabımı hemen atim seni durağa..hiçççç yaniii
Böle işte
eşine sinir oldummmyaparız canım ben işten kaçmam. bazen sinir oluoum k.valideme gidioum gözüme bişi batıo onu katla şunu yap mermeri cifle kavonoz mu yağlanmış derken nefret edioum kendimden aptal dilek
yaa kuzum bunu çok beğendim valla cuk oturdu bana tek kişilik aile
evde yalnızdım zaten canım tek yaptım yani. beni en çok yatak odasında 2 çekmeceli bi dolap var ama nası ağır eşşek ölüsü derler ya on tipte. onu odaya taşımak bitirdi beni evin bi ucundan öteki ucu halıları falan kaldır sürükle ucunu kaldır derken sanırım belimi o ağrıttı.
mesala küçük halım vardı onu köşenin arkası boş gözükmüo ama soğuk gelio çıkıntıdan die seyirim dedim köşeyi ittikçe bozuldu eşim geldi bi şu kaldı dedim saat 9du tmm yaparım dedim saat 12 hala yapmamıştı ben öyle yatamam salona gitmiş çakmağına gaz basıo bozulmuş mu ne 3 4 kere uğraştı onunla valla lanet gelsin dedim yine köşenin ucunu kaldırdım ayağımla yerleştirmeye çalıştım halıyı ama başardım zafer benim
bu daha kötüymüş, bu durumda ben ne yapardım bilmiyorum.. imkanları olup yapmamaları durumunda :/kızlar benim kayınvalidem nişan bohcası bile yapmadı bana, öle gecelik takımı felan hiç almadı, uyduruktan penye bi pijama aldı, zaten evimizin bütün esyalarını biz eşimle kredi cekerek aldık.
kayınvalidemler dügünde de hiçbişi takmadılar ya bi ceyrek bile takmadılar, seti felan biz aldık düşünün yani durumu... ama maddi durumları olamdıgı için değil sadece cok ama cok kıskandıgı için öle yaptı. yoksa kayınvalidemlerin maddi durumu gayet iyi
nektarcım ayda bir gitsem ben de onun hatrına susarım, haftada gidip kalıyorduk daha bu haftaya kadar, ayda bir geliyorsunuz diyordu, ben işten izin alıp onun misafiri gelince gitmiyormuşum da bunu laf ediyor eşime herkesin gelini geliyor karın gelmiyor, utanıyorum izin alamaz mı diyor.
bu daha kötüymüş, bu durumda ben ne yapardım bilmiyorum.. imkanları olup yapmamaları durumunda :/
Benimde buzdolabı,bulaşık makinası, tv kaynım aldı....
Kaynanamda perdeleri yaptı...halılardan emin değilim onlarmı ödedi bizmi hakkını yemeyimde....salon takımını yemek odasını yatak odasını eşimle ben ödedik....
walla ilginçmiş senin kayınvaliden canım yaa :26:canım benmkilerin de durumu ii, evi kendi evi 2500 maaş alıyorlar ama bişe almaya bi mağazaya girsek biz garibanız bize ucuza verin dior eşim bile sinirlenip çıkıyor ne yapmaya çalışıyorsun anne, nie ağlıyorsun garibanız die neyin eksik dior.
bir yerden başlamak lazım, artık gece kalmiycak olmanız da küçük de olsa biz mesafe.. sakın taviz verme..nektarcım ayda bir gitsem ben de onun hatrına susarım, haftada gidip kalıyorduk daha bu haftaya kadar, ayda bir geliyorsunuz diyordu, ben işten izin alıp onun misafiri gelince gitmiyormuşum da bunu laf ediyor eşime herkesin gelini geliyor karın gelmiyor, utanıyorum izin alamaz mı diyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?